- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35007 üzenetére
Most volt Alza-n akciós néhány GoogleTV-s, Titant nem is vettem volna.
Filmeken és tartalmon szinte soha nem látszik nekem hátrány, nekem így is elég fekete és elég jó a "zónálás". Természetesen nem olyan világos, mint a 765, de ez is bőven elég. DoVi-t kicsit sajnálom, de fele annyiba került, mint a TCL, bár ez 55 inch a 65 után, de a szobába ez jobban illik, másik szinte túl nagy volt.
2 dolgot vettem észre:
Valamelyik konfignál volt egyszer egy eset, hogy az egész képernyő fekete volt, és egy 2 soros fehér felirat középen, ott látszott, hogy néhány szó halványabb a másik zóna miatt, de azért ez elég ritka eset.
A másik az, hogy a szürkéje sajna nem a legjobb, Greyscale videókon látszik azért a "rács". Tartalmakkor szintén nem igazán vehető észre, 1-2 alkalom volt amikor megláttam, mert tudtam hogy ott van. A menüben látszik még néha, mert a GoogleTV háttere is szürkés.Szerintem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged