-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Jinx L. Joke #4603 üzenetére
Én alapból valahogy úgy érzem, hogy first day nem érdemes új konzolért rohangálnom.
Szerintem itt is várok majd vagy egy új Zeldát/Mariot.
Esetleg ha nem játszottam volna ki a héten a Totk-ot két év után, akkor valszeg berendeltem volna én is. 500 óra körül belement biztosan, nem mostanában szeretném újra elővenni.
De ha megjelenik a Rdr2 vagy esetleg a Gta 5, akár a hat akkor rohannék érte.
Jó kis gépnek tűnik egyébként, a kijelzője azt mondják szép fényes lesz.A hangulata sejtettem hogy meglehet ennek az éjszakai vásárnak.
Gyalog zacsi azért mindenképp legyen nálunk.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #4451 üzenetére
Két joy-om is van és mindkettő elkezdett egy idő után és abban az időben még nem dokkoltam egyáltalán a masinát.
Valszeg valami meggyengül a tartástól vagy nyomkodástól ebben a rendszerben.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #4436 üzenetére
Ha nem veszed le sose, akkor is előjön a probléma.
Mondjuk én házilag megoldottam kis piszkákkal közöttük. -
Farkassacred
őstag
Kíváncsi leszek itt majd a véleményekre a kijelző kapcsán, hogy vajon mekkora a különbség a switch 1 oled és ő közötte. Ez tántorított el engem az első napos vásártól, hogy nincs oled verzió külön.
Remélem mindenki kézhez kapja aki megrendelte. -
Farkassacred
őstag
Ezek a Zeldák vajon milyen upgradek lesznek switch kettőre? Kap egy 60 fps módot szebb felbontás mellett aztán ennyi?! Egy komolyabb remasterre beneveznék.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #3253 üzenetére
Ahogy most állunk? Lesz egy konzol még 400-500k is hamarosan nem kell félni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #2461 üzenetére
Unoka tesók, vagy közeli barátok, keresztanya/keresztapa, anyós?
Meg a másik, hogy ha nem tetszik a játék, akkor csak eladom. Hihetetlen szabadságot ad valahogy nekem. -
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #2453 üzenetére
Nálunk a nintendo az egy ilyen családi, rokoni kör. Így eleve csak a fizikális verzió jöhet szóba.
Átadni, eladni. Kis macera nyilván jár vele (mivel nem), de úgy látom mindenki csak jól jár vele a családban.
pzstm
Két Zelda címet nem láttam a listáról, jó linket küldtél te? -
Farkassacred
őstag
Ezek a gyilok játékok helyett inkább várnék már egy Nfs Underground/Most Wanted/Carbon kiadást switchre..
-
Farkassacred
őstag
válasz
Peaceliker #1491 üzenetére
Láttam én is már szép lcd kijelzőt. Itt most inkább csak spórolásra céloztam, hogy ha már nem oled akkor adják korrekt áron az új masinát.
Gondolom ez is a cél az lcd-vel, hogy olcsóbban tudják adni az alapgépet és minél több emberhez jusson el. 200 ezer alatt lesz ez szerintem.
-
-
Farkassacred
őstag
Ha eleve csak lcd kijelzővel indítják, akkor 200 ezer alatt kell ennek maradnia még nyárig is.
Meg aztán nem szállhatnak el az árral nagyon, mert aztán a többmilliós felhasználói bázisból lenne pár százezres. Ez nem egy telefon amiért megéri sokaknak azt a 300-400 ezret kiadni, sajnos ezt csak játékra vesszük. Még egy nyavalyás netflix-et sem tudunk telepíteni rá.. Böngészőről meg nem is beszélve.. A Ps5 pro is rengeteg embernél kiütötte a biztosítékot, nem akarnak úgy járni szerintem.
-
Farkassacred
őstag
Ezt már nevezem. Nyárig ezzel már kibírom.
Vajon ez a mágnesen megoldás a joyoknál jó lesz e ezen agyalok.. A mostani is sok sebből vérzik, de az legalább mechanikus.
Egyébként ez az lcd is egy érdekes dolog. Nekem volt már tabletem és laptopom is ilyen kijelzővel és nagyon szép képet adtak ám. A switch sima verziójáról ez viszont már nem mondható el. Dokkolva rendben van, de egyébként ipari hulladék kategória az a kijelző.. -
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #1204 üzenetére
Kizárt dolog, az az Rdr2 lesz..
Egyébként kíváncsi leszek azok a leak-ek igazak lehetnek e, hogy jön majd arra konzolra. Az egyre is mennyit kellett várni..
-
Farkassacred
őstag
Kezdésnek én is inkább lcd kijelzőt látnék reálisabbnak, ekkora tömeget valszeg nem lehet kiszolgálni oleddel. Ha ennyivel olcsóbb is lesz viszont a switch2, akkor uccu neki. Nálam preorder lesz hitvány kijelzővel is, max többet fogom majd onnantól tévén használni.
Kíváncsi leszek a hardver mit tud majd. -
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #1029 üzenetére
Ha ma sem lesz bejelentés, akkor lőttek a faliórámnak..
Ami amúgyse kéne.
Most már tényleg kíváncsi leszek. -
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #891 üzenetére
"drágább lenne az eszköz" Itt a lényeg, drágább. Több 100+ milliós eladás sose lesz egy 250-300 ezres konzolból.
Például a ps5 pro esetében se hiszek túlzottan magas eladási számokat.. -
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #756 üzenetére
Úgy már esetleg el tudnám képzelni, elég bazári ez a sok fehér szín rajta.
-
Farkassacred
őstag
válasz
David888 #708 üzenetére
Inkább jöjjön ki egy gyengébb konzol , de kellenek azok az ex címeik ugyanúgy mint eddig.
Ha választani kell és máshogy nem megy, akkor a hardver helyett a játékokat kérem köszönöm szépen. És sajnos eléggé úgy látom, hogy egy jobb specifikációval rendelkező konzol-t előbb magukra hagynak..Nagyon sajnálom ezt az egész generációt, ha nem lett volna pénzem a többi konzolra.. hát akkor se maradtam volna le semmiről se.
A konzolból csak akkor csináljunk pécét, ha az nem megy a játékok rovására. -
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #694 üzenetére
Egy szóval se írtam, hogy szűnjön meg mint kézikonzol.
Valszeg pont emiatt is annyira különleges ez a kis kütyü egyébként, meg persze a Zelda miatt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #687 üzenetére
Pont ez lenne a lényeg, hogy azok a játékok is elfussanak. Én egy red dead kettőnek és egy gta 5-nek is örülnék ám kézben tartva switchen.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #684 üzenetére
Igen azért érdemes reális keretek között maradni, egy ilyen kis masinát megerőszakolni nem lehet. Bár a steam deck fölött képzeltem kicsit a teljesítményt, most már kíváncsi vagyok rá csak azért is.
-
Farkassacred
őstag
Innentől akkor már csak az ár a kérdés. 200 fölött ebben az évben énnálam biztosan nem lesz nyerő a masina. Bőven elvagyok ezzel a mostanival is. 2-3 év múlva jó lesz majd a váltás ismét.
De ha normálisan áraznak, akkor uccu neki (nem valószínű a dolog sajnos)..
Tévéhez gondoltam volna valami erősebb vasat, ha annyival nem vaskosabb viszont a switch2, akkor tényleg bőven ráér nekem. -
Farkassacred
őstag
Még így is jobb a helyzetünk viszont, mint a másik két konzolnál. Azok véleményem szerint bukták ezt a generációt, semmibe vették a játékosokat.
Amiben én reménykedem az új switchnél az az oled kijelző komolyabb hardver mellett és azért 250 ezer alatt.. úgy érzem ezek csak álmok. -
Farkassacred
őstag
Tippre szerintem nem fogja behozni az erejét, nagyon max akkor ha 260-280-tól indul majd a konzol. És akkor gondolom az elején még az oled kijelzőt is eldobják spórolás végett.. Gyanítom, hogy nálam maradni fog a switch, gyengeség ide vagy oda. Ez a generáció is neki sikerült a legjobban és ez nem véletlen, játékok, játékok és játékok.. ennyi a recept.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- VR topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest