Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.
Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben.
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).
Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.
A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap...

A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)