- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Qtya123 #35083 üzenetére
Ezt találtam, nálam segített a beépített Netflix dadogásánál. A nézhetetlen helyett egy teljesen nézhető smooth-ot kaptam, de azért nem tökéletes minden jelenetnél. Elvétve még így is előfordul hiba, de szinte hihetetlen, hogy mennyire jó lett, pedig már letettem róla. Igaz, én külső egységekről hajtom, de nem hagy a vérem
Szóval:
1. A speciális beállításoknál ki kell kapcsolni a mozgás simítást.
2. El kell indítani egy DV filmet (én Netflix-en csináltam) ilyenkor a TV automatikusan elindítja a DV IQ-t. Valamilyen oknál fogva ez a képmód nem teszi lehetővé a mozgástisztaság kikapcsolását, ezért
3. Át kell állítani a TV-t DV Fényes vagy DV Sötét módra (ez tetszőleges). Miután ez megvan,
4. A beállított képmód menüjében ki kell kapcsolni a mozgás simítást (ennél a két módnál ugyanis ki lehet), majd
5. Visszaállítani a képmódot DV IQ-ra.Mint írtam, hihetetlen sokat javult a Netflix lejátszás (nálam), de a YT feltöltő videója alatt is többen írják ezt. Remélem segít másnak is, akinél akad bármelyik belső app vagy külső eszköz HDR és DV alatt.
Itt a forrás:
How to Fix Motion Smoothing/Clarity/Jutter/Stutter Issue on TCL and Hisense with Google TV
Megjegyezném, hogy nem csak TCL probléma ez, bár igaz, ezzel kapcsolatban találtam a letöbbet. Panasonic vagy épp Sony TV-kről is találtam stutter hibákról szóló panaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged