Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Multibit #77024 üzenetére
Én igazából mindegyikkel vitatkoznék, illetve a gigás lant még talán megértem ha valakinek szűk, de a többit azért nem igazán, mert konkrét nasként való használatra valójában még egy arm chipsetes is elég, de egy +-os Intel procis meg végképp. Értem ez alatt azt, hogy fileműveletekre szódával még a J-s modellek is elegek lehetnek. Inkább abban látom a paradoxont, hogy amilyen bő funkciókkal fel lett ruházva a DSM (főleg ha a community supportot is beleveszem), akkor már inkább home server mint nas kategóriában érdemes őket vizsgálni, arra meg tényleg kevés lehet már az alja. De másrészről meg hiába elégedetlenkedünk, ez a Synology filozófiája, ha vkinek tetszik akkor megveszi, akinek nem az meg vesz mást vagy épít magának valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest