Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Hali.Nos a Win 7 et tegnap raktam újra nem segített.A GPU-z el indul csak akkor ha a vezérlőpult eszközkezelőben letiltom a GT220 at akkor kapásból megy,csak ami a bibi az,hogy a HD5870 es karimat lássa csak ,de a GT220 ra is kiváncsi lennék,de ha megint engedélyezem vagyis nincs letiltva a GT220 akkor akármelyik verziót töltöm le a GPU-Z ből nem fog el indulni a fent mellélet képen amit dobtam ugyanazt írja hibának.
-
ffodi
veterán
válasz
kasa85 #10897 üzenetére
2.0-ás tuti van benne alapban, sőt ha jól tudom 3.x is. Szerintem inkább nyomasd fel a 2005-ös, és 2008-as Visual c++ keretrendszert. Ebből van 32 és 64 bites is. Szóval van választék. Ezeket még érdemes kipróbálnod, mert ez sokszor gond. Ha nem jó, akkor még egy driver reinstallt is megejthetsz. Ha így sem jó, akkor pedig sajna marad a Win reinstall.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
kasa85 #10891 üzenetére
Ezt tedd fel!
A 0.4 néha sajnos fagy. -
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10887 üzenetére
Valamit még megpróbálok mert nem jó amit küldtél már próbáltam egy jó párat a régebbi között is.
-
csucsu21
aktív tag
Alaplap ASUS P7P55D-E MEMÓRIA 4 GB KINGSTONE 1600 MHZ CL9
VGA Msi radeon hd 5850 Twin frozr II nem tom 4Gb ram van benne de csak 3Gb használ -
Giot
addikt
Csináltam egy furmark tesztet 1Ghz/1200Mhz-en. Kb 3 másodpercig tartott
. Azután fagyi. Ehhez már kellene a plusz feszültség
(#10878) Sárpac: Hát igen azért a 10.5 még erősen béta verzió. Új shader fordító? Jól hangzik csak legyen 100%-os kipróbálom.
-
Giot
addikt
válasz
Zoo123 #10872 üzenetére
Csak tesztekben szoktam feltolni egyébként alap órajeleken szalad a kártya bár most gondolkodom hogy az 5870 órajelein használjam ez a Toxic-nál 765/1125. Megnéztem milyen felbontásban játszol, szép a tévéd
bittos élmény 81cm-ben játszani. De gondolom nem 50cm-ről nézed.
Egy kérdés neked még a referencia Sapphire van vagy pedig ez? -
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10868 üzenetére
-
-
Zoo123
senior tag
Van egy kis problémám, 4 szereplős:
1. Win 7 x64 ultimate friss telepítés
2. HD5850 vga és
3. 10.3-as CCC, de próbaképp 9.11-el sem jobb
4. Test Drive Unlimited 1.45 és 1.66 patch sem segítA gond az hogy a Test Drive nagyon alacsony fps-eket produkál 40-50 között, de néha "beakad" a játék akár fél-1 másodpercre is!
Ha leveszem a felbontást 800x600-ra és a grafikát is csontra lebutítom akkor is csinálja, szóval szerintem Win7 issue lehet.Eddig xp-t használtam ott nem volt gond, az fps-ek is stabil 80-120 között voltak 4890-es kártyával, 9.11 és 10.3-as CCC-vel.
Eszembe jutott mégvalami: ha fut a fraps 3.x.x verziója akkor a probléma hatványozottan jelentkezik!
Aki Win7-et használ Ati 58xx-es videókártyával az megtenné, hogy megnézi neki produkál-e bármi szokatlant?
-
tsi
tag
válasz
tom_tol #10862 üzenetére
Asussal kapcsolatban nem tudok mit mondani, de nekem most lett egy sapphire. Állati brutál így alapon is (gyárilag 875 core és 5000 eff. mem bár ez nem sok az eredetihez képest), húzni én spec nem akarom, alig fért bele a házamba, de nagyon megérte. Általában 30 fok közelében megy alapon, és kb 60-65 játék közben. (egy fullhd tv-n tolom 1920x1080-ban) Szóval amellett hogy teljesítményben király még csendes is. Ezt csak ajánlani tudom, én maximálisan elégedett vagyok a 8800GTS után
-
BeLucZ
addikt
hello mindenki
az ATI CrossFireX™ Application Profiles -t fel kell raknia annak is akinek pl 1 szem 5850-e lesz?
tehát hoz javulást annak is akineke csak 1 szem ati gpu-ja van, érdemes e felrakni a driver mellé
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
gondolkodom egy 5870-s vga-n
kérdésem a következő lenne
van valakinek asus matrix-vagy sapphire vapor kártyája és ha igen milyen a tapasztalat
kösz -
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10829 üzenetére
Hali.Sajnos nem tudom szerintem ffodi hátha tud segíteni neked ez ügyben.Nekem meg a GPU-Z nem akar felmenni csak akkor ha az eszköz kezelőben letiltom a GT220 as karimat.Így nem tudom milyen beállításokon megy a GT220 meg a HD5870 es karim
-
csucsu21
aktív tag
Ha jól értem neked is MSI RADEON HD 5850 TWIN FROZR-ED van lehetne egy oan kérésem nekem a hűtő ide oda mozog a kártyán ( bakog ) hosszában meg néznéd neked bakog-e meg kösszöném hűt normálisan csak feltünt hogy moog
Ja és a kkor a full fordulat száma mennyi a ventilátornak ???
Előre is köszi -
csucsu21
aktív tag
Hali lenne egy kérdésem.
Vettem egy Msi Radeon hd 5850-et Twin frozr II és a ventilátora alpjáraton 1850-et forog az everest és a catalyst azt írja ( 30% ) fan speed de nem sok az a fordulat ???Nem szeretném ha tönkre menne
-
ffodi
veterán
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Stukker1987 #10847 üzenetére
Év vége felé szerintem október mint a hd58xx sorozat.
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit arról h ősszel várható-e valamilyen új ATI megjelenés??!!
Azt olvastam h talán már a 6000 széria várható,de ezt nehezen tudom elképzelni! Talán 5890??
Ötlet? -
Giot
addikt
válasz
kris75 #10820 üzenetére
Eddig nem találtam olyan programot amivel lehetne feszültséget állítani vagy akár csak monitorozni a Toxic-on. Tehát valszeg tényleg Bios-t kell megbuherálnod. Azt légyszíves nézd már meg hogyha belenyúlsz a Bios-ba hogy mennyi alapfesze a Toxic-nak? Valójában emiatt nézegettem több progit is mert nem tudtam megállapítani mennyin jár gyárilag.
-
atesss
addikt
-
atesss
addikt
Aki ezt a leragasztós - PCI-E X1-re moddolós dolgot kipróbálta, és esetleg elérhető számára egy még 1.0-s PCI-E-el rendelkező alaplap is, ki tudná próbálni abban ?
Vagy valahogyan át lehet kapcsolni egy alapból 2.0-s slottal működő alaplapot, hogy 1.0-n használja csak a slotját ?
Pl. Bios beállítással akár ?ExpressCard-"ba" rakott videókártya létrehozásán gondolkoznék: [link]
De az X4 és az X1 2.0-s PCI-E közt már sokkal nagyobb volt az ugrás, mint X8 és X4 között, ezért félek tőle, hogy az X1-es 1.0-s már nagyon belassítaná (nagyon = mondjuk harmad sebesség alá - bár még akár az is elég lenne, pl. Intel GMA950-es, vagy akár X4500-as VGA-val rendelkező laptopokon még az is lehet közel egy nagyságrendet gyorsítana)
-
Kirtam
tag
Kipróbáltam amit írtál, de 1.362-nél rákattintok az apply-ra és azzonnal becsíkozódik a képernyő, csak a reset gombra reagál a gépem
feljebb meg be sem csíkozódik, 50-nel és 51-el is kipróbáltam ezekre csak egyszerűen instan fagyás volt a válasz mikro rákattintottam az applyra. Egyébiránt 1.5.1-es utánégetőm van, ha ez említésre méltó info egyáltalán.
Szerk: Bocs a dupláért csak előbbi fagyás után lejárt a mod idő...
-
Kirtam
tag
-
CptMisi
őstag
hmm
gondoltam tesztelek egyet...órajel+feszemeléssel...nem futott le a vantage, reset, afterburner bár mindenre gyári értéket írt, nyomtam egy reset settings-t....Aztán egyik játék sem működött...volt már ilyen, gondoltam megint a driver szarakodik...de bejött a CCC gond nélkül, erre látom, hogy emelt órajeleken fut a kártya
érdekes
-
ffodi
veterán
válasz
Kirtam #10830 üzenetére
Én adtam neki 1,45V-ot simán.
Annyi a dolgod, hogy bemész az Afterburner mappájába. --> Profiles mappa --> megnyitod ezt a fájlt, wordpaddal: "VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_032E1043&REV_00&BUS_1&DEV_0&FN_0.cfg"
Nem biztos hogy pontosan ez a neve.Ezek után hozzáadod ezeket a sorokat a végéhez, maradjon ki egy sor(másold be nyugodtan):
[Settings]
VT1165_Defaults = 18 49Ha megvan elmented. Kikapcsolod az Afterburnert, majd vissza. Nyomsz alul egy resetet, és máris 1,362V lesz.
Ha emelni akarod a feszt, akkor a végén a 49-et átírod 50-re és így tovább. Majd az előbb ismertetett eljárást megcsinálod. Már készen is vagyunk.
Ha órajeleket is beállítottad, utánna ne nyúlj a voltage csúszkához, aztán apply, és kész
-
Kirtam
tag
Nem szeretem a furmarkot, nem akarok grillezni a karimon
Tapasztalataim szerint ha lefut a vantage akkor a játékokban sincs gond.
Amúgy érdekes, (a furmarkról jutott eszembe) hogy a "dadogó szőrösfánk" nálam is jelentkezett, de mióta feltettem a 10.5 beta-t megszűnt a jelenség, ugyanakkor megjelent az Episodes from Liberty City-ben holott eddíg nálam GTA 4 -ben nem volt tapasztalható ez a jelenség.. Sajnos GTA 4-et nem tudom kipróbálni, mert kölcsönadtam egy munkatársamnak és kitudja mikor látom viszont
-
ffodi
veterán
ATI+NVIDIA "Hybrid Graphics System" Update 2.
Kirtam:
Egyébként simán lehet 1.35V főlé menni minden Voltera vezérlős 5850/5870-el. Afterburner kell hozzá meg egy kis ügyesség. Lehet erről is írok mejd egy cikket.
Ha gondolod röviden szívesen leírom mit, hogyan kell csinálni, nem olyan bonyolult. Akár 1,6V-ot is adhatsz neki. -
Giot
addikt
válasz
kris75 #10823 üzenetére
Te tudod mivel teszteled, de tegyél egy próbát a Furmark-al. Nekem az előző Bios-al nem akarta az 1200 Mhz-et a memó, amúgy a mag bírta. Tehát érdemes külön tesztelni a magot és a memót.
(#10825) Kirtam: Ne Vantage-al teszteld hanem Furmark-al. Ha azzal stabil akkor mindennel (kivéve OCCT
)
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Gondolkodtam éni biost szeretnék cserélni.Sajnos a Giga oldalán pont az én karimhoz nem találtam biost.A karim: GV-R587D5-1GD-B
Ha tudtok hozzá biost segíteni keresni nagyon megköszönném. -
kris75
aktív tag
Nekem is win7 64 bit van
techpowerUp -
amper zoli
tag
A gt240 GPU-Z-ben nekem miét nincs kipipálva DirectCompute?
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10813 üzenetére
Nekem is ez tűnt ésszerűnek! Esetleg bios cserében van tapasztalatod?
Megtaláltam a topic-ját de ettől még jöhet az nfo! -
kris75
aktív tag
viszont az ATI winflash-el simán ment!
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10798 üzenetére
Nekem is a CPUID CPU-Z 1.54 64bit-el megy.A régebbi Cpu-Z ki fagyogat lent amit linkelek az nem.
http://usite.hu/prg/CPU-Z64 -
tsi
tag
Apropó... lenne egy kérdésem: CCC-t nem akarom felrakni, mert dotnetre nem vágyok a gépemen. Van más amivel lehet monitorozni a kártya frekvenciáit, hőmérsékleteket?
-
tsi
tag
válasz
feketebirka #10794 üzenetére
Tegnap szereltem be egy sapphire vapor-x-et. Nincs ugyan viszonyítási alapom, de azt kell mondjam csendesebb mint a régi 8800GTS, persze terhelés alatt rákapcsol, de teljesen vállalható módon...
Egyébként kiderült nem is HKC tápom van, hanem Coolink, de szépen megy vele, legalábbis május elejéig amikor jön a corsair tx650...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest