- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Valaki tudja, hogy hol van "elrejtve" a pedálok érzékenységének a setupja?
Még egy hete(akkor vettem) azt gondoltam sz@r a játék nem kellett volna megvenni, de tévedtem mert a logitech profiler steering wheel settingsbe a report combinated pedals be volt pipálva ami teljesen összekuszálhatta az egész játékot, kormányszöget.Ugyan sokkal nagyobb féktávot tudok venni(és a visszajelzés is megjavult), csak most meg az a gondom, hogy a leglassabb visszafordító kanyarokban ha kicsit fékezek, lecsúszok az ívről.Állítottam már fékerő eloszlást(40%low) de még így is zavar.A második problémám, hogy ha sikerült beállítani/kiválasztani a játékban a G27 kontrollert akkor azt a játékból való kilépés után elfelejti.Pedig már feltelepült a 10-es patch is.
A korábbi logitech beállításnál, még be tudtam venni nagyobb fékezéssel a kanyarokat, legfeljebb kitört a fara, viszont nem jelezte vissza a kormány a kipörgést.
Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?Szerk.
3. probléma ami nem vészes.Egy ideje úgy indul el a játék, hogy a monitorom kénytelen jelezni, hogy túl nagy a felbontás.Igaz, 2x alt+enter után megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest