Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
kokokka #35014 üzenetére
Igaz hogy nekem csak egy 55C645-ös van itthon de streaming alatt az égadta világon semmi akadást nem tapasztalok, pedig Netflix, Disney+, Max, SkyShowtime és Prime Video tartalmakat is fogyasztunk rajta - igaz a Disney kivételével mindből Standard csomagokat.
Valamint Series X es PS4 Fat konzolokat is használok vele.
A szoftververzió V8-R51MT05-LF1V619
-
freeland0806
tag
válasz
kokokka #35014 üzenetére
Nekem 4-ből 4 tvm ilyen volt. Ebből a TCL C805-ön és a Philips 8118-on volt a legészrevehetőbb. Sajnos lutri, akár szállítás közben is kialakulhat, vagy már eleve így jön ki a gyárból. Amikor homogén színű háttér van főleg szürke vagy barnás és a kamera mozog le-fel stb olyankor veszem észre. Vagy amikor az eget pásztázza a kamera. Egyébként elvileg ez sajnos nem hiba a legtöbb gyártó szemében egy bizonyos szintig. Illetve akkor lenne az, ha mindig látnád nem csak bizonyos körülmények között.
Tömeggyártás van és azért lehet ilyen a tűréshatár ami a homogenitást illeti, na meg sok ember észre se veszi ráadásul. Nekem a családtagok közül is 4-ből 1 ember látja csak amit nem tudok hova tenni, de irigylem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest