Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, a kivitelezés kevésbé: Chieftec The Cube teszt
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Az ötlet jó, a kivitelezés kevésbé: Chieftec The Cube teszt
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2009-es Plants vs. zombies, nem semmi. Ja, hogy HD-ben, akkor tuti megveszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne búslakodjatok a gyenge külsős megjelenések miatt, hiszen pár nap, és itt a Drag X Drive húzócím...
Egy Sonic 3D blast HD remake-től mondjuk letenném az agyam.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az Age of Calamity után kézzel lábbal várom az új HW játékot. A Hela cuki, a Pac Man meg nekem nagyon retro feeling..már azt se tudom min toltam annak idején 3D-s Pac-Mant, de imádtam
Ez a "Dead Space" (Cronos) is érdekesen néz ki, bár nekem fura ilyen Nintendo gépen látni
A tábortűz szimulátor meg a Hello Animal Crossing Kitty meg vicces
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Eddig egyedül a bananza amire azt mondom, hogy érdekel a switch 2 lineup-ból. De azért meg nem cserélek gépet önmagában

-
Scarletiel
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem tudom de rém egyszerű lenne a recept. Hozzák el a gépre az alábbi címeket, garantálom, hogy végtelen bevétel lenne és milliók akarnák mégjobban a gépet.
A teljesség igénye nélkül:
- Genshin Impact
- Wuthering Waves
- Rainbow six siege
- Marvel Rivals
- Overwatch 2
- Diablo 4
- Warframe
- Infinity Nikki
- Forza Horizon 5
- Red Dead Redemption 2
Ha valamelyik már van a rendszerre akkor sorry érte. -
Dé
aktív tag
Ház ez igazán egy alulmúlhatatlan direct volt, hab a tortán a tűzrakós játék volt. Hetek óta googleztem/vártam, hogy mikor lesz az új direct, miket jelenthetnek be, de ez siralom
-
Viper26
nagyúr
Hyrule érdekes lehet, a többi hagyjuk kategória nálam.
-
L4mie
veterán
Hol a death stranding
Amúgy az Eliot egész bejövős volt.
Bár most betáraztam, Deadcell DLC-k, meg Hogwards, meg Ori..... -
Bazsi1987
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Engem se hozott lázba kb semmi, microsoft az új rog gép miatt marad távol a switch2-től?
-
Scarletiel
őstag
Hát szerintem gáz volt. Nyilván nem first party címekről volt szó, de ezek ilyen futottak még kategória. Egy két érdekes cím volt mint az Octopath traveller, Monster Hunter 3, vagy a Yakuza játékok, illetve a Hyrule Warriors is nagyon adja, viszont a többi szó szerint úgy nézett ki mintha odahánytak volna a kijelzőre. Árnyékok, felbontás, textúra mind gatya. Én ettől többet várnék 3rd party fejlesztőktől illetve a portok minőségétől.
Külön kíváncsi leszek a tűzrakó szimulátor 240p-ben lesz-e legalább 60 euro...
-
pzstm
titán
nah Octopath fanok örülhetnek
-
pzstm
titán
még biztosabb, hogy akarom az új Hyrule Warriorst
kár, hogy nincs dátum, csak hogy this Winter továbbra is
-
kicsako
őstag
5perc és indul a móka
https://www.youtube.com/watch?v=T-9mHP826oQ -
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
-
pzstm
titán
Little nightmares 2
2,99 EUR summer Sale-ben.
https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Nintendo-Switch-games/Little-Nightmares-II-1891827.html -
Rigormortiis
veterán
Annyian dicséritek, hogy felírom a Bonanzát a beszerzendő játékok listájára...ha meggyőzöm magam a S2-ről
-
bmakszim
őstag
Én így a sublayer 700-ra érve kicsit ráuntam. Tény, hogy eddig úgy toltam, hogy minden banánt és fosszíliát megszereztem, mielőtt továbbléptem, így egy kicsit grindolós volt.
De szerintem most elengedem és csak végig rusholok a maradék pályákon, aztán meglátom, megéri-e visszamenni a maradékért. -
poszmetpeti8
csendes tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Még a hideg is kirázott.
Haver is ahogy a chips fogyasztása után csak úgy megfogná a kontrollert... Szoktam is mondani, ember ezt ugye nem gondolod komolyan? 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Örülök, hogy nem csak én ismertem fel benne az Ultimate Destructiont.

-
Jacob Gibbs
tag
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Én billentyűzetet, meg egeret sem. Még a gondolatától is kikészülök, hogy valami ketyerének a felületén áll a zsír/olaj/ szmötyi/ stb...
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én azt se tudtam hogy le lehet, kerülöm jó messziről. Meglát azt a villámmal megb@sz.

-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Elderath
üzenetére
Igen, de figyelj oda, mert 2 féle verzió van belőle. Az Ultimate 2-nél két vonalra külön szedték a kontrollert: Ultimate 2 Wireless és Ultimate 2 Bluetooth. Mások a támogatott rendszerek és más a gombkiosztás is. Ha Switch 2-vel akarod használni, akkor a Bluetooth-os verzió kell neked, de arra figyelj, hogy az PC-nél nem tud Xinput módot.
Ami ismét mindent kezel és mindennel használható az az új Pro 3 lesz majd, ebben a hónapban adják ki. -
Scarletiel
őstag
Sziasztok, 14k-t megér a Xeno X? Mondták többen hogy annyira nem a legjobb a story. Viszont engem érdekelne. Állíthatólag szépen fut Switch 2-n is.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Nagyon gusztustalan zsíros kézzel fogdosni a kontrollert, én mindig kezet mosok előtte
-
Elderath
addikt
Valaki használ itt 8bitdo ultimate 2 kontrollert? Nagyon gondolkodom rajta hogy beszerzem PCre meg switchre.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Link egy kis tudatmódosító után.
-
Dé
aktív tag
Holnapi direkt: Kiváncsi vagyok, hogy a korábban megszellőztetett játékokból lesz-e most bejelentés. MS: Halo MCC/Forza/Starfield, vagy Sonytol valami korábbi ex cím, Death Stranding 1
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Visszakerül majd, sajna más a prioritás
-
pzstm
titán
Join us for a #NintendoDirect: Partner Showcase tomorrow, July 31st, at 15:00 CEST! Tune in for roughly 25 minutes of information on upcoming #NintendoSwitch2 and #NintendoSwitch games from our publishing partners.
-
tl-x
addikt
Videjó: [link]
-
Elderath
addikt
Más világ volt amikor a 8 kijött. Manapság a single player játékokat is frissítik, hogy meglegyen a "player engagement" 90 eurós árért én elvárom, hogy jöjjenek ingyenes tartalmak, mert nagyon sovány ami most a játékba van és marha sok ficsőr hiányzik, ami 8ba benne volt.
Új patchel végre lehet spectatelni bárkit knockoutba pl, ez se volt benne day 1...
-
Elderath
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Alig van online játékos már. Sima racenél sosincs teljes lobby, 8-10 ember. Ez elég gáz egy újonnan megjelent mario kart esetében. Ezekkel a játékokkal mindig évekig elvoltak az emberek. Új mk nagy csalódás nekem. Rengeteg patch kell meg content, hogy a 8 nyomába érjen. Remélhetőleg majd jönnek ezek, mert 10 évig megint nem lesz új az biztos...
-
Rigormortiis
veterán
Nekem megint belecsúszott egész sok a Diablo 3ba
-
kicsako
őstag
Hát Xeno3at végül nem fogom befejezni. Brutál monoton az egész így 80óra után, a harcokra kb. 0 ráhatásod van chain atk nélkül, kb. ugyanaz az eredmény afkolva mintha nyomkodom a gombokat. Alap dolgok túl keveset, Chain atk túl sokat sebez. Sztorit/cinematicokat lehet megnézem majd neten, de számomra ennyi volt
Unicorn Overlordba viszont belement már 4-5 óra, imádom
-
pzstm
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Csak itt skill tree fejlesztesekre el tudod kolteni illetve aftergameben lesz szerepe

-
Norb79
addikt
Az a helyzet, hogy a pc-men összeszarta magát az ubiconnect kliens, és nem tudtam mit csinálni vele, szóval uninstall és le kellett újra töltenem, és újratelepítenem. És hogy miért a switch2 topikban osztom meg a pc-s kalandjaim?
Nos, ha már ott voltam az ubsoft honlapon gondoltam megnézem milyen játékaik vannak switchre, és alapbeállításnak a new to old van ilyenkor, és ezeket láttam hirtelen:
A negyedik sortól jönnek a switchre már valóban megjelent címek, de ebből az első három sorból ugye a sparks of hope jelent meg és talán a just dance2025, és a sw outlaws van bejelentve, a többi az minimum érdekes, hogy hogyan keveredett ebbe a listába, de elnézve az sw outlaws alatti ikonokat, lehet vki túl hamar ikszelgette meg, hogy melyik platformoknál jelenjenek meg ezek a játékok, még a bejelentések előtt? -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
gyűjtögetek szépen lassan
Rájöttem, hogy mini spoiler van a képen de annyi baj legyen
-
tl-x
addikt
Újra itt a fórum! De szuper! Kicsit tartottam tőle, hogy a Switch 2 még meg se jelent a visszaállás miatt
-
pzstm
titán
Mario Kart World nagy update érkezett (1.2.0)
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/68580
-
Sirandrish
Topikgazda
Inkognitó mód on
-
Bilux
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A láthatatlan ember
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell az, anélkül is tudjuk hogy egy Link alak vagy.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Dejó újra itt...de az arcképem megsínylette a dolgokat úgy látom
-
30z.Samu
titán
Én tolom a BoTW-t ezerrel és még mindig ámulatba tud ejteni ez a game.
Egyrészt a grafika, S1-en is szép volt nyilván, de Switch 2-n ég és föld, 60fps-ről ne is beszéljünk. Na meg folyamatosan találok új dolgokat. Vége fele járok már, a négy beast-et már megjártam, csak a kastély hiányzik. De szerintem még kicsit barangolok benne, mielőtt leverem Ganon-t másodjára is. Aztán újrázom szerintem a Link's Awekening-et és utána jön a ToTK. Ami magát a gépet illeti, fasza meg minden, de a jobb oldali Joy-Con-on mintha picit feljött volna a festék az A gombon vagy nem tudom mi van vele. Végigsimítva nem érzek rajta semmit, de olyan ránézésre mintha "felgyűrődött" volna a festék rajta.
-
30z.Samu
titán
Üdv újra mindenkinek! Ki hogy kezelte az elvonási tüneteket?

-
RangerFox
veterán
Forest layerben vagyok, nem tudom hogy hanyas.
Én az Odysseybe nem igazán tudok belekötni, itt a béna kamerakezelésbe ásás közben, és a kicsit néha ellaposodó, önismétlő challange pályákba igen. Ettől függetlenül nagyon jó játék, szerintem ott lesz az év végi toplistámon. -
Elderath
addikt
Na üdv újra itt

DK kegyetlen jó még mindig
-
RangerFox
veterán
Más is német dobozos DK-t kapott a Konzolvilágtól?
Elkezdtem amúgy játszani vele, kb az egyharmadánál vagyok. Tetszik, kreatív és szórakoztató. Nem egy Mario Odyssey szint, de nem rossz. Nálam valahogy így néz ki az utóbbi évek platformer játékai rangsorolva:
Mario Odyssey: 10
Super Mario Wonder: 9
Donkey Kong Bananza: 8.5 (eddig)
Astro Bot: 8.5
Super Mario 3D World: 8 -
Remélem mindenki sokat játszott fórumozás helyett

Sajnos az ÖF 04.30.-ai állapot, ha jól látom, igyekszem frissíteni mihamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+3db joy+Kinect+Wireless U kormány
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Asus rog ally X + 2db dock + 512GB micro sd
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Külön kíváncsi leszek a tűzrakó szimulátor 240p-ben lesz-e legalább 60 euro...
A negyedik sortól jönnek a switchre már valóban megjelent címek, de ebből az első három sorból ugye a sparks of hope jelent meg és talán a just dance2025, és a sw outlaws van bejelentve, a többi az minimum érdekes, hogy hogyan keveredett ebbe a listába, de elnézve az sw outlaws alatti ikonokat, lehet vki túl hamar ikszelgette meg, hogy melyik platformoknál jelenjenek meg ezek a játékok, még a bejelentések előtt?