Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
BullKoxa
üzenetére
Szia!
A legtöbb játékhoz elég, de 22"-on FullHD felbontás olyan mint 17"-on az 1280x1024. Nagyító kell hozzá. Inkább ha ez kell akkor 24". A pixelszám ugyan az csak nincsenek rettentően összesűrítve.
Sárpac: Ilyen nekem is volt (meg itt másoknak is) mondjuk nekem nem a kártyával volt a gond és csak 2x láttam. Még a 9.12 csinálta ha jól emlékszem. Meg mintha melegedésre is csinálta volna mikor nem kapcsoltam be a ventiket.
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa
üzenetére
Nem kell lemondanod egy 5850-el a full HD felbontásról. Én is ahhoz vettem, és nincs vele gondom. DX11-ben pedig bármeik kártyát a földre lehet rántani a tesszelációval Meg az ssaa ami meg tud akadni a torkán de az nem vészes. Szóval csak okosan kell DX11-ben, és nincs gond.
Dirt2-ben DX11 akár full beállításokkal is szépen szalad 1920x1080-ban, de a Stalker legutóbbi részével sincs gond DX11/full-ban, Metro2033 már viszont egy szörnyen zöldre optimalizált játék nálam az megakadt a torkán max beállításokkal, igaz az nekem nem mérvadó a zöldsége
miatt!!(#9573) Sárpac:: olvastam hogy már említetted hogy nincs tuning nálad, de én csak akkor láttam ezt a szép képet ha a memót túlhúztam. nV driver volt fent előtte, lehet az kavar be nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

miatt!!