Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Köszi ted és neuro az infót. Zsírúl működik a map plugin
(legalábbis offline). Tegnap nem volt alkalmam tesztelni online, mert eléggé kegyetlen fejfájással küszködtem, de majd a ringen megmutatom ki a legény a gáton
.
(#2627) N€T0X|N: Fogóggyá' má' vissza öcsisajt. Ne a fórumon oszcsad az észtet hanem a páján mutassad mög mitet tudsz te gané'
. Amúgy mög oszcsam a véleményed me' az a admin - vagy mija t*kön - télleg egy idegebeteg. Assziszi ő az atyaúristen oszt csak egy kis b*lf*sz bambuszrügy
.
(#2632) smisa: Én nem hallottam még erről soha. Ez ilyen csak online játszható játék vagy mi a szösz
?
(#2647) Ted-Mosby:
"Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhat"Istenem, ezt de szép látni
. Még ha a bambusz is a listán lenne, akkor lenne egy csodás infó, de így is megfelel
.
Más:
JJ nálam a gumik meg egy kör után vastagon 100 C fölött vannak és egy 10 körös futam után szépen el is kopnak úgy, hogy az utolsó 2 (néha 3) körömön már érezhetően hosszabb féktávot kell vennem és rizsrakétám sem fekszik úgy a pályán. De hát ez van. Küzdeni kell. Igaz én bill.-es vagyok, még cinkesebb a dolog
.
Ui: Szerintem lassan nevezzük át a bajnokságot Dzsaver Klán Rt Kupának, mert annyian vannak, mint az oroszok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest