Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Tudom, itt Füzesabonyban van is újságos, ami benne van, de csak szombaton, de lehet, hogy csak hétfőn kaptam volna meg, így nem sajnálom azt a párszáz forintot, amivel többe kerül. Ha meg nem jön meg hétvégére, akkor lehet, hogy többet elköltenék a nagy várakozás miatt sörre!
Szerk.: amúgy érdekes, hogy 23-a a hivatalos megjelenés, de már mindenhol megkapni 22-én. Ilyen nagy verseny a van a boltok között, hogy mindenki bevállalja, hogy idő elött elérhetővé teszi? Bár ha még nem lehet beregisztrálni, akkor végükól is mindegy. De akkor meg már hamarabb is kirakhatták volna a polcokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest