- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Egy időre elhagyom ezt a totyikot,mert átálltam NV-re, Sli lesz a héten.Köszönök mindent amit kaptam tőletek nagyon jó topik ez,itt a legnagyobb a pörgés,szerintem!
-
BullKoxa
őstag
Köszi fiúk! Gerisz, Goldmen75 :Ha felteszem ezt a programot nem is kell 3D-s Monitor?De ha van akkor gondolom még jobb a 3D hatás a 120Hz miatt.Melyik szemüveg a legjobb?Én ezt néztem ki.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Egy kérdés az ATI (úgy mint az Nv)nem csinál majd 3D-s játékokat,vagy valamit?
-
BullKoxa
őstag
hi!A Maffia 2-ben nagyon kevés lesz Physxre a GT220
.(Sebaj akkor anélkül lesz kijátszva!
)
-
BullKoxa
őstag
Hi!10.6 Ati Driver milyen?Nekem 10.4 van fent és semmi bibi.Mondjuk most csak az Assasins Creed 2.és néha a Batman amivel játszom.De az Alien-el sem volt gondom.
-
BullKoxa
őstag
válasz
kasa85 #13355 üzenetére
Hi!Hátha Segít!igaz OCZ ramom van 4 db.ha több ramod van 2-nél lehet az MCH Core-nak kell adni + feszt vagy a MCH Referencének!Nekem ez a 3.8Ghz-s beállítás,de én úgy vagyok vele sok ez a fesz a Cpunak igaz csak 1.34 v kap mert nagyot Dropol a lapom.Remélem tudok segíteni.Én ezt a beállítást 1 évig használtam semmi gondom sem volt
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11562 üzenetére
Akkor én lehet maradok a 10.3a nál,de a Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction ben jobb az Fps és az eleje mikor betölti a játékmenüét simán megy nem úgy mint a 10.3a val.
-
BullKoxa
őstag
Köszi felment!De hol látom hogy változott a Driver?Gpu-z szerint változott atiumdag 8.14.10.0735 Ről 8.14.1.0755 lett. Lenne egy kis bibi az lehet hogy 2D-ben nem veszi vissza anyira az órajelet mint a 10.3a val?Most 2D ben 400/1115.
LEON-T : Pontosan érzékeled,De meg is van az eredménye jó a Physx-m
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11553 üzenetére
Nem lett jó!Csak fekete képernyő és ennyi.Win7 64bit-em van
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11553 üzenetére
okés!Köszi
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Én leszedtem ezt ahova a 10,6s Beta link volt rakva (ATI-8.740.0.0000-XP-2003-Vista-2008-7-x86-AMD64.rar).Hogy tegyem fel így?Köszi előre is.
1. Program Files/ATI technologies/UninstalAll
2. Reboot, F8 nyomkod, csökkentett mód indít...
3. Driversweeper indít, ATI komponensek keresése, törlése
4. Reboot
5. Új driver feltesz, örül..... -
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #10798 üzenetére
Nem normális,tedd fel az Cpu-z 1.54-t nekem jól látja az Ati & az Nv-t is
.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Old FatBoy #10751 üzenetére
Köszi szépen Nagyon rendes vagy.ez oly egyszerű volt .
-
BullKoxa
őstag
Sárpac Létszíves erre Előre is köszönöm!
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!Szeretem ezt a topikot mert itt válaszolnak ha az ember kérdez!
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Hogy kell leragasztani a kari csatolóját hogy csak 4x-n menjen a 8 x szlotban,És mind a két felét le kell ragasztani,csak szikszalag jó vagy rakszalag(az a vastag átlátszó) is?
-
BullKoxa
őstag
Mennyit bír kb a 220Gt Gpu-ja Tuningban fesz emelés nélkül?Én csak 667-re mertem tenni eddig..Úgy néz ki összejött a Hybrid 5850+220, 3518 pont 1024x768ban.
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
Zoo123 #10540 üzenetére
na ma betettem 1 8800 gts512Mb-os, a 5850 mellé,hát at 1000x jobb mint a 220gt!!Legalábbis Fluidban!220GT min 18, 8800Gts 85,jó ezt hallottam hogy ebben jobb is a Gts!De Metroban2033-ban szerintem ugyan azt hozza a 2 nv.(lehet eladom ezt a 220 GT és veszek egy használt 8800 Gts-t.)kép a két tesztről!!
Lehet ez a szaros 220 gT ilyen ratyi kártya lenne??Erre kérnék választ ha szabad.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Sárpac #10449 üzenetére
Az a Bibije most tettem, fel egy Win7 32 bites rendszert és csak az Nv kari van bent a gépben és a Fluid 1.1.1 ben ilyen eredményeket ad.Driver 196.21
640X480 3099 min:21 max:379 avg:53
1280x1024 1494 min:16 max:113 avg:25
Mivel látom hogy terheli e a vga-t?Az MSI Afterburner sem mutat aktivitást.
-
BullKoxa
őstag
Hi!Kérdezném ezek normális értékek egy Inno3D 220 GT 512MB -től?a Ventije le van szabályozva 5V-ra mert így halk.a 4X szlotban is mennie kellene nem?PhysX-re vettem Ati mellé de valami bibije van szerintem.Azért tettem be ide is ezt az írást mert hátha gyorsabban kapok váálaszt,tegnap bírtam már máshová de semmi.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #10253 üzenetére
Nekem van 220gt-m de még nem sikerült összehoznom hogy a PhysX működjön persze az Ati mellett.Pedig néztem videót is meg írást is akiknek megy,de nekem Sajnos nem jön össze.
-
BullKoxa
őstag
válasz
LEON-T #10189 üzenetére
hi!Szerinted mi lehet az én Physx emel?pedig így csináltam mindent,igaz nem(195.62) ezzel az Nv driverel hanem a 196.21-el,legfrissebb physx driver.(Mondjuk a patch után mikor restart volt nem indult a win, reset kellett neki)Most felteszem az MSI progit megnézem monitorozza -e a 2.Gpu-t.
-
BullKoxa
őstag
válasz
LEON-T #10186 üzenetére
igen a játékban be van kapcsolva!amikor beszélek az emberrel a kocsmában vagy miben ott látni a gyertya lángját hogy jobbra balra megy ahogy a levegő mozog,a köd vagy mi fene az is nagyon szép.
Felül az Nv alatta az Ati.A Gpu Load nálad sem sinál semmit a teszt alatt?a kép nem tudom mért ilyen amióta az a nagy moncsi van igy csinálja a képeket,a rendszerem új,tegnapi.Itt 3114 Pontot adott.ha a Gpu-z nem lenne megnyitva akkor többet adna 35 ponttal.Nv kari gyári értékeken.
Kösz szépen hogy próbálsz segíteni!!most lépek mert De-s vagyok.Szia.
-
BullKoxa
őstag
válasz
LEON-T #10184 üzenetére
fluidmarkal ha Physx ki akkor 1500 pont,ha be van kapcsolva 3150 pont.Van különbség!csak nem értem mért nem aktív az Nv a játék közben,nem látom Gpu-z vel 0.4.0 az Ati-t igen.Ötlet mivel láthatnám hogy aktív az Nv-is?Neked mutatja mondjuk a Gpu-z hogy az Nv karid aktív??
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
Hi erre esetleg valaki?Köszike
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezném hogy az MSI Afterburnel hogy kell beállítani hogy 2D-ben visszavegye az órajeleit?Nem találtam róla semmi infót,hátha tud mondani valami infót ezzel kapcsolatban.Előre is köszönöm,remélem kapok választ.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok !Tudnátok mondani valami programot amivel a sz@r Nv karit eltudnám halkítani,tegnap lehúztam a ventit,de így azért 70 C° is volt.Most vissza tettem rá nagyon hangos!
-
BullKoxa
őstag
az én Catalystomban (10.3-s) csak 775Mhz a vége a Gpu-nak tovább nem engedi húzni,a memóriát csak 1100Mhz en használom.MSI Afterburnerel tudtam a Gpu-t 830Mhz-re tenni feljebb még nem akartam,csak azzal a 2D-s fogyasztást nem tudom hogy kell beállítani Msi progiban.Na most megrendeltem a 220gt Inno3D lesz ez a legolcsóbb.
-
BullKoxa
őstag
Na még 1 kérdés ha beállítom a 825Mhz-t akkor 2D-ben is a 3D órajeleket használja,mért?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Ismét én,de mással most hogy láttam ezt az MSI Afterburnet-es írást én is gyorsan feldobtam és felraktam az eddigi 770Mhz helyet most 825Mhz-en van a Gpu (mem 1100Mhz).Csak akkor megy ezeken ha az MSI progi a Win-el indul?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Driftmester #9886 üzenetére
hello!Nem hagyom benne csak a Metro 2033-at akartam kipróbálni mennyit számit a physx de ez a 8500 gt nem tudja még azt sem.a 220GT az 2.0-s.Csak még azt nem tudom érdemes-e vennem agy 220-t mert akkor mind a kér kari 8x-n manne.Nem tudom ez mennyit számít játékoknál.Tegnap nyomtam úgy a Metro-t és nem vettem észre hogy 8x an megy az Ati-m is.(Mindjárt kipróbálom Dirt 2 ben is)
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok még mindig küzdök hátha lesz valami most lát mindent a Gpu-z a Nv kártyán hogy a 196.21 Drivert tettem fel ahogy régebben RI\OS fórumtársunk írta anno.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #9867 üzenetére
Hát lehet veszek mellé majd egy 220 Gt 512 MB-os t azt írták az elég számításra 10 K az új.Nem sok érte szerintem.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Bocsi hogy íde írok,de mégis csak Ati-s vok!
.Kérdezni szeretném hogy ez a kari(Tudom Nv-de próba lenne,5850-n van)ha így tenném be PhysX-t számítani ratyi 8600gs kártya,de hátha dob valamit mondjuk a Metro 2033 ban.Annyi a baja az öcsém 7600gs hűtőjét rátettem akkor a kép csíkos volt gondolom ez memoria hiba,és ennyi.Azt sem tudom hogyy ezt a PhysX- mit csinál vagy mi fán terem.Gépem adatlapomon Ház Haf 922.
-
BullKoxa
őstag
Akkor elég a 22"-s is nekem.Mert a mostanin is ami 20" azon is szoktam az ikonokat kicsinyíteni.Meg a karit is nézem mert szerintem ez a 5850 nem annyira erős HD-re,de lehet tévedek.Köszi a sok segítséget!!Még egyvalamiben nem tudnál segíteni hogy a tévén (HD)Mért nem teljes képernyős a játék(oldalt fekete csík),és hogy mért nincsen hang sem a tévén(Hdmi kábellel van összekötve)?
Gaboo007 : Próbáltam már,de akkor is oldalt ott van a keskeny kb 2cm fekete csík.Látom hogy állítja a képet ha húzom a csuszkát.Most meg csak a tévére van kötve a gép!Tesztelem egy kicsit az FPS érdekel.
-
BullKoxa
őstag
Lenne egy kérdésem most vettem egy full HD-s tévét (ilyet),de nem tudom megycsinálni hogy oldalt ne legyen fekete csík.Azaz nem teljes képernyős.10.3 Driver van fent,és azt meglehet csinálni hogy csak a játékok induljanak el a tévén?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezni szeretném szerintetek ehhez a monitorhoz elég egy 5850-n?Játszani kell a moncsi,vagy mondjak le a HD-s (Játszhatok 1680X1050 ben is nem?) moncsiról ezzel a kártyával?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Látom hogy van valami jó tuningoló program az 5850 hez.Occt 3.1.0 de a Magyar nyelvűt nem találom sehol sem,tudnátok segíteni?És egy kis használati infót is elfogadnék hozzá
.PL:Hogy a tesztet Auton hagyjam -e és akkor úgy tuningolja mint a Catalyst,az ídőt elvileg lehet állítani?Shader az talán hogy mennyire erősen tesztelje?Error Check?
-
BullKoxa
őstag
Hi!Csak engem idegesítenek a PhysX -es játékok Ez a Metro 2033 mintha diafilm lenne.
-
BullKoxa
őstag
Hi! Jó Ez a AvP 3 Szép mint állat!
-
BullKoxa
őstag
válasz
cowboy_bebop #6897 üzenetére
És mind a két Biosban azonos a Fesz(775Mhz, 900Mhz)??Ja és nehéz ezt a Modolást megcsinálni,lehet nem így hívják.Én igazán feszt nem szeretnék neki adni,de a 900 Mhz az már tetszik.
Nehéz ez a Bios-os dolog?
-
BullKoxa
őstag
válasz
cowboy_bebop #6895 üzenetére
Hello!Kérdezném hogy mikor a gyári(Sapphire) Bios volt fent akkor mennyit ment alapfeszen,mert látom Asusal 900 Mhz.
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
válasz
maflame #6803 üzenetére
1. Ati Driver Uninstal
2. Újraindítod a gépet Csökkentet módban
3. DriverSweeper ati komponensek analyzálása,és Törlése.
4.Újraindít,és új Ati Driver már mehet is fel!DigitXT : Pedig csak úgy elromlott a Driver,mert csak 30 Fps mutatott,Most pedig 55 fps és minden High-on és csak 2 nincs Ultrán és 8XAA is bent van.
-
BullKoxa
őstag
Hi!Dirt 2 ről van szó!Kinek volt olyan már hogy egyszer csak az FPS-ei elvesztek??!Azaz 60 Fps -volt 2 hónapig,most meg 30-40 fps-m van.Konfigom az adatlapomon.9.12 Driver.00.00 kör tettem újra a játékot.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #5969 üzenetére
10.5 Gb !
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #5969 üzenetére
Nálam jó volt!Most leuinstalláltam és teszem megint fel a lemezest.Jó volt! ja és ha jól néztem csak 7 GB helyet foglal de ez nem bizti!Ja és a Win7 nálam problémát észlel mikor telepíteni kezded de nyomj a mégse-re és csinálja a Steam.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #5956 üzenetére
Na megvan hogy kell csinálni!amit csináltál 2 Dvd-t azt másold be egy mappába,és akkor telepítsd az ikonról Steam backup.exe(a Steamba legyél belépve).
-
BullKoxa
őstag
válasz
Én sem tudom telepíteni Lemezről a játékot,Ez nem lesz jó így!!
-
BullKoxa
őstag
válasz
Nekem eddig a Steamban volt,És most csinálom meg úgy mint te hogy 2Dvd-re kiírom.(Nekem is 10.5 GB,de a Steam megcsinálja hogy 2 Dvd-re ráférjen,de ezt te is tudod).Ahova leszedi mikor letöltöd én azt másolom át egy másik Partícióra steamapps-ostol.És új redszerkor csak ezt bemásolom a friss OP-steamjébe,steamapps-jába és kész is.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #5916 üzenetére
Hi!most én is megcsinálom,szétszedetem 2 DVD-re!(Eredeti a Játékom,Vga-hoz volt).Én úgy csináltam meg ezt a Steamos Dirt2-t hogy ahova eredetileg leszedte onnan kimásoltam a Steamapps mappát ,és mikor új a rendszerem feltettem a Steamot és bemásoltam a Steamapps mappát ,és jó is lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged