Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
werszomjas #8014 üzenetére
Jobb multiban bízom, a Live nem hiányzik majd szerintem senkinek. Ez nem csak erre a címre vonatkozik. A Microsoft az elmúlt évek ígérgetései ellenére nem foglalkozott érdemben a rendszer PC-s változatával és ebben a formában semmi szükség nincs rá. Pláne olyan szolgáltatások mellett mint a Steam.
Amúgy olvastam egy Steve Hood interjút és arról beszélt, hogy a fizikán dolgoznak. Nagy vonalakban a '10 és a '11 fizikája között próbálnak egyfajta köztes állapotot belőni. Ez annyira nem hangzik jól. Szerintem a '11 ilyen tekintetben előrelépés volt. Elválik mi sül ki belőle... Konkrétumokba nem nagyon ment bele. Multiplayer, Steam támogatás mértéke és hasonló dolgok nem nagyon kerültek szóba.
Törésmodellről annyit, hogy a technológia a rendelkezésükre áll, de mégsem használják ki valamiért. Szerintem annyira nem lényeges dolog ez egyébként. Persze lehetne jobb, nem azt mondom, csak egy ilyen stílusú játékban nem a roncs derbi a cél. Mondjuk a szárnyak törhetnének, vagy a diffúzor sérülhetne, de ezeknek is csak akkor van igazán értelme a szememben, ha a kocsi menetteljesítményét érdemben befolyásolnák.
Összességében kissé szkeptikus vagyok az előző két rész miatt. Így tuti nem első napos vétel lesz. Főként a felhasználói visszajelzésekre fogok figyelni. Az úgynevezett "szaksajtó" az utóbbi időben számomra hiteltelenné vált. Az első két rész botrányosan magas értékeléseket kapott szerintem. Bőven akadtak a játékmenetet erősen befolyásoló hibák amik ilyen szinten nem megbocsájthatóak. Remélem a legjobbakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest