Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Szia.A 197.25 leteszteltem amit megadtál oldalt a Physx FluidMark Version:1.1.1-teszt progi segítségével: kb 30-50%-ik megy utána a teszt elszáll és a stabil ,ami 20FPSlenne átlagban ,le esik 2-3FPS re a Physx teljesen lekapcsol(elszáll).Próbáltam Patch-elni,de az sem tökéletes ott is ugyanazt csinálja egyenlőre maradok a jól bevált 169.21-nél.
-
kasa85
őstag
Hali.Nos az exe-jét átírtam sajna nem jártam vele sikerrel
Ha nincs benne physx akkor felesleges vele szenvednem inkább letiltom azt a csuda magot
Ha tuningolom a GT220-at ami neked is,van physx-számítások alatt lesz érezhető különbség a tuning hatására?Mert látom te is toltál az órajeleken egy kicsit,nekem jelenleg minden alapon van.Esetleg,ha nincs fizika alatt különbség meg próbálom eltüntetni az asztalról a 2-es megjelenítő képernyőt a GT220 nak megadottat,ahogy a fórumodon le van írva hátha segít a game alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha nincs benne physx akkor felesleges vele szenvednem inkább letiltom azt a csuda magot
Ha tuningolom a GT220-at ami neked is,van physx-számítások alatt lesz érezhető különbség a tuning hatására?Mert látom te is toltál az órajeleken egy kicsit,nekem jelenleg minden alapon van.Esetleg,ha nincs fizika alatt különbség meg próbálom eltüntetni az asztalról a 2-es megjelenítő képernyőt a GT220 nak megadottat,ahogy a fórumodon le van írva hátha segít a game alatt.