- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Igen de az a crysis már mennyi? 3 éves? és mégsem tudod teljesen fullba nyomni döcögés mentesen. Az a kai ami most van neked most is kb ennyi, szinte semmit nem esett az ára, ez a szomorú, drága egy új kari és bizonyos idő után se lesz olcsóbb, tán még 1 év múlva lesz 30ért de akkor már elég gyenge lesz, nem éri megvenni.
-
-
Robi BALBOA
őstag
Szerintem ne használj smart docit, mert az képes magától akármikor 1,5-1,6v-ot adni a karidnak és ha éppen csak otthon megy a gép és pl töltesz le, konvertálsz stb.... akkor egész nap kapja a borzasztó nagy feszt és kitudja mennyire sérül a cucc, használj afterburner-t az a tuti.
-
TomiLi
addikt
-
Giot
addikt
Ezt alapfeszültségen hozza? Ha igen akkor respekt.
Ha nem akkor ezt általában hozzák az 5850-ek emelt feszültségen. Nekem nem akarták eleinte elhinni hogy a 950/1200-at hozza alapfesszel. De mivel nem tudok feszt állítani a Toxic-on, sajna nem látják a tuner progik, talán majd az újabbak, így az a tipp is volt hogy alapból emelt fesszel érkezik a Toxic Aztán azt is kiderítettem hogy 1.088V-on dolgozik ami ugye a referencia feszültség, azóta azt mondom hogy ez a Toxic bizony jól sikerült a Sapphire-nak. De lehet az is hozzájárul hogy válogatott chip-eket használnak. Igaz erről nincs infóm.
-
CptMisi
őstag
biosban semmi vga-val kapcsolatos beállításhoz nem nyúltam
valószínűleg újrateszem majd a wint, de szerintem majd csak akkor, amikor megveszem az SSD-t
addig is próbálkozom: neten olvasgattam, sok embernek voltak gondjai a Batman-nel, ma hanyagolom, és megnézem egy rakás másik játék alatt...aztán megpróbálom azokat megcsinálni, amit batmanre írtak, hátha
-
ffodi
veterán
Én is felraktam azt a drivert amit 10.5 betanak hívnak, bár szerintem az inkább 10.4beta, de mindegy. Nekem ugyan ezt csinálta. Letöröltem mindent ATI drivert, aztán driversweeperrel is töröltem a maradékot. Utánna restart, újra feltelepítettem és jó lett.
Szóval egy driver reinstall megoldja.
-
szab0729
tag
Hát a memóriának 1175 a vége sajna, a karin levő chipek nem tudnak többet, 1200-on már befagy. Igen, gyári hűtésen követtem el a merényletet, MSi szőrmókját futtatva nem ment 70fok fölé, igaz a venti már pörgött rendesen, olyan 60-70% között. A neten 85 fokot szoktak megadni, ami fölé nem érdemes menni. A mag amúgy menne szerintem többet is, de tegnap éjjel már csak ennyire volt időm. (előtte kellett csinálnom windows reinstallt.., jó tanács: ha megy az afterburner és az amd gpu tool, akkor ne töröljétek le a catalystot közben, mert utána nekem sehogy se(értsd.
river Sweeper, RegSupreme használatával se) lehet a catalystot újra telepíteni.)
Polonic: nekem i5 750@3.36GHz-en 1600-as ramokkal 3Dmark06 alatt CPU limitem van.., de ez nem játék, játékok alatt ebből nem érzel semmit, VGA limites helyeken úgysem a proci számít, viszont néhány újabb játéknál már az sem hátrány ha van legalább 4 magja a CPU-nak. E8600-ak 35-45-ért mennek itt PH!-n, ennyiért már érdemesebb megfontolni egy Q9450-Q9550-t, vagy ha kicsit kedvezni szeretnél a pénztárcádnak, akkor már érdemesebb egy jóféle E0-ás E8400-at kiszemelni 25-30k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest