- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós kamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- DUNE médialejátszók topicja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
julezko
csendes tag
Sziasztok!
Ha a barátnőmtől a vasárnap este mellett még elveszem a Nőnapot is, akkor széttöri a fejemen a drága új kormányomat. Nem kockáztatok...
Ma sajnos nem jó!
-
julezko
csendes tag
elírtam, 26ezer volt
-
julezko
csendes tag
Ha már kormányokról van szó...
Nekem egy formula ex-em volt évekig. Próbáltam egy MOMO-t is, a kormány bejött de a pedál ott is puha volt.
2-3 hete vettem egy Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch edition szettet. Unokatesómnál (M-Motorsport, MOtormouse) próbáltam ki, neki van még ilyen.
A kormány van olyan jó mint a MOMO-nak és a pedál meg fantasztikus. Kemény és strapa bíró. Finoman lehet adagolni a gázt és a féket is. És az ára is a momo alatt van. 36ezerért vettem boltban. Csak ajánlani tudom. -
julezko
csendes tag
Az Idependent Trophy-nál nem értem a pontozás lényegét. Valaki elmagyarázná?
-
julezko
csendes tag
Oké Neuro! Megértettem!
Jó éjt mindenkinek!
-
julezko
csendes tag
A fórumozás nem erősségem
-
julezko
csendes tag
És hol lehet óvást benyújtani, mi a módja?
-
julezko
csendes tag
Nem találom a "Versenybíróságos" topicot!
Valaki?
-
julezko
csendes tag
kidobotttttt!!!
-
julezko
csendes tag
Dani vagy Roli, légyszi küldjetek egy server címet privátban, mert újra raktam a progit és elfelejtettem mit kell beírni server címnek!
Köszi
-
julezko
csendes tag
Szerintem ez volt az utolsó versenyem. Elég dühítő amikor az ember reggel óta edz, nagy nehezen összekukázik egy 2. rajtkockát és végül nem indulhat játékhiba miatt.
Egész nap simán ment minden amíg az alap jelszó volt. Miután váltott a jelszó az esti versenyre, folyamatosan kidobált.
Totál összetörtem lelkileg. Egy rajtbaleset nem esett volna ilyen szarul.További jó versenyzést!
-
julezko
csendes tag
Kidobott!!!!!!! 2. helyemet buktam! Ezt nem hiszem el!!!!
-
julezko
csendes tag
Van egy 156-os alfám, az sem úgy viselkedik mint a játékban a 156-os. De még mindig ez a legélethűbb talán. A Race The Official WTCC Game-ben még nagyon jó az irányítás, azt szeretem. Ott érezni, hogy van súlya az autónak.
Májusban beleülhetek a Farfus régi 156-osába 1-2 körre a Hungaroringen, akkor majd többet tudok arról mi az a versenyautó.
Jó verseny volt srácok! Várom a jövő heti Hungaroringet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós kamerák
- New World - az új Amazon MMORPG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest