- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Melyik tápegységet vegyem?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Nálam másfél óra játék után is töltögetett ezerrel.
1-1.5 perc kb., mire bejön a pálya.
Amúgy meg - bár nem néz ki rosszul, de - rondább, mint a Grid/Dirt2; utóbbinál picit nagyobb a gépigénye, de nem vészesen. Adataimnél lévő gépen 1680x1050-ben, full maxon DX9-ben 37-40fps körül szaladgált.
Fizikáról, irányításról nem írok, azt majd eldöntik a szakik, hogy mi mennyire állja meg a helyét.
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #301 üzenetére
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom.
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi.
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Osztom az álláspontodat.
A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest