- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Razermazer #9396 üzenetére
Márkahűnek?????
Ne hülyéskedj már..... felőlem akár lehetne kinai mézeslepke is a márkája, ha úgy lehetne biciklizni rajta, ahogy én szeretném.Persze neked könnyű, mert nem gémelsz annyit a VGA-iddal.
2D-ben semmi gondom vele, csöndes, nem fogyaszt sokat és jól el van a házikóban.
Netezésre tőkéletes egy 100K-s kártya.....*******
Sajnos nekem a fő szempontom, hogy GTA4 jól menjen vele, (konzol szutyuk, bughalmaz, fostalicska, stb, de mégis jó). Más játék nem nagyon érdekel., talán a COD, de az OK vele..
A PH!-s fórumtársak segítségével 1 hét alatt már az összes játékot (demot, benchet) gatyába ráztam, nem akadnak, kimaxolva is iszonyat magas fps-vel futnak, csak a GTA4-et meg a furmarkot nem sikerült kisimítani.Jó... furmarkkal viszonylag keveset játszom..., de a GTA4 még mindig a favorit. És mióta tudom, hogy PC-re is jönnek a DLC-k sok-sok VGA-t kipróbáltam, SLI+CFX-et is. Sok boldog tulaja van az 1-2 hétig használt VGA-imnak.
De még nincs meg az igazi..... fermi nincs, (jó áron nem is lesz ebben az évben), ezért váltok vissza GTX285-re. Ami persze lassabb minden játékban, mint az 5870, de pont GTA4-ben nem.Ennyi...
Mindenkinek ajánlom az 5800-as szériát, mert minden paraméterében kiváló, csak a GTA4 "paramétert" elfelejtették MID-ről HIGH-ra állítani, én meg azt nem bocsátom meg egy 100K-s kártyánál, még akkor sem ha tudjuk a GTA4 NVIDIA barát.
Megy az apróba.... lesz neki boldog tulaja. Boldogabb mint én.Márc.16-án vettem.. szerintem 1 hét bőven elég, hogy az ember eldöntse kell-e neki egy műszaki cucc vagy sem. Ha nem tudom eladni - szinte újként - közel "netto" áron, akkor is veszek GTX-et, ezt meg mérgemben berakom a fiam gépébe, mert az Ő játékaival hibamantesen hasít.
Legalább nem kell húsvéti ajándékon törni a fejem. -
M@Db0Y
senior tag
Cat10.3a = Cat 10.3 plus an Alien vs Predator performance boost, and some bug fixes for eyefinity6 cards.
Tehát ezekszerint felteheted a 10.3a-t is mert ugyanez fog kijönni a héten csak nem lesz benne 1-2 dolog!
Nekem fenn van a 10.3a sebességbe nem tudom hogy mennyit hozott nem szoktam nézegetni az fps-t de eddig meg vagyok vele elégedve! -
Razermazer
őstag
válasz
fsb1000 #9391 üzenetére
Hát ez kérész életű próbaidő volt, legalább 1 hónapig próbálnád használnád. Én is most már, 3 hónapja használok 2 darab ilyen szörnyeteget crossfirebe. Hát nincs az az isten ami megfogná, még legalább 1 vagy 2 évig. Igaz hogy most tettem hirdetésbe az egyiket, mert sajnos annyi időm már nincsen mint rég gamelni, de lehet hogy megtartom mégis. Én azt mondom váj még, és használd egészséggel, hiszen te is magad mondtad hogy nagyon jó. Ennyire nem szabad elvakultan márka hűnek lenni, ami jó az jó nincs mese, mindig azt kell választani. De te döntesz, én csak javasoltam egy alternatívát
-
Giot
addikt
Sok jót hallottam a 10.3a Catalystról. Nekem 10.2 van fent! Érdemes feltenni már ezt az a averziót vagy inkább várjam ki a full 10.3-at?
-
fsb1000
nagyúr
hehe... ha meglesz a GTX285-öm becsszó berakom az 5870 mellé... (hadd melegitse fel!)
Egyébként meg elbírja, volt akinek 2db GTX275-öt is elbirt ez a táp.///
Mióta 5870-em van ismét hangtalan a gépen a nap nagy részében.
Nagyon jó, de visszavágyok az eseménytelen és lassú NVIDIA világba.Úgyhogy ha valakinek kell egy szinte új MSI 5870 az nézze meg a hírdetésem.
Bőven Iponár alatt adom, a különbözetből meg lehet spórolni egy fizikázós NVIDIA-ra. -
CptMisi
őstag
szerintem megéri, ahogy mondtad: kisebb, hűvösebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt<--->+teljesítmény
-
xwlr
csendes tag
Üdv
Szerintetek megéri 4870 X2 2GB-ot lecserélni egy HD5850-re azért mert kisebb halkabb hűvösebb és DX11et támogat? Mennyire gyengébb az HD5850 pusztán teljesítményben? (Crossfire-t ne számítsuk bele abbam hogy megéri-e összességében leváltani)
Üdv: xwlr
-
Giot
addikt
EZ egész jól hangzik! Valakinek tapasztalat?
SRY már nem fértem be az időlimitbe -
Giot
addikt
válasz
veector #9368 üzenetére
Hát ez nem igazán úgy működik!
Az a helyzet hogy maga a nyák is úgy épül fel hogy ki tudja szolgálni a GPU-t (pld tápáramkörök. Meg nem a semmiért annyival nagyobb az 5870 nyák-ja). Másrészt a nem 100%-osan sikerült (gyári ellenőrzésnél megbukott) GPU-kból készülnek ezek a lebutított jószágok (általában)
Tehát még ha sikerülne is a letiltott dolgokat, felszabadítani nem működne jól valószínűleg az előbb említett okok miatt!(#9375) Goldmen75: és még az ára is emészthető, a tapasztalataitok alapján bennem is felmerült egy ilyen kis zöld alien
beszerzése. Na majd meglátom!
-
adatfalo
senior tag
válasz
radi8tor #9373 üzenetére
Más játékoknál nem ennyire alacsony az érték pl Bioshockban és Dirt2-ben magasabb, de mind a kettőnél leesik 20 alá is akár.És fogalmam sincs, hogy miért.
Bios-t visszaállítottam, bár így most csak 3gigát tud használni a 4ből. Mert engedélyezni kell tán az északi hidat... vagy valami ilyesmi.
De ha van még valami ötlet, akár bios beállításokban is, szívesen fogadnám -
J4N!
tag
mitgondoltok srácok egy 550es chieftec elbírna még az 5870mellet egy gtx275öt physx-nek? xD
-
adatfalo
senior tag
Nah, gyerekek, már nagyon tanácstalan vagyok.
Decemberben vettem egy Gigabyte 5870-est amikor beraktam a gépbe valszeg túlfeszültségmiatt, elszállt a vinyóm és a beviteli eszközeim, akkor még azthittem, hogy a vga-nak nemlett baja, de aztán láttam, hogy játékok alatt nagyon gyatrán teljesít, elvittem szervízbe megnézetni másgépen is így van e, a benchmark ott pl ki is fagyott, és itthon nálam is azvolt a probléma, hogy ha felveszem a beállításokat fullra(1920x high minden) vagy ha leveszem csak 1280ra akkor alig alig van különbség fps-ben.
Gianninál vásároltam és mostanra lett elméletileg kicserélve, betettem a gépbe új win-t tettem fel(win7) és felraktam a Cod6 ot erre 15 és 50 között ingadozik attól függőenhova nézek, de ha a tömegbe, akkor 8 fps-re is lemegy.
Tápon mértünk feszültséget, leadja mindenhol amit le kell adnia (600W Nitrox).
Ram 4giga proci q9550(néztem alapon és húzva is) nemvolt változás.
Mi lehet a gond?
Alaplap okozhat ilyen problémát, mert mióta ez a kártya van lassabban jön be a képernyőn az ASUS kép(de ezt eddig az új vga-nak tudtam be).
Már kb teljesen tanácstalan vagyok és kaparom a falat.
Remélem van valakinek valami ötlete. -
veector
senior tag
Azt olvastam egyik hírben itt a PH!-n hogy az 5830 lényegében egy butított 5850/5870 (szóval csak letiltva vannak a dolgok, nem leoperálva a kártyáról).
Szóval ha ez igaz akkor valami bios moddal okos emberek tudnak belőle 5850 v 5870 kaliberű kártyát csinálni, nem? -
Goldmen75
őstag
Minden játék megy egy 5850-es jó fajta kártyán nyugi!
Ez a Hybridelés arra jó, hogy az olyan gamékban amik támogatják a fizixet, megdobja mind a játékélményt (tehát élethűbbek leszenek a lövések, fizikai mozgások, lebegő dolgok, stb..) mind az FPS-eket! -
hehe23
tag
szasztok!
látom itt egyesek tolják össze ezt az "nvidia megy physix miatt, amúgy ati kártya" dolgot, szóval azt akarom kérdezni, hogy mittomén egy hd 5850 alatt az "nvidiás", physixes játékok ennyivel szarabbul mennének?
tehát egy hd 5850 csak a mai játékok kábé felénél használható simán?
vagy mi ez?
-
Kirtam
tag
Hello!
Ennek a Hybrid fiziksz dolognak lenne értelme úgy, hogy 2 db 5850 mellé rakom be? (asus p6t deluxe v2) Úgy értem nem lenne jelentős a crossfire teljesítménycsökkenése amiatt, hogy a harmadik slotba is rakok egy karit?
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #9356 üzenetére
Robbanások szebbek, szebbek a füsteffektek, ha belelelősz a falba, akkor másképp hullnak le a darabok, "ruha" effektek.....stb....
Itt van két video arról, hogy mik is a különbségek:
Egyébként, majd lehet csinálok róla valami rövid tesztet, mert az előbb kipróbáltam, és ha a CPU számolja a Physx-et, akkor robbanásoknál beesik az fps 15 körülire, és ha ugyan ott tesztelek, és a GT220 számolja a Physx-et, akkor 35-40 fps a minimum. Ez azért nagyon nem mindegy.
-
Szerintetek egy 5850, vagy 2 darab 5770?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scholes9 #9345 üzenetére
Eredetileg ez volt a célja, de nem tudom hogy megy a dolog, mert még nem csináltam ilyet.
A technológia nem terjedt el...
Van egy hybrid CrossfireX topic, talán ott van infó.Az 5870/50 jól fogyaszt de egy CFX vagy SLI mellett szerintem sokan alkalmaznák ezt a technólógiát. Ha másért nem hogy ne menjen a hűtőventi.
-
CptMisi
őstag
csak úgy hasít(ott) a metro2033 mindaddig, amíg nem indította magát újra ez a csodás windows7, hogy a DCOM folyamatindítója leállt....
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #9340 üzenetére
Örülök, hogy sikerült összehoznod a Hybrid rendszert.
Szerintem próbáld ki a Metro 2033 alatt mit teljesít. Ha valami baj lenne a Physx System Software-el, akkor a legújabbat nyugodtan felrakhatod(9.10.0222). Viszont forceware-ből ne rakd fel az újat mert azzal nem működik. -
Hobbbyt
őstag
Sajnos.. mondjuk én évek óta elvagyok 2 csatival
(1 monitor.. 1 tv)
Más : Nektek normálisan müködik az ati catalyst contorl center? Nekem ha felteszem a vga ha törik ha szakad akkor is 400/900-on megy
Én meg csodálkozok ,hogy bad company 2 -ben 1920*1200-ban minden fullon 8x élsimitásnál csak 25-30 fps-em van -
Goldmen75
őstag
válasz
fsb1000 #9337 üzenetére
Azzal hát! Most ráértem, hazahoztam egy Gainward Gt220 1GBDDR3-asat.
Kiscsalád elaludt, szétkaptam gép, nvidia be.
Mindent úgy csináltam ahogy ffodi kolléga leírta!
Egy pillanatra sem akadtam meg semmibe sehol, bár,de! A psyhix software, nem akart csinálni semmit, igaz korábban pár játék jóvoltából volt fenn psyhix...
Na de mind1.
Legelőször Vantage futott le, valami iszonyú(dupla) CPU pontot kapva.
Aztán felraktam pár psyhix demot, közöttük egy screensavert is, ami (rövidítek mert kimondani sem tudom nem hogy mindig leírni) ps kikapcsolva, diavetítés volt az ati-mnak, bekapcsolva megtáltosodott mint állat, gyönyötű
Tény, hogy fél óra alatt amit lehetett megnéztem, de előny tényleg csak azon alkalmazásoknál illetve gaméknál van(ott viszont nem is kicsi) ahol támogatott a ps!Azóta is megy a gép
No probelm! Ha van valami tesztetek szóljatok, tesztelek!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
strebacom #9333 üzenetére
Csak azt kell bepipálni. hogy használja a ventiszabályozást. (Settings/Fan fülön)
A kezdeti értéket állitsd másra mint a gyári. Pl 3 fokkal lejjebb. A grafikon eljén.
Ha indítod az AfterBurnert rögtön le kell szabályoznia tehát látod, hogy müxik. Még profilt sem kell beállítsál hozzá. A grafikonon jelölj ki több pontot, pl. 90°C-nél legyen 100% a venti.Ha megszünik a "külső" ventivezérlés játék alatt annak én csak egy okát tudom.
A kártya/driver kiakadt és visszaváltott 3D LOW-ba, ilyenkor visszaveszi a ventivezérlést is, és lehet ez nem sikerül neki.
De lehet nálad más a gond... azért monitorozd a GPU frekit, abból kiderül. -
Goldmen75
őstag
No gyerekek, működik a hybrid VGA system-em
Most nyomom a teszteket! -
strebacom
senior tag
Sziasztok!!
Segitséget kérnék, az MSIaferburn-t használom, a ventit is ezzel szabályzom, viszont elöfordul hogy játék alatt veszem észre, hogy nem szabályozza a ventit és csak alapon hagyja a gpu meg már 90fokos.....valamit nem állítok be, vagy mi okozhatja ezt, és csak néha fordul elö, tehát nem állandó a jelenség, vagy lenne olyan rendes valaki és leirná hogyan állítsam be az afterburnert(a ventiszab-t)....valamit be kell pipálni(amit én nem teszek), vagy nem tudom, nem olyan nehéz progi ez.....
Köszönöm szépen!!! -
Giot
addikt
válasz
Razermazer #9329 üzenetére
Elégtelen lenne a VRM-ek hűtése? Nálam az 5850 Toxic-on (amin ugye szintén Vapor-X hűtés van) így oldották meg. Nem volt még gond, igaz feszültséget még nem emeltem! A venti átfújja azt a részt is, ettől függetlenül nagyobb durvuláshoz lehet kevés lenne.
(#9330) Hobbbyt:: 50%? Pedig nekem ezen a képen úgy tűnt mintha annál jobban le lenne zárva! Persze azon a pár szellőző nyíláson biztos nem tud olyan mennyiségű levegő távozni. Főleg ha nagyobb fordulatra kapcsol a venti. -
TomiLi
addikt
Pár napja panaszkodtam, hogy egy-két játék nem fut tökéletesen (Arma - Grid)
FPS az egekben, de mégis laggolt a játék...
Nagy megkönnyebbülésemre, nem a vga (asus 5870) volt a bűnös, hanem az SSD!!!
A jmicron vezérlővel rendelkező ssd-k sajna tudnak ilyen hibát produkálni....A lényeg a vga hibátlan!!!
-
Giot
addikt
válasz
#35434496 #9327 üzenetére
A Vapor-X hűtések nagyon jók, és csendesek, sokkal jobb hatásfokkal hűtenek mint az OEM hűtők! Amit negatívumként meg lehet említeni az talán az hogy a OEM hűtővel ellentétben a ház belsejébe is fúj a meleg levegőből, (az más kérdés hogy az OEM hűtő sem tudja 100%-osan kitolni a meleg levegőt a házbol) igaz ez nem gond ha jó a szellőzése a házikónak.
-
törölt tag
Ennek a karinak halk a ventije
Sapphire 5870 1GB DDR5 VAPOR-X (11161-03-50R)
-
fsb1000
nagyúr
Én is ilyen óvatosan gondolom, de így alapfeszen (0,95 / 1,065 / 1.175v) csak 950-970MHz-t tudtam elérni a GPU-nál és 1,2V-nál alig ment feljebb 1000-1020 Mhz-ra az MSI 5870-em.
Persze ez GPU-nként változik, de az eredményeket nézve úgy láttam, hogy 1000Mhz felett már mindenkinek erősen feszelnie kellett.
Viszont ahogy írtam a RAM nagyon megy, nem is értem miként lehet hogy ezzel a tipussal még 1400-on is elindul, és 1350-1360-en stabil.
Persze itt jön a hűtés fontossága, mert ha egy feszelt GPU 1Ghz-n 10perc alatt felmelegíti az egész PCB-t és magával húzza a RAM-ot, akkor már nem ilyen jó a helyzet.Kérdés, hogy egy ilyen erős VGA-t a hobbyn túl minek tuningolni?, mert fps-ben majdnem mindegy, hogy 75 vagy 82 az eredmény.
Az 5850 tulajoknál viszont érthető, hiszen tényleg egy 5870 szintű kártyát kapnak.Valószinűleg tévedtem múltkor a léghűtés korlátjával, mert ugyan az 5850-en a ref hűtő kisebb, igy azonos frekin melegebbnek kéne lennie, de azt kifelejtettem, hogy kevesebb rajta az aktív alkatrész és az alapfesz is alacsonyabb lehet. Talán ezért (is) lehet az 5870-el azonos frekin járatni a kisebb hűtővel.
-
viktor82
őstag
Ma tuningolt kicsinyt 950/1200 1,25 v szerintetek jónak számit?
-
Sárpac
nagyúr
5870 Vapor 92k jó vételnek számít?
-
Tody56
aktív tag
válasz
fsb1000 #9314 üzenetére
Ezzel is egyetértünk.
Viszont ennél a feszelés dolognál szerintem nagyon fontos a hűtés. Én 1.09-ről 1.175-re emeltem. Ez szerintem még léggel is belefér nem hogy vízzel. Viszont tény, hogy hosszú távra én léggel 1.2 vizzel pedig 1.25-1.3 fölé nem mennék az biztos. Természetesen egy-egy teszt lefuttatása más tészta kellő hűtés mellett.
-
CptMisi
őstag
válasz
gabee1987 #9315 üzenetére
nekem pár napja volt ez a hiba: letöltöttem a Driver Sweepert, meg a legújabb drivert->reset->csökkentett mód->driver sweeperrel driver le, aztán újraindítottam, felraktam a drivert, és örültem, mert jó volt
írtad, hogy próbáltad több driverrel, de próbáld meg így, hátha
-
gabee1987
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, a smart doctort leszedtem de sajna még mindig csinálja. Nem hiszem hogy a melegedés miatt csinálná mivel normális értékeket ír, windowsba 46-50 fok körül van a kártya, terhelve crysisba pedig 70 körül szerintem az normális. Régebben a 4850-es kártyámnál is előjött egy-kétszer de akkor csak télleg nagyon ritkán, 2-3 havonta ha egyszer, akkor azt hittem a kártyával van vmi vagy driver hiba, de ez egy zsír új kártya. Ha legközelebb bejön a hibaüzenet csinálok róla egy screenshotot. Húzva természetesen nincs a kártya és főleg 3d-s terhelés alatt csinálja ezt de volt hogy simán Windowsba is kiírta a hibát.
-
fsb1000
nagyúr
Én is tapasztaltam, szűz win7-tel, csak a After volt rajta meg a furmark.
Teszteltem egy nem is túl nagy tuningot és kb 5 perc után egyszercsak 100%-ra váltott a venti.
Ezt vettem észre, mert süvöltött az addigi csend után.
Aztán látva a feszt azonnal lekapcsoltam a furmarkot és reseteltem a gépet.
Azóta semmi gond....Másokkal ellentétben úgy gondolom, hogy extrém túlfeszelés kinyirhatja a VGA-t, sosincs 100%-os védelem.
-
ffodi
veterán
De mondjuk az is gázos, ha netezés közben csinál ilyet, mert mitől melegedhetne túl, ha a powerplay visszaveszi 157/300-ra?
Szerk.:
gabee1987
Ha felraktad az asus smart doctort, akkor gyorsan szedd le, mert nekem akkor is csinált ilyet, amikor az fennt volt, és csak úgy gondolt egyet és 1,5V-on járatta, és akkor bizony 90fok felett volt idleben.
-
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #9284 üzenetére
Nem sajnálom neki a feszt, nagy baja nem lesz, de úgy is mindegy, mert 1,45V-nál már lényegesen nagyobb a hőtermelés mint alapfeszen, és a gyári hűtő nem bír el vele, hamar felmelegszik(egyébként mindennapi használat során alapfesz alatt megy). Egyébként az ASUS a voltage tweak series 5870-et úgy reklámozta, hogy 1,35V mellett megy 1GHz-et a GPU, és azon a vga-n is ref hűtő van, szóval 1,35V mehet szerintem neki 24/7ben.
gabee1987:
Nekem akkor csinál ilyet, ha alacsony a GPU fesz. Próbálj rajt kicsit emelni, hátha megjavul(afterburnerrel). Bár mondjuk, ha alapfeszen nem viszi a gyári értékeket, akkor az halott dolog.
-
gabee1987
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült vennem egy Asus EAH5850-es kártyát, viszont sajnos problémákba ütköztem amihez segítséget szeretnék kérni tőletek. Bizonyos időközönként megáll a kép, átvált egy egy szinű képernyőre majd olyan hibaüzenetet kapok hogy a képernyőillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt. Sajnos elég sűrűn csinálja és nagyon idegesítő. Ahogy keresgettem az interneten olvastam hogy elég sok embernek előjön ez a hiba viszont már mindent kipróbáltam és még mindig csinálja. Most raktam teljesen uj windowst is, kipróbáltam számtalan catalyst drivert de nemjó
Nemtudja vki mi lehet a megoldás?
A gépem a következő:
Windows 7 Verziószám 6.1.7600 build 7600
Catalyst™ Version 10.2
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 Mhz, 4 mag, 4 logikai processzor
Asus P5Q-E BIOS-verzió/-dátum American Megatrends Inc. 2101, 2009.04.06.
2x 2GB Geil DDR2-1066 Memória, 2x500GB WD Green, 2 optikai meghajtó és egy Chieftec 500W-os tápLehet hogy a táp nem bírná el a kártyát és azért áll le folyamatosan? Amikor leáll a venti felpörög teljes fordulatra egy pillanatra és utána visszaáll normálba.
-
Tody56
aktív tag
válasz
CptMisi #9305 üzenetére
Mint írtam én fánkkal kiteszteltem a karit anno 1ghze-n. 1.15v kellett neki vízzel.
Így is használtam hetekig. Stabil volt. Hozzáteszem 1 vagy 2 játékkal játszom és azokkal is ritkán.
Szerintem viszont igen is a legdurvább progival kell kitesztelni, mert kitudja mikor jön egy olyan játék ami viszont teljes mértékben kihasználja a vga-t és csak jönnek a szürke képernyők.
Procinál is azért használjuk egyre többen a linx-et az új intelekhez, mert a prime is egy nagyon klassz progi, de ezt az új szériát már nem tudja kellően leterhelni. Gondolok itt a prociba került memvezérlő stbstb -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #9304 üzenetére
amúgy szerintem ha szőrös fánk alatt stabil valami, és ezalatt nem, akkor nem hiszem, hogy előjönne mondjuk játékoknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest