Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz Fehdavee #6794 üzenetére
nem akarlak ijesztgetni de 2 haveromnál is elfosta magát ez a típus táp .... , chifi már rég nem olyan mint volt régen , én mindenkinek thermaltake tápot ajánlok ( ezekben nem csalódtam még ) , mert azt is használok smart se 630w -t hangtalan erős moduláris stb finomság
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Mike Farrel
tag
A mazdához bekerült a két új spec. A bodykitek igen jók lettek, mind street, mind perf vonalon.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
hakydakillah
senior tag
válasz Fehdavee #6794 üzenetére
Találkoztam már ilyennel. Folyamatosan fejlesztetted a géped? Ez tipikusan a tápra utal, amikor igazán kellene - játék során - nem tud elegendő áramot biztosítani, és kínjában újraindul a gép. Ha van ismerős - lehetőség, adj neki próbának erősebb tápot.
ON - köszönöm a tippeket, akkor ma eljátszadozom vele
-
Csapoati
nagyúr
A fordulatszám azért számít, mert utána nem mindegy, hogy mennyi időd van az első váltásig. Volt olyan kocsi, hogy nem tudtam egyszerűen lereagálni, mert azonnal végigpörgött rajt után, a másiknál meg volt vagy 1 másodperc is. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Vityaa
tag
válasz Csapoati #6795 üzenetére
Amikor a 3. lámpa is zöldre vállt, de pont akkor, (kb. tudod mennyi idő telik el a lámpa zöldre váltásáig). Elindulsz teljes gázzal. Ennyi. Mindegyik autóval ugyan úgy. Én legalább is így csinálom. Nem tartom semekkora fordulaton meg ilyenek. Simán alapjáraton járatom az autót. És szinte mindig perfect startom van. Kivéve ha elalszom rajt előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz hakydakillah #6790 üzenetére
Igazad van, nem ittam meg az ebéd utáni kávémat. Sajnos a perfect starthoz egész egyszerűen rá kell jönni autónként, hogy mi az ideális fordulatszám-tartomány. Erre is nagyjából megvolt a taktikám: A 3. lámpa zöldre váltásáig nyomtam a gázt, utána elengedtem, és amine lehetett indulni, azonnal rányomtam megint.Nyilván nem sikerül mindig, ki kell kísérletezgetni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Fehdavee
tag
válasz hakydakillah #6793 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/nem_indulo_gepek_topicja/hsz_32681-32681.html
MI Mix 2
-
Fehdavee
tag
válasz hakydakillah #6787 üzenetére
Szia!
Köszi megoldotta a problémát, de jött más helyette, azt már egy másik topikba megírtamMI Mix 2
-
killer095
őstag
Sziasztok kölcsön kértem haver accountját játszani, felraktam a játékot de mikor elinditom már feltünő hogy alul trailt ir majd bevágja a képembe hogy the crew wild run ami nincs meg neki.
Ha rányomok hogy folytatás kiirja hogy a trial verzió véget ért vegyem meg a wild runt itt és itt.
Hogyan tudom egyáltalán uj játékot kezdeni és miért trial ként kezeli a játékot?ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
hakydakillah
senior tag
válasz Csapoati #6788 üzenetére
Lehet én vagyok lefagyva, de nekem úgy jött le, mintha a burn részt magyaráznád. Ez megy perfectre. Burn után jön a rajt, ott amikor zöldre vált a lámpa, ott rontok. Ott kapok csak good startot. Szóval perfect burn és shift megvan. A perfect start hiányzik. Vidivel mutatva itt 0:29 [link]
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy amikor faction mission-ökre akar barátokat küldeni, akkor egy sem látszik? Eddig háromszor sikerült barátokat küldenem azokra a missziókra mióta megvan a játék (közel 3 hete), de az esetek többségében nem látszanak a játékostársak.
Pillanatnyilag 45 visszaigazolt barátom van Uplay alatt, a tűzfalon átmegy a játék, és a portok is forwardolva vannak a routerben.
Köszi:
M. Tibor -
Csapoati
nagyúr
válasz hakydakillah #6787 üzenetére
Legyen zöldben a mutató induláskor és csak utána válts (autófüggő, hogy mikor és sok autóval nehéz is a perfect start) . Én úgy időzítettem, hogy kicsivel a zöld fölött hagytam abba a gáz nyomását, és a rajtig szépen visszakúszik a zöldbe. Rá kell érezni.
-
hakydakillah
senior tag
Lenne egy kérdésem drag versenyeket illetően. Valahogy nem jövök rá a perfect rajt titkára. Minden más perfect nálam(gumi égetés, váltás), egyedül a rajtot rontom el. Először égetés után nyomtam a gázt keményen, az bad rajtot adott. Aztán inkább megvártam a zöld jelzést, váltás-gáz egyszerre, és good eredményt kapok. Ha váltok és utána gáz, vagy fordítva, akkor is good rajtot kapok. Apróság tudom, viszont érdekelne hol az a pont, ahol hibázok…
-
-
Fehdavee
tag
Sziaszok!
Megvettem a játékot ma feltelepítettem minden ok. De ha elindítom fekete képernyő és leáll a működés hiába indítom újra a gépet semmi. Valami megoldás?MI Mix 2
-
senior tag
válasz noblem1983 #6783 üzenetére
Manuális váltóval próbáld másodikban,akkor nem gyorsul túl az autó.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #6780 üzenetére
Akkor úgy már megérte megnyerni. Néztem a mostani kvalifikáción a driftet tegnap este de hát Murcielagoval azon a "szabad" bejárású drift pályán elég érdekes. A kocsi túl gyors már oda így első érzésre
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
hakydakillah
senior tag
Tegnap volt 2hetes a játék nálam. Amennyit dilemmáztam a sok kritika, főleg indítási problémák miatt, na és számomra pocséknak érzett beta után, nekem év meglepetése lett. Eddig 20órát vertem bele, de az elején az ember tényleg semmit se halad, azt írja a játék, hogy 6%nál tartok. Végre nem egy olyan játék, amit lezavar az ember 8óra alatt, aztán nincs benne potenciál.
Külön kedvenc a fotó mód, örülök, hogy berakták. Járom az utakat, és bárhol lőhetek fotót.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz noblem1983 #6776 üzenetére
A héten jönnek hozzá a specek, csak valamiért azokat elfelejtették valamiért berakni elsőre, hivatalos fórumon már írták. Street és Perf spec lesz hozzá.
-
Micsurin
nagyúr
[link] Na ez sem Mad Mike MX5-je ezek szerint!
szrk.: Ő még a garázsba is kilinccsel előre áll be!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ilyen szar?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sisu2
aktív tag
Jó ez a Full Stock mx-5 ezért kár volt játszani
-
Micsurin
nagyúr
válasz hakydakillah #6771 üzenetére
[link] Itt a teljes wikia oldala a Factionos-nek, nem vagyok biztos a dolgokban rég nem Crewztam, várom a Panigalet!
-
hakydakillah
senior tag
válasz Micsurin #6770 üzenetére
Ezt a részét láttam a játékban, gondolom az lesz a bizonyos majd 100ezres, viszont nekem most minden megugrott. A 10perc alatti mission eddig 370bucksot hozott, tegnap 4800at írt mindegyikre. Többinél is megsokszorozódott ez az érték.
Lehet valami hiba okozta, majd ma hazamegyek melóból, és kiderül. Maradhatna mondjuk így -
Micsurin
nagyúr
válasz hakydakillah #6769 üzenetére
Bocsi csak a második felét akartam másolni, még fél álomban voltam. Ha nyer a frakciód akkor elérhetővé válik egy "különleges" küldetés ami több pénzt ad.
-
Micsurin
nagyúr
válasz hakydakillah #6767 üzenetére
"Ez valami hónap végi akció, vagy azért volt mert a farkasokkal vagyok, akik most nyertek?"
Jaja, meg is válaszoltad!
-
hakydakillah
senior tag
Tegnap mentem szokásosan haverokat küldetésekre ereszteni, és azt vettem észre, hogy mindegyiknél, de némelyiknél óriásit ugrott a bezsebelhető pontok száma. Volt például olyan, amelyiknél azt írta, hogy majd 100ezret kapni lehet. Hátrányként azt vettem észre, hogy nem küldhetek el mindenkit, csak pár embert, utána az összest zárolja.
Ez valami hónap végi akció, vagy azért volt mert a farkasokkal vagyok, akik most nyertek?
-
senior tag
Nekem is csak ezzel az autóval megy ennyi. A többivel végig összefűzve is 100-200 ezerrel kevesebb jön össze. Ha sikerülne előbb elérni a 90 feletti szorzót,ott már nagyon adja a pontot. Itt is ismerni kell a pályát,mert ha kicsivel több sebességet viszel be a kanyarba,vége.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv! Köszi! 402000 a max nekem. Az első 550000-et csinál. Mazda RX-7-tel többet lehetne,de az úgy mozog mint egy legyező,mindig lemegyek az útról. Billentyűzettel manuális váltó kettesben és a legtávolabbi kamera nézet.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Egy kis drift
2 próbálkozás,de a legjobban sikerültet nem rögzítettem.ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
Ármester
Megmaradnak szerintem, mert én is változtattam, akkor nem volt gond.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Vityaa
tag
Ha Uplayben megváltoztatom a nevem, akkor a barátokat újra fel kell venni, vagy megmaradnak?
-
nap
addikt
Az van, hogy egy ideje nem pvp-zek, mert egy frissítés után amint beléptem pvp-be, mindig kifagyott, és a rankom zuhanórepülésbe kezdett. Szóval, most csak a küldetésekre küldöm a barátokat, így, naponta belépve egy hét alatt eléri a 77 ezres szintet. Ezt korábban, amikor még az alap factionben voltam, a harmadik hét környékén sikerült elérni.
Amúgy, hogy lehet 300 buckot kapni egy versenyért?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Emunem
senior tag
Ja, akkor azt vágom, csak ugye mérlegelni kell, hogy melyik éri meg jobban, egy kevesek által ment 300 b-s pvp nagyobb napi pénzes összege, vagy a 16K b-s sokak által járt versenyek kisebb napi jutalommal... te ezt hogy figyelted meg? Vagy ez lutri igazából?
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
nap
addikt
A térképen a tab-ra feljön az az ablak, ami belépéskor is. Ott a második vagy harmadik fül mutatja a factionok területi eloszlását.
A másik, amitől függ a pénz, a reputation.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
MasTer
tag
válasz hakydakillah #6737 üzenetére
Köszi a tippet. Csak hétvégén lesz lehetőségem kipróbálni, ha egyáltalán lesz lehetőségem.
OFF:
Ilyenkor nem tudom, mi a jobb élethelyzet:
1. Sajnos annyi programom van, hogy nem tudok nyáron a szgép kormánya előtt a virtuális amerikában autózgatni vs.2. Sajnos annyira nincsen programom, hogy kénytelen vagyok nyáron a szgép kormánya előtt a virtuális amerikában autózgatni
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
hakydakillah
senior tag
Köszi, akkor majd körbelesek. Gondolom van olyan rész ahol írják hol-mennyi tag van. Én most úgy napi 6,5 ezrek kapok a farkasokkal.
mtibee2 - Bővül, nekem most bővült végre. Vadászni én is szoktam, de mindig igyekszem magyarokat keresni. De próbáltkozhatsz az itteni listából barátnak jelölni pár embert.
[ Szerkesztve ]
-
mtibee2
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a jelölést!
Az a levadászós ötlet nem is rossz.
Amúgy nekem most csak északkeleten vannak PVP versenyek. Ez idővel bővülni fog?
Ja, és még valami: létezik a játékhoz olyan mod, amivel meg lehet növelni a fényszórók hatótávolságát?
[ Szerkesztve ]
-
-
nap
addikt
válasz hakydakillah #6743 üzenetére
Van értelme. A napi belépési pénzeden dob sokat, ha a legkisebb létszámú factionba lépsz be.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
hakydakillah
senior tag
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Másfél hete vettem a játékot, most nyíltak meg előttem a PVP versenyek, de nem nagyon vannak barátaim, akiket el tudnék küldeni versenyezni. Kérem, aki teheti, jelöljön barátnak, hogy meg tudjam venni álmaim járgányát!
Köszi!
A Uplay nevem: mtibee-HUN
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6740 üzenetére
ja, én meg csak súroltam az egyiket. Azt is véletlenül. Erre meg rámtapadtak...
mindettől függetlenül sztem még jó játék
"... hát persze ..."
-
hakydakillah
senior tag
válasz Csapoati #6738 üzenetére
Ez a rész fárasztóra sikeredett. Ki-be lépegettem fél órát mire betett egy gyári kék Skyline-t Következő kocsinál már az okosabb módszert választottam a HQ indítást.
Emunem - amúgy a zsarus részen jól nevettem. Teljesen IQ nulla reakció volt - frontálisan kiütöttem az egyiket a fenébe, erre rá téged elkezdtek 3an üldözni, engem meg senki.
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6733 üzenetére
El is múlt, meg több lett a meló szünidő előtt...
Ha egy crew-ben vagyunk, akkor tudom azt is, hogy mit gondolsz, nem csak azt, hogy merre mész.
Na jó, nekem is megjelent az útvonalad.
Zsaruk: azt láttam, azok meg nekem otromboltak... Aztán rázhattam le magamról. Ebben a játékban nem olyan kitartóak a zsaruk, mint a TDU2-ben. Szal kicsit egyszerűbb a procedúra.
Na, majd még összefutunk valamikor."... hát persze ..."
-
Csapoati
nagyúr
válasz hakydakillah #6737 üzenetére
Főleg hogy nem fér el az összes elérhető kocsi a kereskedésekben...
-
hakydakillah
senior tag
Ne akard tudni, hogy egy autot mennyit kerestem... Jo helyen jartam, de a kocsi csak nem akart ott lenni, ezert ki-be lepegettem.
Aztan olvastam egy trukkot, ajanlom neked is - bemesz a HQ-dbe, ott megtalalod az osszes autot fotoval. Raboksz arra amelyik kell (visit seller, vagy valami ilyesmi), es mar ott is vagy eladonal, nem kell utazni-keresni.[ Szerkesztve ]
-
MasTer
tag
válasz hakydakillah #6735 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen, elsősorban régi amcsi vasakat vennék, bár egyelőre csak a Chicago-i kereskedés van meg. Ott láttam egy Chevi-t, ami ha jól emlékszem kb 225 ezer pénzbe kerül, több kereskedést még nem találtam. Nem tudom, mennyire állandó a kereskedők kínálata. A perkeknek utánanézek, köszi a tippet. Egyébként egy Camaroval tekergetek, elég sokat felfedeztem már a középső oraszágrészből, és eljutottam LA-be meg San Francisco-ba is.
-
-
MasTer
tag
válasz hakydakillah #6731 üzenetére
Megnézem a lehetőségeket, köszönöm a választ. Sajnos én csak hetente kb. 3 órát tudok foglalkozni a játékkal, jellemzően hétvégén, de akkor sem mindig. Legalább sokáig kitart
-
hakydakillah
senior tag
Gondolom az első hetek után elmúlik a varázs, mikor már csökken a teendők sora is. Most minden nap azzal kapcsolom be a játékot, hogy irány a story, de már megint Summit lett a vége, utána mikor csatlakoztál hozzám már sateliteket hajszoltam, majd el kellett mennem performance tunerhez. Amúgy a navigációm színe átváltott kékről aranyra miután beléptél, és mintha pontosan tudtad volna merre megyek. Ha egy Crewben vagyunk, akkor te is látod az én GPS vonalamat?
Ja és a drága jó zsaruk, ha őket látom nem lehet nem beléjük hajtani -
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6729 üzenetére
Akkor én alulteljesítek, kb 6-8 óra/ hét
Na jó, az elején függő voltam, és volt nekem is 13 óra[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
hakydakillah
senior tag
Pedig valahol itt 10.szint körül kapod meg ezt a lehetőséget + Dirt spec, és már küldhetsz te is barátokat küldetésre. Most vagyok 18as szinten, és már 2napja küldöm őket ezerrel.
Pénz - olvastam olyasmit is, hogy térképen jelölt „landmark“ helyeket ha megtekintesz, darabja +2000, amivel fast travelt alkalmazva óránként 120 ezret lehet keresni.
Ami storyt illeti, térképen rámész a story fülre, és ott van olyan, hogy filters. Ennél beállíthatod, hogy melyeket mutassa a térkép – done, undone. Neked az undone fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
MasTer
tag
Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem vagyok 50-es szintű (kb lvl10 lehetek most, vagy a körül), így ez a lehetőség kiesik. Úgy láttam, hogy felfedezésért is ad XP-t, tehát ha autókázgatok, meg pár dolgot felfedezek (roncsok, adótornyok) talán magasabb szintre juthatok. Teljesítettem a St Louis-i rendőri megszökést, a storyban itt tartok. Hogyan lehet megnézni a teljesítésre váró story küldiket?
-
hakydakillah
senior tag
Nekem csak jól jön. Nem szoktam multizni, pont azért az ilyesmik újnak hatnak nekem. Nagyon megfogott a játék, anno próbáltam a NFS MMO-t, de az katasztrófa volt. Itt meg minden napom azzal telik, hogy semmit se haladok, mert autókázok egyet, leragadok itt-ott, olvasom a dolgokat, kicsi Summit, és már alvás is.
Viszont 2gyerek mellett 13órát beleverni 1hét alatt, ez valós emberi és nem szülői időszámítással olyan, mintha egy gamer 150órát vert volna bele.Elnézést a sok kérdésért, de lenne még egy apróság – kétfajta pénznemet látok a játékban (na jó ott a 3.valós is), a normál, ami folyton gyűlik, valamint játék elején kaptam 100ezer cc-t. Ezt elvághatom már most? Minden vételnél felajánlja, de mivel ez az összeg nem gyűlik attól félek nehogy később legyenek cc pénznem exkluzív ajánlatok és bánni fogom, hogy elherdáltam az elején.
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6727 üzenetére
Azért az a pár kattintás meg ha csak azért belépsz, h a pénzt felszedd, nem semmiség.
Sok játéknál előfordul ez a fajta pénzszerzési módozat. Vagy alkalmazott szerzi neked, vagy barát."... hát persze ..."
-
senior tag
A hónap első felében nem tudtam játszani és csak 2 medálom lett. most 180000 lét kérne,hogy mehessek a nyeremény autóért. Normálisak ezek?
-
Ármester
válasz hakydakillah #6724 üzenetére
Na lehet este akkor én is felnézek ha már ennyien fennt lesztek, bár ugyan nem tudom miféle versenyről hadováltok
Kérdésedre: Ez teljesen automata, akit elküldesz semmit nem kell tennie, sőt nem is tudja, hogy elkülted.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hakydakillah
senior tag
Köszönöm fiúk Sikerült most végre, belépet +1fő, engem elcsaptak, őt nem és nyert
PS: de attól még jelöllek titeket
Lenne egy kérdésem - most küldetésre küldtem pár barátot. Ebbe beleszólhatnak ők is? Tehát elutasíthatják, vagy az egész a háttérben zajlik, ha letelik az idő kapom a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz hakydakillah #6719 üzenetére
Vegyél fel engem is. Ha látsz,katt rám és megoldjuk.
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6721 üzenetére
Nekem is csak 9 után, vagy biztosabban 10. Addigra nálunk is biztosan alszik a lurkó.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6719 üzenetére
Ma este lehet fennt leszek, vegyél fel, aztán meglátjuk.
"... hát persze ..."
-
hakydakillah
senior tag
válasz Micsurin #6718 üzenetére
Azt észrevettem én is ezeknél a kocsiknál, hogy egy apró lökéstől az égbe szállnak. 3testőrrel mögöttem nekem is meglenne tutira első nekifutásra, mert a pályát már fejből tudom.
Egyedül én már nem próbálom többet, inkább teszek minden nap egy próbát nem-e csatlakozik be mellém valaki/valakik. -
Micsurin
nagyúr
válasz hakydakillah #6717 üzenetére
Mi ott 3-an haverokkal lezúztuk a mezőnyt.... úgy fun volt a futam.
-
senior tag
válasz hakydakillah #6715 üzenetére
Bejövős ez a verseny. Engem az utolsó egyenes tréfált meg párszor,úgy megdobta a pixelautót,hogy átmentem repcsibe párszor. Ha az elején elhúzol,a rázós részen mehetsz lassabban és nincs gond a végén.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
Xfinity verseny. Szinte semmit se kellett még újrakezdeni, de ennél 30x körül járhatok.. Esetemben nem érzem, hogy a gyügeségemről van szó, egyszerűen ha nem kapok el forgalmat, vagy oszlopot (ez a rész nem gond, simán első vagyok), belém jön egy versenyző hátulról, vagy a semmiből jön kereszteződésből egy kocsi. Totálisan mintha így lenne programozva, egyszerűen pont abban a pillanatban, mikor azon jövök jön teljes gázon, nem is lassít, nem is akar térni, csak belém hajtani oldalról. Lehet beszoptam itt valami glitchet, pont ezért tegnap egy csomó embert próbáltam behívni, és megcsinálni coopban hátha bezavarna neki, de sorra jött a refused tőlük.
Ez az a futam, 11:30tól van az a szakasz, es a srác meg simán áthajt rajta: [link]
-
Emunem
senior tag
válasz hakydakillah #6708 üzenetére
Van valami neve annak a versenynek, amelyik 30x-os nekifutásos? Érdekelne melyik is az, most nem ugrik be.
"... hát persze ..."
-
MasTer
tag
Sziasztok! Én most vettem meg a játékot a Wild run kieg-gel. Elsősorban az autókázás miatt, nem igazán érdekel a versenyzés, sem a csapatépítés. Viszont szeretnék összegyűjteni pár kocsit, amihez pénz kellene. Nem Bugattira meg Lambóra gondolok, pár régi amerikai vasat szeretnék. Vannak kifejezetten pénzes küldik? Mint pl. a TDU 1-ben a kocsiszállítások? Vagy hogyan érdemes pénzmagot gyűjteni? Csapathoz nem szívesen csatlakoznék, megbízhatatlan, hogy mikor tudok játszani, nem akarnék cserben hagyni senkit.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csaba951 #6709 üzenetére
Nane... Egy Monster Arénában egy ECX450-el kb 1500-2000 tudsz szedegetni combonként ... És az sokkal egyszerűbb...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
van heti kihívások között egy, amit nem tudok összehozni:
"Earn 750 Bucks From A Single Stunt Combo"Nem sok pénzért megy, de érdekelne mit kell érte csinálni. Ha ugratok egy giga nagyot, akkor is úgy 400körül kapok.
Amúgy elérkeztem egy szuper kis versenyhez - vagy 30x próbáltam, de a vége kikészít. Szerintem direkt csinálták ilyenre. Városi verseny, végig vezetek, jön az utolsó egyenes sűrű forgalommal, kereszteződésekkel, és vasút vagy villamosvágányt tartó dupla oszlopokkal. Vicc, hogy vagy oszlopba megyek, vagy forgalomba, vagy kilök az egyik ellenfél, de személyes kedvenc - mire átverekedem magam ezen a pokoli részen, nem messze a céltól jön a kereszteződésből egy vadállat, és oldalról belém vágódik. Öröm emiatt folyton újrakezdeni
-
regener
veterán
válasz hakydakillah #6705 üzenetére
Itt jobboldalt a Téma tudnivalóban a kép alatt.
-
hakydakillah
senior tag
válasz SyMbioTe #6703 üzenetére
Köszi ismét a kimerítő választ, ma majd bejelöllek. Annyira örülök, hogy nem egy 8órás, primitív autós játék, hanem egy annyira komplex valami, amihez segítséget kell kérnem, hogy nincs rá szó. Persze lehet én sietek, és időt kellene adnom a dolgok megértéséhez, most még abban a státuszban vagyok, hogy nem tudom hova, mert minden érdekel. Mennék storyzni, mennék Summitba qualifyt nyomatni, bejárni a térképet, gyűjtögetni, bandázni stb.
Kérdésedre válaszolva, nem értem miért nyertem accesst a hó végi summitba, lehet az első alkalommal beengednek. Más qualifyn tutira nem voltam, pár napja vettem a játékot, és tegnap unlockoltam a Summit részt, ott összesítve bronz éremnél tartok.
Tegnap meglett a megfelelő rangom az általad említett PVP részre is, 5külön bandáról beszélt, beléptem a farkasokhoz, de a többi egyenlőre megint csak sötétségPS: „Iratkozz fel a PH-s listára” – ezt hol lehet?
-
Mike Farrel
tag
válasz noblem1983 #6697 üzenetére
Ez természetes jelenség (én is jártam így), relog megoldja.
-
Ármester
válasz hakydakillah #6702 üzenetére
Igen, egy kvalifikációért kapsz 1 medált, tahát 3 ilyet kell csinálni, minimum bronzra.
Nem leehzt, hogy megvan a 3 medál?Bandázás: No igen, nem árt ha vannak barátok a játékban. Iratkozz fel a PH-s listára is, plusz vegyél fel onnan pár emberkét, aztán ha éppen látod őket térképen, odagurulsz hozzájuk, hátha van kedvük bandázni.
Küldetések: Igen, van ilyen. Faction Mission-nak hívják. Itt lehet bartáokat "küldeni"*, és ha lejárt a megadott idő /12 óra/ akkor rányomsz, hogy mutassa eredményt, és kapsz érte pénzt.
Régebben ezzel hatalmasat lehetett kaszánlni, mert akkor 3 óras volt a lejárati idő, 1 nap alatt öszejött 1 millió simán.
De most is elég jól lehet vele keresni, nekem napi ~100-150k-t hoz, cserébe csak kattintok párat.Küldeni: Azért van idézójelbe, mert csak képletesen küldöd el, tahát valójában neki nem kell a 4 órás futamot végigvinnie, mert te elküldted, csak egy gépet küld el a játék.
Ha gondolod vegyél fel engem is: SyMbioTe236, ha így nem találsz meg, akkor SyMbioTeHUN. (Egy kék nyilas, avataros macsak a profilkép )
-
hakydakillah
senior tag
válasz SyMbioTe #6699 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Most nézem, hogy havonta több qualify van, akkor ezekből kell összeszedni hó végi summithoz 3medált? A mostani qualifyn az összpontszám adja meg a helyezést, tehát egy qualify, egy medál. Ezek szerint a mostanit kb lekéstem, de itt már csak azt nem értem, miért írja Los angelesnél a hó végi Summitra, hogy "Access Pass Earned"?
Lenne még a bandázásról egy kérdésem - tegnap összeszedtem egy csapatot random emberekből, mára a csapat szétesett Gondolom itt a lényeg, hogy barátaim legyenek, mert azok maradnak. Ezután a bandázásnak mi a lényege? Storyba be tudtam hívni az egyiket, gondolom közösen több a pont. De láttam itt valaki olyasmit írt fórumon, hogy adj küldetéseket crew tagjaidnak, és abból is kapsz pontokat. Ez a rész itt még nem teljesen világos.
-
Ármester
válasz noblem1983 #6700 üzenetére
Igaz, bár pl. egy bronz medálért nem kell sokat játszani.
Lásd őt is, 2 versenyt lement, és máris bronzba van.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest