- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
adatfalo #10971 üzenetére
"ha nem full hd-ban játszom egy játékkal akkor lekicsinyíti "
Ezt úgy kell érteni hogy fekete keret lesz körbe? Mert az úgy normális!
Ha full HD a monitorod és kisebb teszemazt 1680x1050-as felbontásban futtatod a játékot, akkor ha széthúzza teljes képernyőre az kicsit homályos lesz!Ennek ellenére szétlehet húzni teljes képernyőre, de emlékeim szerint ez nekem utoljára a 9.11-es hotfixes driverrel (olyan 150MB) sikerült, 10.3-al már nem,
ha hazaérek megnézem.
Abban viszont biztos vagyok hogy nekem ott van a 10.3-as driverben a Scaling Options. -
ffodi
veterán
válasz
adatfalo #9533 üzenetére
Hát ez tényleg érdekes. Pedig az nekem rendesen megdobja a min fps-t. Biztos, hogy ezzel indítottad: Heaven_d3d11_tess_enabled_gs.bat? Mert van egy ami nagyon hasonló: Heaven_d3d11_tess_enabled_CPU.bat.
Viszont neked alapba is több a max fps-ed mint nekem. Alapon van a vgad?
-
-
Bluegene
addikt
válasz
adatfalo #8098 üzenetére
sak már a hajamat tépkedem, hogy nem tudok dolgozni se... miért olyasmit dolgozol amihez szükség van egy RV870 GPU-re?
nekem mindig van tartalékban egy X300SE ami képet ad, emaileket küldeni, szöveget szerkeszteni, de még videót konvertálni is vagyis dolgozni tudok, sőt még filmezni és CS-zni is
még egy szösszenetet is írtam erről a kiváló VGA-ról
[link]
-
zuchy
őstag
válasz
adatfalo #8035 üzenetére
Ilyen tápról még nem hallottam. Lehet az 1000W-os is, ha nem minőségi, rossz tervezés.
Túlfeszültségnek nem szabadna létrejönnie, egy minőségi táp nem csinál ilyet, ha csak a villám nem csap bele.
Én kipróbálnám egy másik jó minőségű táppal. Kérdezd meg a tápos topikban, hogy milyen ez a táp amit használsz. -
zuchy
őstag
válasz
adatfalo #8033 üzenetére
alapból ott kezdődtek a gondok, hogy mikor először beraktam a gépbe a vga-t túlfesz miatt elromlott mind két vinyóm, valamint a dvd íróm és a billentyűzet+egerem.
Az komoly. Miféle tápod van? Szerintem az lesz a baj.
Egy ilyen eset után nem szabadna használni a gépet, főleg nem játékkal tesztelni.
Attól hogy megmérted a feszültségét, abból nem lehet következtetéseket levonni. Pl ha felvesz 200W-ot, akkor már nem biztos, hogy ugyanannyit kapsz. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
adatfalo #8018 üzenetére
Szerintem ez k.rva kevés, nekem Dirt2-ben minden maxon 8xAA-val 1920*1080-ban 50fps alá nagyon ritkán megy, de 45fps alatt még soha sem volt és az átlag az 55-60 körül van a max 70fps, nekem azért is tetszik a Dirt2 mert nagyon stabil teljesítményt nyújt alig van fps ingadozás. (win7 x64 (7600) op rendszert használok)
Mondjuk a procidnak nem árt egy kis tuning legalább egy 3,2-3,4ghz
Amúgy milyen op rendszert haszálsz és mikor volt telepítve?
ccc-ben minden jól van beálítva?
Esetleg még nézd meg a bioszban hogy a pci-e nincs-e 4x-es sebességre állitva. -
-
omikron23
senior tag
válasz
adatfalo #7235 üzenetére
Hi!
Egyszerű a megoldás, én is jártam már így, és nálam a hotfix miatt volt....
A Hotfix is egyébként egy teljes értékű driver, de nálam amikor azt raktam fel, a teljesítmény majdnem a felére esett vissza. Szedd le a drivereket, és rakd fel csak a 9.12-t, vagy a 9.11-et hotfix nélkül.... Tuti jó lesz.... -
Landon
addikt
válasz
adatfalo #7235 üzenetére
CoD6-nak nem szabadna akadoznia semmilyen beállításon sem. Próbáld meg hogy teljesen lepucolod a video drivert hotfixestül. Aztán próbáld meg a 9.11-es drivert és nézd meg azzal mit csinál. Heaven benchmark-nál jó lenne ha leírnád a beállításokat mert 1920*1080, 8xAA, 16xAF, High, Tesselation ON, Vsync OFF (ergo minden csont maxon van kivéve a vsync-et) nekem se éri el a 600 pontot csak olyan 59x körül de ez is romlott a driverekkel mert a 9.10-esnél még jobban teljesített nálam. A Win pontszámod teljesen normális. Mindíg a legalacsonyabb pontszám szerint fog pontozni. Nekem is vmi 5.9 a WD Caviar Black 640GB-el. 6 fölött úgy hallottam csak SSD-vel ad. Bár nem írtad, hogy a CPU-d meg van e húzva vagy nincs de amennyiben nincs az nem ártana 3GHz fölé tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged