Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt javaslom, hogy az időpontokat a Ligákon belül egyeztessék a tagok, mert félek, ha én írom ki az időpontokat, az nem feltétlenül a legjobb megoldás lesz.
Többen jelezték, hogy mindkét ligában szeretnének indulni. Ezzel csak annyi probléma van, hogy mindkettőben csak 16 hely van, így az lenne a helyes megoldás, ha csak 1-et jelölnénk meg állandó ligának, a másikba (jelentkezés nélkül) beugróként lehetne menni, ha nincs tele a rajtrács...
Én úgy gondolom, hogy hetente 2 futamot lehet megrendezni megfelelő résztvevővel. Egyet hétköznap és egyet hétvégén, hogy mindenkinek legyen lehetősége. Nyilván, az "időmilliomosoknak" mindkét időpont jó lehet, így nagyobb esélyük lesz több pontot szerezni. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, kb. lehetetlen olyan időpontot kijelölni, ami mindig, mindenkinek jó lesz...
Nekem pl. a hétköznap este 9 mindig jó, a hétvégi futamokat viszont nem tudom majd rendszeresen látogatni...

Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VGA kibeszélő offtopik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest