- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Viper26 #5741 üzenetére
Persze, nem szereti a lítium aksi a full lemerítést, de mikor 0-t mutat, akkor még nem nulla van
Ez itt inkább az aksi kijelzes kalibrálásáról szólt. Már Switch-en is néha előjött, hogy percek alatt azt mondta magáról, hogy lemerült, aztán 0%-on még még órákig ment, mi legalább is minimum kétszer belefutottunk.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Viper26 #3957 üzenetére
Pont ebből is eredően engedtem most el az előrendelést. Switchen még sz@rásig vagyok befejezetlen játékokkal és még rengeteg játék van rá amit pluszban be is szeretnék szerezni. Majd beleugrok úgy 3 év elteltével a váltásba, addigra már valószínűleg Oled verzió is lesz belőle, meg talán az árak is mérséklődnek valamennyire. Az Oled most nekem a Switchnél úgy is elmaradt, mert a V2-es gépemet nem cseréltem le rá hogy azon is bukjak.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Viper26 #3805 üzenetére
A forrás alapján felhő nélkül továbbra is lehet konzolról konzolra átküldeni a mentéseket. Szóval a "kukázhatjuk a Switch 1 mentéseket" fake news.
Viszont a Zelda Switch 2 edition cloud save hiánya valósnak tűnik. A cloud save-et a cserélgetős játékoknál (például Pokémon) szokta letiltani a Nintendo. Ha nem tennék, akkor ki lehetne játszani a rendszert azzal, hogy
1. felhőbe mentesz
2. odaadod valakinek az értékes dolgot
3. visszatöltöd a felhőből a mentést, ahol még neked is megvan az értékes dolog.A Zelda Switch 2 editionben is bevezettek hasonló cserélgetős opciót, valószínűleg ezért jön rá a cloud tiltás. Én sem értem, hogy egy single player játékban miért erőltetik ennyire a csalások kiszűrését (lásd a különböző tárgy duplázás elleni patchek), de sajnos a Nintendo ezt az utat járja.
Az megint más kérdés, hogy mókolt rendszerrel ugyanúgy kijátszható ez a védelem, és természetesen élnek is vele egyesek. Cserébe a rendes felhasználók szívnak, hogy nincs felhős mentés az online játékokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Villanyszerelés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest