Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
lipido #12841 üzenetére
Én is a STB-t kötöttem rá, de sajna csak simán a kompozit bemenetre lehetett megoldani. Így a képminőség eleve gyenge, de az új gépemben a win7 mellet érdekes megjelenítési hibák is vannak, pl rövid kis csíkokban itt-ott random módon szétesik a kép egy pillanatra ,szóval valószínűleg valami "digitális zaj" kerül a képre, vagy csak simán a Win7 driver nincs a toppon. Szóval most én is keresek valami értelmes megoldást, ami rendesen működik Win7 alatt, de a komolyabb tunerek árából, szinte már majdnem lehet venni egy tuneres monítort is :S.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
lipido #12834 üzenetére
Ez bennem is felmerült mielőtt alaplapot vettem volna magamnak, de hamar rá kellett jönnöm, hogy sajna nem működik így a dolog :S. Így maradt a gépben a jó őreg TV tuner, aminek amúgy sem volt túl jó a képe, de ezzel az alaplappal (vagy ki tudja, lehet a Win7 miatt, mert eddig XP nyúztam) még rosszabb a helyzet.
-
Vartanus
őstag
válasz
lipido #12176 üzenetére
Valószínűsítem,hogy ahhoz hozzá adja az oprendszer által használt virtuális memóriát(lapozófájl) is, nálam is 4295Mb-ot ír de nem izgat a microfosnak vannak érdekességei ezzel nem kell foglalkozni,de az tény hogy 4Gbhoz inkább 64bites oprendszer dukál,ez az Asrock A85X Ext4 hivataloson oldalán található:
"Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® 32-bit OS. For Windows® 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation."-e szerint kevesebbet tud kezelni.
-
Dzsabba
aktív tag
-
-
Kolev33
tag
Persze.
Direkt azért rendeltem ezeket a ramokat.
"DDR3 2400 4GB Kingston KHX24C11T2K2/8X DS v 2pcs "
-
Kolev33
tag
Hm... én egy hibát kezdek felfedezni ami roppant idegesítő.
SteelSeries V2 hozzá tartozó usbs hangkártyával recseg az egész. De csak idő közönként.. Furcsa.. remélem nincs nagy baj. Mert ez a füles 0ft-ot ér a hangkártyája nélkül.
A prociban lévő integrált kártya a fullHD-ét nem nagyon szereti... legalábbis eddig... mintha akadozna a kép.. vagy nem tudom.. furcsa.. Ezzel a monitorral HDMI kábellel van össze kötve. Hm.. furcsa
De ez a hang téma egyre jobban idegesít..
The.Dark.Knight.Rises.2012.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE -
attiati
veterán
Lucidvirtu-ra googlizz rá, pár játék, szoftver használja (szerintem humbug)
A caps meg a kondenzátor, gondolom tartósabb bevonat van a dura caps-en, mint a solid caps-en. (de nem értek hozzá).Igazából egy fillért se fizetnék ezekre pluszban, de +3e ft-ot megérne, ha ezek a lapok stabilabbak, mint az a75 pro4.
-
atti_2010
nagyúr
Most olcsó a DDR3 beteszel 2 x4GB ramot többet nem kell foglalkozni vele és elég a 2 memória foglalat is.
headhunter Azt hiszem volt 2 mITX meg most ez az ITX.
(#1550) lipido
Akkor meg no para biztos elég egy darabig, toljad neki az MSI-t ha tetszik, nekem is 2x2 van és játszom is, a win 8 meg kevesebbet is fogyaszt, persze ha eredeti ezért nem szabad lecserélni. -
ígyvanferi
addikt
A 400-60APN igen, a 350-esnek viszont rövidek a kábelei, ahogy a Hexáknak is.
Az MS-Tech táp egyébként nem tűnik annyira ratyinak, bár nem nagyon említik a tápos topikban sem, ami nagyon nem ajánlott az az M-Tech. Ez az ms valami német cucc. Itt van egy német teszt ilyen táppal szerelt házzal (meg még pár hasonló olcsóval), a némettudásom már kikopott, meg nem is értek hozzá, de talán kevésbé szar, mint gondolnánk. Persze ettől függetlenül sem vennék ilyet, inkább +3K és egy 400-as FSP.
(#1231) troszti: az AMD szerint nem létezik nem K-s 3870.
-
Ghotto
csendes tag
számlán is pro4...van, az egész azzal kezdődött h pro4-m-et rendeltem , és elkavarta a rendelést a beszállító ( itt a helyi infó boltban rendelték meg) , a rendszerben sem volt meg, ezért megrendelték egy másik beszállító által...gondolom én hogy annak már pro4-et modnott, mert amikor telefonon kérdezte azt a beszállítót akik elkeverték, annak is pro4-et modnott telefonban, de nembaj , jó nekem ez a deszka is
-
Goose-T
veterán
Most néztem utána, a Chieftec táp, amit használok, CWT gyártmány, ami egy elég jónevű gyártó, többek között az Antec-nek és a Corsair-nek szállít tápokat. Persze ki is kérdőjelezte volna meg, hogy a Chieftec csak minőségi tápokat árul?
-
Goose-T
veterán
A gépben minőségi komponensek vannak, miért ne bírná akár a 24/7-et? Van úgy, hogy egész nap megy nálam, nehogy azt hidd, hogy kímélem.
medek3: az A10-5700-nak biztos elég, mert az 65W-os, egyébként meg lehet kapni akár 350W-os TFX tápot is, ha kicsi lenne a 200-as. Az már elviszi a diszkrét VGA-t is értelmes keretek között.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel i7 9700K
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9 14900KF processzor + Gigabyte Z790 UD alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest