Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
concret_hp #3039 üzenetére
Ha pl sm bus vezérlő rosszul van telepítve, akkor hiába teszed fel a vga drivert.....
Egyébként ElKebir kolléga jól mondja: Ha kitöltenéd adatlapod, hogy mi a konfigod jobban képbe lenne a segíteni akaró fórumtárs...
-
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3039 üzenetére
2560*1600? kábel akkor dp vagy dual dvi?
szerk.: leírhatnád már végre milyen hardverekkel van gondod, hogy ne kelljen annyi energiát gondolatolvasásra fordítani...
-
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3034 üzenetére
? nem nagyon értem mit írsz... (a driverek vagy hiányosak, vagy rosszul telepítetted fel, habár nem tudom mit lehet elrontani a next-next-ok folyamaton)
kérdésre viszont nem válaszoltál, telepítettél illesztőprogramot a monitorodhoz? (mit telepítettél, chipset drivert? igp-hez vga drivert?)
-
=HG=
addikt
válasz
concret_hp #3034 üzenetére
Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltójel ? Monitor felbontása mennyi ?
-
El Kebir
őstag
válasz
concret_hp #3032 üzenetére
ez szinte biztosan szoftveres gond lesz, valami rosszul van telepítve, beállítva. (monitor driver?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged