- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Plazma TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS
az orosz zászlós oldalak egyértelműen orosz trükkös kulcsokat adnakGameKeys4ALL $ 27,39
MEGBÍZHATÓ (anno itt vettem az F1 2012 kulcsomat és 2 db Fifa13 kulcsot) -
GuruZone
őstag
Adjon plííz valaki támponot arra, hogy a Champions mode-ban HARD fokozaton mennyivel előzitek meg Räikkönent?
A virágbolti verzióban pörgetem ki anno ezt a módot és ott adtam neki jópár métert, most meg hiányzik 1-2 sec.
Arra lennék kíváncsi, nekem nem fekszenek ezek a patches kormánymódosítások, vagy belenyúltak mélyen az AI-ba!!
-
GuruZone
őstag
Tegnap feladtam a vezetest. Talan ma nekiallok...
-
GuruZone
őstag
mi az istent csináltak a kormányzással??? 80%-os szaturációnál fordul az autó. MI EZ???????
-
GuruZone
őstag
Sepang: 1:34.331-gyel 35.-ként kezdem az első napomat online. Holnap szépen bemegyünk 1:34 alá.
Körülnéztem a TOP100-ban, felvettem Steamen akit ismerek.
A kormányzást megint lehet újra megszokni...
-
GuruZone
őstag
közben megvannak a mappák, szerintetek mi történik ha bemásolom a "demo" mentéseimet a Steam alá ?
-
GuruZone
őstag
most telepítem az eredetit, remélem nem akad össze a bővebb "demo" példánnyal
-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas #1660 üzenetére
7000-ért már tudok kódot! Én még kivárok!
-
GuruZone
őstag
válasz
Dr. Romano #839 üzenetére
P15-P16 Di Resta előzni akart, mintha meg is pöckölt volna, és a kör közepén kiment a boxba, pedig sérülst nem láttam az autón. Biztosan taktikát váltottak
Massa mellőlem indult, a 7. kanyarban már szárny nélkül robogott tovább, páholyból néztem a harcot, egész reálisnak tűnt.
Hibázni hibáznak, 1 pörgést láttam és fel-felvillanó sárga zászlót, ami szintén reális, mert sokszor van, hogy kedvenc Mezei farokszopó Dánielem észre sem veszi verseny közben.
Értesítést nem kaptam a kiesésekről, pedig a végén Pic és M Schumacher neve mellett is ott a DNF.
-
GuruZone
őstag
karrier mód, Caterham F1: Q2-re sanszom sem volt, a versenyen a cél a 18. hely volt, szóval úgy örülök a 16. helyemnek, mint majom a farkának. Legend AI, nulla flashback.
Fastest lap: Kobayasi 1:28.272
PB: 1:32.558 szörnyű
15 lapsValakinek karrier-tapasztalat?
-
GuruZone
őstag
rendes ez a CM,
Massa rendre kipotytan már a Q1-ben
-
GuruZone
őstag
Champions mód #6 - Michael Schumacher, Simply The Best
Csatlakoznék Trihorn kollégához, hatalmas élmény volt Sepang, utáltam a pályát az F1 2010-2011-ben, pedig anno még a GP4-ben imádtam.
Olyan volt mint ha cérnán húztak volna, 6 kör alatt tizenvalahányról feljöttem a dobogó legfelső fokára. Mellesleg az volt a cél, hogy leelőzzem a nagy öreget.
Megtörtént. Hard fokozat, megint vicc.
Egy apró bosszúság, kilövi a FRAPS-ot a játék, ha nyomok egy flashbacket.
-
GuruZone
őstag
Hungaroring Light Rain
-
GuruZone
őstag
beszarás az intro, Montrealig bezárólag rövid visszatekintés a versenyekre, mindezt játékbeli futamokból összevagdosva! Igen nagy.
-
GuruZone
őstag
Csatlakozzatok! Nyílt regisztráció, mindenki meghívhatja majd a barátait!
Ünnepeljük meg azért, hogy dobtuk végre a köcsög Live-ot!
-
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
jönnek a gémek. Intrusion 2 !!!!!!!!
szerk: valamikor ráfrissítek és eltűnik, de utána újra megjelenik
-
GuruZone
őstag
szevasztok, itt vagyok én is várakozó állásponton.
remélem sok régi arccal talizunk hó végén.
#228 Nunder! Logi Wingman FF nálam is vamn a szekrényben, kiváló kormány, én nagyon szeretem. Simán felveheted majd a tempót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ASUS routerek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest