Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
válasz
koncsik #8002 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam.
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2898 üzenetére
Ettől félek én is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #2887 üzenetére
A fizetőseknél el is várom, hogy legyen nagy különbség.
Az ingyeneseknél szerintem odab*sznak egy 60fps patchet kicsit jobb lod-dal és annyi.
-
válasz
Sirandrish #2891 üzenetére
Vagy a scalpereknél.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2891 üzenetére
Igaz, meg nehogy véletlenül vastagodjon a ceruza megjelenés után.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2888 üzenetére
Mondjuk azon gondolkodom hogy igazából lehet hogy ráérek megvenni júliusban is, mert a júniusom elég sűrű lesz.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish #2881 üzenetére
Én arra tippelek hogy csak feldobja a játék indításakor hogy "update available", mint ahogy most is szokta.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2883 üzenetére
Amúgy most is előre ki kell csengetni az összeget ha előrendeled vagy elég amikor megkapom?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #2881 üzenetére
Szerintem leszed egy patchet és annyi. nem számítanék nagy változásra az ingyenesektől.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
NyMRooD #2877 üzenetére
A hivatalos oldalon listáznak még néhány játékot, amihez garantáltan ingyenes lesz a Switch2 frissítés, online előfizu sem kell hozzá:
Nintendo Switch Games with Free Nintendo Switch 2 Updates - Nintendo US -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2875 üzenetére
Ezt használják ki, én is megfogom venni a konzolt valószínű és a játékokat is. Csak túl szép volt a konzol specifikációja, ez a játék árazás kicsit belerondított az örömbe.
-
Sirandrish
Topikgazda
Jo, de én azért a pár játékért veszem meg alapból a konzolt
En nem akarok rajta Fifazni, NFS-ezni, de még Cyperpunkozni se...Viszont Zeldazni, Mariozni, DK-zni szeretnék....szóval vagy megveszem a konzolt, vagy nyafogok hogy milyen drága. Sajna a szívem erősebb az eszemnél
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2873 üzenetére
Hát belegondolva 4-5 új játék és kifizetted a konzol árát újra
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2869 üzenetére
Ez igaz. Azért a Metroid Prime 4 lehet befog húzni, mert ha már 40 lesz azt tuti nem veszem meg az 1re.
-
cactuar
senior tag
Ennyi helyet foglalnak a játékok:
-Mario Kart World - 23.4GB
-Donkey Kong Bananza - 10GB
-Super Mario Party Jamboree - Nintendo Switch 2 Edition + Jamboree TV - 7.7GB
-Kirby and the Forgotten Land - Nintendo Switch 2 Edition + Star Crossed World - 5.7GB
-GameCube - Nintendo Classics - 3.5GB -
Rent
senior tag
Expansion pack elofizu eseten minden eddig megvett jatek patchelodni fog (szebb grafika) az elofizu lejartaig sw2 re (persze amibol kijon az sw2 edition is), vagy csak nehany?
-
pzstm
titán
Ezt eszre sem vettem eddig
-
Köszi az infókat!
-
cactuar
senior tag
Duolingo posztolta X-en
-
tl-x
addikt
"Cyberpunk 2077: Ultimate Edition viszont az állandó 30 fps-hez 540p és 1080p között váltakoztatta dinamikusan a felbontást (bár a pletykák szerint maximum 40 fps-t tud kipréselni belőle a gép Performance-módban)" Forrás: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2846 üzenetére
Szemészeten ültem egész nap, magyar eü
-
hombre[EU]
veterán
720p40fps handheldben nem is rossz egy cyberpunktól -
hadam98
senior tag
válasz
Sirandrish #2849 üzenetére
Azt írták jövőhét eleje ahogy hivatalosan is.
Csak a MediaMarkt-nál a bank miatt akár megkapnám lehet kamatmentes részletre is. -
Neji_
csendes tag
Sziasztok!
Ez lesz az első Nintendo konzolom eddig csak Ps-eim voltak. Régóta akarok Zeldázni meg Mariozni , de a 30 fps vagy még annyi sem nem igazán vonzott
Kérdésem, hogy van esetleg valakinek a Nintendo családjában hely ? (Nintendo Switch Online + Expansion Pack-os érdekelne
)
-
Rony949
őstag
válasz
Phoen|x #2839 üzenetére
Én Konzolokszervizéről rendeltem anno a V1-et, de az a bolt már vagy nem létezik, vagy egybeolvadt egy másik bolttal, de a lényeg hogy ők már nem léteznek. Btw, tőlük egy 'phantom touch'-csal rendelkező gépet kaptam sajnos. Mai napig megvan, nem tudom eladjam-e, már rég leváltottam egy OLED verzióra (az jól működik).
-
Rutinos konzolelőrendelők.
A korábbi előrendeléseknél voltak esetleg negatív tapasztalatok az alza vagy a konzolvilág esetében? -
pzstm
titán
Ahogy bezem beszamolokat, nincs meg tapasztalat de Oled modell brutalisan jo uzemidejehez kepest akkuido visszaeses lesz (nyilvan jatekfuggo)
-
Lei559
tag
Amiibo fronton nem sok info szivárog. :/ Vagy ez ennyire magától értetődő , hogy támogatni fogják az új játékok is a régebbieket , lesz supportja , jönnek majd ki újak? Vagy csak senkit nem érdekel ez a része?
-
pzstm
titán
-
Bazsi1987
őstag
Sajnos kis hazánkba van ez a gond csak meg pár helyen még de ebbe kár itt bele menni, nekem nem gond mert nba már évek óta ennyiért veszem aztán megeszi a gaming időm 80%-át mellete eddig pörgött pár sony ex meg pl elden ring meg fornite amibe nem költök ugye battle pass kitermeli magát,régen meg switch exluzivok amig volt gépem. Elhiszem aki havi szinten vesz 1-2 játékot annak durva lesz. Én gép mellé megkapom a mario kartot juliusba megveszem a donkey kongot szeptemberbe nba-t psre és idény meg is vagyok
-
ribizly
veterán
Srácok!
Még csak nézegetem itt a dolgokat, de most gondoltam rendesen át és felmerült egy kérdés:Azt értem, hogy a Pro controller menni fog wireless mode-ban, mert ugye ez kb. egy sima wireless controller, van is rajta a párosításra külön gomb.
Mivel a joy-con-ok úgy párosodnak, hogy csatlakoztatja őket az ember, így azokat nem lehet párosítani a S2-höz, mert ugye más a csatolási felület (majd gondolom lesz erre valami megoldás).De mi van azokkal a 3rd party controller-ekkel, amik a joy-con-ok helyére mentek?
Van egy NYXI Athena Wireless Joy-pad-om. Most néztem a manual-ját és nem igazán van mód a párosításra wireless. Más is vett ilyet? Van ezeknek wireless pair funkciójuk? -
Szabi®
addikt
válasz
l.skywalker #2803 üzenetére
-
Crus
őstag
válasz
Phoen|x #2822 üzenetére
From Software Co., Ltd. (Headquarters: Shinjuku-ku, Tokyo; President: Hidetaka Miyazaki) has decided to release the multiplayer action "The Duskbloods" (Publisher: From Software / Nintendo) on Nintendo SwitchTM 2 at the same time in 2026.
"The Duskbloods"
The software for Nintendo Switch 2 is a PvPvE-based multiplayer action game in which up to eight players fight each other and players and enemies.
The player becomes a "blood family of the twilight" who has gained power beyond humans by the power of special blood, and throws himself into a fierce battle over "the blood of the beginning (first blood)".
Részemről ez máris skip. A Nightreign pontosan ezért 1€-ért se érdekel.
-
hadam98
senior tag
Egyrészt ez egy kézi konzol is. Nem lehet összehasonlítani asztali konzolokkal mert teljesen más kategória. Valamint írta, hogy natív a felbontás. A DLSS kihasználásával majd nő szépen a teljesítmény. Várni kell még a fejlesztők kihasználják a benne lévő potenciált. Mindent tud igazából amit tudnia kell, ezzel a teljesítménnyel pedig gyakorlatilag nincs olyan játék a piacon amit ne tudnának rá kiadni normális minőségben. A régi konzolon is ahhozz képest mit ki hoztak az írtó gyenge elődből itt nem csak papir formában maga a hardver mérföldekkel erősebb hanem olyan technológia van benne ami még erősebbé teszi. Szerintem itt mindent lehet szidni de maga a konzol az össze van rakva rendesen
-
-
Örülök a Zelda upgradeknek (van nagy NSO előfizetésem, szóval "ingyen" lesznek az upgrade-ek), Zelda BOTW még mindig befejezésre vár nálam, egy használt TOTK meg jelenleg beszerzés alatt - ez eddig teljesen kimaradt. Ugyan csak a BOTW-nál érint, de szerencsére a mentés átvihető upgradelt verzióra is, illetve kiváncsi vagyok a telefonos appos új funkciókra is (ebből több is van, mint amit az 1 órás direct-ben mutattak).
-
tl-x
addikt
Ez most komoly? Tényleg majd 40e lesz egy játék? [link]
-
nagyatt
tag
válasz
markknight #2809 üzenetére
Nekem is van több ismerősöm legalább 4-et tudok kapásból, ahol apuka játszott gyerekkorában nintendót most pedig már kisgyerekesek és nekik is megvették a konzolt.
Ebből az egyikőjüknél mind a 3 gyereknek van 1-1 példánya. -
F-ECT$
titán
válasz
kicsako #2811 üzenetére
Azért egy még ki sem jött hardver esetén az 1080p 30 fps egy vicc. Olyan szinten le van megint maradva teljesítményben, hogy az félelmetes. Mindezt úgy, hogy ugyanannyiba kerül, mint egy PS5.
Persze, nem ettől lesz sikeres vagy sikertelen a konzol, de szerintem a Nintendonak is jó lenne, ha nem csak a saját játékai futnának rendesen a gépükön, mert akkor könnyebben tudnának pl a Sonytól is elcsalogatni játékosokat.
-
válasz
Sirandrish #2814 üzenetére
komolyan elgondolkodtam, hogy beszerzem a 2-re a Botw-t majd o.O
-
válasz
l.skywalker #2810 üzenetére
Elvileg igen, a működéséből adódóan nem tud idővel driftelni.
Van itthon olyan konzolbolt, ahol PS, xbox sőt már Switch Pro Controller-ben is cserélik a gyári joy-t ilyenre, még nem próbáltam ki (mert nem olcsó), de ha 1x vmelyik joy elkezd komolyabban drifteltelni, lehet teszek vele 1 próbát.
-
kicsako
őstag
Digital Foundry's Pixel Counts/resolution findings of some games from the direct:
Metroid Prime 4: is 4k 60fps in quality mode and 1080p 120fps in performance mode
Breath of the wild/Tears of the kingdom: is 1440p 60fps
Mario Kart World: is 1440p 60fps
Donkey Kong Banaza: is 1080p 60fps
DuskBlood: is 1080p 30fps
Elden Ring: is 1080p 30fps
CyberPunk 2077: is 1080p 30fps with pixel counts as low as 540p but that 540p count is most likely handheld
Final Fantasy 7: is 1080p 30fpsNONE of these games appear to be using DLSS at all as it all seems to be native but that could change.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #2804 üzenetére
Akkor két ellentétes pólust képviselünk
Őszintén szólva egész életemben nem láttam még olyan kollegát/osztálytársat akinek lett volna Nintendója. Mármint ezek az újak, hogy, Gamecube, Wii, Wii U, vagy éppen Switch. De tényleg, vágyni mindenki vágyott rá, tudták mi az, jónak gondolták, de hús vér magyar Nintendo felhasználót nem láttam még élőben. Pedig játszani szeretnek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #2806 üzenetére
A mágneses tér az egyetlen reális hátránya, de azt nem gondolnám, hogy ne tudnák kiküszöbölni. Ha a mai standard kontroller formátumban egy 8bitdo meg tudta oldani értelmes áron akkor egy Sony, Nintendo vagy Microsoft méretű cég is ugyan megoldhatná. Szerintem a Joy-conban sincs semmi olyan alkatrész, aminél zavaró lenne az az icipici mágnes.
Nyilván mind sejtjük, hogy semmi köze a technikához, miért nem használják, sokkal triviálisabb oka van: $. -
válasz
l.skywalker #2806 üzenetére
Azok a hátrányok nem olyan jelentősek szerintem.
Igen, jól tudod, a többi konzolgyártó kontrollerében sincs még gyárilag. Mindenki kb. arra utazik, hogy a gariidőt kihúzzák..
Nem lett volna rossz, ha a Nintendo nem csak a rohadt magas játék- és kontroller árakban, hanem mondjuk ebben is úttörő lett volna.
-
l.skywalker
titán
Én nem értek hozzá, csak olvasok és találkoztam már olyannal, hogy azért van hátránya is a Hall-Effekt szenzornak. Nem lehet, hogy emiatt nincs ez még elterjedve?
Advantages of Hall Effect Sensor,disadvantages of Hall Effect SensorHa jól tudom a többi konzolgyártó kontrollerjében sincs még gyárilag, nem?
-
válasz
markknight #2788 üzenetére
Nagyon sok pletyka jellegű hírben ez volt, meg ezt várták az emberek. Főleg hogy a Nintendo is veri magát, hogy ez most milyen jó lesz.
Nem vagyok benne biztos, hogy mi okoz nagyobb profit csökkenést: ingyen szerelni gari időn kívül is az összes driftelős f*s joyt, vagy értelmes Hall effektes joy-okkal szerelni a kontrollereket, amik nem fognak driftelni?
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #2802 üzenetére
Hidd el, hogy nem. Én több olyan családot ismerek, ahol apa-anya azt sem tudja mi az az okostelefon, de a gyereknek vettek Nintendót, mert mikor ők fiatalok voltak akkor is Nintendó volt. Szerintem több off-topik Nintendo tulajdonos ismerősöm van, mint ahányan ide írunk aktívan egy nap
-
l.skywalker
titán
Nem ez nem az USA prioritása, hanem a régiónk nincs radaron. Nálunk még teljesen hivatalos Nintendo aloldal sincs, csak az amit az a cseh disztribútor üzemeltet. De Xbox oldalon tök hasonló zajlik - megszűnt a viszonteladói hálózat Lengyelországban, Magyarországon stb. és nálunk nem lehet hivatalos irányból Series X-et kapni fél éve
De a Nintendo Experience oldalán sok esemény van Európában is:
Párizs, London, Milánó, Berlin, Madrid
Nintendo Events -
arpi6k
addikt
Metroid Beyond-ból is jött egy kis bemutató.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest