Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz 30z.Samu #5210 üzenetére

Hehe, az biztos :D

Norb79: az kemény, az alzában én kb. úgy jöttem ki 00:30 körül, hogy mikor éjfélre odamentem voltak bent vagy 80-an.
    Szerencsére az előrendelők, akik még nem fizettek, egy külön pultnál tudtak fizetni, és miután fizettem szinte egyből az én számomat is hívták.
    A bestbyte-ban viszont még kb. 20-25 percet álltam sorban 2 tokért, nem is értettem, hogy ott van kb. 10 alkalmazott, és 1 kassza működött, úgy, hogy minden vásárló sorban állt már...

tl-x: ezaz, ez jónak igérkezik! :D - én anno PC-n játszottam nagyon sokat az 1-2-vel, valahogy a 3-tól már nem adta annyira, de csak az első két rész miatt tuti beszerzem majd.

Eshop tapasztalat: tényleg gyorsabb lett, előnyére fejlődött. Viszont hogy egy kosarat még mindig nem tudtak implementálni, és egyesével kellene megvenni a játékokat, az botrányos.

Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.

Illetve ami szintén zavaró, hogy most is eljátszották azt, hogy a joy-con tartó gripen nincs töltőport, miközben külön már adtak ki olyat az előző szériához - de gondolom majd most is meg lehet majd venni jó pénzért kiegészítőként :D

Új hozzászólás Aktív témák