- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
encci
csendes tag
válasz
00roli00 #9500 üzenetére
ha ez nekem is szól "Nem hinném. Ha a képeket megnézed amit felrakott, akkor vmi nem stimmel. 10.3 driver 2009... dátummal
"
ezt most sikerült így bekavarnom(ma), nem ez a gond......sajnos.ja és néztem boisban az int.kártyát....volt vagy 3beállítáasi lehetőség, azt is végigzongoráztam....
Én azt nem bírom aggyal hogy a hozzáadott DVD-s cuccal miért megy???vagyis inkább akkor
miért nem az újakkal(volt itt minden 9.11 9.12 10.1 10.2 10.3)... -
encci
csendes tag
-
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9489 üzenetére
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem is a catalystól hal meg hanem a drivertől.....sőt azt is próbáltam hogy leszedtem a teljes pakkot és mindent felraktam belőle csak a drivert nem ....akkor ok de teljesítmény változatlan. Felraktma csak a drivert és
Egyébként ugye az nem normális hogy 30fps alatt a fut DIRT2, (maxon 1400*900)???
Pedif felcsaptam a procit 3800ra.... -
encci
csendes tag
Egyébként most nem tom mit kavartam be .....tegnap raktam a 10.3 - ast , nem működött. Leírtottam visszaraktam a amivel megy(ati_vista_win7_juniperxtle_cypressxtpro_8.66_oct5)....és még most is 10.3 ír. Érdekes, a rendszerteljesítmény mérőnél most azonnal a lemezviszgálattal kezd
....ez új:-).....azért szoktam ezzel kezdeni mert már ez kifekteti MINDIG:-)
-
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9475 üzenetére
hy,először is köszi
1. Már próbáltam.....
2.idági még nem jutottam el mert kb 2%-ot adok h HW prob.
3.jó ötlet ...csak nincs honnan
4.ezt kizártam.....valahogy nem passzol a képbe h ez legyen A GÁZ. Meg mint írtam a hozzáadott driverrel semmi gond(azon kívül h lassssúúú)
5.XP-re én is gondoltam.....csak már nem akarom azt használni, aztán hiába jó az alatt.....bár akkor legalább az 2% - ot leredukálhatnám 0%ra. Mondom 4 oprendszer alatt próbáltam.....volt h semmit nem raktam fel rá csak azonnal a driver , aztán rendszerteljesítmény felmérés.....és VÉGE.Akármit csinálok a végeredmény mindig u.a. ......holnapra intézek valamit, kiszedem a karit és kipróbálom egy másik gépben....valahogy az a sejtésem h ott jó lesz -
encci
csendes tag
ziasztok!!!
Remélem valaki tud nekem segíteni, mert lassan megőrülök.....
Adott a következő konfig:
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
AMD Phenom II X4 955
KINGSTON Memória HYPERX DDR3 1600MHz 2*2GB
Sapphire Radeon HD 5850 1GB
Gigabyte superb 550p.....Windows 7 64bit
A probléma a következő:
A gép tökéletesen működik, egyetlen egy probléma van. Ha megpróbálom a felrakni valamelyik frissebb Ati driver+catalyst akkor windows alatt semmi gond de amint elindítok akármilyen 3d-s alkallmazást pár másodpercen belül vagy szürke kép, vagy teljesen fekete, "szövetminta" ...akár néha kékhalál fogad.....és megfagy az egész úgy ahogy van. Az az érdekes az egészben h ehhez elég ha elindítom a win7 rendszerteljesítmény mérését és valamelyik direct3d 9 tesztnél , valahol az elején VÉGE.Lefagy az egész ugy ahogy van. Próbáltam már 32bites 7est, vistát(32,64). Volt fent 9.12, 10.1 10.2 10.3- as "pakk" és mindegyikkel ezt csinálja és 100%ban.Már próbáltam h felrakom a gyári cd-ról a cumókat és utánna csak a catalytet rakom fel driver nélkül és akkor minden OK. Csakhogy az egészet azért csinálom mert ezzel gyári dologgal nem hozza a tőle elvárható teljesítmény. Konkrétan DIRT2 1400*900-ban minden maxon(DX11) olyan 27fps az átlag....de mást játkoknál is azt láttam h legalább 30-35% kal elmaradnak az eredmények a tesztektől. Ami eléggé felbasz....:'(. Egyszer a world in conflict benchmark-ja futott kb 4sec-ig, és már azonnal láccódott az a +30%....aztán a jött a szürke/sötétszürke csikos képernyő....csak reset segít. Valakinek legalább valami tipp!? Már volt bent ahol vettem futattak pár tesztet(nem játékteszt) és minden rendben volt....következő az lesz h kikapom a karit aztán belerakjuk valamibe.....Lehet h valamivel nem "szeretik" egymást (pl alaplap).....teljesen tanácstalan vok
......:'(:'(:'(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest