-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Farkassacred #4615 üzenetére
Jól érzed, engem is csak a kiváncsiság hajtott mikor előrendeltem.
Mondom magamba "látnom kell az eShopot, hogy mit hoznak ki belőle mert Switch 1-en gyalázat volt."
Abban a percben teszem fel apróra amikor jön egy limitált kiadású gép. Remélem nem lőnek mellé a dizájnnal
Switch 1-en még mindig ez a szivem csücske, remélem valami hasonló lesz a kettesnél is:
-
ldave
félisten
válasz
Farkassacred #4591 üzenetére
Konzolt még nem, de korai WoW kiegészítőket (Burning Crusade, Lich King) és Diablo 3-at vettem át haveri körrel éjféli nyitáson. Jó élmény volt.
-
Rage47
veterán
válasz
Ja en is gondoltam erre, hogy nem szívesen jarkalnek vele az utcákon ejszaka.
-
válasz
Nekem még nem volt, ez is kicsit amerikai beütés. Bár ott ennek komoly hagyománya van...
Itthon eddig olyat láttam, hogy plázákban voltak óriási sorok meg tömeg, sőt mintha ott is aludtak volna (valamelyik új iPhone megjelenésnél), de nemnagyon emlékszem.
Én most se fogok elmenni érte majd csak délután. Semmi értelme nem lenne, hogy éjjel 1:30-ig Mario Kartozok aztán pihi. Csak a szép grafika miatt? Áhh arra ott a PS5
Szóval inkább alvás lesz. De aki elmegy beszámolhatna róla, hogy milyen a hangulat, mennyien vannak stb...Régi klasszikus:
[link] -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Farkassacred #4446 üzenetére
Hát ha nem veszed le sose, akkor mitől kezdene el kilazulni/lötyögni?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Farkassacred #4338 üzenetére
Lesz majd oled is
-
30z.Samu
félisten
válasz
Farkassacred #4338 üzenetére
Őszintén szólva én nem vágnék eret ha esetleg felhívnának hogy csúszik pár napot az áru. Van mivel játszani bőven.
-
nagyatt
tag
válasz
Farkassacred #3259 üzenetére
Közben tudod vinni magaddal a strandtáskában
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #3257 üzenetére
1440p es 60fps a pletyka es a Zelda Notes companion app extra funkciokkal
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #2459 üzenetére
Mert az nem ingyenes, akkor csak ha van online elofizetesed, ahogy a korabban linkelt Zelda videoban reszletezik
-
l.skywalker
titán
válasz
Farkassacred #2459 üzenetére
Azt mondod el kéne adnom a gyerekeknek a játékokat?
Visszaforgatnám a zsebpénz egy részét a népszerűségemért cserébe -
l.skywalker
titán
válasz
Farkassacred #2452 üzenetére
Én sokszor olvasom ezt a "ránk rohad" kifejezést és abszolút nem értek vele egyet, mert figyelmbe kell tudni venni a különböző felhasználói igényeket. Én amit csak tudok digitálisan veszek meg, mert családként használjuk az eszközöket. Én megveszem és 4 gyermek tudja használni. Nekem speciel nem érné meg a fizikai, sőt mondhatni, a fizikai rohadna ránk, mert mire mind az 5-en végigjátszunk egy játékot, garantáltan nem fogjuk tudni továbbadni, de jó eséllyel még tönkre is tesszük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #1888 üzenetére
Én meg a Metroid Prime 4-et, nálam az lenne system seller, de híre-hamva sincs (megint).
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred #1572 üzenetére
Az iPadek IPS kijelzője és a PS Portal LCD kijelzője is szép szerintem. Ha jó minőségűt tesznek bele akkor nem lesz vele gond.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Farkassacred #1489 üzenetére
Amúgy LCD kijelzőnből is van elég szép. Asus rog ally is több mint élhető
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1417 üzenetére
Ps5ön a fenyx immortal is rohadtul imádtam ami egy copy lényegében, szeretem a fejtörőket, akkor azzal kezdek majd
Beszerezném a játékokat is de ki tudja lesz e switch2 verzió, vagy fut e mindegyik majd rajta stb, még 2 hónap és kiderül
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1414 üzenetére
Ezek amik nagyon érdekelnek, de ezek mellett is van sok, azt hiszem lesz programom
Szabi:jézusom
A BotW is ilyen hosszú? Gondolom azzal érdemes kezdeni majd
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1412 üzenetére
Szuper már én is nagyon várom, hogy bele vágjak
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred #1410 üzenetére
Elkezdtem már sajna, de még nem vészes
Én is ettől félek, hogy a zelda mellett másra nem lesz idő, lehet előbb a rövidebbeket kellene végig tolni. -
jcrk
tag
válasz
Farkassacred #1306 üzenetére
A ps5 pro az azért nagyon más.. az egy erősebb ps5. Egy generáción belül vannak. A Switch 2 egy új generációja a Nintendo konzoloknak.
A több milliós felhasználói szám pedig nem egyik napról a másikra lett meg a switchnek sem. Ha visszaemlékszel sokan voltak akik a Zelda után egy hónappal már temették is a Switchet, mert nincs rá semmi és csak porosodik. -
Rage47
veterán
válasz
Farkassacred #1254 üzenetére
es jonnek majd a scalperek… bar talan nem lesz olyan rossz a helyzet, mint a ps5-nel volt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Farkassacred #1248 üzenetére
Világítás pwm függő. Sok oled kijelző van, ami rendesen oda tud vágni az ember szemének... Illetve persze az is számít ki mennyire érzékeny az ilyenekre
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #1220 üzenetére
ezzel csak a thirdparty kontroller gyártók életét (és ezzel a miénket is
) keserítik meg.
2025, nyugodtan lehetett volna wireless kapcsolat, táplálással együtt -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Farkassacred #1206 üzenetére
Az tuti...és atomstabil 60FPS
Mondjuk az RDR2 azon kevés játék közé tartozik ahol a fix 30 simán elég -
3L1T3
addikt
válasz
Farkassacred #1158 üzenetére
Szintén Day One vásárlás lesz.
-
morfondőr
addikt
válasz
Farkassacred #1030 üzenetére
Szerintem ha ma lesz is valamilyen bejelentés, akkor max egy 30 mp-es videóban előbukkan a konzol, megpörgetik hogy minden oldalról látható legyen és kiírják a nevét. Ha nagy szerencsénk van, akkor a megjelenés dátuma is ott lesz. Ha komolyabb prezentációt akarnának, akkor azt előre bejelentették volna.
De ne legyen igazam és mutassák már végre meg azt a ...!Jacob Gibbs: nyilatkozzák a "former employee-k" akik már kitudja mióta nem dolgoznak a Nintendonak. Persze volt rálátásuk, de ettől ez még csak puszta spekuláció!
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Farkassacred #976 üzenetére
8K 240 fps
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Falióra bejelentés
-
David888
tag
válasz
Már le se merem írni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #686 üzenetére
eddig az volt,hogy miért nem teljesértékū tv konzol...most hirtelen pedig az elvárás az 5-8éves ps4 portok legalja minōségben
nyugi az meg lesz...ps4 portok minimum minōségben az garantált
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #690 üzenetére
Vagy egy GTA 6-nak . . .
-
3L1T3
addikt
válasz
Farkassacred #678 üzenetére
Switch-hez képest még így is tetten mréhető ugrás lesz a kövi konzol
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #399 üzenetére
Igen, a current gen a konkurenciából nálam is arcvesztést mutat.
#400 ldave Igen, valahol ezt szeretem is bennük. Csak nem akkor, amikor olyan címeket tartanak vissza, amiket nagyon szeretek.
#402 markknight Azta tényleg, most néztem vidit róla. Nagyon adtam volna, nagyon bejön ez a boost-os gaming. Nekem ez totál kimaradt, mondjuk Wii és Wii U-m nem is volt. Az előző generációkból sokszor Wario-t jobban bírtam, mint a Mario epizódokat.
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #397 üzenetére
Én azért érzek hiányt . . .
Úgy voltam vele 2017-ben, hogy " - Nah majd biztos jön Switchre egy fasza Warioland"
" -Nah majd biztos jön egy saját Donkey Kong" és nem jött, de még egy Bowser inside Story sem, ami számomra érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Formula-1
- iPhone topik
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest