Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
pottyantós #13800 üzenetére
szerintem kezd ramhibás lenni a kártya
-
subaruwrc
félisten
látom a vgpu a téma
extrém tuningosok 1.55v körül használnak 1400+mhz órajelhez, coldbug nélküli kártyákon azaz valahol -190-185c hőmérsékleten terhelés alatt. beszéltem egy emberkével aki csinált livestreamet és panaszkodott a chat ablakban hogy nem bírta a kártya a hajlítást.( ref 5870 )
amikor kérdeztem a feszekről , 1.6v-tal kezdett, amit még csak szárazjég alatt adott neki, utána elmondta hogy 1.9v-tól döglött meg. azt is azért kapta meg mert már kezdett egyre roszabbul teljesíteni a kártya, szóval szárazjég alatt is bőven tönkretette az 1.6v -
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #9286 üzenetére
mondjuk ja, már oda is kevés a hűtés.
-
subaruwrc
félisten
válasz
bajtokarpi #8733 üzenetére
ez kicsit nagyobb para mint a design matrica. az szerintem nem számít fizikai sérülésnek
-
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #8612 üzenetére
pontosan tudom mennyire hűt le 50%-on a ventillátor egy terhelt 5850/70 / 970-etc karit, meg plusszban azt is hogy amikor rendesen ki van hegyezve a rendszer akkor 1-2 fokon is múlik a stabilitás ( nem gpu hőfokról beszélek ) és az 50 vs 100% +20mhz-et vagy többet is jelenthet
-
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #8601 üzenetére
ha valaki kőkeményen tuningol még annak is elég a max 50%-os venti fordulat
marhanagy tévedés.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ImpersonatoR #7177 üzenetére
2 ilyen gyönyörűen mutatna a gépben
-
subaruwrc
félisten
válasz
gamekiller01 #6846 üzenetére
azmás
-
subaruwrc
félisten
válasz
gamekiller01 #6838 üzenetére
kb 10 perc alatt ment el
nem bírja sokáig -
subaruwrc
félisten
válasz
miklos16 #6554 üzenetére
Például amit Gaboman írt a hűtés alap órajelen is alig bírja hűteni
milyen terhelés alatt?
eggyik haveromnak törötten érkezett a kártya(sapphire) a burkolat volt eltörve+egy 2 cm-es karc volt a kártya jobb sarkában.
gondolom az amd hibájaA kártya rengetege eszik terhelve kb 320 W-ot pedig a gyári érték 300 alatt van!
ez gondolom hitelesített műszerrel mért adat és nem a konektorba csatlakoztatott kütyüről leolvasott érték
ezeknél kicsit erősebb érvek kellenének. -
subaruwrc
félisten
válasz
GreatGodzi #6495 üzenetére
elég egyoldalú tapasztalataid lehetnek
vagy csak sima zöldhályog? -
subaruwrc
félisten
válasz
GreatGodzi #6482 üzenetére
Hát igen, a gyári hűtések soha nem a tuningra vannak kitalálva (különösen az ati vga-kon)
muhhhahhhahahhaa.
az nv vgakon tuningra vannak alakítva a hűtők nem?
-
subaruwrc
félisten
hát akkor te nem teljesen vagy tisztában a processzorlimit fogalmával.
q9550. és? a cod 2 nemhiszem hogy támogatja a több magos procikat.
1 mag 3600mhz-en édeskevés ellátni egy 1600 stream procis vga-t. mert alacsony a felbontás és kicsi a terhelés a vga-nak ergo a procira kell várnia amiért csökken az fps.
egy 4ghz es wolfdale proci valószínáleg rommáverné a 9550-et ha szoftveresen minden rendben van-Black
És ezt az átváltást holtudom megnézni a GPU z n belül?megemelkedik a grafikon ha megnő az órajel..
-
subaruwrc
félisten
válasz
Black Dragon #6228 üzenetére
cod 2?
hát akkor hatalmas procilimit van. -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
Mostmár a Vantage sem akadály a radeonoknak.
3DVantage rekordok, minden beállításon.
Intel gulftown ES 6155-6189mhz 12 threads Ln2
EVGA X58 4 WAY SLI Classified
Quad CF Asus HD 5870 1250-1300/1250mhz Ln2 -
subaruwrc
félisten
hát nemtudom mi volt ez a physx paráztatás , de nekem ilyen beállításokon fut simán egy szutyok 4850-nel és csak akkor lassul be a fix 60fps-ről 30-ra ha sokan vagyunk a képen és a procim elfogy a fizika alól... nem kell ide physx
-
subaruwrc
félisten
válasz
cowboy_bebop #1742 üzenetére
azóta már módosítottam xtremesystems linkre. ez se jó?
-
subaruwrc
félisten
amit én linkeltem az performance módban készült ez pedig extrémben amit az x és P betűk jelölnek is plussz az extrémes alatt bloomfield proci dolgozik 8 maggal a performanceos alatt pedig gulftown 12 maggal.
-
subaruwrc
félisten
elmebetegség indul.
3DVantage Performance 41000+ with ATI HD 5870 QCFa 06 procilimites 4.7ghz-es gulftownnal
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #1683 üzenetére
hát az ott mondjuk 12tflops nyers számítási teljesítmény. az alatt akármilyen proci vakarná a buksiját.
max egy 64 procis blade szerver nem -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #1679 üzenetére
háth. a még meg nem jelent gulftown mind a 12 magjával-6ghz körül
az elég póvert nyomna.
capulet
jó is lenne...
-
-
subaruwrc
félisten
[link]
másodszor -
subaruwrc
félisten
ASUS Radeon HD 5870 QuadCF on air
csak megjegyzem az Asus MARS GTX-ek nitrozva csinálnak 28-ezret nem léggel
-
subaruwrc
félisten
válasz
cowboy_bebop #1038 üzenetére
rá fog természetesen.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Bagira01 #1026 üzenetére
az lehet hogy van átalakító de attólmég nem tud több ampert leadni a 12v-s ágon a táp.
Tom5
megmutatom én mi az unalmas:
[link]számold össze mennyiszer van benne, a majd veszek, majd jövőhéten veszek, a tegnap már vettem, a kettő darab szart sem ér kifejezések közül bármelyik. na ez a kibaszott unalmas.
-
subaruwrc
félisten
válasz
FragMaster #1013 üzenetére
06-ban is állítható, de igen vantageban van extreme beállítás.
-
subaruwrc
félisten
alakul a gyerek.
szállingóznak az extrém eredmények az 5870-nel.
3DMark 06 30423 pont singlecard.
gpu alapfeszen, gyári hűtéssel.
összehasonlításképp itt egy szénnéhajtott ASUS Matrix 285GTX 1125mhz-en.
30350 pont 5ghz-es I7-tel a popsija alatt...az I7 prcocipontjaival a radeon 31000 felett kapna. zárójel bezárva.
-
subaruwrc
félisten
De most mond azt, hogy nem jogos. 1600 sp-vel 14 fps, mikor az egy eves kartyak hozzak nv/nel a duplajat. Tudom a driver szar, de atinal mindig is szar volt, legalabbis eddig.
úgylátom felmerült a csőlátás mint fogalom.
most mond azt hogy nem jogos, hogy megkérdezem, miért erőlködsz azzal a retkes crysissal? NV-re optimalizált. az mond valamit? az ati kártyáknak ajándékcsomag van a kódjába úgyhogy egy olyan laza 25ször bonyolultabb úton kell képet alkotniuk.
szar a driver.
ezt az urban legendet is elkezdte valamelyik nagyokos azóta ezt tudjátok csak fújni.
hát igen lehet nem olyan leegyszerűsített mint az nv drivere és nincs mindennap 2 beta de istenem, ne kelljen már megrágni helyettetek a kaját.... -
subaruwrc
félisten
válasz
janos666 #900 üzenetére
nemtudom én mondtam olyat, hogy olcsó lett? egyedüliként szolgál dx11-gyel , vadiúj architektúra ellenfél nélkül, sajnos a profit a fő cél, nem lesz olcsóbb csak ha majd lesz ellenfele. egy szóval nem mondtam hogy nem drága a tudásához képest de talán leszarozni is erős...
Lauda
ezért mondom, te használod azt én használom ezt. ez így oké. csak majd meglátjuk te hogy reagálsz ha majd elkezdem szapulni az új nv karit a topikjába. szerintem ugyanúgy fogtok reagálni mint mi itt. -
subaruwrc
félisten
válasz
Alister71 #886 üzenetére
ott a lényeg.
pattoghatnak itt a zöldek hogy szar vagy valami. mutatni kell jobbat.
majd ha megjelenik az nv és alázni fog akkor majd azért lesz szar az ati mert hopp mindent elkezd féláron dobálni az nv-t meg nem lehet majd olcsóbban gyártani. pákk. ezvan. nem kell 1m2-es chipeket gyártani.az orosz mikrochip gyártása is azért maradt abba mert nem fért ki a gyárkapun...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Alister71 #881 üzenetére
én nem vitázom, csak nem vágom hogy miért mi vagyunk elfogultak
beszélgetünk a kártyáról a kártya topikjában. hűde elfogultak vagyunk juj. igaz is miért nem beszélünk a dx11-es nv kariról? hm? jahogy olyan nincs
Lauda
Nemreg volt egy 4890 oc-m, de utana se kophetett a 280-nak, ami egy eve piacon van.
éérdekes. nem vagy te rokona katt777-nek véletlen?
nála is minden ellentétesen működik mint a világon bárhol máshol.
lehet kikapcsolva hagytad az élsimit ahogy a gtx nél megszoktad és cpu limites volt a radeon
-
subaruwrc
félisten
válasz
janos666 #865 üzenetére
Vagy olcsó legyen vagy jó, de ez most inkább egyik se, nem hogy kettőt egyszerre.
te figyumá az nv most éppen milyen is? lassú de legalább drága? meg a crysis egyedüliként jobban fut rajta mint amd-n? meg nem lesz dx 11 kártya ebben az évben?
gyere szaladjunk vegyünk nv-t.én nem tudom riadóztattátok valamelyik nv topik unatkozó lakóit hogy jöjjenek ide és győzzenek meg minket hogy az amd szar? megnyugodhattok senki nem fogja ezt elhinni. lehet visszamenni zabot hegyezni.
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
CsendesMark #829 üzenetére
valószínűleg a ram visszaskálázás miatt csinálja. arra elég érzékenyek a gddr memóriák, ezért nem is veszi vissza az energiagazdálkodás a hd4xx0 szériánál a ram órajelét.
peetmaster
nekem nem így jött le, de ezesetben igazat adok.
peace. -
subaruwrc
félisten
válasz
peetmaster #827 üzenetére
jaj nehogymár.
26 col alatt élvezhetetlen is minden.
nem kéne mégegy ilyen emberke mint sniper.
neki se áll jól. -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #807 üzenetére
most őszintén te mi értelmét látod váltani, azonkívül hogy elmondhatod hogy van 3db 5870 a gépedbe és mellette egy alap vagy max léggel tuningolt 975-t? NINCS ÉRTELME. ennél magyarabbul nem tudom mondani.
S. Szabi
itt nem ezzel van a baj hogy megteheti e vagy sem.
hanem meglátásom szerint azzal hogy megteheti, de nem ért hozzá és úgy adja elő hogy csak párosával lehet venni a kártyákat mert egyedül semmit sem érnek ami egy nagy baromság. kérdezem én ma melyik játékra nem elég akár csak egy 4870x2 is 27 colban minden kimaxolva? a crysis nem opció.
a válasz az hogy mindenre elég. akkormeg? oké dx11. lesz az idén 2 játék ami dx11 címszó alatt jön. erre 300k-t? oké legyen. csak tudod kicsit kellemetlen olvasni azt hogy már semmi nem elég amikor sokunknak 1 év múlva lesz talán egy 5850-e. vagy mondhatnám felháborítónak is. -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #780 üzenetére
vagy CFbe 5870x2-öt veszek!
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #700 üzenetére
most őszintén. most van gondod a játékokkal? kötve hiszem. 3dmarkra karit venni...
énis ezért tarhálok -
subaruwrc
félisten
hát akkor várjunk együtt.
sniper
nem látok egy évre előre, de szerintem egy jó hosszú ideig tuti elég lesz a teljesítményük.
ha kölcsön adod őket tesztre akkor természetesen van értelme a 3 kártyás cf-nekjó de 975 alá biztos nem 1 karit veszek!
hát ha nem kompresszorral használod 4.8ghz-en akkor pedig bizony értelmetlen 1 nél több kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged