Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
noblem1983 #6899 üzenetére
Engem is most a Summit vonz a legjobban. Qualifyn egyenlőre nem töröm magam, lefutok pár dolgot, ott az ezüst érte, nálam az elég, mert a hó vég első igazi summitra készülök. Kocsi fejlesztés, pénz gyűjtés stb. Úgy érzem magam, mint Rocky, aki most keményen gyúr a nagy meccsre.
-
noblem1983
senior tag
válasz
ricshard444 #6895 üzenetére
A Forzára én is kíváncsi leszek de talán ha ehhez csak valami kisebb dolog jön akkor egy jó akció keretében tényleg meg lehet majd szerezni olcsóbban. A WR nekem is először kevésnek tűnt de mióta néha beugrok a summitokba azóta jobban leköt ha van időm
-
regener
veterán
válasz
hakydakillah #6896 üzenetére
Ilyeneket akkor csinált nekem ha öcsém elkezdett neten videót nézni és kevés lett neki a net.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6892 üzenetére
Ebben a stádiumban szerintem csak valami apróság lesz. Én egyedül az autókat hiányolom a játékból, igaz ott a 8spec, de egy ekkora maphoz sokkal nagyobb választék is illene. Na de ahogy már említették jön a Horizon, az majd kárpótol.
PS: Tegnap megvolt az első bugos napom –falba ragadtam, nem indult a nitro, a forgalom össze-vissza csúszkált az úton, és egy verda az égből pottyant le elém, és törtem össze magam
-
ricshard444
veterán
En inkabb megveszem a Horizon 3-t, aztan majd egy akcio mellett talan be lesz szerezve egyszer a Crew kiegje.
Szamomra szinte semmi plusz elmenyt nem adott a WR, nekem ez a jatek a kruzolasrol szol.
-
tipuka
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #6893 üzenetére
hát most mexikóért meg pár autóért én se adnék sok pénzt pluszban az biztos.
meg mit raknának be új kocsifajtának? limuzinokat meg forma1-es autókat?
wild run is csak azért lett meg, mert volt rá egy jó akció valamikor. egy nagy hidat vagy alagutat megcsinálnának a játékban vagy repülsz, mint a tdu2-ben és akkor irány európa. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mike Farrel #6892 üzenetére
Új kieg?
Yuhééé megint 9 ezer forint 10 autóért meg Mexikóért
Mondjuk akkor legalább normális autókat tennének be..
TDU ebben kiemelkedő volt.Lassan 30 rongyos játék lesz, és ha megnézi az ember igazából l*szt kaptunk esti fénnyel.
Szvsz -
Mike Farrel
tag
Az IGN csapata közzétette a hivatalos gamescom terveit, melyben magyar idő szerint csütörtökön, 19:20-tól egy új The Crew kiegészítőről is szó lesz! Időterv
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #6890 üzenetére
Köszi, gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz, de azért kiírhatnák, hogy US car only, vagy valami hasonlót. Örültem, hogy hó végi Summitra felkészült egy erős brigáddal, erre rá kiderül még több kocsi fog kelleni :-)
Amúgy Laferrari számomra továbbra is top kocsi. Annyira jól tapad, kanyarodik a többiekhez képest, hogy hihetetlen. Néha már undorral váltok kategóriát -
válasz
hakydakillah #6888 üzenetére
Mert van amikor meg van adva hogy milyen kocsi kell.
Pl. Ha amerikai kocsi kell a versenyhez, akkor Fiat 500-ál nem mehetsz.
Ha nincs ilyenkor amcsi kocsid, akkor kapsz egyet a versenyre. -
Micsurin
nagyúr
Mikor jön a Z1000 és a Panigale? Akarom már csapatni... főleg az 1199-es SuperV4-es izgat!
-
hakydakillah
senior tag
Megkezdődött az új Summit qualify, azt meg tudná valaki nekem mondani, hogy helyenként miért nem választatok kocsit?
Például Monster versenynél választhattam melyik kocsimmal akarok menni, Dragnál meg kiírja, hogy auto kiválasztja a "best suitable car-t", és itt nem a kimaxolt RUF-t viszi, hanem a 800as szintű Skylinet. Drag előtt nézem, semmi infót nem látok, ami megmagyarázná miért teszi. Érti ezt valaki? -
-
UFO1
senior tag
Most látom elírtam
R-re a leggyorsabb a Challenger, nem a Charger.
(#6884) satee76
Feladatonként nem 1 valamit nyerhetsz meg, hanem mindig ad valamit akárhányszor is ismétled. Summit-nál alkatrészeket (ha nincs meg az összes abból a spec-ből), más kihívásoknál akármi mást is optikait, festést, felnit, stb. -
hakydakillah
senior tag
Köszi a sok hasznos tippet. 6class kész, kimaxolt kocsikkal + platina lvl50 alkatrészek mind a 4variánssal. Az utolsó kettőt már nem győztem, remélem ezen a héten is lesz egy ilyen gyors Summit skill challenge
satee76 - teljesen random dobálja, szóval nem vesztettél semmit
-
satee76
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy ha egy feladatot olyan autóval hajtok végre, ami full stockos (mondjuk egy spyker), nem kapok alkatrészt. Ha ezt a feladatot később megcsinálom egy másik géppel, ami fejleszthető, akkor megszerezhető az alkatrész, vagy az végleg elveszett? -
UFO1
senior tag
válasz
hakydakillah #6882 üzenetére
CTR drag-on a leggyorsabb.
Drift-et feljebb leírtam.
D-re ott a tesztem az a legjobb.R-re sok a választék Silverado elég jó, végre a Charger a nyerő, hullámos pályán Hummer vagy a csak CC-ért megvehető 5 ajtós Mini (na erre érdemes elkölteni a CC-t).
C-re leírtuk a 370z-nél nem nagyon van jobb és gyorsabb (tapad, könnyen fordul, gyorsul mint az istenverés) attól csak a 458 (valós kp. vagy SP) megy jobban, kanyargós pályán meg a Mini-t használom nem lehet ledobni az ívről.
Motorból (P, C) a Kava a jobb, jobban gyorsul, fordul és gyorsabb is a BMW stabilabb kicsit.
Megj.: különben, ha rákeresel a nevemre van pár leírás mik a „jobb” autó típusok!
-
hakydakillah
senior tag
Köszi a sok hasznos tippet. Optikai tuning azt hittem csak vizuális, ezek szerint arra is érdemes figyelni + ott a javítás, amivel eleinte nem törődtem, de arra is ügyelni kell.
Köszi a Monster tippet, a Challenger tényleg nagyon jó rá. Tegnap ki is maxoltam őt. Így most már van 3classban fullos kocsim - perf, monster, street.
Sok jót hallottam a RUF CTR3ról dragra, ma szerintem megveszem, és kimaxolom. Driftnél Skyline nekem egyenlőre fekszik, lehet meghagyom, és akkor már csak Dirt(lehet itt is felnyomatom a Skylinet), Raid(itt lehet összerakom a Buggyt), Circuit kategóriában kell megtalálnom az igazit. -
UFO1
senior tag
válasz
hakydakillah #6873 üzenetére
Amit megnyertél egy adott kocsival azokat az alkatrészeket HQ-ban bármikor csereberélheted ingyen és megjelennek az adott spec-ben (és csak abban) a tuning műhelyben, ahol megveheted őket játékpénzért. Ilyenkor kell a perkeket átpakolni arra a specre amit tuningolni szeretnél, mert akkor jóval olcsóbb (ha nem tévedek 30%-al).
Tehát minden spec-ben külön kell megszerezni, érdemes summit versenyeken (vagy skill) gyűjtögetni, mert ott, ha jól emlékszem csak platina cuccokat dob, ha eléred azt a pontszámot. Régen simán kiugráltuk, de az manapság nem annyira ad inkább a sima speed vagy escape skill-ekre ad jobban.Nagyon nem befolyásolja 1-1 típust, hogy mi van benne (ezt sajnos nagyon elcseszték) természetesen a csak grip-el telepakolt kocsi jobban irányítható, jobban tapad, stb., viszont kicsit lassabb. Speed-nél magasabb lesz végre, de nem lényegesen. Nálam a versenyzésre használt kocsikba szinte csak gyorsulás alkatrész van, de van olyan típus amibe kell 1-2 másfajta is. Tesztelni kell, 1-2 fékkel jobb féktávot veszel 1-2 grip-el kicsit jobban irányítható, de egy alapjában csúszós kocsi sosem lesz villamos, ami meg olyan mint a gokart az sohasem fog csúszkálni ilyen pl. a Mini.
És ami fontos itt a látszólag optikai tuningok is sokat segítenek az irányíthatóságban pl. egy baromi nagy és egyben iszonyat ronda diffuzor tényleg odaszívja a talajhoz a gépet a szárnyaktól stabilabb lehet vagy éppen jobban fordulhat. Ilyen pl. a Huayra a gyári billegős első és hátsó szárnyakkal sokkal jobban fodrul, ha rádobod a legnagyobbat hátra stabilabb lesz, de kevésbé akar kanyarodni.
Ez könnyen kipróbálható egy drift kocsival telepakolt szárnyakkal (elöl-hátul-alul) alig fog csúszkálni!Ja igen és tesztelni bármit lehet ingyen (igaz üresen: full stock), ha megtalálod az autósboltban és nem muszáj azon a nyomvonalon menni ami ki van jelölve, de egy idő után visszadob a boltba.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Fehdavee
tag
válasz
hakydakillah #6879 üzenetére
Áh köszi igen most 1285 de még nincs meg az uccsó perkes csávó azzal már biztos meg is lesz. Amúgy jó érzés mikor pvp-n egy 640-es challenger versenyen megversz két 1299 es verdát és megnyered a versenyt
-
Fehdavee
tag
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #6874 üzenetére
Most már átolvastsam neten is a panaszokat, és tényleg így van. HQ-n erre a verdára ott lesznek a megnyert cuccok ingyen, valamint perf tunernér a platina lvl50 alkatrészeket megvehetem más verdára.
Viszont ha jól értem, akkor a többi tunernél ezek nem jelennek meg, ezt el kell játszani külön-külön az összes kategóriával. Vagyis grindelhetek még 7x -
válasz
hakydakillah #6873 üzenetére
Ha megszerzed őket, akkor a tunernél meg lehet venni őket.
Amire azt nyomod, hogy "küldje a HQ-ba", az a HQ-ban lesz, és ingyen felrakhatod, DE csak arra a kocsira, amelyikkel megnyerted. (legalábbis azt hiszem így van) -
hakydakillah
senior tag
Köszi a tippet ismét. Szóval akkor 44drb 50es szintű platina alkatrészt kell megszereznem. Van olyan is, hogy melyik specre, melyik alkatrész típust ajánlott berakni?
Ez a rendszer amúgy hogy működik, hogy aztán megjelenjenek a HQ vagy tunernél? Amint megnyerem őket, onnantól kezdve a tuner is árulni fogja őket? Mert tegnap pl. a vége fele már vagy 20platina alkatrészt HQ-ra küldtem, melyek már megvoltak. Ezekkel ilyenkor mi történik? Lesz tényleg 20ingyen alkatrész HQ-n?Még az érdekelne, hogy ezek az alkatrészek most univerzálisan felszerelhetőek bármelyik verdára, vagy mivel perf kocsival nyertem perf specifikusak, vagyis ezt el kell játszani az összes classal, tehát 8x44 alkatrészt összenyerni?
-
tipuka
addikt
válasz
hakydakillah #6870 üzenetére
én ugyanezt csináltam az előző summitnál, csak ugratással, maiami legalján volt. mindenem maxos lett pár óra alatt, kivéve a monstert, mert nem tudtam vele ugratni.
(azt most csináltam meg a hegyessel szintén summitos feladat). "ugrat, enter, equip, retry" folyton
(na jó raid kocsival kicsit messzebb kellett menni, nem volt elég távol az a hely ahova lerakott automatikusan a gép)
-
UFO1
senior tag
válasz
hakydakillah #6870 üzenetére
Akkor most a következő cél, hogy mind a 11 alkatrészből meglegyen mind a 4 fajta.
Utána sok-sok-sok … kp. gyűjtés, hogy a már megszerzett alkatrészeket meg tudd venni a többi kocsiba is.
Drag-hoz pl. a sósivatagban 2-3 óra alatt megyszerezhető az összes ami felesleges is, mert csak a gyorsulás és a speed alkatrészek a fontosak.
Monster-ből szerintem a Challenger az egyik legjobb nagyon jól ugrik és nem pattog el annyira, az R34 sem rosszz hullámos szakaszon viszont (vagy hegyre fel „Hill climb”) a Hummer verhetetlen.
A Laferrari is jó gép, de ha majd „beülsz” a Zonda-ba → u baz ez tapad a kanyarban is.?!!? Utána beszerzel egy Huayra-t → azt a ku.va ez olyan mint a Zonda, de sokkal gyorsabb.
Viszont gokartozni (4 kerékkel erőcsúsztatva kanyarodni) csak a Minivel lehet motorházról, mint minden másnál is úgy a legstabilabb vagy bentről csak onnan sajnos nem lehet kilátni (tökéletesen).
-
Lel, ez a Summitos Drag pálya. Hogy lehet ezen úgy végig menni, hogy jó időt is fussak?
A kellős közepén ott egy ugrató, és ha előtte benyomom a nitrór, ugratás után cseszhetem a versenyt.
Ha nem nyomom be, akkor meg nem 13,5 körüli idő jön csak össze. -
Micsurin
nagyúr
válasz
hakydakillah #6863 üzenetére
Circre a Zonda a befutó nekem legalábbis... nagyon jól van balanszolva a top speed, acc, és handlingje!
-
válasz
Mike Farrel #6866 üzenetére
Húú azt de utálom PVP-ben amikor bekapcsolják az ütközést, és az egész verseny arról szól, hogy ki tudja a másikat kivágni a pályáról.
Múltkor megszivattam ezzel egy srácot, láttam, hogy oldalról nekem akar jönni, és gyorsan fékeztem egyet -
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6865 üzenetére
Hát én szoktam pvp-ben menni motorral is, volt mikor fel akartak lökni, de nem jött össze, mert a motor ott is elfér ahol az autó nem.
Egy bajom van vele, kanyarban jobban be kell velük lassítani, mint a kocsikkal, viszont a KTM az szépen csúsztatható, meg az annyival gyorsabb, hogy igazából ez nem számít, mikor már a rajt után a második kanyarban 5 másodperccel vezetsz.
A summitos skillek jobb cuccokat dobálnak, mint a sima skillek. Mikor megjelent a WR akkor a summitos skillek csak alkatrészt adtak, ott lehetett gyorsan az új speceket felhúzni, viszont ezen is változtattak utána pár héttel így már az is dobhat festést meg egyebeket, csak talán kisebb az esély rá.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6864 üzenetére
Amúgy mi a helyzet tényleg a mocikkal, ha azod a legjobb, akkor összerak verdák ellen? Nem löknek fel könnyen?
Amúgy kutya legyek ha értem ezt az alkatrész rendszert. Nekiláttam a mai Summit selejtezőnek, és az Escape skillt bárhogyan is teljesítettem, folyton platina alkatrészeket adott. Tegnap sima Skillek alatt minden hatodik alkalommal adott alkatrészt, azokat is vacakokat, itt meg ma platina minden. Laferrarim fel is ment rögtön 1070 szintre. Azt hiszem viszem oda az összes kocsimat, és nyomatom fel
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6861 üzenetére
Nekem ezek a beváltak:
Street: KTM 450 (ennél gyorsabb nincs), F-150
Dirt: Subaru Brz
Raid: Hummer, Buggy, Skyline
Perf: Lotus Exige (ezzel mindent el lehet verni)
Circuit: Ha sprint akkor BMW M4, ha körverseny Ford GT
Drift: Subaru Brz, RX-7
Drag: CTR-3
Monster: Trükközni a Abarth 500 (legjobb mert nagyon pici, régen az F-150-et használtam de szaltónál gond volt a hossza) Skillre F-150 (nagyon gyors)
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #6862 üzenetére
Köszi a tippeket. Azt hiszem akkor street, dirt, perf, monster class letudva, valamint a RUF-ról sok jót hallottam dragra, azt hiszem viszem, valamint raidre összerakom a Buggyt. Ha jól látom már csak circuitra kell döntést hozni.
Drift – Xbox One karral nyomom, egyszerűen nem szeretem a drift versenyeket, ezért nem is vagyok jó bennük. Csak kínomban Summit során csúszkálok össze-vissza, szóval ebbe időt-pénzt nem ölök
PVP – mostani Summit során az összes futamra a játék ad kocsit azonos teljesítménnyel, amíg Summiton kívül eddig csak olyanokkal találkoztam, ahol mindenki a sajátjával ment. Ilyen Summit-féle futamok akkor egyáltalán nincsenek?
-
válasz
hakydakillah #6861 üzenetére
Skyline az nem rossz, mert az ilyen mindenes autó kb., mindenhova jó
Még a 370Z ami ilyen.
Street: Itt én a Minit használom, de a Skyline szintén jó itt nagyon.
Dirt: Ruf 3400K itt elég jó, vagy valamelyik D-s motor vagy Skyline itt is.
Perf: Laferrari, Pagani Huayra/Zonda.
Raid: Itt a Buggy elég jó választás, csak meg kell keresni alkatrészeket, azt meg mutatja a térkép is
Circuit: Mercedes C63 AMG-t, Mercedes SLS-t szoktam használni.
Drag: Ruf CTR 3, itt az a legjobb.
Monster: Itt kb. mindegy, én Skyline-t és Ford F150-et használom.
Drift: RX 7 jött be nekem legjobban. Driftet mivel játszod? Kormány/kontroller/billentyűzet? -
hakydakillah
senior tag
Én nem tudom mire költhetném másra a cc-t. Kocsiknál pazarlásnak találom. 1perk 100ezer bucks, vagy csak 2000cc. Ez 50x szorzó. A tegnap említett RUF meg most nem tudom pontosan, de 67ezer cc, és 300ezer körüli bucks, ami csak 4-5x szorzó. Már itt óriási a különbség, ha beszámolom mennyi kedvezményt érek még el a perkek segítségével, akkor még nagyobb a különbség. Persze ott a reset, de nem akarok minden auto/alkatrész vásárlásnál ezzel játszani.
PVP – szerintem mivel már kevés a játékos, így fűvel-fával összedob a rendszer. Néztem tegnap, autó szintek, és rankok között is óriási különbségek vannak. Ha meg folyton veszítek, akkor league megmászását elfelejthetem. Autó fejlesztését meg ellehetetlenítették. Például most a Laferrarival már egyik skillnél se mutatja előre milyen alkatrészeket takarnak, mindenhol nekem smart lootot ír. Szökő évente bedob egy alkatrészt, a többi visual vacak.
Köszi az autó listát, sokat kerestem egy firss listát, mert sokat változtattak a kocsikon. Én is össze szeretném rakni a magam kis dream team gyűjteményét, egyenlőre a frissebb infók alapján itt tartok:
Street – Skyline
Dirt – Skyline
Perf – LaferrariEzt a hármat még nem döntöttem el:
Raid – Hummer, Buggy , Camaro RS
Circuit – Ford GT, Nissan 370z, Gallardo,
Drag – Dodge Challenger, Chevrolet Corvette, Chevrolet CamaroÉs van az utolsó két kategória, ahol számomra mindegy mivel megyek:
Monster – itt nem tudom van-e olyan, hogy jó monster kocsi. Skylinet viszem, itt inkább ügyesnek kell lenni – szerintem. Camaro volt az elején, Skylinet hozzá képest öröm vezetni.
Drift – ez nekem sose ment, egyenlőre mindegy mit veszek. Ott a Skyline -
UFO1
senior tag
válasz
hakydakillah #6850 üzenetére
+(#6853) Fehdavee
Én a CC-t nem költeném perkre, mert most már megvehető játékpénzért is igaz kicsit megemelték az összegét, de ha csak napi 2x elküldesz 10×2 embert a kamu faction küldikre az már 2x107.000. Kicsi kocsikázás, PVP, summit, stb. és megvan a napi 4-5 kiló. A perkeket meg amúgy is le lehet nullázni, ha versenyre mész az azokhoz szükségesre pakolsz, ha vásárolsz, tuningolsz akkor arra.
Amúgy, ha már CC-s verda akkor az 5 ajtós Mini egy jó választás R-ben elég jól hasit nem csúszkál nem nem pattog el.
Ajánlott autótípusok teszt alapján (gyorsaság, irányíthatóság).(#6858) hakydakillah
Nem a kocsi lvl szintje szerint pakol össze PvP-ben hanem a rangod (rank) szerint. Általában, ha bronz vagy nem nagyon kapsz ezüstnél magasabbat kivéve, ha kevesen vagytok az adott világban. -
-
hakydakillah
senior tag
válasz
SyMbioTe #6856 üzenetére
Ki volt az a rohadék, aki annyival kielőzött?
Amúgy köszi, ez most nagyon kellett. Ma megvolt az első PVP győzelmem, heves pulz az utolsó pillanatokban, nagy öröm a végén. Persze csak azért, mert olyan verseny volt, amiben rendszer adta mindenkinek ugyanazt a verdát, azonos max szinten. Ez verseny volt...
Utána jött a hideg zuhany, engem játékban így még nem aláztak le-meg. Perf 1 vs 1 verseny volt, az én 955színtű Skylineom vs 1299es Laferrari ellen. Rajt után a srác el se indult, első gondolatom az volt, hogy lelépett, tuti győzelem. Elég durva idő elteltével látom elindult, és mintha behúzott kézifékkel mennék, rohamosan csökkent a különbség. Végére még rám vert 25másodpercet - pedig hibátlan futamot mentem.
Továbbra se értem miért rak ilyen magas szintű ellennel össze, ez idővel megöli majd bennem majd a játékszellemet. Nem értem miért nem lehet ilyenkor hasonló szintre állítani a kocsikat, hogy rajtunk múljon a győzelem. Ennyit tesz nyavalyás 350pont?
Mérgemben megvettem én is a verdát, ráköltöttem szinte minden pénzem. Most ő is 955szinten van. Érdekes mód végsebességre szinte megegyeznek, de ég és föld így első kilométerek után. Sokkal jobban tapad, gyorsul, kényelmesebb az irányítása. Már értem miért írják, hogy az egyik legjobb perf spec kocsi. -
válasz
hakydakillah #6855 üzenetére
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Fehdavee #6853 üzenetére
Hát akkor a cc-k javát elvágtad kapásból. Persze te döntésed, de rengeteg hasznos perk lesz (kedvezményekre, kocsi brake-nitro-acceleration-handling-versenyek elején full nintro rajt stb). Pénz meg hamar jön. 3hete játszok vele, és tényleg nem sokat. Így van 3verdám, ezekből Skyline már megkapott mindent, és van még 1millió bucks is az accomon.
Nekem ez a perk összeállításom, és még pár dolgot így is betennék, ha volna pontom - majd idővel -
Micsurin
nagyúr
-
Fehdavee
tag
Köszi a válaszokat mindenkitől
Megvettem a ruf ctr3 at cc ért nem bírtam ki nagyon szeretem azt a kocsit a bucketet meg valami még komolyabb verdára gyűjtögetem pl egy laferrari az a kedvenc hypercarom .
Még maradt egy jó pár perkre cc de amiket mondtatok már rég mind maxon van... -
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6851 üzenetére
Pláne ha végén rájövök, hogy nem tetszik a végeredmény
Mindent összevetve lehet elmegyek 1000környékére, és hagyon a fenébe. Utólag csak bánnám, mikor elmúlik a mánia érzés, hogy annyi órát monoton lvl upra pazaroltam.
Na és persze vészesen közeleg a Horizon 3 is -
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6850 üzenetére
Hát igen, az új rendszerben nem egyszerű. Kitéped kétszer az összes hajadat mire megcsinálod az összes specet.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6844 üzenetére
Na egyik netes tanács se vállt be a Skill level upra. Hihetetlen mennyire random dolgokat dobál, az egyiknél 5x paltinum eredményre visual cuccot kaptam, mire végre jött alkatrész is. Maradt az össze-vissza próbálgatás. Szegény Skyline-om Dirt specben eléggé gyengusz volt - 650, ma eljátszadoztam skillekkel 1,5órát, és felmentem vele nagy nehezen 900ra. Hát kötél idegekre lesz szükség, ha minden kategóriát maxolni akarok majd. Igazságtalan húzás, mert aki régen percek alatt felnyomatta a verdáját, az most bejön lobbyba, és lealáz.
Fehdavee - én is összes cc-t elvágtam perkekre. Van állítólag olyan verda, amelyiket csak cc-vel veheted meg, de majd Summit során remélem nyerek egyszer. Perkeknél kapásból maxold ki ezt - Double Down. Ez megnöveli az esélyét arra, hogy szintlépéskor ne csak 1 perk pontot, hanem időnként 2őt is kapj.
Fájt a szíved a Viperre - játék során fogod szépen kapni a uplay pontokat is. Én 3hete játszok vele, és kaptam 180at. Szóval idővel simán megveheted. -
Mike Farrel
tag
válasz
Fehdavee #6846 üzenetére
Na közben nézem a kérdésre nem is válaszoltam, pedig terveztem.
A CC-t nem érdemes semmire költeni csak perkekre, azok meg igen hasznosak tudnak lenni. A kocsik megvehetőek bucks-ért is. Nomeg ha tervezed megvenni/megvan a WR akkor a summit selejtezők végén eshet még CC, ha azért szeretnél kocsit venni a későbbiekben. -
válasz
Fehdavee #6846 üzenetére
Én tuti először elkölteném néhány hasznos perkre. Pl.: Stroy küldetések után nagyobb eséllyel adjon perk pontot, aztán, arra, hogy több pénzt adjon a pvp/faction versenyek után, majd pedig, hogy faction-re tudj 2 barátot is küldeni, de oda több nem kell!
Ezek után jöhetnek olyanok, hogy olcsóbban tudj kocsit venni, vagy olcsóbb tuning lehetőség.Kocsik nagyrésze megvehető sima játékpénzért is -> Bucks/, és általába hamar össze lehet gyűjteni a Faction mission-el, meg pvp-vel.
Felvettelek barátok közé. SyMbioTeHUN néven.
(#6847) Mike Farrel
Ezen túl szép szabályosan, 50-el cammogok végig a pvp versenyeken -
Mike Farrel
tag
válasz
Fehdavee #6846 üzenetére
A térképet mikor megnyitod a faction fülön találod a faction missionokat. Itt ha mondjuk az egyikre rémász, akkor találsz egy olyan opciót, hogy "send friend", erre rámész, és akkor barátokat tudsz kiküldeni, akik virtuálisan játszanak helyetted, a végén pedig megkapod az érte járó pénzt. Neked pedig semmi más dolgod nincs, mint megvárni amíg a számláló le nem jár. Azt hiszem 12 órás periódusban pörög.
(#6845) SyMbioTe: Igazából fogalmam sincs, hogyan osztja a pénzeket, a sima vagy summit pvp. Én úgy vettem észre summit pvp-nél, hogy minél hosszabb (sok checkpointos sprint, körverseny) vagy extrémebb (raid, dirt) egy pálya annál több pénzt ad.
De lehet tényleg megsajnált téged a játék aztán osztja a lóvét, hogy ne szomorkodj.
-
Fehdavee
tag
Nah sok jót írtatok de a fele még kínai próbálom értelmezni 3 nap játék után. Azt még nem értem hogy milyen barátokat lehet küldeni hova? Amúgy felvesztek barátnak: FDavee a uplayes nevem. Ugye kaptam 100 000 CC és szerintetek érdemes azt egy komolyabb verdába lőni vagy inkább perkeket vegyek?
-
válasz
Mike Farrel #6844 üzenetére
Óóó, pedig már azt hittem különleges képességem van, hogy én 10-et is tudok
Amúgy a summit PVP-nél mitől függ, hogy mennyi pénzt kapok egy futamért? Semmi logikát nem találok benne. Eddig ahol legbénább eredmény értem el, ott katam a legtöbbet.
Ma pl. volt 3 egymás után. eslő futamon 4. lettem, mert verseny felénél kilőttek úgy a pályáról, mint egy rakétát. Ezért kaptam 16400-at ha jól emlékszem (Spyaker C8-as verseny). Utána a Sagaris-os verseny (sprint), itt nem sokkal, de első lettem, ezért kaptam ~10-11k körül valahol.
Utána Aston Martinos sprint, itt fölényesen első lettem, ezért meg kaptam 7500-at kb.Minél bénább vagyok, annál több pénz?
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6843 üzenetére
Igen, a napi bevételed attól függ mennyire mész előre a faction csoportban. Ezt az előmenetelt segíti elő az, hogy barátokat elküldöd factionre, meg pvp-zel és így lesz a 15K-ból 32K.
(#6842) SyMbioTe: Hát ha 10, akkor 10. Én emlékeztem rosszul.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6841 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Még 3hét után is új dolgokat tanulok, és szerintem még nincs vége Ezt a fület most látom először, ideje lesz ma rendesen átlapoznom a dolgokat. Lehet itt a válasz arra, hogy mennyit kapok a napi belépésért. Múlt héten 6ezer volt a max, most hétfőn 15, tegnap meg már 32ezret kaptam.
Ezt írták úgy fél éve a leggyorsabb lvl up trükkre, lehet ez még működik. Kicsit mondjuk nem értem miért kell aranyra menni, és nem rögtön platinummal max nyomatni mindent, de lehet erre az okra is majd rájövök:
„Go to west coast, and look up the skills of level 43-45. Aim for a gold medal, no platinum. Doing this should get your car to lvl 1000 or something. From then on you can grind jump skill 1 in Detroit and get platinum. This will slowly upgrade your car to 1299.”
-
válasz
hakydakillah #6840 üzenetére
Igen, a 100% meglegyen, ez van amikor már akkor is teljesül, ha csak 1 embert küldesz el.
Amúgy én 10 faction missionra is tudok barátokat küldeni.Én mopstanában ha kocsit fejlesztettem /dragot pl/ azt a sós sivatagban lévő speed skillnél csinltam, nekem ott volt a legegyszerűbb.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6840 üzenetére
Így van, csak a 100% succes a lényeg és ahhoz elég 2 ember, így ha van elég barátod mindre ki tudod őket küldeni. Igen a Jumppal a leggyorsabb a dolog.
Közben eszembe jutott, hogy van még egy dolog ami tud dobni a napi pénzen amikor belépsz. Az awardoknál van egy úgynevezett "award spoil bonus".[link] Ez egy adott százalékon áll, és ha megcsinálod az awardokat és lépkedsz felfelé az award pontokkal egyre növekszik. Ez annyiban számít, hogy a faction fülön megtalálod, hogy mennyi pénz jár neked belépéskor és még pluszba annak a hány százaléka adódik hozzá ez miatt a bónusz miatt. [link] Ajánlom erre is nézz rá, mert ez is sokat dob a napi bevételen.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6839 üzenetére
Köszi a tippet. Én ezt eddig nem is figyeltem. Azt hittem, hogy minél több embert küldesz, annál több pontot kapsz. Szóval elég a 100% successre figyelni, és ennyi? Nekem így eddig bajos volt, mert nem volt elég barátom, így most már bőven elegen lesznek, már ahogy írod egyszere csak 8küldetés lehet aktív.
Akkor nem marad más, mint kinézek pár könnyű jump skillt, és ugratás körbe-körbe
Azok szerintem a leggyorsabbak skillek, ha level up a cél.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6838 üzenetére
Igen, ha a barátokat küldöd azért is kapsz xp-t, de elég kettőt küldeni, már akkor is garantáltan sikeres lesz a faction, tehát a 4 barát fölösleges és akkor még a perk pontjaid is megmaradnak más okosságra.
Igen, az a lista a WR előtt volt hasznos, most már egy autót fel tudsz húzni egy skillnél, csak azért pöcsölős, mert elkezdi a bronz alkatrészektől osztani a dolgokat úgy, hogy először minden fajta alkatrészből ad egy bronzt, utána egy ezüstöt, utána egy aranyat, és utána az 50-es platinát és ugye azt hiszem 11 fajta alkatrész van. Plusz ezek mellé még jön az is, hogy néha nem ad csak matricát, festést, bodykitet vagy pénzt. Úgyhogy jól megnehezítették az életét azoknak, akik most kezdenek el a játékkal játszani.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Mike Farrel #6837 üzenetére
1. akkor ha barátokat küldök, az is segít? Az jó, mert naponta küldöm őket. Mondjuk ha kimaxolod azt a perket, akkor 4barátot küldhetsz egyszerre. Akkor ez a rész már világos.
2. Eddig vacak volt a kocsim, és nem is mentem túl sok futamot, de ma megpróbálom felnyomatni. Viszont ahogy olvasom tőled, dobhatom ki a listát, amit az egyes kategóriák gyors level upjára raktak fel régebben, mert ezek szerint már nincsenek fix upgradek.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah #6836 üzenetére
1. Én is a farkasokkal vagyok, a felfelé menetel valóban nehezebb egy fokkal szerintem is. Én úgy szoktam felnyomni a szintemet, hogy elküldöm a barátokat factionre, mert ez is ad xp-t, plusz lenyomom a New Yorkban található raides factiont (nem tudom a nevét fejből) kb kétszer egymás után. Persze ehhez nekem aktiválva van az a perk, hogy egy factionre két barátot tudjak küldeni és asszem 8 factionre tudok egyszerre embert küldeni. A kettesével küldés pedig azért lényeges, hogy ne legyen olyan faction amiért nem kapok pénzt.
2. Igazából a menüben még soha nem néztem ezeket a pontokat. Én úgy vettem észre, akkor kapsz pontokat, ha nálad nagyobb leaugeben lévőket nyomsz le, és az első háromban végzel. Tehát például ha bronzban a 4 csoportban vagy, akkor olyanokat kell lenyomni, akik ez felett vannak, de úgy, hogy az első háromban végzel, és ugye közben figyelj arra is, hogy hányan vagytok a lobbyban, mert ez is befolyásolja, ahogy linkelted is. Amikor vége a versenynek ott van a neved mellett a kis zöld felfele nyíl? Ha nincs akkor nem kapsz semmit, csak egy adott pontszámot, amit nem számol bele a league pontokba, csak simán azt befolyásolja, hogy hányadikként indulsz az adott futamon. A pvp meg sajnos nincs rangsorolva, így mindenkit összerak mindenkivel függetlenül attól, hogy hányas szintű az autó.
Ezért érdemes megnézni melyik kategóriában melyik kocsi a legjobb pvp-ben, azt beszerezni és felhúzni max szintre megfelelő bónuszokkal, csak sajnos a WR óta ez nem olyan egyszerű, mint régen amikor 1 autó max 1 óra volt, vagy még annyi se, mert megvolt, hogy melyik jump melyik alkatrészt dobálja fixen. -
hakydakillah
senior tag
Maradt még 2dolog a játékban, melyek nem teljesen tiszták számomra. Tudna valaki segíteni?
1. Faction, faction wars:
Farkasokkal vagyok, azon belül is vannak szintek. Ott egyre feljebb kerülök, ha PVP futamokat játszok, valamint ha elmegyek faction küldetésekre. Ha barátokat küldök missionre, az gondolom nem segít. És ennyi az egész? Olvastam, hogy legjobb a legerősebb factionbe belépni, mert több pénzt hoz, de máshol meg azt, hogy a legerősebb csoportban nagyon nehéz feljebb kerülni a ranglétrán.
2. League:
Menüben ha nézem, itt semmit se mozdultam még, szóval bronz full nulla: [link] Ahhoz, hogy pontot kapjak, szintén kizárólagosan PVP versenyeket kellene teljesítenem, ahol a versenyzők számához képest kell jól teljesítenem ha pontot akarok szerezni, vagyis itt a magyarázat [link] Itt az nem világos, hogy PVP lobbyban, mikor várunk, írja ki-mennyi pontot gyűjtött össze, de miután kilépek, menüben - solo league alatt nálam továbbra is nulla van. Másrészt ha ez az egész lényege, akkor elég vacakul rakja össze az embereket. Tegnapi futamon volt 1250 – 650 – 250 szintű kocsi is összerakva. Így nem annyira a tudáson múlik, egyszerűen kimaxolt kocsik ellen szinte képtelenség nyerni. -
-
Fehdavee
tag
válasz
hakydakillah #6832 üzenetére
Lehet én is azt veszem nagyon szeretem én is bár a vipert jobban de az meg season pass vagy 100 uplay pont
-
hakydakillah
senior tag
-
Fehdavee
tag
Autó vásárlás előtt állok és szerintetek mit érdemes megvenni elsőnek? Azt nem értem hogy itt semmi rendszere nincs az autóknak vagyis nincs bekategorizálva kicsit szokatlan. pl ott van a subaru brz az szerintem nagyon drága tudásához képest. Nekem a ford focus, z4, skyline adja melyiket érdemes megvenni vagy egyik se jó?
-
Fehdavee
tag
válasz
hakydakillah #6826 üzenetére
Én 2800 ft ért vettem az alap játékot majd megvárom amíg lemegy a kieg ára is...
Valaki el tudja magyarázni ezt a pvp cuccot ahol egy ilyen kis helyre bedobott 2 kocsival és valami koronát kell tartani és mentek össze vissza annak mi a jelentősége meg hogy kell azt? -
válasz
hakydakillah #6826 üzenetére
A grafikai meg hasonló update-t az alap játék is megkapta, ha jól emlékszem
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Fehdavee #6825 üzenetére
Lemaradt még pár fontos dolog – javított fizika-grafika, dinamikus időjárás. Szóval a Wild Run csomag nem csak pár extra verdát-versenyt tartalmaz, hanem kapott egy teljes ráncfelvarrást a játék. Neten 10-15dolcsi a DLC, megérte volna viszont a WR editiont (alap játék + WR DLC pack)venni kapásból, én elcsíptem 15ért akcióban
Mondjuk egyenlőre engem a Summit nagyon hajt. Mostanság folyton próbálok a kocsimon javítani, aztán nekiesni valamelyik futamnak, és javítani.
-
Fehdavee
tag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy ha nekem megvan a crew nevű játék akkor és azzal mit is vettem meg? Mert nem értem most akkor egy rakat dlc-t meg kell még vennem hogy pl tudjak mosterezni vagy drag versenyezni és több kocsit venni? Nem tudom mi van
-
Redneck
nagyúr
Újraraktam SSD-re a gépet és a játékot is. Hát valamivel jobb lett, de nem egy GTA V.
-
-
válasz
Fehdavee #6814 üzenetére
Perkeknél?
Először azokra rakd a pontokat amelyik a story versenyek után nagyobb eséllyel ad több perk pontot.
Aztán olyanokat érdemes, hogy olcsóbb tuning és kocsik, utána meg Faction Mission/PVP-ért több pénzt adjon.A CC-ket pedig csak perk pontra érdemes elkülteni. (kék fiozetőeszköz) Másra nincs értelme, mert amit megvehetsz CC-ért matricát/autót, azt megkapod normál, játékpénzért is. Perkeket is lehet normál játékpénzért, de abból 100.000-be kerül egy darab, ezért érdemes arra költeni a CC pontot.
-
Fehdavee
tag
válasz
hakydakillah #6813 üzenetére
Reménykedtem és is hogy ez legyen a baja
Nyomtam vagy 4 óráig a gamet ma és már nagyon tetszik beszippantott. Ti ott a képességeknél mit használtok vagy mit ajánlotok?
-
MasTer
tag
válasz
SyMbioTe #6810 üzenetére
Ha elindítom a játékot, és elkezdek autókázni, akkor 10-15 másodpercenként felvillan a desktop, frankón látni a Uplay ablakot, ahonnan a játékot indítottam (a menüben nem). Nem kell taskot váltanom és visszatérnem, eleve így indul el, biztos ficsör
. Ez megszünik egy idő után, és nincs villogás.
A kormánybeállításokat megnézem. Én nem csináltam külön profilt a the Cew-ra, minden játékot azonos Logitech beállításokkal használok. Köszi a tippet! -
A villogás alatt olyat értsze, hogy pl. leteszed asztalra a játékot, vissza lépsz, és ilyenkor 10-15 másodpercig villog-váltogat, mire visszaáll a játékba? Ha igen, ez nekem is fenn áll, de nemtudom mi lehet a baj, és mivel csak ilyenkor jön elő, nme is foglalkozom vele
Másik: Nekem Crew-hoz így van beállítva profilerben:
[kép]
A 90 fokos gond nálam is volt, hogy beállítottam ,de amikor beléptem a játékba nekem is visszaállította 90 fokra, ezt nálam az alsó két beállítás közül orvosolta valamelyik, talán a centering spronget kikapcsoltam -
MasTer
tag
Vasárnap sikerült egész sok időt eltöltenem a játékban, és lenne pár kérdésem. A játék indítása után a grafika kb 15 másodpercenként villog, mintha egy pillanatra a desktop villanna be. Ez a jelenség hosszabb játék után megszűnik (vagy csak a szemem automatikusan ignorálja a villogást
). A hardverem: AMD Athlon X4, 8 GB mem, AMD 6850 a legutolsó a honlap szerint ehhez tartozó Crimson driverrel, Win 10. A másik: többször elindítva a játékot, más-más force feedback erősséget éreztem a kormányon (Logitech G25). A Logitech game profil beállítása 400 fokos kormányelfordulás. Ha a játékot elindítom, ez a beállítás megmarad, de ha játék közben a setup-ban állítok valamit, visszaáll 90 fok-ra. Valaki tapasztalt hasonlókat? Egyébként nagyon tetszik, szinte az egész középnyugatot meg a nyugati partot bejártam egy (ha jól emléxem) 1957 Cadillac Eldorado segítségével.
-
UFO1
senior tag
Szerintem a Charger a legjobb driftre, ha hosszú nyújtott kanyarok vannak, ha szűk a pálya RX7, vagy BMW.
Más-oknak:
Grag-on gumimelegítés perfect-re utána gáz elenged, zöld lápánál nyélgáz perfect-nél (zöld csík) váltás. Nálam ez jött be, nem mondom, hogy nem kell gyakorolni, de így indul a legjobban.Volt már de … Drag cars tested
-
Micsurin
nagyúr
Mert motorozni jó!
Ha már eladtam a kicsit és várok a vétellel... addig is "száguldozom" online!
Ebben a játékba már csak az a Panigale kell... és ezen és a BF-en kívül más játék nem is kell már!szrk.: Még mindig nem teszi be a térdét és a testét a kanyarba... egy tasli járna már a fejlesztőknek....
szrk2.: 3. Ducis kép már már Termignoni reklámnak is elmenne!
-
sunny84
senior tag
válasz
Balathruin #6804 üzenetére
ok ok , semmi gond
ha nem válik be viszem 2 -3 kört a hondámmal és nem tápra gyűjt utána majd
-
sunny84
senior tag
válasz
Balathruin #6801 üzenetére
ez ok de saját és környezetem tapasztalatát írtam amúgy meg a crew egy kényes dög rengeteg random probléma van vele világszerte
-
Fehdavee
tag
Köszi a válaszokat rendesek vagytok! Eddig mindenki a tápot írta. Lekapcsoltam az ufiben 4 magot és így fél órát gond nélkül játszottam. Akkor ez lehet azért van mert így nem vett el annyi áramot a procim? Majd kipróbálom 6 maggal is.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest