Új hozzászólás Aktív témák

• kovi831

aktív tag

Valaki tudja, hogy hol van "elrejtve" a pedálok érzékenységének a setupja?

Még egy hete(akkor vettem) azt gondoltam sz@r a játék nem kellett volna megvenni, de tévedtem mert a logitech profiler steering wheel settingsbe a report combinated pedals be volt pipálva ami teljesen összekuszálhatta az egész játékot, kormányszöget.Ugyan sokkal nagyobb féktávot tudok venni(és a visszajelzés is megjavult), csak most meg az a gondom, hogy a leglassabb visszafordító kanyarokban ha kicsit fékezek, lecsúszok az ívről.Állítottam már fékerő eloszlást(40%low) de még így is zavar.A második problémám, hogy ha sikerült beállítani/kiválasztani a játékban a G27 kontrollert akkor azt a játékból való kilépés után elfelejti.Pedig már feltelepült a 10-es patch is.

A korábbi logitech beállításnál, még be tudtam venni nagyobb fékezéssel a kanyarokat, legfeljebb kitört a fara, viszont nem jelezte vissza a kormány a kipörgést.
    Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?

Szerk.
    3. probléma ami nem vészes.Egy ideje úgy indul el a játék, hogy a monitorom kénytelen jelezni, hogy túl nagy a felbontás.Igaz, 2x alt+enter után megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák