Új hozzászólás Aktív témák

• munky

őstag

válasz werszomjas #8014 üzenetére

Jobb multiban bízom, a Live nem hiányzik majd szerintem senkinek. Ez nem csak erre a címre vonatkozik. A Microsoft az elmúlt évek ígérgetései ellenére nem foglalkozott érdemben a rendszer PC-s változatával és ebben a formában semmi szükség nincs rá. Pláne olyan szolgáltatások mellett mint a Steam.

Amúgy olvastam egy Steve Hood interjút és arról beszélt, hogy a fizikán dolgoznak. Nagy vonalakban a '10 és a '11 fizikája között próbálnak egyfajta köztes állapotot belőni. Ez annyira nem hangzik jól. Szerintem a '11 ilyen tekintetben előrelépés volt. Elválik mi sül ki belőle... Konkrétumokba nem nagyon ment bele. Multiplayer, Steam támogatás mértéke és hasonló dolgok nem nagyon kerültek szóba.

Törésmodellről annyit, hogy a technológia a rendelkezésükre áll, de mégsem használják ki valamiért. Szerintem annyira nem lényeges dolog ez egyébként. Persze lehetne jobb, nem azt mondom, csak egy ilyen stílusú játékban nem a roncs derbi a cél. Mondjuk a szárnyak törhetnének, vagy a diffúzor sérülhetne, de ezeknek is csak akkor van igazán értelme a szememben, ha a kocsi menetteljesítményét érdemben befolyásolnák.

Összességében kissé szkeptikus vagyok az előző két rész miatt. Így tuti nem első napos vétel lesz. Főként a felhasználói visszajelzésekre fogok figyelni. Az úgynevezett "szaksajtó" az utóbbi időben számomra hiteltelenné vált. Az első két rész botrányosan magas értékeléseket kapott szerintem. Bőven akadtak a játékmenetet erősen befolyásoló hibák amik ilyen szinten nem megbocsájthatóak. Remélem a legjobbakat...

Új hozzászólás Aktív témák