- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35023 üzenetére
Én 655-ön is láttam a Netflix-en a 3 test probléma jelenetnél, amikor sógit megkértem, hogy Nézzükmánmeg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mondjuk azt sem árt tisztázni, hogy kinél milyen szintű előfizetés van az adott streamingen.
Mert ha például Netflix -en akad DV módban egy film vagy sorozat, akkor tök mindegy, hogy másnál alapcsomagban jól működik -e. Semmi jelentősége nincs.
Nyilván ettől még lehet, hogy valakinél tök jól működik DV -ben. Csak ennek nem sok értelme van, hogy valaki beírja nála minden frankó, közben meg nem is DV -ben nézi.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Nincs konzolom, pc-m van. De észre veszem, főleg mióta téma itt ez az akadozás, már rendesen betege vagyok, néha még telón is látok röccenést film közben
De ezt a motion blurt inkább tv-boxrol veszem észre, pc-n az mpc-hc lejátszó bevan állítva, hogy 24p be játsza le, lehet emiatt, de ott nem tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest