- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
intercooler #23144 üzenetére
1.3 V felé nem egészséges menni. Azért ennyi a vége a Trixx-ben.
-
Giot
addikt
válasz
Colos1 #23062 üzenetére
Köszönöm az információt!
(#23063) Yroll: Attól függ meg akarod e feszelni a VGA-t. Ha nem akkor elég lehet a CCC-ben az Overdrive funkció.
Egyébként az általad felsorolt programokon kívül van még egy amivel megpróbálkozhatsz az pedig a Sapphire Trixx.
Innen töltheted: [link] -
Giot
addikt
válasz
dilipok #23058 üzenetére
Akkor hajrá mozgasd!
Most mint mondjak erre..... nekem és havernak is sok lett a badsector, mire rájöttünk hogy nem érdemes forgatni a cuccot ha megy a gép.
Később eladtam a winyót egy ismerősnek, jeleztem a hibás sectorokat, külön figyelmeztettem ne forgassa vagy mozgassa miközben megy a gép, és figyelje nem e nő hibás sectorok száma.
Odafigyel rá kb 2 éve van nála a hibás szektorok száma nem nőtt.
Magamnak egy 750-es Samut vettem, odafigyelek rá nem mozgatom, forgatom ha megy, egy darab hibás szektorom sincs.Na de off end!
SRY! -
Giot
addikt
válasz
Dark-Bandi #23030 üzenetére
900/1200 környéke már jó lenne 1920x1080-as felbontáson.
De minimum az 5870 alapórajelét (850/1200) kellene megcéloznod. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #22975 üzenetére
Ahhoz képest milyen gyengén optimalizált, egész szépen elkocog.
-
Giot
addikt
válasz
Dark KillerX #22949 üzenetére
Pontosan hogy az AA és a DOF és a Very high opció, fogja meg a VGA-t, főleg ilyen magas felbontáson.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #22927 üzenetére
Beégetett feszről tudok más gyártónál is, de gyári lock-ról a ventifordulaton..........
Érdekes megoldás minden esetre.
Amúgy a lapjaikkal semmi gond én évek óta tőlük választok. -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #22924 üzenetére
Még ha a fesz beégetett is, a ventiszabályzásnak működnie kellene!
-
Giot
addikt
válasz
peetmaster #22922 üzenetére
A lentebb leírt metódusnak működnie kellene.
Esetleg nem cserélted fel a mentett Bios-okat?
Több ötletem most, nincs, hülyeségeket meg kár lenne írogatni. -
Giot
addikt
válasz
peetmaster #22917 üzenetére
Először lemented a gyári Bios-t az ATI WinFlash-el. (Simán a save-re kattintasz)
Majd a lementett fájlt megnyitod a Radeon Bios Editor-ral. (Minden fájl látható nézetre katt)
Állítgatsz amit akarsz, ahogy jónak látod. (Persze csak óvatosan nehogy valami gond legyen)
Elmented a változtatásokat.
Megint ATIWinFlash beolvastatod, Bios-t frissítesz.
Kb ennyi!(#22915) ittakary: SRY Man, nem állt szándékomban senkibe beletaposni.
-
Giot
addikt
válasz
csabika0001 #22909 üzenetére
A maximált órajelek a VGA Biosába vannak beégetve, általában azt veszik figyelembe a tuner progik.
Egyébként az előttem említett ATT jó kis progi. -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Sandrew #22668 üzenetére
Toxic-om van amin Vapor hűtés csücsül!
Akkor lenne releváns összehasonlítani az általad említett 4890-en lévő Vapor hűtést az 5830 Xtreme-en lévő hűtéssel ha egy kártyán lennének.
És "hidd el" az Xtreme 5830-on lévő hűtés kilehelné a lelkét a 4890-en, hangosabb lenne mint a Vapor, mert menne mint a meszes hogy meg tudja fogni a Celsiusokat.
Másrészt azért van könnyebb dolga az 5830-on lévő hűtőnek mivel az 58XX VGA-k kisebb csíkszélességen érkeztek. Bár gondolom ezzel te is tisztában vagy. -
Giot
addikt
válasz
MZsoltee #22664 üzenetére
A rev2-s 58XX PCB-re épülő 5830 hűtésének hatásosabbnak is kell lenni hisz ha jól láttam az Xtreme hűtése 3 hőcsővel rendelkezik míg az alap Sapphire 5830 5 hőcsővel.
(#22665) Sandrew: De most 58XX VGA-król beszélünk.
A ref 4890-hez képest lényegesen halkabb lehetett a Vapor. Másrészt ha nem megfelelő a házikó szellőzése bizony be tud durvulni bármely VGA hangja, és a szellőzés a Vapor féle kártyáknál különösen fontos. -
Giot
addikt
válasz
peterson1190 #22468 üzenetére
Igen elég neki.
-
Giot
addikt
válasz
peterson1190 #22465 üzenetére
Phenom2 X4 3Ghz felett. Vagy az i5 Intel oldalról ami erősebb mint az AMD, igaz drágább is.
-
Giot
addikt
válasz
peterson1190 #22463 üzenetére
Jól gondolod az erősen karcsú.
Alapból Phenom2 vagy i5 ajánlott mellé. Természetesen ez felbontástól is függ.
Esetedben milyen felbontásról lenne szó? -
Giot
addikt
Ennek annyi az alapfesz. A sajátom: [link] (bár ez még az elsők között vettem és azok általában jobban mennek nekem is sikerült egy jobbat kifognom) a csíkozódás a memória miatt lehet. A GPU-nak mennie kellene fentebb is bár a másfél év alatt találkoztam már a Toxic-ok között antituningosabb darabokkal is. (Már a Toxic- ok között antituningos.
)
900Mhz környékével próbálkozz be a GPU-ra.
Ja hogy batár hát az! -
Giot
addikt
válasz
krystman #22415 üzenetére
Nálam csont nélkül hoz valami 100fps felett nincs szaggatás a Duke Nukem-ben, igaz már száműztem a gépről, ronda szegény és elég gyenge lett a játék.
Inkább szoftveres gondod lehet.(#22412) Sandrew: Én is így voltam jó pár éven át folyamatos gépfejlesztés. Aztán tavaly összepakoltam, a mostanit, és jelenleg megelégedettséggel használom.
Igaz most már inkább lakás jár a fejemben, nem a PC.
De hogy kicsit kötekedjek veled. Venni kellene egy korrekt processzort, (Phenom2 vagy i5) és mellé egy jó vidkarit, ugye a minimum 5850/70 (de lehetne 68XX bár az 58XX több a tartalék) vagy 6950/70 nV oldaról GTX 560/70. Mindezt belökni 1920x1080-ra hogy a processzor kevésbé számítson és nyugodtan lehet tolni a játékot, akár magas részletesség mellett is.
Ha meg semmi sem elég építs CF et, vagy vegyél GTX 580-at.
Egyszer kell rászánni a pénzt és egy darabig el leszel vele............. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #22369 üzenetére
Az már a csúúúcs! -
Giot
addikt
válasz
Alpachino #22367 üzenetére
Csatlakozom a hozzád a tapasztalat ezt mutatja.
Az 5830 940/1200 környékén hozza az alapórajeles 5850-et (725/1000) Míg az 5850, 5870 órajelen (850/1200 ha jól emlékszem) pár százalékkal marad el tőle. Erre egy kiváló teszt: [link]
De 900/1200 on 5870 teljesítményt hoz az 5850.
Tehát röviden:
5830, 940/1200 ---- 5850
5850, 900/1200 ---- 5870
Ennyivel "butítottabb" a 30 az 50-hez képest mint az 50 a 70-hez képest. -
Giot
addikt
válasz
Dtomka #22330 üzenetére
Hehe ez jó.........
Ezen a felbontáson lassabb az 5850 Phenom2-vel karöltve mint az 5830 i5 2500-al.
Hiába no az Intel mindig is lépéselőnyben marad.
Azért kíváncsi lennék mennyit lökne az 5850-en egy i5.(#22331) TeeBee73: Ez van az Intel Intel marad. De ha lesz kedvem csinálok még egy tesztet 950/1200-on, csak erősen kavarog bennem a "minek" kérdés hiszen akkora procclimitem lesz mint egy ház.
-
Giot
addikt
válasz
TeeBee73 #22327 üzenetére
Nem a nagyobb felbontás miatt kaptál kevesebb pontot??
(#22328) izohipsza Nos ezt neked kell eldöntened, az alapján amit megtudtál eddig.
Én már leírtam a véleményem 5830 abba a rendszerbe.
Az 5850 nekem most 850/1200-on üzemel (5870 ref órajel.) és amint írtam is 1920x1080-ban szolgál hibátlanul, igényeimnek tökéletesen megfelel. Pedig előszeretettel tolom fel a részletességet a maximumra vagy közelébe. -
Giot
addikt
válasz
win7777 #22302 üzenetére
Phenom-ról beszélek nem pedig Phenom2 ről!!
A Phenom-ok sokat esznek, tuningban is elég gyengék, és teljesítményben is.
Nekem nem volt de komám cserélt Phenom-ot Phenom2 re.
A Phenom2 nagyon jól sikerült széria ami sajnos megkésve érkezett az Intelhez képest. Mint általában az AMD procik. -
Giot
addikt
válasz
izohipsza #22284 üzenetére
4870 1G ről léptem tavaly 5850-re lényeges különbség volt mind erőben (nálam 1920x1080-ban kell szolgálnia a VGA-nak itt sokszor elfogyott a 4870 főleg magasabb részletesség mellett míg az 5850 simán vette az akadályt nem köhögött neki eddigi legjobb videokártyám és most is elég szinte mindenhova ), mind látványban.
Egyértelmű hogy nagyon jó lépés lenne lecserélned.
Egyébként ha a fogyasztás érdekel akkor 5770 lenne az ideális. Lenne belépő szintű DX11-ed is.
De a mostani felhozatalban egyértelmű BestBuy a Sapphire féle extrém 58XX VGA-k.Viszont a Phenom széria nem valami kiemelkedő. Az AMD-nek nem sikerült jól.
Egy Phenom2 lenne a minimum az 5850 mellé, az is úgy hogy legalább 3.4Ghz vagy afelett ketyegjen, és még mindig CPU limited lenne nem is kicsi. -
Giot
addikt
válasz
Sandrew #22243 üzenetére
A tuning leginkább a GPU-tól függ. Ha egy jól sikerült GPU üldögél a PCB-n akkor akár egy gyengébb alkatrészekkel ellátott nyák-kal is jobban fog menni mint egy High-End nyák egy gyenge GPU-val.
Erre van a gyártóknak a legkevesebb lehetősége, tehát a válogatott GPU-ra.
Vagyis legnagyobb részt a szerencsén múlik.
Egyébként meg, a legjobb minőségű nyák-ok között van az eredeti referencia 58XX VGA-k.
Az igazságot meg a tapasztalataid mutatják meg. -
Giot
addikt
válasz
Sandrew #22227 üzenetére
A nagyobb VRM hűtés, a nagyobb hőveszteség miatt kell, a nagyobb hőveszteség pedig gyengébb minőségű alkatrészre utal. Valószínűleg emiatt annyi a maxfesz.
Tovább spóroltak a Sapphire-ék. De ez a felhasználásban nem szokott gondot jelenteni, az átlag User észre sem veszi.
Csak az ilyen tuningmániások mint mi is, észleljük hogy valami zavar van az erőben. -
Giot
addikt
Nocsak egy Toxic
Üdv a Toxic használók nem túl népes táborában.
Alapfeszen meddig megy el?(#22202) Lord Vader: Majd megtanulja, nem tudhat mindent elsőre.
(#22203) kisza25: Ja igen ilyen ez a versenyszellem, sok dolognak ez a mozgatórugója, és ez még a történelemben is jól látható.
-
Giot
addikt
Hm megint visszatért a topik témája a Dirt3 bench-hez?
Akkor tessék: [link] -
Giot
addikt
válasz
kisza25 #21996 üzenetére
Értem honnan közelíted meg a dolgot. De maradjunk az átlagos játékoknál.
(#21995) bence188: Értelek! Igazi "unique" tévéd van.
(#21997) dilipok: Van egy ismerősöm akit tévé ügyben elég nagy szakinak tartok, majd megkérdezem tőle hogy neki mi a véleménye erről a dologról. Vagy mit tud róla? Hátha tud valami okosat mondani.
-
Giot
addikt
válasz
kisza25 #21983 üzenetére
"De ha egy processzor elég egy játékhoz 1920x1080-ban akkor az elég lesz 1024x768-ra is "
Ez nem egészen biztos. Akkor jön valószínűleg az általad leírt anomália, vagyis CPU limites beállítást fog tapasztalni. Ergo teljesen feleslegesen vette meg az adott teljesítményű VGA-t elég lett volna egy gyengébb is. Hiszen kisebb felbontáson nem elég az adott processzor teljesítménye a VGA maximális teljesítményének leadására.
Vegyük példának az én konfigomat, jelen esetben 1920x1080-ban a magas részletesség mellett, alíg érezhető CPU limitem van, sok helyen nincs is.
De ez a processzor 1024x768-ban a VGA-t nagyon keményen limitálná.
No offense!! -
Giot
addikt
válasz
lama_lamm #21949 üzenetére
A 65, 70 C nem a táp miatt van. És valóban sok alapjáraton, ez inkább ingame érték.
Nézd meg az órajeleket, és azt hogy nem e terheli valami, hány %on dolgozik a GPU?
A mozilla4-nek volt egy olyan anomáliája hogy kiakasztotta a VGA-t 100%-ra. Fűtött rendesen miközben nem volt 3D-s alkalmazás ami terhelje.
Ezeket kellene megnézni. -
Giot
addikt
A Sapphire Xtreme kártyák hűtése hasonló a Vapor-X-hez. Egy különbséggel itt nem alkalmazzák a Vapor Chamber technológiát, és ha jól tudom a hűtés csak a GPU-val érintkezik. Cserébe rev2-es Sapphire 58XX kártyákon a Vapor hűtés 3 hőcsővel rendelkezett míg a "sima" 5 hőcsővel.
Jól bevált hűtések ezek a nonref Sapphire kártyákon nem kell tőlük félni. Csak egy jól szellőző kuckó kell hozzá. -
Giot
addikt
válasz
csabika0001 #21844 üzenetére
[link] Itt nézelődj, informálódj ez ügyben.
-
Giot
addikt
válasz
csabika0001 #21825 üzenetére
Hát rendesen megfeszelted, ennek fényében nem is olyan sok.
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21779 üzenetére
Nah várj!
Aközött hogy nem mozdul meg hogy ugyanolyan halk óriási különbség van!
A következőt próbáld meg.
A CCC-ben. (Catalyst Control Center) az Overdrive fülecskét keresd meg. Azon belül láthatod a hőfokokat és a venti fordulatszámát %-ban. Lőjj rá egy Furmark xtreme burning tesztet. és figyeld mi történik. Ha emelkedik a hőmérséklet, emelkedni fog a ventifordulat is. Feltéve ha az Ovedrive opciók között nincs kipipálva a kézi ventilátor szabályzás. Mert akkor ugyem marad a fix fordulat.
Így a legegyszerűbb kiszűrni az ilyesféle hibát.
Bár be kell hogy valljam a referencia 58XX VGA-knál én ilyen hibáról még nem hallottam, megbízható konstrukció. -
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21775 üzenetére
Akkor honnan tudod hogy nem működik az automata ventiszabályzás? Túlmelegedett a VGA és lekapcsolt játék közben, vagy miért kellett belőni fix 60%-ra?
A CCC-t használod? Tuning volt, van? -
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21773 üzenetére
Első nekifutásnak ez egy sima referencia VGA, Asus-os szofvterkörítéssel.
Röviden, tömören, mit próbáltál eddig tenni az ügy érdekében? Milyen programokat használtál? -
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21771 üzenetére
[link] Ő az?
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21769 üzenetére
Milyen?
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21767 üzenetére
A legtöbb esetben driveres gondok voltak az is főleg az elején, de sajnos ez nem szokatlan a Radeon-tól. Bár az nV-től sem idegenek a szoftveres gondok.
jer1choval értek egyet
"Ahogy azért olvasgattam semmivel sem volt több gond vele, mint bármelyik videókártyával a piacon..." Saját tapasztalataim is alátámasztják ezt a kijelentést.
Én sem most kezdtem a topikot olvasgatni, vagy a topikba írogatni.Ami jelentősebb hiba felmerült mostanság az az MSi TwinFrozer-el volt. Egészen pontosan átlagosnál kisebb tuningtartalék és problémás ventiszabályzás.
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Alap órajeleken használod a VGA-t?
(#21756) CsigaGyilkos: Milyen "gyermeteg betegségek"-ről beszélsz?
(#21754) belinho 5850 ajánlott részemről. Általában nagyobb a tartalék bennük mint a 68XX VGA-kban.
(#21761) jer1cho: Az 5850, 850/1200-on simán elég 1920*1080-ra.
-
Giot
addikt
válasz
TazLeacher #21671 üzenetére
Az alapfesz maradjon én annak a pártján állok. Apropó mennyi az alapfesze az Asus 5850-nek?
Közben megkaptam a kérdésemre a választ!
"a legtöbbünken a DirectCu-s táraságból 900/1200 volt alapfeszen a stabil. (ugye nekünk eleve magasabb az alapfesz asszem 1,116V)" -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #21541 üzenetére
Nos nem értek veled egyet ez ügyben!
Minden, ismétlem, minden teszt lefutott eddig az említett órajelen (950/1200)
Kb egy évvel ezelőtt teszteltem ki, a furmark segítségével. Játszani is játszottam ezeken az órajeleken persze nem 24/7. Csak ideiglenesen. Ingame sem volt gondom vele, de a hűtés kevés ezekhez a megahertzekhez, és ha nem lövöm be 75%-ra akkor 20 perc után elszáll, belefagy a tesztbe vagy játékba. És azért 75%-on akármennyire is jó a Vapor bizony már zajos.
Eddig 850/1200-on használtam 24/7. Most a Witcher2 tiszteletére megzavartam 900/1200-on, a ventifordulatot belőttem fix 60%-ra.
És ezen az órajelen vittem végig a játékot, gond nélkül.
Sőt úgy tűnik nem 950/1200 a vége a tesztek alapján 960-970Mhz közé teszem a végét a GPU-nak a memóriának pedig 1250Mhz magasság környékére.(#21550) Alpachino: A referencia 5850-nek 1.088V a feszültsége gyárilag.
(#21548) ittakary: Igazából arra voltam kíváncsi hogy vajon neked is olyan nagy a különbség az Average és a minimum fps között mint Wukiwo-nak akinek szintén 5870-e van? Szerintem nem rossz eredmény az.
-
Giot
addikt
válasz
Devin92devin #21538 üzenetére
Ezek az eredmények neked nem fognak mondani semmit.
Itt a topkban 8xMsaa-val teszteltünk. Így az lenne számodra is a jó összehasonlítási lehetőség, ha ugyanezeken a beállításokon (FullHD-ban, minden maxon, 8xMsaa-val) tesztelnél.(#21539) Sandrew: Ezt így nem mondanám hogy "semmit sem ér". Az extreme burning meg tudja taposni a kártyát. Én Furmarkkal teszteltem ki a 950/1200-at. És eddig még soha nem hasalt el egyetlen tesztben sem. [link]
Igaz az időtartam sem volt kevés. -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #21535 üzenetére
A 4Ghz-en ketyegő i5 azért csak hozott pár + fps-t.
Bár nem tudom hogy mennyit hozna egy 4Ghz-en dolgozó Phenom2.
Egyébként nem igazán jön ki a processzorbeli különbség.(#21534) Alpachino: Az szép! Bár ez annak is betudható hogy magasabb feszen dolgozik mint az 5850.
(#21536) Wukiwo: Hát, ezt nem tudom.
Van már rajtad kívül 5870-es eredmény?
-
Giot
addikt
Dirt3 Bench:
FullHD, Minden maxon. Vsync OFF.950/1200:
Average fps: 59.35
Minimum fps: 49.43850/1200:
A. fps: 55.30
M. fps: 45.82765/1125 Toxic default:
A. fps: 50.69
M. fps: 42.70725/1000 Reference deafult:
A. fps: 48.69
M. fps: 40.84Gyönyörűen emelkednek az fps-esek tuning hatására. +10 fps
-
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #20882 üzenetére
Szép és jó hatásfokú.
Grat hozzá kolléga!! -
Giot
addikt
A teszteknek itt van a helye!
Pont abban a kategóriában ami most a legjobban megy Radeon részről ez pedig az 58XX és a 68XX. És ezzel eljutottunk oda ami a topik témája nevezetesen 5830/5850/5870.
Ellentétben a processzor összehasonlítással és az AMD vs Intel dologgal. Ami bár valóban szervesen kapcsolódik mégiscsak off.
Az LP2 teszteket nagyon befolyásolja a CPU ellentétben az AVP benchmarkokkal ami úgy tűnik a "valóságot" a VGA erejét mutatja.
És egyetértek azzal aki azt mondja a legjobb ha saját tapasztalatból beszél az ember.
Talán még annyit hogy mindkét teszt egy egy játék motorjára épül, tehát ilyen terheléseket fog kapni játék közben is emiatt úgy gondolom releváns ide vágó. -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #20812 üzenetére
Így már jobb
.
A memória +50Mhz már nem hozott gyorsulást. Oda már GPU kraft kellene.
Valóban ez a teszt a VGA-ról szól. Hiszen fps-re pontosan ugyanannyit kaptunk miközben nálad egy i5 dolgozik.
Nálam ez a bench lesz az etalon.(#20817) Sandrew: AVP benchet csinálj. [link], [link]. Nem szól bele a CPU.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #20789 üzenetére
-
Giot
addikt
válasz
Alister71 #20780 üzenetére
Nem láttam a képeken.
Nálam ingame 850/1200-ra van belőve az 5850, teszteléshez meg 950/1200. Alapórajele a Toxic-nak 765/1125 a ref 725/1000.(#20781) kisza25: Ha egyszer találtok egy olyan benchmark-ot ami valóban a VGA-ra van kihegyezve szóljatok és megint összeülhetünk egy kis tesztelésre.
-
Giot
addikt
válasz
kisza25 #20778 üzenetére
Akkor mégis csak a CPU limithez lyukadunk ki?
Irreális hogy neked is többet hoz 880/1200-on mint nekem 950/1200Mhz-en.
Meg nem gondoltam volna hogy ekkora felbontáson is ennyire foghatja a procc.
Viszont ami érdekes hogy Lord Vader-nél miylen jól teljesít a 6850 a 8400 társaságában.(#20780) Lord Vader: Nah ez az ezért érthetetlen hogy egy szénné húzott 5850 csak annyit hoz mint egy alap 6850.
Ez a gyanú bennem is felmerült főleg hogy ott díszeleg az Intel logó az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest