Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GuruZone

őstag

válasz JColee #521 üzenetére

Igen, van ABS ON és OFF.
    A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.

Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.

Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben. :) Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)

Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).

Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.

A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap... :)

A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???

Új hozzászólás Aktív témák