Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
- Milyen TV-t vegyek?
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Magyar régió, ip cím nálad? Mert változó hol mi van.
Nem tudom van e összefüggés, nekem azután jelent meg hogy kényszerből új win-t(11-es) telepítettem.
Előtte már régen ott volt másoknak, sőt volt egy negyedik fajta is, spórolósba volt tárgyalva ez jó pár hónapja.Első kép jobb sarok. Ez már rég ott van biztos már otszágban, régióbn arra is van feladat.
-
Hegasus
senior tag
Én telón a bing alkalmazásba lenyomkodom a 60 pontot (ugye dobálja be az ajánlásokat 3 pontért), és szintén telón az Edge-ben átváltok "desktop" nézetbe és ott meg lenyomom a 90 pontot, mint asztali böngészés
Én eddig az overwatchba költöttem el az ingyen pénzt, most várom hogy refillezzék a league of legends pontokat, abba elköltöm a 20 kilómat, aztán alzára megy onnantól
Nekem se több mint 15 perc naponta az ingyen pénz.
-
bul07
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Én
Tabletet nállam PC-nek nézi
Így tv nézés közben, vagy egyébb ráérő időben (toalet) gyorsan letudom a napi dolgokat, a 90 és a 60pontért keresés. Nemrég kezdte hogy a Rewards irányítópultba igényelni kell pontott, erre is rá kell nyomni mert nem automatikus.
Meg rányomokna három napi adagra.Bejenkezés, itt rá kell nyomni, emelkedő pontokat ad, a 7-ik napon 50pontott
Meg nállam nemrég jött elő a 30perc Bing használat, ezt úgy szoktam hogy mikkor nem vagyok a PC előtt menyitom és úgy hagyom, és meg is lesz(még a monitort is kikapcsolja a win 3perc uttán de úgy is számolja az időtt). Pontok ezért emelkedőbe most nem tudom pontosan, de 7nap alatt ez is megvan vagy 400pont
Én nem hagyok ki egy napot se így még van
10naponta sorozatért 150pont
Kirakós 7naponta jön 3db(Bejelenkezés, keresés, bing 30perc) , 12db kell az 1000pontért.Meg néha van külön pont ilyen olyan dologért mint most volt ez. [kép]
Nállam ez olyan napi 5-7perc, ennyi időm van rá
Meghívással is jönne elég sok pont, de nekem még nem sikerült meghívnom aktív embert
(Remélem nem hagytam ki semmit)
-
vilmose33
őstag
Engem is érdekel.
-
bul07
nagyúr
Kíváncsian várom az új dolgokat, hátha kis hazánkba is beindul a pont dömping

Összefoglalót megírni szerintem most időpazarlás, főleg ha hamar jönnek az új dolgok [kép] .
Ha láttok valami pont szerzési lehetősséget ne tartsátok magatokba
-
Gyűjtsük össze a Microsoft Rewards-szal kapcsolatos tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest