- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Köszi ted és neuro az infót. Zsírúl működik a map plugin (legalábbis offline). Tegnap nem volt alkalmam tesztelni online, mert eléggé kegyetlen fejfájással küszködtem, de majd a ringen megmutatom ki a legény a gáton .
(#2627) N€T0X|N: Fogóggyá' má' vissza öcsisajt. Ne a fórumon oszcsad az észtet hanem a páján mutassad mög mitet tudsz te gané' . Amúgy mög oszcsam a véleményed me' az a admin - vagy mija t*kön - télleg egy idegebeteg. Assziszi ő az atyaúristen oszt csak egy kis b*lf*sz bambuszrügy .
(#2632) smisa: Én nem hallottam még erről soha. Ez ilyen csak online játszható játék vagy mi a szösz ?
(#2647) Ted-Mosby:
"Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhat"Istenem, ezt de szép látni . Még ha a bambusz is a listán lenne, akkor lenne egy csodás infó, de így is megfelel .
Más:
JJ nálam a gumik meg egy kör után vastagon 100 C fölött vannak és egy 10 körös futam után szépen el is kopnak úgy, hogy az utolsó 2 (néha 3) körömön már érezhetően hosszabb féktávot kell vennem és rizsrakétám sem fekszik úgy a pályán. De hát ez van. Küzdeni kell. Igaz én bill.-es vagyok, még cinkesebb a dolog .
Ui: Szerintem lassan nevezzük át a bajnokságot Dzsaver Klán Rt Kupának, mert annyian vannak, mint az oroszok .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest