-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
válasz
Warloo93
üzenetére
JX inkább univerzális a gyártója szerint, a JE kése pedig dedikált espresso.
@public NMY
Kvx fb csoportban nem te kérdeztél hasonlót, csak faustino helyett faustoval, meg már a ceado is előjött? Ezek erősen más kategóriák.@general & @zolnagy nekem nincs nagyon gondom az "utómunkával", csak mondtam, hogy az elektromos őrlő sem csak gombnyomás és kész, ha adagonként őrölsz.
Nekem viszont a garatban az utolsó 1,5-2g bent marad, ami ecsettel kijön ugyan, de még pormentesre tisztítom és 2-3 ráindítás is van, ami után újra seprés. Így nekem már tovább tart ez, mint az őrlés. Néha az alsó késtartó függőleges lapátait is leecsetelem. -
public NMY
csendes tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Ezek az örlők itt többeknél a legnépszerűbbek, Rocket kivételével, de az meg olyan jól néz ki 😂
egy univerzális jö őrlőt keresek, alapvetően sima eszpresszó kávéra, és egy adagos őrlesre
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
EC685 Dedica kávégépemhez keresnék elsősorban espresso örléséhez való darálót (40K magasságában). Kézi örlő is lehet min. 25 g-os. 1Zpresso JE típust néztem, ami jó lehet, de MO-n még nem nem kapni, csak a PLUS-os verziót. Ebben az árkategóriában nem tudom, hogy gépi belefér-e.
Köszi előre is az esetleges válaszokat!
-
adodaniel
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem vizezem. Köszi!
-
home.barista
csendes tag
Dalla Corte Studio vízterítése a gyári alap felső szűrővel: [link]
-
zolnagy
őstag
válasz
rastacsz
üzenetére
Nincs az 15-20 s, ha van tölcséred, mert ekkor csak a garatban kell sepregetni.
Az őrlés időtartama valóban teljesen mindegy otthoni használatnál sztem is.
Amiért előjött a mazzereknél, mert sz. zs. tapasztalata az volt a majornál, hogy a leggyorsabb késnek a legjobb az őrleménye és a belőle készült kofi finomabb. És én ugyanezt tapasztaltam a mini-e esetében próbált késekkel (189D, 033M, f64 evo), itt is a leggyorsabb evo kés volt nálam a legjobb.
Ez persze véletlen egybeesés is lehet, mint ahogy a cápatámadások és a jégkrémeladások között is csak látszólag van összefüggés
.
Ha lenne olyan kés, ami 30s alatt őrölne le egy adagot, de jobb lenne az őrleménye, gondolkodás nélkül azt használnám itthonra.
De eddig tapasztalatom csak ezzel a három olcsó késsel van. Sspt se próbáltam, ill a napokban linkelt ditting profilos kés is érdekes lehet. -
rastacsz
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Ezért sem értem, hogy minden tesztben azt nézik, hogy mennyi idő alatt őrölt le x gramm kávét.
Dedikált egy adagos őrlő esetén még kb 5-8 másodperc, míg rápumpálsz, hogy kijöjjön minden.
Mazzer esetén a sepregetés, ráindítás 15-20 másodperc.
És így már tényleg ott vagyunk, mintha egy kinu, je-plus lenne használatban, ezek pedig inkább a lassabbak. (a prémiumabb kézik között)
Még utána jön a pogácsa simogatás, gereblyézés, ami egyszer ennyi.
Szóval nekem nincs meg a nagy ellenszenv a kézik iránt, hiába harioval kezdtem. De nem féltem használni az akkus csavarozót
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sz.zs.
üzenetére
ez nyilván szubjektív és kezdem belakni, de a SJ single dose, átalakítás után, ráindítással, ecseteléssel is legalább olyan melós, ha nem melósabb, mint püfölni a CM702-t. kellemesebb, ez tény. az őrlemény minőség ok, érezhetően más, de a napi rutinom nem hogy rövidebb, de picit hosszabb lettt : D
-
Gery0505
aktív tag
válasz
public NMY
üzenetére
Esetleg? Mazzer Major Electronic
Egyébként érdemes figyelni most a Willhabent, mert az Osztrákok bezártak a pandémia miatt, és újra eladó egy csomó kávés cucc. Tesómék Kari előtt vettek innen egy 2017-es dózeres SJ-t patika állapotban. Egy kis teniszklubban használták, 4500 körül állt a számlálója. Tulajdonképpen új. Fragola Mester tölcséresítette, azóta boldogan használják. 
-
WarLock07222
tag
válasz
public NMY
üzenetére
Nekem picit ilyen identitás zavarosnak tűnik ez a lista, amit összeszedtél. Ezek közül az összes annyira másban jó workflow szempontjából, illetve annyira más az output, moddolhatóság stb.. is, hogy nehéz őket egy lapra terelni. Mit akarsz egyáltalán egy örlőtől, neked mi fontos?
-
rastacsz
tag
válasz
public NMY
üzenetére
Faustino nagyjából egy átdizájnolt eureka mignon, abból is az 50mm-es késes.(azaz, a mignon olcsóbb, belépő gépei) Annál, ha nem a külalak a fontos, egy eureka sd is jobb, mert az legalább egy 65mm-es kést kapott, meg próbáltak a pangó ellen hatni. Igaz, hogy több embernek az a tapasztalata az sd-vel, hogy furcsán rezeg. Egy (talán) német srácnak konkrétan diszkógömb módjára forog az őrlés végén az őrleménytartó pohár.

SJ, major ismert, hogy milyen. Niche zerot pedig sokan várják, hogy elkopjon a benne lévő műanyag, ami idővel meg is fog történni, ahogy idővel a fém alkatrészek is elkopnak más őrlők esetén... a mazzer kony is műanyag bolygóművet használ -
válasz
sz.zs.
üzenetére
Igen arra. Tudom.

Szimpatikus volt a srác, gondoltam kipróbálok egy másik őrlőt is.
Viszont az a rész nagyon nem tetszett én fizessem, hogy lejön érte.
Mindegy, amúgy se cserélni akarom.Zen42: FAGja van ribarszkinak, és azt fogja eladni.
sz.zs. ha jól tudom tesztelte, de nem biztos ,hogy C késsel.Ugyanitt eladó FAG.

Fiorenzato AllGround arctic white & walnut -
-
Zen42
tag
Két kérdés.
Az egyik, hogy valami gond van a FAG-okkal? Csak mert egyre-másra tűnnek fel alig használt darabok, pedig már épp kezdtem rajta gondolkodni, legalább ideiglenes jelleggel.A másik, hogy van nálam egy Eureka Mignon Specialitá. Szimpi kis őrlő, de nem bírok megküzdeni a rögösödéssel. Míg a régi SM90-em saját késsel vagy a mostani Graef CM702 ha időnként volt is némi rögösödés (utóbbi őrlőnél kevésbé), azokat könnyű volt kezelni. De amit ez a Specialitá produkál ahhoz minden erőfeszítésre szükség van, hogy a rögöket szétverjem. Ez normális?
Aki ilyet használ mivel rögtelenít? Csak mert rohadtul csatornásodik ha nem szánok rá kellő időt, de még akkor sem olyan a lefolyás mint az olcsó kis CM702-ből.
A tulaja arra panaszkodott, hogy nála szerteszét szórja az őrleményt. Szerintem a lakásában nagyon száraz a levegő, meg eleve sötét/sötétebb pöröket is iszik mint én, mindenesetre én azt egyltalán nem tapasztaltam csak ezeket az összecementálódott rögöket. -
zolnagy
őstag
-
Dolphin
tag
válasz
Dolphin
üzenetére
Annyi, hogy tartossag szempontjabol (hovel dolgozik) en a full inox/femet vettem (kivul is), hibatlan. 2 ev utan szedtem szet kivancsisagbol, es volt benne egy felrekotes/zarlat, ventillator nem allt le, mikor leallt a futese (azt hittem ez a normalis mukodese), de szigetelve megjavult

Az uvegkancsojat sikerult osszetornom, azota 5L-es PET palackot hasznalok, mivel elotte is viz volt benne, nincs muanyag ize. -
Dolphin
tag
válasz
NagyGL
üzenetére
A kollega valamit nagyon felreszamolt az osszefoglalojaban:
En a desztillalot 30 alatt vettem, de ez egyebkent is egyszeri bekerulesi koltseg. De 60k ar mellett is 2 even belul visszajon a teljes ara.
750W, altalaban 3 ora alatt jon le a 3,7-3,8L, de szamoljunk 4ora/4literrel, az:
0,75KWh * 30ora (a 30 liter ugye) * 40Ft (aram ara) * 12 (egesz evre) = 10.800Ft eves koltseg, karbantartani nem kell, neha belsejet vizkoteleniteni / citromsav.
PLUSZ: sok mas felhasznalasa van a desztviznek(NEM ioncserelt!), haztartas, auto, illetve ezt inni ugye.
En nem elhanyagolhato a futesteljesitmenye
20-30nm szobaban ilyenkor nyugodtan lekapcsolhato a futes napi 1-2 kanna viz mellett 
A hatranya az ujratoltogetes, macerasabb, mintha csak megnyitod a csapot persze. -
NagyGL
csendes újonc
válasz
Dolphin
üzenetére
Köszi Neked is és PeterAgos-nak is. A műanyagíz - még egyszer utánaolvasva, és PeterAgos válasza alapján - valószínűleg a műanyag kanna miatt lehetett (megnéztem, ahol olvastam a vásárlói vélemények között, az is műanyag kannás), akkor ez nem probléma.
Most már eközött és az RO között kisakkozzuk itthon, mi a jobb nekünk
(Cathfaern összefoglalója itt nagyon hasznos volt, ezt is köszi!) -
Papacoffee
csendes tag
Ha Miskolcon valakinek nagyon kell desztillált víz akkor ki tudom segíteni 10-20-30 literrel. Legalább a gép befűti az alagsori helyiségemet amíg visszatermelem.
-
törölt tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
5.5g fér Mokinába közepesnek mondott, valójában kicsit már olajosra, sötétre pörkölt Kimbo-ból, papírfilterrel, felső részbe tett kevés vízzel hidegen indítva nagyon kiegyensúlytozott, kesermentes, erős mokkát kaptam, 5-ös fokozaton őrölve, ahol 4 az már presszóra is jó. Olajos kávé, befullad a karos 3-ason. A papír szerintem sokat felfog a fineból. Előtte lazán töltve és felöntve a kosarat kevésbé tömény főzetet kaptam, de jóval kevesebb az őrlemény, nem lehet több 4 grammnál, wdt-zve síkra húzva.
Régi nápolyi kávéfőző jutott eszembe, ahol nem forrázzák áta kávét, csak melegítik a vizet aztán gravitációval átfolyik és kész... De lehetne ötvözni a kotyogós podcastban felső cső nélküli átalakított mokkát is a felöntős módszerrel.Próbáld ki a Mokinát, nekem eddig ez a legerősebb főzetet adó, legkevésbé keserű utóízes kotyogós, még hidegen indítva is tökéletes.
-
hoffman_
nagyúr
...by Gábor, who you might be familiar with...
Frankenmokka, csak nem?

-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én a pécsi Sierra Watert néztem, ők sem szállítanak, csak városon belül.. az a baj, hogy webshopként nem nagyon éri meg, 20-30kg felett nem szállítható futárral értelmes áron, de 20-30 liter vízzel kb fele-fele a víz - postaköltség arány.. fel kell térképezni a helyi forrásokat..
-
Dolphin
tag
válasz
NagyGL
üzenetére
En ugyanilyet hasznalok lassan 3 eve, ami valojaban nem Vevor, de az osszes ugyanilyen. Hibatlan, mivel faek egyszeru a szerkezet; en azota "tuningoltam" is kicsit, kitomtem a teljes belsejet keramiaszalas hoszigetelovel, igy kevesebb energiaval (talan gyorsabban) desztillalja le a vizet. A viz nem erintkezik muanyaggal, nem tudom hogy lehet muanyag ize.
-
válasz
bl4ze
üzenetére
Több ilyen cég van országszerte. Nem muszáj nagyra törni, ezt át kéne látni főleg így 2021 vége felé már. Ha nekik megvan így a megfelelő bevételük és elégedettek, miért kéne kepeszteni és "növekedni"?
Persze én is szívesen venném ezt a dm vize helyett (mellesleg a Müllerben ugyanaz az 5L víz 459Ft, csaxólok), de hát ez van. Ettől nem segg, meg hasonló a kereskedő, hanem helyben forgalmaz. Kis tolerancia
-
bl4ze
veterán
válasz
home.barista
üzenetére
Igen, mi is ezt néztük ki, hogy ismerőst megkérjük. +100 Ft per palack, de itt legalább "emberi" helyen van
Azért nonszensz, hogy logisztikázni kell mert képtelenek a saját terméküket eljuttatni nagy(obb) városokba
-
zolnagy
őstag
válasz
home.barista
üzenetére
Na, köszi ezt az infót. Lehet el is nézek a Piktorba.
-
home.barista
csendes tag
Bár én Győrben veszem személyesen, de innen: https://piktor.hu/071828-garai-zero-viz-5-l
-
rastacsz
tag
válasz
bl4ze
üzenetére
Egy újabb csodás webshop akkor

A szállítás oldalon a 3. pont alatt, ami az mpl-re vonatkozik, nincs ilyen. Csak a személyes átvétel(1-es pont) alatt írják, hogy vizet az mpl nem szállít. De a kosárba rakva, címet megadva, az mpl lehetőség van csak, mivel a saját dobozosukkal nem jönnek erre.
Akkor marad az, hogy elkocsikázol Balatonszentgyörgyre egy pár csomag vízért, vagy oda kell költöző, ahol kiszállítás van vízre
-
-
rastacsz
tag
-
bl4ze
veterán
Urak, ezt a Garai "Zéró" vizet hogyan szoktátok rendelni?
Kb. sehová nem szállítanak
-
DG790401
tag
Kèt jelöltem lenne, segîtsèget kèrnèk tapasztalatok alapján: La pavoni puccini pcl vs Isomac Gaida melyiket válasszam?
Köszönöm -
Papacoffee
csendes tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
A C40 sem gáz még világos pörkölésű kávénál sem. Mióta újra járok az edzőterembe, reggelente kimondottan jó a 3x18.5 grammot letekerni.
-
-
adodaniel
őstag
JX Pro-t mennyi időközönként kell atomjaira szedni takarítás miatt napi 2-3 kávé esetén?
-
WarLock07222
tag
válasz
rastacsz
üzenetére
4 csomag kávé ára szerintem nem vész kezdőként a sok szívás helyett. Főleg ha interaktív picit a dolog és még kérdezni is lehet. Ráadásul ezt a szolgáltatást amúgy ingyen tolják, ha tőlük veszel masinát. Szerintem nem rossz.
Szerk: félreértettem, tényleg hülyeség... Abszolút nem interaktív
Visszatérve egy (tőlem) utolsó szóra a Lagom Minihez: egyelőre szerintem picit ilyen senki földjére sikerült ezt targetelni. Akinek mondjuk jó a C40 de nem esik jól tekergetni, annak talán az Ode jobb választás lehet ettől filterre. Vegyes felhasználásra valszeg jobb lesz a Mini. Workflowban leginkább.
@bayarena: még az ausztrál csapvíztől is jobb a cicusoknak a BWT? Nem rossz, nem rossz.
-
rastacsz
tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Nem az állandó jellegű, csak erősen zavarja a szemem egy-egy megjegyzés, (pl az ember származására) , ami egyáltalán nem kapcsolódik sem a szakmaisághoz, sem általában a kávéhoz.
Nem off
50 dolcsi a szolgáltatás egy őrlő beállításra. És van, aki igénybe veszi...
https://clivecoffee.com/products/clive-grinder-dial-in-service insert de miért? gif here -
Daffni2
addikt
válasz
DG790401
üzenetére
[lihttps://caffe35.webnode.hu/kavegepek/nk]
fragola.6035 fórum társunk.
-
DG790401
tag
Kedves Fórumozók!
Èn is meguntam a küzdelmet az automata gèpekkel, szeretnék szintet lèpni, a karos világba belekóstolni ès többet megtudni a kávè világról a minőségi espresso kèszîtèsről! Nem találok használt gc-t sehol! Ha valaki megválna tőle kèrem îrjon pü-ben! Daráló is èrdekelne!
Köszönöm -
Warloo93
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen filterre készült, viszont a visszajelzések szerint presszózni is jó. Leírásuk szerint nem volt hosszú távon tesztelve presszótartományban, ezért inkább csak napi 2-3 ra ajánlott.
-
bayarena
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nekem a BWT nagyon bevalt, alapbol van rajta 3 fokozat, szoval ki tudod kiserletezni, hogy nalad melyik adja a legjobb eredmenyt, plussz ugye tobb fajta patront is tudsz venni, szoval azert ha nem extrem tulajdonsagu a viz nalad akkor talalsz megoldast.
Olcso es egyszeru a hasznalata plussz ivasra, fozesre is tokeletes.Vicces, de pl nalunk a macskak is imadjak, eleinte nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog-e nekik a szurt viz, de miutan egy masik talban adtam nekik, csak ezt ittak.
-
-
rastacsz
tag
ára miatt mindenképpen érdekes de mérete miatt erősen korlátos, inkább egy kicsi niche zero.
Viszont lehetne kevésbé rasszista, body (Lance-re jött már többször a jóllakott napközis) és egyéb shaminges a topik?

-
-
Warloo93
tag
[link]
Lagoom mini 48mm niche killer
-
rastacsz
tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, mg+ betétet használok. A háromszoros szűrés után max 1-et tol lefelé, az nekem kb semmit nem jelent, mert a tesztcsík szerint erős 8-asból lesz erős 7-es, gyenge 8-as.
@WarLock07222
Kyle Rowsell a minis videóban arról beszél, hogy a 38-as kést a great full industrial gyártja és pár kéziben is megtalálható a 150$ alatti kategóriában. Pl timemore c2.
Mondjuk, jó lenne, ha a gyártók elárulhatnák, hogy a vett kés honnan van/milyen típus, hogy ne legyen lutri. Legyen úgy, mint a hg1-2, vagy a niche és ne forduljon elő, hogy két őrlőt összekóstolva ugyanaz az íz és főleg ne vásárlás után derüljön ki...25-30 grammos kapacitás miatt viszont szűk /spórolós két adagos filter készíthető.
-
válasz
mézespálinka
üzenetére
köszi. nem baj, hogy nincs, ráér, pár évig kibírtam nélküle

-
iatti
aktív tag
válasz
HuNor
üzenetére
a sok napi olvasgatás után,azért egyből célegyenesbe fordultál
én három éve nyomom gc-vel. ez egy jó biztos kiindulási pont. aztán ha elgurul a gyógyszer később,veszel szebbet,jobbat,nagyobbat. mazzerben az összes méret jó. kérdés, mi fér el a pulton,meg mi nem veri ki a biztosítékot a kapitánynál
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Parci
üzenetére
[link] sajnos jelenleg nincs raktaron, máshol sokkal drágábban találtam.
Vágtam rá kis ablakot 1 helyre, hogy vizuálisan is kovethessem a folyamatot.
Én duplán raktam, ki akarom próbálni szimplán és nélküle is.
Nekem van egy tartalék, de én veszprémi vagyok. -
bl4ze
veterán
Retail/Üveges vízből van elfogadható,jó ami működik?
A Nestlé VERA víz nem volt jó, olyan vízkő lett a szűkítőzött GC-ben, hogy szzs robbantotta ki belőle
Bármi más retail/üveges megoldás van szerintetek? Pancsolni nem akarok vizet otthon, sem RO szűrőzni.... -
válasz
mézespálinka
üzenetére
ez érdekesen hangzik. hol lehet ilyet vételezni?
-
HuNor
csendes tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Kicsit szűkítsem az elképzelést: számomra a jó eszpresszó készítése irány lenne a cél. A leírások alapján nekem az jött le pl. Gaggia Classic + Mazzer Super Jolly kombó jó választásnak tűnik. Erre szeretnék hozzáértőktől egy megnyugtató választ kapni, vagy ha nem javasolt, akkor más ötletet. Persze tudom sok a szubjektív szempont, nincs jolly joker ebben sem, de pls ajánljatok egy jó alapot.
Az ízeket, aromákat ezzel szeretném kikísérletezni. -
WarLock07222
tag
válasz
HuNor
üzenetére
Ami biztos, hogy a víz az elsődleges kérdés, nem pedig utólag megoldós történet, mivel az összes esetben a túlnyomó részét ez alkotja a kávénak, ráadásul az eszközök sem kedvelik a kemény vizet, így én azt javasolnám, hogy ezzel is első körben foglalkozz.
A másik dolog, amit jó lenne még talán kitalálni, hogy milyen kávékat szeretnél majd inni, illetve milyen elkészítési mód a leginkább szimpatikus. Ehhez legegyszerűbb talán egy tényleg jó specialty helyre beülni és kérni mindent az itallapról a filtertől a tejes löttyökig, ha még nem lenne rá válasz a fejedben. Ezek után lehet gondolkodni azon, hogy mi jöhet szóba.
-
HuNor
csendes tag
Kedves Szakértő Urak!
Gépválasztásban szeretnék segítséget kérni. Gyorsan hozzáteszem, sok napig olvasgattam ezt a fórumot mielőtt rávettem magam erre az írásra. Nem akartam rögtön a szokásos kérdéssel kezdeni (x pénzért milyen gépeket ajánlotok…), de a hihetetlen sokrétű információ és mély tudásháttér elemzése nekem túl sok kezdőként való elinduláshoz…
Sok-sok évig használtam automatát, de most eljött az a pillanat, hogy beleuntam a folyamatos csalódásba és elkezdtem utánanézni a minőségi kávé elkészítésének. Nagyon megtetszett és magával ragadott, milyen mélységekbe lehet merülni a témában, de valahogy szeretnék elindulni.
Segítségeteket kérem, hogy milyen géppark kialakítását célozzam meg úgy, hogy a tuning része annyira nem foglalkoztat. Jó lenne a kezdeti otthoni sikerélmény, aztán majd jöhetnek a szűrő, vízlágyító, kávéfajták, stb. ismeretek is. Azzal már tisztában vagyok, hogy zsebbe nyúlós ez a hobbi, szándékosan nem akarok költségvetés keretet írni, de azt az elvet vallom: inkább áldozok rá, mintsem csalódjak az olcsó, de silány minőségben.
Szóval lenne kedves valaki “kézen fogni” és tanácsot adni milyen eszközöket és hol szerezzek be? (Használt piacot most kerülném.)
Előre is köszönöm a segítséget! -
mézespálinka
senior tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Nekem a gene esetén a reccs "kihallásában" nagyon sokat segített, hogy a dobba vágtam "bbq mat"-ot( teflonháló).
Viszont a dob plexije is kevesebb hőt ver így vissza(?-nekem ez a tippem), ami nem tudom baj-e, viszont a háló előtt sokszor volt netes "profilok" esetén "tipping" és "scorching" hiba is, ami azóta megszűnt. -
rastacsz
tag
válasz
kzoltann
üzenetére
Mivel sikerül elvenni a műanyag ízt a kannából?
Elsősorban nekünk nem ivásra kell a desztvíz hanem párásításra (napi 8-10 liter). De mivel az ivóvízünk 23-24 nk°, így a kávéhoz is jobb lenne bekeverve, mert ugye a teljes alkalinitást nem változtatja a vízlágyító és a bwt kancsó sem tudja háromszori átöntés után sem 8-as pH alá tolni (pedig elvileg savasít)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Én ebben a szent pillanatban iszom a reggelit.

Egyébként érdemes figyelni most a Willhabent, mert az Osztrákok bezártak a pandémia miatt, és újra eladó egy csomó kávés cucc. Tesómék Kari előtt vettek innen egy 2017-es dózeres SJ-t patika állapotban. Egy kis teniszklubban használták, 4500 körül állt a számlálója. Tulajdonképpen új. Fragola Mester tölcséresítette, azóta boldogan használják.