Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Ted-Mosby, és Neuro!
Elnézéseteket szeretném kérni.
Nagyon bántott a dolog, hogy az rfactort el kel hagynom, és nehezen viseltem.
Ostobán viselkedtem, és kérlek, ne haragudjatok rám. Bocsánatot kérek.
Sajnálom, hogy így viselkedtem.Eddig is szerettelek, és tiszteltelek titeket, mostantól ezután is így lesz.
Örülök, hogy gondoltok a kulof-ra, és úgy osztjátok be az időket. Köszönöm.
Nem azért írtam mindezt, hogy visszafogadjatok az rfactor versenyekre, hanem azért, hogy rendezzem a kapcsolatot.
Mentségem nincs, mert semmi nem fájhat úgy, hogy ezzel kapcsolatokat tegyek tönkre. Írtam priviben is nektek üzenetet, de semmilyen választ nem kaptam, ezért most mindenki előtt kérek tőletek bocsánatot, talán így kapok valamilyen választ.
Legalább egy okét, hogy elolvastátok. Ennyi elég.
Egyedül is rfactorozok, és még mindig az egyik legjobb programnak tarto, és fogok keresni olyan helyet, ahol majd versenyezhetek talán.
Bár nekem a körözés a kedvencem, persze ezt egyedül unalmas csinálni.
Mégegyszer kérlek benneteket, hogy ne tápláljatok irántam haragot, nagyon bánom, hogy így oldottam meg azt a problémámat.
Sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LED világítás a lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest