Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Örülök neki, hogy szerencsével jártál, én nem szenvedek tovább, holnap küldöm a kártyámat egy szakihoz, aki megcsinálja, ráadásul elég jó áron. Inkább belevágok ebbe, mint várok 1, vagy ha szórakoznak akkor több hónapot.
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget, el is meséltem bent a melóban, hogy vannak még emberek, akik igenis próbálnak embertársukon segíteni!!!

Scholes9, szerintem igenis fontos a 3 év gari, nem biztos, hogy mindenki lecseréli a kártyáját 2 év után. Igaz nekem 8800 gts-em van, ami valóban behalt, és sajnos macerás lett a gariztatása, de a mai napig el tudok vele játszogatni, igaz nem full HQ-val, de nem panaszkodom kiszolgálta magát a kártya.
Elkezdek összerakni egy 5850-re, remélem mérséklődik egy kicsit az ára, egy pár évig tartani fogja magát remélem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest