- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
baloghbalint #13374 üzenetére
Az ütős páros lesz
-
Vartanus
őstag
válasz
baloghbalint #13372 üzenetére
A 6800K egy 270X-et is éppen hogy kihajt...az a felső határ neki,egy 270X CF-höz már tavaszi lepkefingsóhaj az ereje
Ha 270X CF-et akarsz jobban járnál szerintem egy R9 290 a 2db 270X helyett. Több helyen azt olvastam már hogy a CF-t és SLI-t a jövőben nem nagyon szeretnék alkalmazni a fejlesztők, jó példa erre a Total War: Rome II, elég mostohán bánik a multi GPU-s AFR rendszerekkel. Arról nem beszélve hogy, a jelen játékaiban is sokkal megbízhatóbb egy erős VGA mint 2 gyengébb CF-ben és még fogyasztással si jobban állsz. Én a helyedben tuti 290-et használnék 270X CF helyett,bár a 290 picit drágább mint az előző CF páros,de jobb is úgy vélem. Bármelyik mellett is döntesz ahhoz egy FX 83xx vagy a 3470-tól 4670K-ig valamelyik i5-ös proci.
-
Apollo_21
addikt
válasz
baloghbalint #13368 üzenetére
Kaveri megjelenés küszöbén állunk.."szinte"; tehát aki most fektet fm-be az már fm2+-t fog választani, ezt vedd figyelembe ha APU-s dolgokat veszel, mert rajtad marad...én legalábbis így gondolom...
Persze osztom a nézeted..ha nemjön be mindíg van valaki aki a kisebb teljesítménnyel is elvan..és némi buktával meglehet vállni tőle persze.
Csak magamból indulok ki..fas** am3as dolgaim voltak x4 965el..letettem 720Be-re...; aztán hogy kell az "új" lett fm2 370K..aztán most lett 750K-m
És kb buktam 10et..teljesítménybe lehet hogy majdnem ott vagyok 4.2re rántva...de nemérte meg variálni...mert Itt van Kari..kibírtam volna a legelső felállással még 2-3hónapot amíg kijön a Kaveri, de már mind1
Elégedett vagyok így is vele, csak fölös körök lettek lefutva. -
Kroni1
veterán
válasz
baloghbalint #13368 üzenetére
downgrade-elsz folyamatosan!?
-
Kroni1
veterán
válasz
baloghbalint #13365 üzenetére
hát igen, de akkor várd meg talán a Kaverit. Mondjuk játékra R9 mellé hidd el h jobb egy FX és a 970-es lap mint egy APU és az A88X chipsetes lap. Olyan dolgokban erősebb egy 6 vagy 8 magos FX nemcsak az APU-knál, de még akár az inteleknél is, ami nem látható egyértelműen csak az FPS értékekből. (de ugye játékoknál van más egyéb tényező is pl. frametime, képek közti késleltetés, stb. és nemcsak az FPS.) egy jó kis cikk az FX-ről ITT
Apollo kolléga megelőzött, de maximálisan osztom a véleményét! Semmi baj a 970 lapokkal, az ASUS M5A97 EVO R2.0 elég jól megcsinált lap, faxa UEFI biossal és nagyon jó áron van!
-
Apollo_21
addikt
válasz
baloghbalint #13365 üzenetére
Az lehet..de cpu erőben egyik most készülő APU sem éri be a 8320ad ez remélem világos...ha nekem lenne fx-em biztos nem cserélném APU-ra....
-
bszunyoghy
csendes tag
válasz
baloghbalint #13360 üzenetére
Simán lehet crossfire- be kötni azt a kártyát. Ha van elég pénzed 2 db ilyen szép kártyára. Dual grafik az viszont nem megy vele...
-
diablo1984
veterán
válasz
baloghbalint #13360 üzenetére
dobozán rajtavan, hogy max 6670-essel párosítható, így rosszul gondoltad!
-
diablo1984
veterán
válasz
baloghbalint #13358 üzenetére
ha azt mondom, hogy nem, akkor meglep a válaszom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest