- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
bdominik98
üzenetére
Az akadás az nem lep meg, a kép az igen.
Általában az akadásos példányok gazdái is dicsérik a képet és én is vásárlás előtt side by side hasonlítgattam LG oleddel. Nem képeken, videókon, hanem élőben. És úgy voltam vele, hogy kérdés nélkül kifizettem volna a felárat, ha annyival szebbnek látom. Nem így lett.
Anno még írtam is, hogy nem éreztem a +250e felárat az LG képét nézve. Ha az 1 millió Ft feletti (azt hiszem Sony) oleddel hasonlítottam össze, na ott egyből látszott, hogy más kávéház a kettő, de az LG esetén nem volt markáns különbség.
Igaz én C845-öt hasonlítottam, nem C765-öt, de nem hiszem, hogy a 765 képe alapban annyival rosszabb lenne a C845-nél.
Egyébként akkor azt tapasztaltam, hogy a C805 és C845 képe között kisebb a különbség, mint a C845 és C855 között. Az valami brutális volt. Még a feleségem is (akinek amúgy nincs szeme ehhez, az akadásokat sem látta, amíg nem mutattam mit és mikor figyeljen) egyből rávágta a C855-re, hogy hú ez még szebb. De árban meg LG oled volt.Mondjunk esetedben mindegy is, hogy azért rossz-e a kép, mert nagyon el van állítva, valami hiba van, vagy egyszerűen nem ehhez szoktál. Ezek mind lényegtelen kérdések, ha a TV tagja az akadós TCL miniled TV-k klubjának.

Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor