Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt javaslom, hogy az időpontokat a Ligákon belül egyeztessék a tagok, mert félek, ha én írom ki az időpontokat, az nem feltétlenül a legjobb megoldás lesz.
Többen jelezték, hogy mindkét ligában szeretnének indulni. Ezzel csak annyi probléma van, hogy mindkettőben csak 16 hely van, így az lenne a helyes megoldás, ha csak 1-et jelölnénk meg állandó ligának, a másikba (jelentkezés nélkül) beugróként lehetne menni, ha nincs tele a rajtrács...
Én úgy gondolom, hogy hetente 2 futamot lehet megrendezni megfelelő résztvevővel. Egyet hétköznap és egyet hétvégén, hogy mindenkinek legyen lehetősége. Nyilván, az "időmilliomosoknak" mindkét időpont jó lehet, így nagyobb esélyük lesz több pontot szerezni. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, kb. lehetetlen olyan időpontot kijelölni, ami mindig, mindenkinek jó lesz...
Nekem pl. a hétköznap este 9 mindig jó, a hétvégi futamokat viszont nem tudom majd rendszeresen látogatni...

Új hozzászólás Aktív témák

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Magisk
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó Lenovo Legion 5 Pro Gaming notebook
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest