Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sárpac
nagyúr
Nah 700/1100on már alig alig hibázik crisysban, de még midíg feltűnően látni nem is szállt el, a farcry 2 rángás is jóval ritkább.
Utána olvastam külföldi fórumokon ott azt írják kár vesződni vele mert gpu shader hiba. -
ffodi
veterán
válasz
fsb1000 #9552 üzenetére
Kiváncsian várom a teszteket a GTX285-el. Szerintem elsősorban játékok alatt érdemes letesztelned(pl. Batman AA, Metro 2033, Dark Void, stb...)
A lényeg az, hogy játékok alatt mennyivel teljesít jobban. Szerintem úgy tesztelj, mint ahogy én a cikkben, és akkor lesz összehasonlítási alap, illetve a Metro 2033-at úgy ahogy a Metro tesztemben csináltam. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb.Ha van kedved tesztelhetsz 1-2-t Fluidmarkkal, és természetesen 3DMark Vantage-el is. It biztos sokkal nagyobb különbségek lesznek majd.
Amit linkeltek(asszem Leon-T), az nem friss driver, hanem egy olyan driver, amihez nem kell végigcsinálni a "hacket". Még nem frissítettem vele a cikket, de INNEN le tudod tölteni.(azóta már van friss driver, 197.25, amivel nem tudom, hogy működik -e rendesen, mert nekem a sima 197.25-ös driverrel "hackelés" után, csaak rövid ideig ment a Physx, utánna elszállt.)
kasa85:
Még nem foglalkoztam ezzel a játékkal ugyhogy nem tudok benne segíteni sajnos. Érdekes, hogy a GT220-at használja, bár annyira nem meglepő, mert Nvidia sponzorált játék. Más kérdés, hogy ebben nem Physx van, hanem CUDA effektek.
Azt próbáld meg, hogy átnevezed a játék "exe"-jét, mondjuk "Dirt2_game.exe"-reHátha így működik. Majd ha lesz időm utánnanézek, hogy mi, hogy, merre.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nálatok is feltűnt, hogy a 10.3 catalyst óta hangosabb lett az 5870?
Nekem Ref. hűtős, Sapphire van, és Battlefield BC2-nél vettem észre, hogy hangosabb lett a venti.
-
Sárpac
nagyúr
Nah szűz windows 7 hiba ugyan az szinte rögtön látszik a fás részen a textúra pattogás pöttyözés. Warheadba van olyan rész ahol a fák törzse gyöngyként felfutó fehér villódzó pöttyökből áll.
-
szebibalu
csendes tag
Sziasztok! Ment a játék minden jól müködött, de meghalt a videókártyám. egy nvidiról atiradeonra cserélüdött le. pontosabban egy 8800 gt-ről egy 5570-es re És most egyszerüen nem indul el. a Diretx-et is újra felraktam, a supremmet meg teljesen újra, de az sem megy!
Nem tudjuk mi lehet a baja. És a legfrisseb drivert is leszedtem. Szinte mindent kiprbóáltam már.
Más játékok futnak kivéve a supreem commander 2-őt. próbáltam kompatibilitást is. Hibának azt írja ki hogy:Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: BF2142.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4833ed6d
Fault Module Name: RendDX9.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 48164122
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000a22a
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 27fc
Additional Information 2: fd9e4236c670e75d9e27607acc8d8ba9
Additional Information 3: b234
Additional Information 4: 87dd745687d69fa331dc7fa08cb79b01 -
Sziasztok! 5870 Crossfire-hez szeretnék egy Physx kártyát. 9600GT-re gondoltam, nem lesz kevés? Csak egy slot-os VGA fér be a gépbe a 2db 5870 és a hangkártya miatt.
-
front3r
őstag
Ehh pedig rossz tapasztalatom van 4850-ről 5870-re váltásnál(bugok, már win7 Aero is furán viselkedett), de talán nem okoz akkora nagy bajt. Mindenképpen erősen ajánlott egy driver uninstall a gépén, és egy Driver Cleaner Pro futtatása is csökkentett módban, mielőtt betennétek az új kártyát.
Ha nála is gázos lesz, akkor mindenképpen gariztatást javaslok, nem így kell viselkednie egy Vapor-X-nek...
FC2 alatt rángat? Nálam csak GTA 4-ben csinálja, akkor is ha gyorsan megyek a kocsival, de nem annyira zavaró, simán meg lehet szokni. Kipróbálom FC2-nél hogy nálam is rángat-e....
-
Sárpac
nagyúr
Viszont én fényképezek is!
Egyértelműen kártyahiba és inkább memo lesz már warhead is csinálja plusz hibákat cod5 alat is észrevettem ilyen kerek pöttyök rajzolódnak ki meg néha egyes területeken kiesik egy egy darabka a textúrából..
De elviszem haverhoz neki szűz rendszeren van atija igaz 4850 kiderül mi a helyzet. -
voodoo98
addikt
-
Giot
addikt
Hát tudom hogy elég nagy meló meg minden, de érdemes lenne feltenni egy szűz oprendszert, (esetleg win7
) és utána a 10.3a drivert. Így teljes mértékben ki lehetne zárni a szoftveres problémát.
(nincs annál bosszantóbb mint amikor a garból 2 hét után visszakapja az ember a kincset azzal hogy hát náluk nem volt gond)
-
Giot
addikt
Ha az nV fizikázásra van benne a gépben akkor off nem szoltam
Amúgy mien kártya mintha Sapphire 5870-re emlékeznék abbol is a Vapor-X-re?ko-ko82 & Gerisz: valóban kisebb, vagy jobban össze van sűrítve a pixelek, de nem a pixeleket akarja a delikvens látni hanem a játékot
Igaz biztos nagyobb (meg drágább) élmény lehet 24" ban játszani. -
-
Gerisz
addikt
válasz
BullKoxa #9571 üzenetére
Szia!
A legtöbb játékhoz elég, de 22"-on FullHD felbontás olyan mint 17"-on az 1280x1024. Nagyító kell hozzá. Inkább ha ez kell akkor 24". A pixelszám ugyan az csak nincsenek rettentően összesűrítve.
Sárpac: Ilyen nekem is volt (meg itt másoknak is) mondjuk nekem nem a kártyával volt a gond és csak 2x láttam. Még a 9.12 csinálta ha jól emlékszem. Meg mintha melegedésre is csinálta volna mikor nem kapcsoltam be a ventiket.
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa #9571 üzenetére
Nem kell lemondanod egy 5850-el a full HD felbontásról. Én is ahhoz vettem, és nincs vele gondom. DX11-ben pedig bármeik kártyát a földre lehet rántani a tesszelációval Meg az ssaa ami meg tud akadni a torkán de az nem vészes. Szóval csak okosan kell DX11-ben, és nincs gond.
Dirt2-ben DX11 akár full beállításokkal is szépen szalad 1920x1080-ban, de a Stalker legutóbbi részével sincs gond DX11/full-ban, Metro2033 már viszont egy szörnyen zöldre optimalizált játék nálam az megakadt a torkán max beállításokkal, igaz az nekem nem mérvadó a zöldségemiatt!!
(#9573) Sárpac:: olvastam hogy már említetted hogy nincs tuning nálad, de én csak akkor láttam ezt a szép képet ha a memót túlhúztam. nV driver volt fent előtte, lehet az kavar be nem?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9569 üzenetére
Robi BALBOA: Ok.. legyen szoftveres hiba. Reménykedjünk a következő pecsben!
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezni szeretném szerintetek ehhez a monitorhoz elég egy 5850-n?Játszani kell a moncsi,vagy mondjak le a HD-s (Játszhatok 1680X1050 ben is nem?) moncsiról ezzel a kártyával?
-
Robi BALBOA
őstag
Nálam nem fagyott soha le!
Amúgy a Core pályán az alagutakban vettem először észer meg amikor egy fagyott hajóban voltam és a játék végén a hajón volt itt-ott ilyen hiba.fsb1000: Mi futott le? A game stabilitásával nem volt soha gondom és nem is akadozik, csak itt ott voltak ilyen kis hibák még a régyi 9.12-es driverrel, de felteszem holnap újra a gamét és megnézem új driverrel van e hiba.
De szerintem szoftveres a hiba (nálam legalábbis), mert nehogy már 20 játékból és 6-7 mark-ból csak itt legyen hibák még alap freki alatt is!?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9566 üzenetére
Csakhogy ez már 3x fagyott csontra crysis alatt!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9566 üzenetére
hmm.. nálam hibátlanul lefut. Tuningolva is.
Viszont szaggat (ez nem a szokásos dadogás) , olyan mintha töltögetne mindig, villog is az a kék ikon ballfent. A memó kijelzés 996-ra felfut már az elején. -
Robi BALBOA
őstag
A Crysis-ban nekem is voltak hibák, ilyen fekete kis kockák, de nem minden páyán és csak a textúrák úgymond összetételénél/szélénél(nem nagy és nem zavaró mennyiségben), kipróbáltam a fesz emelést, visszább vettem a gyári órajelből stb, de nem segített, ugyan ez van a Crysis Warhead esetében is de ott csak nagyok kevés helyen vettem észre.
Amúgy más játékokban még tuningolva sem vettem észre még egy pici hibát sem, úgyhogy szerintem a crysis ilyen.
Ja és markokban sem vettem észre semmit, stabil mint állat! -
front3r
őstag
MOST jött ki --> 10.3b
-
dani_golf
tag
Hello All.Kéne segitség.Vettem egy Asus 5850 et.Eddig minden jó.Win 7 64 bit ,és 10.3 driver és CCC van fent.Olyan gondom lenne hogy a win alatt 157/300 on megy mivel nincs terhelés.Eddig oké.De párszor csinálta már azt hogy felment vmi oknál fogva 400/900 ra pedig nemis terheltem ,hanem max videot néztem a gépen.De nemakar vissza menni 157 re és ha elinditottam a Heavent akkor meg szaggatot és néztem a gpu-z vel hogy nemis ment fel 725 re sem tehát mindha beragadna ilyenkor azon a 400on.Ilyenkor a gép újrainditása volt megfelelö,aztán elinditottam a heavent és minden rendbe volt ment 725 ön és utánna visza is állt 157 re.Tehát az a kérdésem mi oka van ennek hogy néha meggajdul?driver hiba?egy srác azt mondta neki is volt ilyen ,leszedte a CCC-t és mindha ezután nemcsinálná.ezt majd ha újra csinálja énis kiprobálom de gondoltam irok ide is hátha tud vki vmit.Amugy egy 24 pro volt elötte de leszedtem a drivert ha az bezavarna,vagy lehet ezis?elöre is köszi mindenkinek,helloka.
-
kasa85
őstag
ffodi Szia!
A segítségedet kérném!
Telepítettem a Just Cause 2 játékot.A gondom az,hogy ha az eszköz kezelőben nincs letiltva a GT220 akkor a játék a HD 5870-es karim helyet a GT220 on indúl el nem értem miért mikor azt csak fizikára használomEddig az tűnt fel,hogy a játék szaggat mint atom,és a felbontási maximum 1600x1200p.A játék exe-jére katintva bejön a game és csak kis ablakos módban hajlandó elindulni,ha állítgatok a méreteken ledob az asztalra fekete képernyőt ad stb,stb
.Ha lesz rá időd léci segíts,és teszteld le a Just Cause 2-t mert úgy látszik rossz búgokba ütköztem,és mások is ezt fogják tapasztalni,ha a HD5870+GT220 párost használják GT220 letiltása nélkűl ha játszani akarunk.A GT220 at letiltva az eszköz kezelőben már kis ablakos mód nélkül teljes képernyőn tökéletesen fut1920x1080p felbontáson megy akadás mentesen 60fps felett max beállításokkal,szépen fut,hozá teszem a game-is iszonyat jól néz ki és élvezetes.
-
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint a gépem majdnem minden bekapcsnál egyszer újraindul egy kékhalál után. Utána minden megy jól, ha viszont kicsit meghúzom a karit akkor sokszor becsíkozódik a képernyő, kifagy, kékhalál, és újraindul. Sokszor van olyan is, hogy bekapcsolom, és a win nagy fekete keretben jelenik meg, de nem összenyomva csak mintha a monitor szélére nem rakna képet. Ilyenkor reset-elni kell. Ezek mitől lehetnek? Vigyem vissza gariztatni a karit?
Pár infó: win7 64, 10.3-as cat.
Ja és a gép húzva van de azzal idáig nem volt gond szal szerintem nem a ramok.Akinek van ötlete az légyszi írjon!
Köszi
-
fsb1000
nagyúr
ffodi:
Valószinüleg vasárnap vagy hétfőn lesz rá lehetőségem, hogy az 5870 mellé berakjak egy GTX285-öt, a cikked alapján szeretném kipróbálni a physixet.Nem akarom hosszú távon használni, de szivesen letesztelem, hogy egy bazinagy GTX-nek mennyi értelme van társkártyaként (szerintem nem sok)
Ha gondolod, írd meg hogy mivel és hogy tudnánk összehasonlítani egy GT220 vagy GT240 teljesítményével.Pár napja valaki írt egy új szoftververzióról (asszem Sárpac), ezzel frisstedted a cikked?
-
Sárpac
nagyúr
Srácok észrevettem hogy crysis alatt ilyen furcsa pontszerű szemetelés jön a képre ahogy a fák közt mászkálok kb 5percet ment a game és szürke alapon világos csíkok jelentek meg a képen szépen hasábolva a képet aztán totál fagyás.
Gpu hiba lehet? Azért kérdem mert még benne vagyok a 3napban.THX!
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem ennyinek kell lennie alapon. (tuning nélkül)
Ugyan ez a konfigom van, mint neked, csak 5870-el.
A GPU értékben van 10%-nyi elöny, ami az össz értéket is feljebb nyomja.Van egy OFF kérdésem:
A RAM-ot tudod 8x-es szorzóval hajtani? nekem csak 10x és 6x megy ha a BCLK-t kicsit feljebb nyomom. -
Silex
aktív tag
Idebiggyesztek még egy próbálkozást tovább nem nagyon akarom nyúzni:
905/1205/1,100V (az előbb is ennyi V volt helyesen)Kíváncsi vagyok meddig tudok menni vízzel majd.
Nekem csak egy dual-core procim van ráadásul. Igaz 4,3 Gh-en.
-
Silex
aktív tag
Én is gazdagodtam egy asus 5850-nel.
Kicsit próbálgattam, kisebb tuninggal: (majd víz lesz rajta)
850/1150/1.000V
(replication: on) -
adatfalo
senior tag
Hát jó kérdés, de most felraktam a 10.3a drivert, mondom hátha ez lesz a bibi és ezzel jobban fog menni... De túl nagy változás fps terén nemtörtént 16,2 most a minimum, de a max meg csökkent 1fps-t.
Viszont az engem nagyon idegesít, hogy az új driverrel ha 1680 ban vagyok akkor nem nagyítja ki teljesképernyőre, hanem ad neki egy fekete keretet... szóval középre helyezi...
Amúgy úgy látom, minden vga változó teljesítményű, nincs két egyforma. -
ndlx
aktív tag
Ez azért furcsa, nekem 940-en van a proc, de így is rosszabb értékeket hozott mint nektek:
max. 117
min 7.5 (???) (sokáig 20.5 volt a min, de valahol egy pillanatra elgondolkodott, ott kapta ezt)
átlag 42Most akkor mit nem értek? Mit lehet még ezen gyorsítani, vagy mi foghatja le? Én általában nem tudok olyan értékeket produkálni tuningolva, mint ti alapon...
-
ffodi
veterán
válasz
adatfalo #9533 üzenetére
Hát ez tényleg érdekes. Pedig az nekem rendesen megdobja a min fps-t. Biztos, hogy ezzel indítottad: Heaven_d3d11_tess_enabled_gs.bat? Mert van egy ami nagyon hasonló: Heaven_d3d11_tess_enabled_CPU.bat.
Viszont neked alapba is több a max fps-ed mint nekem. Alapon van a vgad?
-
ffodi
veterán
válasz
fsb1000 #9530 üzenetére
Igen, és ez azért van, mert bekapcsoltam a replicationt. Szerintem valamilyen szinten "Nvidia gyanús" ez a tesztprogram, mert miért pont ilyenkor adnák ki?
Ha nem kapcsolom be akkor nekem is kb. ennyi. Próbáljátok ki. Nem az exe-vel indítjátok a tesztet, hanem a mappájában lévő egyik .bat fájlal(normal tessalationhöz ez kell: Heaven_d3d11_tess_enabled_gs.bat). Ha elindul beállítjátok ugyan arra a beállításra mint amilyen korábban volt(de lehet, hogy nem is kell, mert olyan beállításokat használ, mint amilyen a legutóbbi volt). És így mehet a teszt. A min. fps sokkal több lesz.
Van egy sanda gyanum, hogy ha GTX480 vagy GTX470-el indítanánk a tesztet, akkor ez az opció alapban be lenne kapcsolva, és láss csodát +10%
-
hehe23
tag
sziasztok.
az alaplapomba nem mennek bele a jelenleg kapható új 2- és 4- magos intel procik.
jelenleg egy c2d e6750 van benne, alapórajelen.
és menne bele egy gigabyte hd 5850. szerintetek ha kis tuninggal emelek a proci órajelén, akkor jó lesz?köszi a választ.
-
fsb1000
nagyúr
Ez érdekes... nem csak az hogy 10%-val jobb, hanem hogy a min fps jóval magasabb.
Gondolom neked is akadásmentesen megy (szubjektíven)
Nálam a haven 1.0 kicst dadogott néha, de a 2.0 folyamatos képet ad.Szerk
adatfalo: hehe pont ezt írtam én is. Nála sokkal jobb a min fps.
Te hogy látod? akadásmentes a kép, vagy néha azért bereccen? -
ffodi
veterán
Nekem ennyi alapon, ugyan ezekkel a beállításokkal a Heaven Bench 2.0. KATT
-
adatfalo
senior tag
válasz
fsb1000 #9526 üzenetére
Azt tudom, hogy más felbontásban néztem, ezért is mondtam, hogy arányaiban jók a pontok, de most lefutattam és érdekes módon:
FPS:
40.7
Scores:
1026
Min FPS:
14.2
Max FPS:
113.5
Ez jött ki. Ami azt jelenti, hogy a max fps-nekem több lett mint a tiéd, viszont a minimum meg kevesebb, a minimum fps-t az éjszakai részen amikor egy kőfalas kapun megy be a kamera, akkor produkálja, szóval ott nagy a tesszallációóó, nem tudom, hogy van e köze közben a procihoz(nagyobb mértékben), de most kipróbálom húzott procival, hogy nő e az érték. -
adatfalo
senior tag
Érdekes, hogy megemeltem a karit 850/1200 ról 900/1300-ra a minimum fps 0,3al nőtt míg a max fps 14,3 al.
Elnézve fsb1000 eredményét, közel arányos a dolog.
Érdemes lenne a proci órajelét megemelnem? -
törölt tag
Sziasztok! Tudna valaki választ adni arra, hogy a PCX-nél miért olcsóbb a Sapphire 5870 1GB DDR5 VAPOR-X OC mint a sima Sapphire 5870 1GB DDR5 VAPOR-X
-
Robi BALBOA
őstag
Alapfeszen ha állítasz egy kicsit az autó venti szabályozáson akkor 950-960-at is mehet(ha nem állítasz az auto ventin akkor 920-tól többet nem érdemes neki adni, mert lassul a nagy meleg miatt vagy egyszerűen fagyogat), a mem az alapból ügye 1200-on megy, 1250-re vannak hitelesítve, vagyis 1250-et megy minden féleképpen, de van akinek megy 1350-et is, én pl. nem sok értelmét látom a mem tuningnak, mert nem sokat hoz teljesítményben és az szokott meghalni a legkönnyebben egy karin, úgyhogy én ezért is használom "csak" 1250-en.
-
Sárpac
nagyúr
Mennyit megy átlagban egy hd5870-en ocban gpu/mem alapfeszen?
-
front3r
őstag
ATi OpenGL 4.0 preview driver
Valamivel(2-3 nap) FRISSEBB mint a 10.3a, nekem gyorsabban betölt a Just Cause 2 is.
Több játékot még nem teszteltem. -
kasa85
őstag
Érdekes késöbb kipróbállom mit tapasztalok vele(Heaven_d3d11_tess_extreme_gs.bat).
Szerintem 14ezret simán megért a gt220 csak néha a szem... jól meg szívatott,hol kikapcsold a fizika gyorsítás hol be most már beállítottam tökéletesen működik a képernyő beállításoknál rontottam el akkor valamit.Ha a karit húzom (GT220) lesz jelentősebb kisebb nagyobb különbség teljesítmény a fizikai számításnál?A Gigabyte HD 5870 est Gpu900MHZ Mem clock max 1300MHZ et enged az Overdrive ban teljesen feltoltam a csuszkákat 850=900MHZ re 1200=1300MHZ re. -
ffodi
veterán
Játékokban csak 1-2fps a kölünbség GT220 és egy erősebb kártya között. Szintetikus tesztekben jelentősebb a különbség, de mint tudjuk nem azokkal játszunk.
Attól féltem, hogy a Metro 2033-at majd nem tudja kiszolgálni, de szerencsére nem így lett.
A Heaven tesztben alapon volt a vga? Azt próbáld ki, hogy nem az exevel indítod, hanem a mappájában lévő "Heaven_d3d11_tess_extreme_gs.bat"-al, ha bejött ott beállítod a megfelelő beállításokat(tessalation extremen lesz), ha ezzel indítod, akkor aktiválja a replicationt, és jóval több lesz a min fps, ezáltal pedig az összteljesítmény is.
-
Sárpac
nagyúr
Aki esetleg nem vágja mennyit eszik vgaja itt eltájékozódhat rendesen!
[link] -
CptMisi
őstag
jó a 10.3a driver, 3D Mark Vantage-ben a régi rekordomhoz képest(10.2) kisebb órajeleken(akkor 1000/1275, most 1000/1235) +300 GPU Score
Sárpac: elég az 512es változat, abból is jó a ddr2
szerintem....
-
kasa85
őstag
Igen max ebből 100-200MB használ fizikai számításokra ennél többet nem fogyaszt. Szerintem felesleges az 1GB os nem használod ki amire szeretnéd + drágáb is.Ha HD 5850-5870 ed van akkor ott jó az 1 GB, de pl:2GB-nak már sok értelme szerintem nincs egyenlőre ha Ful HD vagy az alatti felbontást alkalmazol.A textúrák betöltését és minden mást a HD 5850-5870-ed videó memóriáját használja,de a GT 220 ad csak fizikát számol mellette üres járatban megy sokszor és mikor használod a PhysX-et ritkán használ maximum 100-200MB videó memóriát mert folyamatosan nincsen jelen a játékok alatt a PhysX.Egy játék van ami kedveli a 2GB-os videó memóriát az a GTA 4.
-
encci
csendes tag
válasz
00roli00 #9500 üzenetére
ha ez nekem is szól "Nem hinném. Ha a képeket megnézed amit felrakott, akkor vmi nem stimmel. 10.3 driver 2009... dátummal
"
ezt most sikerült így bekavarnom(ma), nem ez a gond......sajnos.ja és néztem boisban az int.kártyát....volt vagy 3beállítáasi lehetőség, azt is végigzongoráztam....
Én azt nem bírom aggyal hogy a hozzáadott DVD-s cuccal miért megy???vagyis inkább akkor
miért nem az újakkal(volt itt minden 9.11 9.12 10.1 10.2 10.3)... -
fsb1000
nagyúr
válasz
CptMisi #9502 üzenetére
Lehet benne valami, SLI-nél volt hogy felemás lett a driver és nem tudom mitől...
De én még olyan hibáról nem hallottam, hogy az alapőlapival akadna össze, mert alapból auton van és akkor a külső VGA lesz aktív, de ha átrakja, IntVga-ra akkor meg az.
Elvileg nem akadhatnak össze kivéve valami spec beállítással.De ha szűz windowson is ez van... akkor gáz.
-
00roli00
aktív tag
Közben sikerült elcsesznem a mod időt,de itt van az én képem, 10.2, 2010.... dat, szóval azon a gépen valszeg nem kari baki van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest