- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
kispalsz #21854 üzenetére
Nem tudom hogy attól hogy Szegedi és a C645 lista van nekem, jó lesz-e majd a te készülékedhez...
Egyébként jó olvasni hogy mindenki elégedett a 805-ös tévével, de azt kell hogy mondjam az alacsonyabb kategóriás 55C645 is meglepően jól muzsikál a képet és a szolgáltatásokat tekintve.
Igaz valahol kompromisszumot kellett kötni az esetében mivel itt nincs 1000-es Nit és nincs 4K 120 Hz sem "csak" 1440p 120 Hz de ettől még ez is egy jó kis tévé.
-
kispalsz
tag
válasz
kispalsz #21777 üzenetére
Erre az első részére valaki tud megoldást?
"
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani."2) Lejátszót még ki kell tapasztalnom. Próbáltam egy filmet nézni, ki is írta bal felsőbe, hogy HDR10, meg a képi beállításokban volt IMAX opció is, és alul felül a képen csak kb 2 -2 cm fekete sáv volt. . Majd megállítottam, váltottam TV-re, TV-t kikapcsoltam. Majd folytatni akartam a filmet, amikor már nem volt IMAX lehetőség, csak Dolby Vision, és sokkal nagyobb kb 8-8 cm volt a fekete csík alul,felül. Nem tudom mi okozhatta ezt, ( A filmet csak simán folytattam, ahol abbahagytam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest