- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35023 üzenetére
Én 655-ön is láttam a Netflix-en a 3 test probléma jelenetnél, amikor sógit megkértem, hogy Nézzükmánmeg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mondjuk azt sem árt tisztázni, hogy kinél milyen szintű előfizetés van az adott streamingen.
Mert ha például Netflix -en akad DV módban egy film vagy sorozat, akkor tök mindegy, hogy másnál alapcsomagban jól működik -e. Semmi jelentősége nincs.
Nyilván ettől még lehet, hogy valakinél tök jól működik DV -ben. Csak ennek nem sok értelme van, hogy valaki beírja nála minden frankó, közben meg nem is DV -ben nézi.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Nincs konzolom, pc-m van. De észre veszem, főleg mióta téma itt ez az akadozás, már rendesen betege vagyok, néha még telón is látok röccenést film közben
De ezt a motion blurt inkább tv-boxrol veszem észre, pc-n az mpc-hc lejátszó bevan állítva, hogy 24p be játsza le, lehet emiatt, de ott nem tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest