- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9489 üzenetére
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem tom h ezt most miért csinálja , eddig ezt nem tapasztaltam....de nem ez a probléma forrása.Az TUTI. Mert máskor rendben volt de hiába.....ezzel szenvedek már 2hónapja...csak mondom várok egy friss driver(10.3), hátha segít.És u.a.
Nem is a catalystól hal meg hanem a drivertől.....sőt azt is próbáltam hogy leszedtem a teljes pakkot és mindent felraktam belőle csak a drivert nem ....akkor ok de teljesítmény változatlan. Felraktma csak a drivert és
Egyébként ugye az nem normális hogy 30fps alatt a fut DIRT2, (maxon 1400*900)???
Pedif felcsaptam a procit 3800ra.... -
encci
csendes tag
válasz
voodoo98 #9475 üzenetére
hy,először is köszi
1. Már próbáltam.....
2.idági még nem jutottam el mert kb 2%-ot adok h HW prob.
3.jó ötlet ...csak nincs honnan
4.ezt kizártam.....valahogy nem passzol a képbe h ez legyen A GÁZ. Meg mint írtam a hozzáadott driverrel semmi gond(azon kívül h lassssúúú)
5.XP-re én is gondoltam.....csak már nem akarom azt használni, aztán hiába jó az alatt.....bár akkor legalább az 2% - ot leredukálhatnám 0%ra. Mondom 4 oprendszer alatt próbáltam.....volt h semmit nem raktam fel rá csak azonnal a driver , aztán rendszerteljesítmény felmérés.....és VÉGE.Akármit csinálok a végeredmény mindig u.a. ......holnapra intézek valamit, kiszedem a karit és kipróbálom egy másik gépben....valahogy az a sejtésem h ott jó lesz -
ffodi
veterán
válasz
voodoo98 #9131 üzenetére
Hát csak nem hoz 2x annyi fps-t, beb@szna. Jó mondjuk full beállításon AA nélkül átlag 30-35 fps, mert néhol felmegy 40 fölé, néhol 20 körül van. Lényeg a lényeg, eszi a gépet rendesen. Mondjuk az átlag 40 fps azon a részen, nekem még high beállításon sincs meg, nemhogy very highon.
-
ffodi
veterán
válasz
voodoo98 #9124 üzenetére
Ott van egy video, hogy melyik részen volt a tesztmérés, én is ugyan ott mértem. 1680*1050 very high, no AA 16xAF Tess. ON, Advanced Physx ON(ha kikapcsolom, akkor sem lesz magasabb az fps), és elég gyenge a teljesítmény. Ha megcibálom a GPU-t 1gigára, akkor se sokkal több. Tuti nálunk van a hiba...........
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
voodoo98 #4025 üzenetére
Pedig van különbség a képek között, csak minimális én is alig vettem észre a sima DX11 és a DX11 tesselációs kép között a különbséget! (A leg szembetűnőbb különbség a DX11 és a DX11 tesselációs kép között az övön található piros doboz formájának változása
)
Ilyen mértékű tesseláció tényleg nem fogja lassítani a gamékat! -
Sz.Miki
őstag
válasz
voodoo98 #3661 üzenetére
Ha elolvasnád mi áll a kuponon megtudnád, hogyan jutsz hozzá a játékhoz!!
De lefordítom neked, Decemberben amikor hivatalosan is megjelenik a játék, a STEAm-rendszerén keresztül aktiválhatod a kuponon található sorozatszámmal, és ugyan úgy ahogy az összes steam szponzorált játékot fogod és letöltötd a steam segítségével, utána kiírod vagy azt csinálsz vele amit akarsz! teljes értékű játék! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
voodoo98 #3474 üzenetére
Ez érdekes kérdés. Elsősorban tegyük tisztába a dolgokat, a PhysX-es játékok a procin számolják a fizikát tehát tök mindegy hogy NV vagy ATI van a gépben. Ilyen a linkelt BIA HH.
A GeForce PhysX-es játékok számolják a GeForce-on a dolgokat, így azok sokkal gyengébben futnak ATI-n, de az effekteket ki lehet kapcsolni úgy, hogy csak procis számítás maradjon a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest