-
8100 - 8001
12520 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
aktív tag
2009-es Plants vs. zombies, nem semmi. Ja, hogy HD-ben, akkor tuti megveszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne búslakodjatok a gyenge külsős megjelenések miatt, hiszen pár nap, és itt a Drag X Drive húzócím...
Egy Sonic 3D blast HD remake-től mondjuk letenném az agyam.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az Age of Calamity után kézzel lábbal várom az új HW játékot. A Hela cuki, a Pac Man meg nekem nagyon retro feeling..már azt se tudom min toltam annak idején 3D-s Pac-Mant, de imádtam
Ez a "Dead Space" (Cronos) is érdekesen néz ki, bár nekem fura ilyen Nintendo gépen látni
A tábortűz szimulátor meg a Hello Animal Crossing Kitty meg vicces
-
tboy93
nagyúr
Hát szerintem gáz volt. Nyilván nem first party címekről volt szó, de ezek ilyen futottak még kategória. Egy két érdekes cím volt mint az Octopath traveller, Monster Hunter 3, vagy a Yakuza játékok, illetve a Hyrule Warriors is nagyon adja, viszont a többi szó szerint úgy nézett ki mintha odahánytak volna a kijelzőre. Árnyékok, felbontás, textúra mind gatya. Én ettől többet várnék 3rd party fejlesztőktől illetve a portok minőségétől.
Külön kíváncsi leszek a tűzrakó szimulátor 240p-ben lesz-e legalább 60 euro...
Eddig egyedül a bananza amire azt mondom, hogy érdekel a switch 2 lineup-ból. De azért meg nem cserélek gépet önmagában

-
Scarletiel
őstag
Nem tudom de rém egyszerű lenne a recept. Hozzák el a gépre az alábbi címeket, garantálom, hogy végtelen bevétel lenne és milliók akarnák mégjobban a gépet.
A teljesség igénye nélkül:
- Genshin Impact
- Wuthering Waves
- Rainbow six siege
- Marvel Rivals
- Overwatch 2
- Diablo 4
- Warframe
- Infinity Nikki
- Forza Horizon 5
- Red Dead Redemption 2
Ha valamelyik már van a rendszerre akkor sorry érte. -
Dé
aktív tag
Ház ez igazán egy alulmúlhatatlan direct volt, hab a tortán a tűzrakós játék volt. Hetek óta googleztem/vártam, hogy mikor lesz az új direct, miket jelenthetnek be, de ez siralom
-
Viper26
nagyúr
Hyrule érdekes lehet, a többi hagyjuk kategória nálam.
-
L4mie
veterán
Hol a death stranding
Amúgy az Eliot egész bejövős volt.
Bár most betáraztam, Deadcell DLC-k, meg Hogwards, meg Ori..... -
Bazsi1987
őstag
Hát szerintem gáz volt. Nyilván nem first party címekről volt szó, de ezek ilyen futottak még kategória. Egy két érdekes cím volt mint az Octopath traveller, Monster Hunter 3, vagy a Yakuza játékok, illetve a Hyrule Warriors is nagyon adja, viszont a többi szó szerint úgy nézett ki mintha odahánytak volna a kijelzőre. Árnyékok, felbontás, textúra mind gatya. Én ettől többet várnék 3rd party fejlesztőktől illetve a portok minőségétől.
Engem se hozott lázba kb semmi, microsoft az új rog gép miatt marad távol a switch2-től?
-
Scarletiel
őstag
-
pzstm
titán
nah Octopath fanok örülhetnek
-
pzstm
titán
még biztosabb, hogy akarom az új Hyrule Warriorst
kár, hogy nincs dátum, csak hogy this Winter továbbra is
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
-
pzstm
titán
Little nightmares 2
2,99 EUR summer Sale-ben.
https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Nintendo-Switch-games/Little-Nightmares-II-1891827.html -
Rigormortiis
veterán
Annyian dicséritek, hogy felírom a Bonanzát a beszerzendő játékok listájára...ha meggyőzöm magam a S2-ről
-
pzstm
titán
Én így a sublayer 700-ra érve kicsit ráuntam. Tény, hogy eddig úgy toltam, hogy minden banánt és fosszíliát megszereztem, mielőtt továbbléptem, így egy kicsit grindolós volt.
De szerintem most elengedem és csak végig rusholok a maradék pályákon, aztán meglátom, megéri-e visszamenni a maradékért.a maradék azt jelenti lesznek újak, és érdekes/tök jó az aftergame
-
bmakszim
őstag
Én így a sublayer 700-ra érve kicsit ráuntam. Tény, hogy eddig úgy toltam, hogy minden banánt és fosszíliát megszereztem, mielőtt továbbléptem, így egy kicsit grindolós volt.
De szerintem most elengedem és csak végig rusholok a maradék pályákon, aztán meglátom, megéri-e visszamenni a maradékért. -
Bazsi1987
őstag
-
pzstm
titán
-
poszmetpeti8
csendes tag
Én billentyűzetet, meg egeret sem. Még a gondolatától is kikészülök, hogy valami ketyerének a felületén áll a zsír/olaj/ szmötyi/ stb...
Még a hideg is kirázott.
Haver is ahogy a chips fogyasztása után csak úgy megfogná a kontrollert... Szoktam is mondani, ember ezt ugye nem gondolod komolyan? 
-
kicsako
őstag
-
pzstm
titán
-
Bad Pritt
félisten
Nekem ezt az érzést a BOTW váltotta ki. De ez sem vesz el a Bananza érdemeiből.
Amúgy játék közben olyan érzés fogott el többször is, hogy ez a Hulk: Ultimate Destruction családbarát verziója is lehetne.
Örülök, hogy nem csak én ismertem fel benne az Ultimate Destructiont.

-
Jacob Gibbs
tag
Nekem ezt az érzést a BOTW váltotta ki. De ez sem vesz el a Bananza érdemeiből.
Amúgy játék közben olyan érzés fogott el többször is, hogy ez a Hulk: Ultimate Destruction családbarát verziója is lehetne.
-
Jacob Gibbs
tag
Legalább jobb lesz a grip.
Viccet félretéve, zsíros kézzel nem fogdosom a kontrollert. 
Én billentyűzetet, meg egeret sem. Még a gondolatától is kikészülök, hogy valami ketyerének a felületén áll a zsír/olaj/ szmötyi/ stb...
-
Bazsi1987
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
Ilyen az arcom amikor nem tudom leParryzni a Lynel-t
Én azt se tudtam hogy le lehet, kerülöm jó messziről. Meglát azt a villámmal megb@sz.

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Elderath
addikt
Ja csak én sokat játszom game pass játékokkal is oda meg kell az xinput. Steamen nem lenne gond vele
-
Crvsh3R
senior tag
PC-n "Pro Controller"-nek ismeri fel és az Dinput. Nincs lehetőség váltani, mint a korábbi (vagy későbbi) modelleknél. Állítólag licenszelés miatt történt.
Egyébként jól működik Switch 2-vel, a fiam azzal szokta tolni Breath of the Wild-ot és Mario Kart World-öt. -
Elderath
addikt
Igen, de figyelj oda, mert 2 féle verzió van belőle. Az Ultimate 2-nél két vonalra külön szedték a kontrollert: Ultimate 2 Wireless és Ultimate 2 Bluetooth. Mások a támogatott rendszerek és más a gombkiosztás is. Ha Switch 2-vel akarod használni, akkor a Bluetooth-os verzió kell neked, de arra figyelj, hogy az PC-nél nem tud Xinput módot.
Ami ismét mindent kezel és mindennel használható az az új Pro 3 lesz majd, ebben a hónapban adják ki.Azt vágom viszont azt nem tudtam, hogy PCn nem megy xinput alapból... Akkor megvárom az újat lehet
-
Crvsh3R
senior tag
Igen, de figyelj oda, mert 2 féle verzió van belőle. Az Ultimate 2-nél két vonalra külön szedték a kontrollert: Ultimate 2 Wireless és Ultimate 2 Bluetooth. Mások a támogatott rendszerek és más a gombkiosztás is. Ha Switch 2-vel akarod használni, akkor a Bluetooth-os verzió kell neked, de arra figyelj, hogy az PC-nél nem tud Xinput módot.
Ami ismét mindent kezel és mindennel használható az az új Pro 3 lesz majd, ebben a hónapban adják ki. -
30z.Samu
titán
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok, 14k-t megér a Xeno X? Mondták többen hogy annyira nem a legjobb a story. Viszont engem érdekelne. Állíthatólag szépen fut Switch 2-n is.
-
Scholes9
nagyúr
Legalább jobb lesz a grip.
Viccet félretéve, zsíros kézzel nem fogdosom a kontrollert. 
Nagyon gusztustalan zsíros kézzel fogdosni a kontrollert, én mindig kezet mosok előtte
-
Elderath
addikt
Valaki használ itt 8bitdo ultimate 2 kontrollert? Nagyon gondolkodom rajta hogy beszerzem PCre meg switchre.
-
Dé
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
Igen tudom...ráérek..addig ilyen gyönyörű maradok

Link egy kis tudatmódosító után.
-
Norb79
addikt
-
RangerFox
veterán
-
Dé
aktív tag
Holnapi direkt: Kiváncsi vagyok, hogy a korábban megszellőztetett játékokból lesz-e most bejelentés. MS: Halo MCC/Forza/Starfield, vagy Sonytol valami korábbi ex cím, Death Stranding 1
-
Bazsi1987
őstag
-
30z.Samu
titán
Felkészül: Animal Crossing.
Tudom partner, de hátha befigyel a végén. -
Sirandrish
Topikgazda
-
koncsik
MODERÁTOR
Dejó újra itt...de az arcképem megsínylette a dolgokat úgy látom
Visszakerül majd, sajna más a prioritás
-
pzstm
titán
Join us for a #NintendoDirect: Partner Showcase tomorrow, July 31st, at 15:00 CEST! Tune in for roughly 25 minutes of information on upcoming #NintendoSwitch2 and #NintendoSwitch games from our publishing partners.
-
poszmetpeti8
csendes tag
-
kzkz
őstag
Alig van online játékos már. Sima racenél sosincs teljes lobby, 8-10 ember. Ez elég gáz egy újonnan megjelent mario kart esetében. Ezekkel a játékokkal mindig évekig elvoltak az emberek. Új mk nagy csalódás nekem. Rengeteg patch kell meg content, hogy a 8 nyomába érjen. Remélhetőleg majd jönnek ezek, mert 10 évig megint nem lesz új az biztos...
Knockoutot nyomjuk online, ott mindig vannak...
-
Elderath
addikt
-
Rage47
nagyúr
Más világ volt amikor a 8 kijött. Manapság a single player játékokat is frissítik, hogy meglegyen a "player engagement" 90 eurós árért én elvárom, hogy jöjjenek ingyenes tartalmak, mert nagyon sovány ami most a játékba van és marha sok ficsőr hiányzik, ami 8ba benne volt.
Új patchel végre lehet spectatelni bárkit knockoutba pl, ez se volt benne day 1...
De ez a Nintendo... én nem várok óriási tartalomfrissítést úgy 2 évig. És az is fizetős lesz, illetve előfizetéses.
-
Elderath
addikt
Más világ volt amikor a 8 kijött. Manapság a single player játékokat is frissítik, hogy meglegyen a "player engagement" 90 eurós árért én elvárom, hogy jöjjenek ingyenes tartalmak, mert nagyon sovány ami most a játékba van és marha sok ficsőr hiányzik, ami 8ba benne volt.
Új patchel végre lehet spectatelni bárkit knockoutba pl, ez se volt benne day 1...
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
Alig van online játékos már. Sima racenél sosincs teljes lobby, 8-10 ember. Ez elég gáz egy újonnan megjelent mario kart esetében. Ezekkel a játékokkal mindig évekig elvoltak az emberek. Új mk nagy csalódás nekem. Rengeteg patch kell meg content, hogy a 8 nyomába érjen. Remélhetőleg majd jönnek ezek, mert 10 évig megint nem lesz új az biztos...
8-ast sem frissítették jó sokáig, ha jól emlékszem. Ez is ráér még

-
30z.Samu
titán
Nekem alapvetően tetszik, de hát van mit pofozni rajta.
-
Elderath
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Láttam online milyen értetlenkedés van ekörül és teljesen érthető. Én már most úgy vagyok vele, hogy hetente max 1-2 versenyt megyek, mert ezek a hosszú menetelések baromi unalmasak.
-
Elderath
addikt
Mario Kart World nagy update érkezett (1.2.0)
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/68580
"Increased the frequency of lap-type courses appearing in the selection when choosing the next course in “VS Race” and wireless races."
Mindenhol csak nem online? Miért ilyen fafejű a nintendo?
-
Rigormortiis
veterán
Nekem megint belecsúszott egész sok a Diablo 3ba
-
kicsako
őstag
Hát Xeno3at végül nem fogom befejezni. Brutál monoton az egész így 80óra után, a harcokra kb. 0 ráhatásod van chain atk nélkül, kb. ugyanaz az eredmény afkolva mintha nyomkodom a gombokat. Alap dolgok túl keveset, Chain atk túl sokat sebez. Sztorit/cinematicokat lehet megnézem majd neten, de számomra ennyi volt
Unicorn Overlordba viszont belement már 4-5 óra, imádom
-
pzstm
titán
Sokáig én sem bírtam, pénteken beszereztem.
Itt is böki a csőrt rendesen, amikor az utolsó banán nincs meg egy területen. Pont mint a hold az Odyssey-ben
Csak itt skill tree fejlesztesekre el tudod kolteni illetve aftergameben lesz szerepe

-
Jacob Gibbs
tag
-
Norb79
addikt
Az a helyzet, hogy a pc-men összeszarta magát az ubiconnect kliens, és nem tudtam mit csinálni vele, szóval uninstall és le kellett újra töltenem, és újratelepítenem. És hogy miért a switch2 topikban osztom meg a pc-s kalandjaim?
Nos, ha már ott voltam az ubsoft honlapon gondoltam megnézem milyen játékaik vannak switchre, és alapbeállításnak a new to old van ilyenkor, és ezeket láttam hirtelen:
A negyedik sortól jönnek a switchre már valóban megjelent címek, de ebből az első három sorból ugye a sparks of hope jelent meg és talán a just dance2025, és a sw outlaws van bejelentve, a többi az minimum érdekes, hogy hogyan keveredett ebbe a listába, de elnézve az sw outlaws alatti ikonokat, lehet vki túl hamar ikszelgette meg, hogy melyik platformoknál jelenjenek meg ezek a játékok, még a bejelentések előtt? -
Rage47
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
Nem sokat pihensz úgy látom
gyűjtögetek szépen lassan
Rájöttem, hogy mini spoiler van a képen de annyi baj legyen
-
pzstm
titán
-
30z.Samu
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Nah egy frissitett kep reggelrol, ugy latom 70 bananocskat szedtem ossze azota es meg rengeteg van
Mindezt 52 ora utan eddig
-
tl-x
addikt
Újra itt a fórum! De szuper! Kicsit tartottam tőle, hogy a Switch 2 még meg se jelent a visszaállás miatt
-
30z.Samu
titán
-
pzstm
titán
Mario Kart World nagy update érkezett (1.2.0)
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/68580
-
Sirandrish
Topikgazda
Inkognitó mód on
-
Bilux
veterán
A láthatatlan ember
-
30z.Samu
titán
Nem kell az, anélkül is tudjuk hogy egy Link alak vagy.
-
pzstm
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
pzstm
titán
Nah hat ennyire en nem toltam tul, es nem tudom valaha meglesz-e 🙈🙈🙈
viszont lesznek babanok ami majd csak a vege utan nyilik meg, szoval igy is ugyis vissza fogsz menni nagyon sok Layerbe
-
30z.Samu
titán
Én tolom a BoTW-t ezerrel és még mindig ámulatba tud ejteni ez a game.
Egyrészt a grafika, S1-en is szép volt nyilván, de Switch 2-n ég és föld, 60fps-ről ne is beszéljünk. Na meg folyamatosan találok új dolgokat. Vége fele járok már, a négy beast-et már megjártam, csak a kastély hiányzik. De szerintem még kicsit barangolok benne, mielőtt leverem Ganon-t másodjára is. Aztán újrázom szerintem a Link's Awekening-et és utána jön a ToTK. Ami magát a gépet illeti, fasza meg minden, de a jobb oldali Joy-Con-on mintha picit feljött volna a festék az A gombon vagy nem tudom mi van vele. Végigsimítva nem érzek rajta semmit, de olyan ránézésre mintha "felgyűrődött" volna a festék rajta.
-
Bazsi1987
őstag
-
30z.Samu
titán
Üdv újra mindenkinek! Ki hogy kezelte az elvonási tüneteket?

-
RangerFox
veterán
Forest layerben vagyok, nem tudom hogy hanyas.
Én az Odysseybe nem igazán tudok belekötni, itt a béna kamerakezelésbe ásás közben, és a kicsit néha ellaposodó, önismétlő challange pályákba igen. Ettől függetlenül nagyon jó játék, szerintem ott lesz az év végi toplistámon. -
Sanraith
aktív tag
-
pzstm
titán
Es beraktam mar uj splatoon szivargast (ami nem multi lesz) , jon iden uj Metroid, Kirby Airriders,(Kirby DLC is augusztusban) uj Pokemon es lehet jovo ev elejen uj Hyrule warriors…mindezt uj hardver utan hat honaponbelul
-
Rage47
nagyúr
-
Elderath
addikt
Na üdv újra itt

DK kegyetlen jó még mindig
-
pzstm
titán
Más is német dobozos DK-t kapott a Konzolvilágtól?
Elkezdtem amúgy játszani vele, kb az egyharmadánál vagyok. Tetszik, kreatív és szórakoztató. Nem egy Mario Odyssey szint, de nem rossz. Nálam valahogy így néz ki az utóbbi évek platformer játékai rangsorolva:
Mario Odyssey: 10
Super Mario Wonder: 9
Donkey Kong Bananza: 8.5 (eddig)
Astro Bot: 8.5
Super Mario 3D World: 8Hanyas Layerben van amugy? Mert en egy resznel azt hittem max egy van mar csak es kiderult kilenc volt meg
-
pzstm
titán
Elkezdtem amúgy játszani vele, kb az egyharmadánál vagyok. Tetszik, kreatív és szórakoztató. Nem egy Mario Odyssey szint, de nem rossz. Nálam valahogy így néz ki az utóbbi évek platformer játékai rangsorolva:
Super Mario 3D World: 8Vegere erve szamomra Bananza mindenben IS felulmulta Odysseyt….legtobb dolog ket szintet lepett (ha csak movement setre gondolok)
-
RangerFox
veterán
Super Mario 3D World: 8 -
Rage47
nagyúr
Jah, igy volt idom vegigjatszani a Cyberpunkot
Ajánlom mindenkinek, jo cucc lett. Dogtown olykor megfekteti, de a fontosabb gameplay jelenetek, akciók folyamatosak. -
koncsik
MODERÁTOR
Remélem mindenki sokat játszott fórumozás helyett

Sajnos az ÖF 04.30.-ai állapot, ha jól látom, igyekszem frissíteni mihamarabb.
-
pzstm
titán
50 ora utan
(bar majd csinalok reggel friss kepet, mar gyult tobb banan azota
)
itt meg az aftergame legeleje, spoilermentesen. (A story vege teljes agyeldobasosndobbenet, Nintendo minosegben🙈)

Új hozzászólás Aktív témák
-
8100 - 8001
12520 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciókamerák
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bravely Default HD Remastered Switch 2 játék eladó
- Switch Játékok eladóak!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Videjó:
A negyedik sortól jönnek a switchre már valóban megjelent címek, de ebből az első három sorból ugye a sparks of hope jelent meg és talán a just dance2025, és a sw outlaws van bejelentve, a többi az minimum érdekes, hogy hogyan keveredett ebbe a listába, de elnézve az sw outlaws alatti ikonokat, lehet vki túl hamar ikszelgette meg, hogy melyik platformoknál jelenjenek meg ezek a játékok, még a bejelentések előtt?