- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.
Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben.
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)
Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).
Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.
A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap...
A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest