Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
A játékok még a multiplatform címek is drágábbak voltak gamecube-on, mint a konkurencián. tehát az élet gamecubeon drágább volt.Hidd el, nem azért adtak el csak 20 milliót belőle, mert a nintendo nem ette meg a tökfőzeléket a napköziben . .
Hanem mert túlárazott volt. Oké ott nem gép maga, a játék rajta.
-
markknight
veterán
Hát figy, biztos lehetsz benne, hogy a következő Playstation az a Pro árával fog indítani. Erre most mernék fogadni. Sőt.. ki tudja mi lesz addig.
Nézegettem egyébként a hasonló handheldek oled verzióját:
Steamdeck - 280 ezer
Lenovo Legion - 280 ezer
Rog Allyból nem is létezik mégA Nintendo még mindig olcsóbb és hiába erősebb bármelyik a fentiek közül a Nintendoé az célhardver, míg a többi egy összebugázott PC. Azokra nem fognak tudni úgy optimalizálni, egyébként is microlag királyság az összes.
-
Szabi®
addikt
válasz
kicsako #3190 üzenetére
Az a baj hogy a "hű fanok" sem önazonosak. Két hónapja még a hű fanok azt is írták, hogy ha "200 felett lesz az ára akkor nem kell", hogy ha "nem oled lesz a kijelző akkor nem kell" "nehogy má annyiba kerüljön mint egy ps5"
Napjainkban : nem oled a kijelző, 200 felett lesz az ára, kvázi annyiba kerül mint egy ps5 : '"Kell!!"
Ezek után nem is csodálkoznék ha a nintendo nem nevetne jót mindenkin. Ps5 árával indul egy nem túl acélos konzol, és a ps5 játék áraitól drágább játékokkal, amik minőségileg hát, várjuk ki . . . Nekem egyenlőre ez a sz@r hozzáállás nem szimpatikus. Nem biztos hogy a kicsit is objektíven gondolkodni tudó fanok ezt várták tőlük.#3191 cSuwwi Ezt a túlárazottságot megjátszotta már a nintendo sokszor. N64 iszonyú drága volt, jött a ps1 verte alázta, nintendo elkullogott. Gamecube konkurenciához képest drága volt, jött a ps2 verte alázta nintendo elkullogott, Wii U .. . Áh mindegy is
Vagy csak stockholm szindrómásak, és mindig várják hogy a konkurencia feltörölje velük a padlót, és kezdjék 0-ról ahogy eddig. -
szabonagyur
félisten
válasz
markknight #3192 üzenetére
Kérdés honnan szerzi be a KV meg Alza itthon...
Mert a Nintendo.hu ugyan hivatalos partnernk írja, de ha jól rémlik az oldal is csak valamelyik legyen/szlovák hasonló oldalnak a magyarra fordítása.
-
cSuwwi
senior tag
Szerintem valamilyen szinten az is lehet az oka ennek a szigorú mindent a profitért hozzáállásnak, hogy hw szinten eddig minden masinájuk sebezhető volt relative rövid idő után. Gondoljunk csak az rcm hackre a v1-es switcheknél, egy gemkapocssal hackelhetővé vált. A vélt kiesett forgalmat pedig valahogy be kell(ene) termelni.
A viselt dolgaik miatt pedig eleve egy tüske sokak szemében a cég, illetve a preztizs, hogy ki nyomta meg elsőnek. Szerintem pár hónapot (legyünk optimisták, inkább nem hetet írok) fog kihúzni. Ha ki tudják nyerni a master keyt valahogy, onnantól indul a dumpolás aztán talán lesz atmo2 is. Az első generációs gépeknél jönnek ki a gyermekbetegségek, talán e miatt is lesz érdemes venni aki ebben is gondolkodik.
Az sd express jó elgondolás abból a szempontból, hogy 100MB/s olvasás helyett lesz kb. 950MB/s+, de ennyi erővel akár egyedi bővítőkkel is büntethettek volna borsos áron. Talán még hálásak is lehetünk, hogy nem erre indultak el.
250-300-at írtam rá itthoni végárnak még a trumpi ámokfutás előtt, ezt most is tartom ezek fényében a plusz sd kártyával együtt lehet ennyi. -
kicsako
őstag
válasz
markknight #3189 üzenetére
Mint ahogy a PSből sem volt, vagy az új gen videókártyákból? ja mi
Preorderben biztos nagyot fog menni, kérdés hogy a hű fanok után megveszi-e még valaki.
Épp nemrég olvastam hogy a WII U is nagyot ment preorderben worldwide, utána meg kb. már senkinek sem kellett. -
ldave
félisten
Hoppá, ez eddig elkerülte a figyelmem:
The Nintendo Switch 2 Editions of Breath of the Wild & Tears of the Kingdom will also include an additional Save Slot
Ez remek hír, mert így a New Game nem írja majd felül a korábbi mentést
-
csaba951
veterán
válasz
peternac #3181 üzenetére
Nekem lennének még ötleteim!
Ha nincs meg a 24 hónap Online, akkor scannelj be 12 db amiibot! Egy amiibo csak 1 megrendeléshez használható fel. Ha ez sincs akkor legyen 1 db, 12 hónapnál nem régebbi Super Nintendo World belépő. Egy belépő csak 1 megrendeléshez használható fel.
-
peternac
tag
ps5 pro esetén volt legutóbb ilyen előrendelési "őrület"
az említett két bolt volt a legnépszerűbb, mindkét helyről érkeztek jó és rossz visszajelzések is (időben, azaz megjelenés napján megkapta/nem kapta, stb.)
a Nintendo azt mondja, hogy készülnek sok konzollal a rajtra, elvileg boltba bemész és leveszed a polcról is sima ügy lesz...meglátjuk (én KV-n nyomtam egy előrendelést, de bármikor lemondható, nem köt semmi) -
Siegrune
csendes tag
Sziasztok,
Hol érdemes most előrendelni a Switch 2-t? Vagy érdemes megvárni a holnapi hivatalos Nintendo előrendelést?
-
peternac
tag
a hivatalos európai My Nintendo Store oldalakon már készülnek a holnapi preorder indulásra:
https://store.nintendo.de/?lang=de
https://store.nintendo.ie/?lang=en
https://store.nintendo.co.uk/?lang=en
stb.
ahogy nézem semmit nem lehet most rendelni
amíg élt az oldal, akkor kint voltak a switch2 preorder feltételek: visszamenőleg 2 év megszakítás nélküli NSO tagság és társai...
scalperek ellen oké, de így sok single player nemscalper is lemaradhat a jóról -
pzstm
titán
-
rakkimcer
tag
amazon.com-on megnéztem a Lexar Play PRO microSD Express Card 1 TB-os és 512 GB-os kártyákat és ahogy sejtettem már nem lehet kapni
ezek alapján nem hinném, hogy számít, mi mennyibe kerül, mert úgy is megvesznek mindent -
-
csaba951
veterán
US tariffs
Ha megfigyelitek a hivatalos bemutató videót, akkor világosan látni a gép akku tartójában a MADE IN CHINA feliratot. Na, ezt most villámgyorsan ki kell cserélni valami 10%-os országéra.#3171 Szabi®
Szerintem valószínűleg bejött volna újra a Nintendonak. Nem lenne annyira bomba üzlet, mint a S1 volt, de így is masszívan hozná a pénzt. Erre mi történt? Pont a S2 előrendelés megnyitásának napján beütött a gazdasági válság. Azok is jelentősen visszafogják majd a költekezést akiknek amúgy telne a S2-re és a játékokra. Egyszerűen azért, mert nem lehet tudni, hogy mit hozz a jövő. -
Szabi®
addikt
válasz
horkovy34 #3169 üzenetére
Nekem erről az a fricska jut eszembe, amikor az apple beleröhögött mindenki képébe, hazudott egyet, kivette a töltőt a dobozból, kivette a fülhallgatót a dobozból, és még drágábban is adta a készüléket.
Egyébként teljes mértékben egyetértek. A bukott Wii u árát szépen visszatermelte a Switch, profit is lett, és most jön a "mindent megtehetünk". És ugye ott a fiatalabb korosztály, fiatalok, gyerekek, sok család van, ahol egy Switch 1-es a debüt árával is luxus volt, hát akkor ez mi lesz ? Értem én hogy nem jótékonysági vöröskereszt, de ennyire nulla empátiával lenni, főleg úgy, hogy eddig is a legdrágább volt játékok terén, belső címek esetén 5ft kedvezmény volt 8 év alatt. Sztem pont nem családbarát a nintendo sehogyan sem. Azt akarja mutatni, de valójában 100-szor kapitalistábbak, mint az amcsik.
-
TBT
addikt
Szállingóznak az -új- Amerikai árak:
-
horkovy34
junior tag
Félreértés ne essék én nem kívánok senkinek semmi rosszat! Próbálom pozitívan felfogni a dolgot abban hogy innentől a Nintendo-t is elengedtem. Legalább több idő jut a tényleges pihenésre, ugyanis a gyerekek meg család mellett sajnos a pihenés rovására ment a gaming.
De nem ártana a Nintendo-nak egy Wii U-s féle büdös nagy pofon hogy visszahuppanjanak a földre! Ki tudja talán be is következik saját maguknak köszönhetően! Biztos vagyok benne hogy a piac vagyis a felhasználók megfelelően fognak reagálni a lépéseikre.
-
Szabi®
addikt
Ha összeadjuk a siteok alatti kommentek számát, hát nem pár komment lenne. Itt pl 4000 van. Ez valószínűleg exponenciálisan csak nő. Mindenki tudni akarja, hogy miért nem fér bele a pénzébe a fizikai példány teljes fizikai léte. Engem is ez zavar leginkább.
Teljes mértékben tiszteletben tartom azokat a fanokat, akik úgy romantikáznak a nintendo visszás üzletpolitikájával, hogy inkább nem vesznek tudomást semmiről.
De én is felhasználó vagyok, és engem is érdekelne hogy mi hozta ezt a változás ? Ez nem egy baráti gesztus a nintendotol, ez már mindenkinek világossá válhatott.
Sztem jóra nem fog ez kifutni. Ez ha bojkott, akkor saját maga ellen bojkottált. -
-
Szabi®
addikt
Ha egy cégbirodalom amiért rajonganak nem "felhasználóbarát" annak valahol ki kell ütnie. Switch 2 Games cost HOW MUCH?
pár komment . . . 2600 lájk, vagy még több, egy egy észrevételnél.
-
Szabi®
addikt
válasz
playmore #3160 üzenetére
Nem hiszem hogy ezt megmerik lépni, hogy belsős címeknél kapsz egy "fizikai" letöltést.
Önmaguk paródiája lenne . . . Veszel egy fizikai játékot 35 ért amit le kell tölteni.
Amit olvastam a videók alatt több ezer komment az árazásról és erről a download mechanizmusról, sokan elköszönnek a nintendotól, ha ezeket meglépik. -
pzstm
titán
válasz
playmore #3160 üzenetére
Nem kotozkodes, jogos.
bar olyat is el tudok kepzelni, hogy a kartya ha benne van licenszet tartalmaz es automatikusan triggerelnegy letoltest ahogy bedugod a gepbe. Ebben az esetben is eladhato a kartya teljes ertekunek, ami egy tok vallalhato ut lehet (szamomra legalabbis)
ezert is mondom, hogy meg egy ideig sajnos fel illetve dezinformaciok lehetnek
-
playmore
tag
Elnézést, hogy kötözködöm, de ez csak az adott kiadó adott saját játékára vonatkozik. Nem nyilatkozhatnak más nevében. Ez csak annyit erősít meg, hogy nincs valamiféle globális előírás, hogy a Switch 2 Editionokat ne lehetne egészében a kártyán kiadni. Mivel a borítót sem láttuk még az adott játékhoz ezért azt sem tudjuk, hogy tartalmazza-e azt a szöveget az alján ami arra utalhat, hogy az update külön dolog.
Tudom, hogy egyeseknek ez szőrszálhasogatás, de ez ugyanúgy a Nintendo hibája, mint a milliónyi hardver legenda amit költöttek az elmúlt évben. A bizalom egy kényes dolog, könnyebb megtörni mint elnyerni. Mivel a Nintendo az árazással megrendítette a bizalmat (utólagos, sunyiban bejelentés, hatalmas áremelés és a fizikai még nagyobb emelése pedig tudják, hogy a vásárlóközönség nagy részének ez a mai napig nagyon fontos) ezért érthető, hogy sokak a rosszabbat feltételezik. -
Szabi®
addikt
Valószínűleg a nintendo pont ezért nem közöl semmit, addig is megy a találgatás, dezinformációk stb. Ingyen reklám.
Mondjuk az elég bizarr lett volna, hogy van a tokban egy cartridge amin van egy kód . . . Akkor adná magát, hogy miért nem csak egy kód van, de ha meg csak egy kód van, akkor kb a fizikai példány az nem jelent mást, csak egy üres tokot. Remélhetőleg a hivatalos narratíva átgondoltabb és következetesebb lesz azért, mint a dezinformációk. -
pzstm
titán
válasz
markknight #3157 üzenetére
De nyilvan meg kell venni/varni a reszleteket, hands-on tapasztalatokat. De szerintem is igy teljesen okes/logikus
-
pzstm
titán
Nah ugy nez ki azert megsem teljesen ugy van, mint ahogy azt elsore mondtak, s mint kiderult egy 3rd party kiado alapjan…..
https://nintendosoup.com/marvelous-nintendo-switch-2-edition-physical-releases-include-all-content-on-switch-2-game-card/
“Nintendo Switch 2 Edition physical releases include all content, such as the Nintendo Switch game and Upgrade Pack, on a Nintendo Switch 2 Game Card. This means that the Game Card can only be used on Nintendo Switch 2, and there isn’t a separate download code to redeem the Upgrade Pack”szoval ha valaki igy szerezne ve a Zeldat, Kirbyt, Metroidot, akkor siman lehet adogatni
-
Szabi®
addikt
válasz
horkovy34 #3154 üzenetére
A legbosszantóbb az, ami a mögöttes üzleti politikát illeti. Ha egy játékot nem tudok kölcsönadni, vagy nekem sem tudnak kölcsönadni, eladni, mert annyira agresszívan behatárolt az egész, akkor én is hagyom a francba az egészet. Azért mert jól ment a Switch ne szálljanak már el . . .
A másik, többször hangoztattam, hogy engem a gép ára nem érdekel, de legyen erős.
Amit most látni/tudni ebből, nem lett feltétlenül erős, hangzatos fps-ek vannak, meg 4k említgetés, de ezeknek a java meg fog tapadni a marketing mezsgyéjén, és majd pár év múlva nézünk bután, hogy akkor most mi van ? Hol a 4k ? hol a 120fps ?
Jelenleg a gép ára ami eddig biztos, hogy 200 ezer forint felett lesz, ez már az az árhatás, ahol tényleg érdemes más kézikonzol irányába is tekinteni. Ledöbbenten szembesültem azzal, hogy árban ott vagyunk kb ahol ez a konzol , csak ez vagy 3-szor erősebb, mint a Switch 2 a maga 8.6 teraflops-jával.
A launchra sem jött eddig semmi hivatalos, hogy készülnének egy új Zeldával, vagy egy nagyobb volumenű belsős címmel, pedig idejük lett volna rá. Ez az irány egyenlőre nem jó, és semmi pozitívat nem hordoz. Megértem a hcfanokat, hogy nekik ez a valhalla, de ez egy soktényezős dolog, nem csak annyi, hogy "már csak jelnejen meg, még 600-ért is megveszem".
Reméljük nem az a tendencia lesz, hogy megint ugyanúgy tolják az ember képébe a remasteredet, amivel kb semmi munka nem volt, és majd 4-5 év múlva jön az új cím, ahogy történt ez, a Switch 1 Zelda Breath of The Wild esetében is. Akkor abszolút senki nincs elkésve a váltással. -
horkovy34
junior tag
válasz
Corleone33 #2927 üzenetére
÷1! Én is így gondolom! Igaz nálam nincs jelenleg se PC se Steam Deck, csak és kizárólag egy Nintendo Switch közel 40 összegyűjtött játékkal. De részemről is ez az utolsó Nintendo konzolom, és már nem is veszem meg a Switch 2-őt sem. Én úgy döntöttem hogy család meg gyerekek mellett és ilyen árszabás mellett ezt már elengedem.
-
playmore
tag
válasz
hadam98 #3139 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam. Németországban tengődő barátom felajánlotta, hogy hozna nekem egy Mario Kart bundlet a (fél)hivatalos magyar alapgép ára alatt ha szeretném. Azt tudom, hogy a gari itthonról több lenne, de a különbözet egy fél Mario Kart ára
Garanciáztatásról nem tud valaki valamit? Xbox esetén tudom, hogy a Microsoftot nem érdekli hol és hogyan vetted és állja bármelyik támogatott országban. Engem valahogy mindig megtalál valami gyári hibás átok és nem tudom kísértsem-e a sorsot egy bizonyos összeg felett. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Baltazár123 #3150 üzenetére
A 2016-ban(!) gyártott V1-em úgyahogy, de a mai napig működik. Gondolom a Switch 2 se fog 1 év után megnyiffanni.
-
Baltazár123
őstag
Nem nagyon követtem a switch megbízhatóságát, de ismerősök közül senki nem említett hibát vele kapcsolatban. Mondjuk 2 év garancia többet ér, mint 1 nyilván, csak nehéz forintosítani. Én elég megbízhatónak tartom a switchet, szóval 1 évvel is meglennék, ha cserébe mondjuk 20-30e forinttal olcsóbb.
-
g@bo
nagyúr
A sw2 komolyan nem oled panellel indít?
megint megleptek.. -
-
pzstm
titán
válasz
hadam98 #3139 üzenetére
Nem ismerem azt a portalt. Meg kell nezni nyilvan szallitasi koltseget, illetve Nintendo.de oldalrol is rendelhetsz es ha szerencses vagy bele is fersz es megkapod egy kicsit kesobb
ha jonoldalt talaltam meg, akkor az ottani oslakosok nyelvet nem beszelem
gyorsan vegigvittem, 16 EUR a szallitas toluk, akkor meg mar meg kisebb a kulonbseg
-
TBT
addikt
Nintendo Switch 2 Upgrade Pack pricing in Japan has been confirmed!
- Zelda TOTK and BOTW: 1,000 yen
- Mario Party and Kirby: 2,000 yen -
Rony949
őstag
válasz
jófejsrác #3123 üzenetére
Mint ahogy a többiek mondták, csak MicroSD Express kártya lesz jó a Switch 2-be, viszont ha nem akarod telipakolni a konzolt már az első évben, szerintem várj a memória kártya vásárlással.
Jelenleg úgy tűnik, hogy a dedikált Switch 2-es játékok ilyen 30-40 gigásak lesznek. A 256 gigás belső tárhely szerintem ki fog szolgálni minket ebben az évben. Jövőre pedig mikor már kéne a plusz tárhely, addigra szerintem az Express kártyák olcsóbbak lesznek valamennyivel.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
csaba951 #3130 üzenetére
Mentés: Expansionos elofizuban vagyok egyik családtag így akkor az nem probléma.
SD kártya: most egy Samsung Evo 512 GB kártya van benne amiért így akkor kár. De fel tudom legalább más eszközben használni.
Összeségében akkor könnyedén át tudok költözni majd az új masinara ha úgy alakul.
Koszi mindenkinek aki válaszolt nekem. -
csaba951
veterán
válasz
>bejelentkezem és minden korábban megvásárolt digitális játékom
>gond nélkül el fog indulni?Igen, el fog indulni. Mármint azok amikkel nincs kompatibilitási probléma. Arra mondjuk pont nem kérdeztél rá, hogy mi lesz a mentéseiddel.
Mentések átviteléhez szükség van Nintendo Online előfizetésre. Ez nyilván a gyári gépekre igaz. A mókolt gépekről való migrációt majd megoldja a felhasználó ahogy tudja.
-
ldave
félisten
Ritkán vásárolok ott, mert sajna messze van tőlem, de majd ha a Gamepark oldalán lesznek Ft árak, azokat fogom elsőnek valósnak elhinni
-
TBT
addikt
"Switch 2 costs 7500 Norwegian Krone and Mario Kart World alone is 1090 Norwegian Krone in Norway..."
Gyors átváltás:
Switch 2 konzol: 260 000 Ft
Mario Kart World játék: 38 000 Ft -
ldave
félisten
válasz
Újfajta SD kártya kell (microSD Express Card) majd a Switch 2-be, szóval eladhatod a géppel együtt vagy használd más eszközödbe, ha akad.
-
jófejsrác
senior tag
Becsatlakozom a topikba néma figyelőként egyelőre. Nekem sajnos bizsereg kicsit, hogy lecseréljem az OLED gépem az újra. Lévén én 95%-ban csak tv-n használom, így az LCD kijelző nem zavar, plusz a két Zeldat így már jobb minőségben élvezhetem majd.
Biztos ki volt már tárgyalva vagy triviális dolgot kérdezek: Ha eladom a gépem formázom meg amit kell. Kiveszem az SD kártyám, beteszem az új gépbe, bejelentkezem és minden korábban megvásárolt digitális játékom gond nélkül el fog indulni?
-
Elderath
addikt
Na látom konzolvilágba is kapott árat a konzol. Még akkor rendeltem amikor nem volt, de gondoltam ennyi lesz
-
Viper26
nagyúr
Zelda notes honnan érhető el?
Fent van az app de nem látom. -
Szabi®
addikt
Igen, néztem én is. Mondjuk nálam az a speciális helyzet áll fenn, hogy a Cyberpunk totál kimaradt. Volt nálam ps5-ön, de karaktert generáltam és ennyi, nem játszottam vele tovább. Hordozható formában csábítóbb, úgy az egyébként a nagyon jól sikerült Wolfenstein 2-öt is nagyon éltem Switchen.
Ha ilyen címekkel kezdenek mint a Cyberpunk, Elden Ring, Star Wars Outlaws, Hitman, akkor izgalmas generációnak nézünk elébe.
Ezt azt jelenti hogy a konzol nyitottabb a multiplatform felé. -
Rony949
őstag
Nézem az exkluzív palettát és kicsit szomorkás vagyok, hogy pont az a játék a legdrágább, amelyik kifejezetten érdekel engem. Nem tudom fog-e még változni az ár, de a Daemon X Machina 2 kemény 34.500 forintra lett beárazva KV-n.
-
Rony949
őstag
válasz
markknight #3100 üzenetére
Nem hiszem. Switch 2-n ugyanúgy megvásárolhatóak lesznek a Switch 1 -es játékok. Legalább is szerintem ez így lenne logikus.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
Azert homalyos mert emulatoron fut es van rajta valami AA filter. Eredetileg nagyon nem igy nez ki.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight #3107 üzenetére
Az lehet mondjuk
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
CRT miatt nem láttuk
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért ennyire nem volt homályos GC-n sem emlékeim szerint
De S2-n babán néz majd ki -
cactuar
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Én abban reménykedem még, hogy a Switch 3rd party kontrollerek támogatva lesznek első naptól. Van itthon egy 8bitdo, ami papíron Switch kompatibilis és habár remekül fest és biztos maradéktalanul megéri az új Nintendo Pro 2 kontroller (nem), inkább maradnék ennél a megbízható márkánál.
Ilyen Pro 2-ből is rendelnék majd egyet, amint kiderül, hogy támogatott, baromi jól néz ki.
-
pzstm
titán
válasz
Baltazár123 #3101 üzenetére
Fel lehet upgradelni azt is, raadasul ha online elofizetesed van akkor ingyen
-
Baltazár123
őstag
válasz
markknight #3100 üzenetére
Nekem fizikaiban van meg a BoTW, elméletben azt is lehet upgradelni, a gyakorlatban meg majd kiderül. Tudtam én, hogy miért nem fejeztem be
vártam a jobb grafikát, mert többször is átment diafilm vetítésbe. Majd most adok neki egy új esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest