Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
80000 - 79901
102192 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-07 18:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
őstag
-
PhoenixK
őstag
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy távolról, mobilról el tudjak indítani egy kikapcsolt NAS-t?
Köszönöm a segítséget.
-
Tamarel
senior tag
-
crazyzozy
tag
-
Tamarel
senior tag
-
crazyzozy
tag
-
crazyzozy
tag
-
crazyzozy
tag
-
Alex91
félisten
-
crazyzozy
tag
A gond az, hogy létrehoztál már egy SHR (Synology Hybrid RAID) kötetet a két lemezen, Ebben a kisebb lemez mérete a tárolókészlet mérete, és tükrözve van. Amit tehetsz:
- Dobd el a kötetet és a tárolókészletet. Itt minden adat törlödik!
- Hozz létre egy SHR (vagy akár sima) Tárolókészletet EGY-EGY lemezen, egymás után! Ne válaszd ki mind a kettőt, hanem csak új tárolókészlet létrehozása - egyik lemez, majd megint új tárolókészlet - másik lemez. Így lesz a két lemez külön-külön elérhető.
- Végül hozz létre mindkét tárolókészleten egy-egy kötetet, majd megosztott mappákat.Köszönöm PhoenixK!
Két mondatból megoldottad két napi kínlódásom!

Egy kérdésem lenne még. Hogyan kell beállítanom a fájlmegosztásokat, hogy az LG tv-m is lássa a servert? A dune multimédia lejátszóm egyből látta. A tv nem látja. -
ERPY
őstag
Nem tudom milyen géped, milyen oprendszered van. Nekem win11, ennek számomra semmi jelentősége, mert kikapcsolt állapotból is fel tudom kelteni. Ha alvásból szeretnéd, akkor van jelentősége, annak gondolom utána tudsz nézni, hogy mit kell a win-ben engedélyezni és hol.
Első körben én a biosban állítottam be, hogy fel lehessen ébreszteni. (Asus B660M-Plus)
Utána a routeren kell nyitni portot, amin bemész távolról, és azt a pc fixált ip címére irányítod, 7-9 porton.Én ezt leegyszerűsítettem annyira, hogy nem kell semmilyen port nyitás, semmi bohóckodás, hanem van egy kis weboldal a nason, amit ha bárhonnan egy böngészőből megnyitok, legyen telefon vagy pc, akkor mivel a nas otthon van a PC-vel egyetemben, szépen felkelti a pc-t. Távolról telefonnal a Splashtop alkalmazással gyönyörűen bármit megcsinálok (az ingyenes verzióhóz kell távolról a VPN), ha végzek ki is kapcsolom, és ezzel a módszerrel bármikor be.
Van még egy megoldás, nálam a bios beállításon kívül semmi más nem kellett ahhoz sem, hogy csinálsz a NAS-on a feladatidőzítőben egy parancsot, ami felkelti az azonos hálózatban levő gépet. Ehhez persze be kell lépni bárhonnan a nasra, és lefuttatni ezt a feladatot.
-
Statikus
senior tag
Ha mindent jól beállítottál, biosban is, routeren is, akkor simán mennie kell. Rengeteg helyen leírták már, melyik oprendszeren mit hogyan kell. Utána már akár telefonnal, akár a nassal is fel tudod ébreszteni. Sok helyen olvastam, hogy csak alvó módból lehet felébreszteni, nekem simán felkel kikapcsolt állapotból is. Lehet az alaplap miatt. Szóval 5 perc utána olvasás után szerintem lazán meg tudod oldani, annyi helyen írtak róla. Komolyan nagyon szívesen segítenék, de annál többet én sem tudnék mondani, mint a leírtak.
Nem 5 perc utánaolvasás és próbálkozás van mögöttem és nem egy informatikában erősen jártas (kicsit én is annak tartom magam, nem vagyok analfabéta) segítsége sem oldotta meg.
Azért megköszönném, ha azt a 3-4 dolgot leírnád nekem, amit én is olvastam már mindenfelé és mégsem sikerül.
-
ERPY
őstag
Ha mindent jól beállítottál, biosban is, routeren is, akkor simán mennie kell. Rengeteg helyen leírták már, melyik oprendszeren mit hogyan kell. Utána már akár telefonnal, akár a nassal is fel tudod ébreszteni. Sok helyen olvastam, hogy csak alvó módból lehet felébreszteni, nekem simán felkel kikapcsolt állapotból is. Lehet az alaplap miatt. Szóval 5 perc utána olvasás után szerintem lazán meg tudod oldani, annyi helyen írtak róla. Komolyan nagyon szívesen segítenék, de annál többet én sem tudnék mondani, mint a leírtak.
-
Statikus
senior tag
-
AiRLAC
veterán
Sok év alatt már többször nekifutottam, de még SOHA nem sikerült távolról WOL elindítani egyik pc-met sem... Minden eszközöm képes lenne rá elméletben, mégsem...
Ez valami annyira misztikus dolog, hogy senki nem tud segíteni, senkinek nincs tapasztalat, senki nem tudja mit kell beállítani...
Ha valaki érti a dolgát, tudja, hogy kell beállítani a BIOS-t, a Routert, mivel, hova kell elküldeni a magic pocketet, hogy elinduljon egy PC, kérem jelentkezzen. Ha két helyszínen lévő két különböző gépemet távolról el tudjuk indítani, szívesen kifizetek a segítségért 1 mérnökórát. Köszönöm.Nekem simán működik a backup Syno ébresztése Windows gépről. miniWOL 2.0 a szoftver amit használok hozzá.
-
Statikus
senior tag
Sziasztok
A WOL-al kapcsolatban lenne olyan kérdésem hogy a routerben is kell állítani valamit? DSM-ben bekapcsoltam a Wol on lan-t.
Bekapcsolva ezt látom:
Kikapcsolva ezt:
Mit kell még beállítani hogy működjön az ébresztés? Mindkét gép egy routeren van, a router meg a szolgáltató routerén.
Sok év alatt már többször nekifutottam, de még SOHA nem sikerült távolról WOL elindítani egyik pc-met sem... Minden eszközöm képes lenne rá elméletben, mégsem...
Ez valami annyira misztikus dolog, hogy senki nem tud segíteni, senkinek nincs tapasztalat, senki nem tudja mit kell beállítani...
Ha valaki érti a dolgát, tudja, hogy kell beállítani a BIOS-t, a Routert, mivel, hova kell elküldeni a magic pocketet, hogy elinduljon egy PC, kérem jelentkezzen. Ha két helyszínen lévő két különböző gépemet távolról el tudjuk indítani, szívesen kifizetek a segítségért 1 mérnökórát. Köszönöm. -
Viktoár
addikt
-
AiRLAC
veterán
Valószínűleg nem a host networköt választottad a container létrehozásánál.
Nekem ment a HA simán, jó (külső) portot adsz meg csatlakozáskor?iperf-re egyébként van a https://packages.synocommunity.com/ tárolóban a Synotools Monitor CLI csomag
-
Multibit
nagyúr
Sziasztok, a routert csak gombról lehet kikapcsolni? Utazom el egy hétre és szeretnék mindent áramtalanítani.
A routeren belül csak újraindítás opció van, nem találok kikapcsolás opciót.
Ki lehet húzni a konnektorból, van fizikai kikapcs gomb, arra lettem volna kívàncsi szoftveresen miért nincs kikapcs lehetőség, mint a NAS esetében, ott ki lehet szoftveresen is kapcsolni.
No mindegy, kikapcsoltam gombról
szeretnék mindent áramtalanítani
Ha valóban ezt szeretnéd, akkor ez konnektorból való kihúzást jelent, nem pedig szoftveres "kikapcsolást". Arról nem is beszélve, hogy szoftveres szolgáltatás után érdeklődsz, de a routered típusát nem árulod el. De mindegy is, konnektorból ki, ez jelenti az áramtalanítást. -
-igu-
veterán
Sziasztok, a routert csak gombról lehet kikapcsolni? Utazom el egy hétre és szeretnék mindent áramtalanítani.
Ki lehet húzni a konnektorból, van fizikai kikapcs gomb, arra lettem volna kívàncsi szoftveresen miért nincs kikapcs lehetőség, mint a NAS esetében, ott ki lehet szoftveresen is kapcsolni.
Ki is lehet húzni a konnektorból.
Vagy nem értem a kérdést. -
allein
addikt
-
siminhu
tag
Sziasztok,
dockerben próbáltam Ipref3-at és homassistantot, sajnos egyik sem elérhető…
van tippelek mi lehet az oka? Service fut, firewall off, UniFi Dreamachine PORT forward on…
köszi előre is…
-
PhoenixK
őstag
A gond az, hogy létrehoztál már egy SHR (Synology Hybrid RAID) kötetet a két lemezen, Ebben a kisebb lemez mérete a tárolókészlet mérete, és tükrözve van. Amit tehetsz:
- Dobd el a kötetet és a tárolókészletet. Itt minden adat törlödik!
- Hozz létre egy SHR (vagy akár sima) Tárolókészletet EGY-EGY lemezen, egymás után! Ne válaszd ki mind a kettőt, hanem csak új tárolókészlet létrehozása - egyik lemez, majd megint új tárolókészlet - másik lemez. Így lesz a két lemez külön-külön elérhető.
- Végül hozz létre mindkét tárolókészleten egy-egy kötetet, majd megosztott mappákat. -
zsamiatt
őstag
Nem csak tőled kérdem, ettől az időzített ki/be kapcsolástól nem használóik el hamarabb a vinyó, vagy lesz bármi negatív hatása hosszabb távon?!
Csak kérdezem, mert nem értek hozzá.de igen. A vinyonak is az a jó ha folyamatosan müködhet.
-
BrandonXXV
aktív tag
-
vicces
addikt
-
Borisz76
nagyúr
Igen, az SHR tömb lemezeit egyesével nagyobbra tudod cserélni.
-
Jim74
nagyúr
-
Peci
csendes tag
Igen, eddig kettő w10 (HUN) verzióval kísérleteztem, illetve:
Synology_VMM_Guest_Tool_1.5.3-0015.iso
virtio-win-0.1.217.iso
virtio-win-0.1.118.iso (mint régebbi - külhoni fórumokon emlegették mint megoldást)És még ilyenekkel is próbálkoztam már:
virtio-win-guest-tools.exe
virtio-win10-prewhql-0.1-146.zipAmi jön még az a w11 illetve az angol w10 is megérne egy próbát. (Csak idő-idő...)
Sziasztok!
No végre a végére értem ma a DS 720+ és virtuális gép problémának.
Kipróbáltam ígéretem szerint magyar w11-el is a telepítést és ez az út is szintén 56-os hibával ért véget.
Maradt annak a teóriának a tesztelése, hogy eredendően angol windows 10 és a virtio-win-0.1.118.iso menjen együtt.
A legnagyobb csodálkozásomra ebben a kombinációban lett a telepített oprendszerben simán működő hálókártya.
A direkt hálózati kapcsolat nem volt jó. De a virtuális gépet átállítva a virtuális switch-re gyönyörűen feléledt a hálózat. (Fix Ip, munkacsoport beállítása után teljes jogú tagja lett az így telepített gép a hálózatbak.)
Az angol win magyarosítása két kattintás így összességében teljes a siker.Minden esetre azért furcsa, hogy magyar oprendszerrel nem volt sikeres a telepítés akármit is csináltam. Nem tudom eldönteni, hogy ez a windows vagy a virtio-win hibája-e...
Köszönöm szépen mindenki segítését a témában ezúton is! Tanulságos kaland volt, de jó ha jó vége... :-)
-
Mahatma89
tag
Köszi a megerősítést!
2. napja csak másolgatom az adatokat ide-oda, az appok beállításai már a legkevesebb...
Szeretném, ha legalább 3 lemezből állna tömb, hogy legyen értelme az SHR1-nek akkor már.
Később a 3 TB-oskat egyesével ki lehet cserélni minimum 6TB-osra? -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg van egy SHR1-es kötetem 2 db 6TB-os lemezzel. Az volt a tervem, hogy miután minden adatot átköltöztettem a régi NAS-ról, utána az abban lévő 2 db 3 TB-osat -at beteszem a 6-osak mellé (Mert persze a synos raid calculator simán engedte így). Most szembesültem vele, hogy kisebb disket nem enged hozzáadni a tömbhöz
Gondolom a 3-asok mellé be tudnám tenni a 6-oskat. Arra gondoltam, hogy a 3-asokból csinálok egy másik tömböt, a megosztásokat átmozgatom arra, ha minden átment, akkor pedig újként hozzáadnám a 6-osakat a 2. tömbhöz. Ez kivitelezhető? Vagy van esetleg egyszerűbb megoldás?Kivitelezhető.
Csak ne felejtsd el, hogy milyen alkalmazásokat telepítettél eddig...mert azok a kötet1-n vannak.
Létrehozol a kötet2-t. ( 2*3 Tb lemezből )
Arra átmásolod az adatokat.
Törlöd a kötet1-t....ekkor törölni kell az alkalmazásokat is....
Majd a 2*3 Tb kötet2-höz hozzáadod a kötet1-ből kiaesett 2*6Tb lemezt.
Telepíted megint a kívánt alkalmazásokat.Vagy....hagyod az egészet a francba és külső USB-s merevlemezházba donod a 3 Tb-s lemezt....biztonsági mentésekre használva.
-
Mahatma89
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy SHR1-es kötetem 2 db 6TB-os lemezzel. Az volt a tervem, hogy miután minden adatot átköltöztettem a régi NAS-ról, utána az abban lévő 2 db 3 TB-osat -at beteszem a 6-osak mellé (Mert persze a synos raid calculator simán engedte így). Most szembesültem vele, hogy kisebb disket nem enged hozzáadni a tömbhöz
Gondolom a 3-asok mellé be tudnám tenni a 6-oskat. Arra gondoltam, hogy a 3-asokból csinálok egy másik tömböt, a megosztásokat átmozgatom arra, ha minden átment, akkor pedig újként hozzáadnám a 6-osakat a 2. tömbhöz. Ez kivitelezhető? Vagy van esetleg egyszerűbb megoldás? -
crazyzozy
tag
Pont ugyan így jártam én is. Létre kell hozni még egy kötetet a nagyobbik merevlemezen.
Csak nem jövök rà hogy, hogyan kell
-
forintuser
őstag
Sziasztok!
Full dilettáns vagyok ebben a témában. kérnék egy kis segítséget. Synology nas 220 vettem.
Két merevlemez van benne, egy 3,6 TB és egy 6 TB. Feltelepítettem mindent ahogy "kellett", de a 6 TB merevlemezt, látja, írja hogy jól működik, de valahogy csak a 3,6 TB látja, hogy mennyi adat van rajta,stb. másolni is csak oda tudok.Pont ugyan így jártam én is. Létre kell hozni még egy kötetet a nagyobbik merevlemezen.
-
blakey
titán
-
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Full dilettáns vagyok ebben a témában. kérnék egy kis segítséget. Synology nas 220 vettem.
Két merevlemez van benne, egy 3,6 TB és egy 6 TB. Feltelepítettem mindent ahogy "kellett", de a 6 TB merevlemezt, látja, írja hogy jól működik, de valahogy csak a 3,6 TB látja, hogy mennyi adat van rajta,stb. másolni is csak oda tudok. -
MrCsiT
addikt
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
DSM-ben be lehet állítani, hogy minden nap este 11-kor lekapcsoljon, másnap reggel 8-kor pedig vissza a NAS?
Köszönöm a segítséget.

-
AiRLAC
veterán
Úgy látszik igazatok van. Úgy kezelte a lemezt mintha nem lett volna rajta DSM sosem, telepítésnél felhívta a figyelmem hogy minden adatot elvesztek, majd a volume létrehozásnál ismét, ennek ellenére

Szerk: sztornó, túlságosan izgatott lettem és 1.2 TB / 1.8 TB-t olvastam.... ami pont kb. a valós adatmennyiség volt rajta.
Adatot viszont nem találok rajta semmit, SSH-val néztem - vagy csak rossz helyen keresem (/volume1-ben kerestem).
nincs rajta adat, az az 1.2GB az a filerendszer komponensei által foglalt.
-
ada19
őstag
Úgy látszik igazatok van. Úgy kezelte a lemezt mintha nem lett volna rajta DSM sosem, telepítésnél felhívta a figyelmem hogy minden adatot elvesztek, majd a volume létrehozásnál ismét, ennek ellenére

Szerk: sztornó, túlságosan izgatott lettem és 1.2 TB / 1.8 TB-t olvastam.... ami pont kb. a valós adatmennyiség volt rajta.
Adatot viszont nem találok rajta semmit, SSH-val néztem - vagy csak rossz helyen keresem (/volume1-ben kerestem).
-
AiRLAC
veterán
Sziasztok,
Egylemezes (DS115j)-ról szeretnék migrálni kétlemezesre (RS214). A 115j-n még 6.1.7 DSM van (jelenleg 4 TB lemez, de van egy régi 2 TB félrerakva amin ugyanez a DSM van), az RS214-en már legújabb DSM 7.
Az adatok másolgatása és a 115j-n DSM frissítése nélkül megtudom etetni a 214-el egyszerűen ezt a két lemezt? Basic "raid" lenne a célom. A Synology leírása ha jól értem azt írja hogy a forrásnál is frissíteni kell: [link]
Köszönöm!
Megpróbálhatod, egy próbát megér, de az egylemezes->többlemezes migráció nem szokott menni, mert más a partíciók kialakítása.
-
AiRLAC
veterán
Akkor azon a lemezen már volt egy DSM7-s rendszer.
( Lehet , hogy kötet nincs létrehozva....de attól még ott a rendszer rajta. )Egy teljesen új , partició nélküli lemezt betéve van lehetőség DSM6-t is telepíteni.Vagy a meglévő lemeztről törölni kell a particiót PC-n.
Amúgy ha migrálni akarsz, akkor vegyél ki belőle minden lemezt és a DS115j-ből tedd át a lemezt és úgy nézd meg, hogy mit ajánl fel.
De lehet , hogy nem támogatott :
Ennek ellenére volt itt olyan akinek ment a migrálás.
Mondjuk a listában nincs RS széria feltüntetve....
Ki kell próbálni.
Ha nem megy, akkor meg másik lemez bele, rendszer rá és hálózaton át lehet feltölteni adattal a DS115j-ről.Van egy flash modul mindegyik Synoban, az uboot/BIOS meg a betöltéshez szükséges minimális dolgok azon vannak, ha telepített valaki már egy 7es verziót rá régebben akkor ez is frissül és látja az Assistant/telepítő ezt.
-
Borisz76
nagyúr
Nem csináltam mostanában "tiszta" telepítést de lehet, hogy ha a webassitant-al indítod, akkor automatikusan a DSM7-t tölti le és telepíti.
Biztos, hogy lehet DSM6-t is telepíteni ...legfeljebb nem a web-es telepítőt kell használni.
Majd írd meg , hogy hogyan is ment a dolog és sikerült e ?!
-
ada19
őstag
( Lehet , hogy kötet nincs létrehozva....de attól még ott a rendszer rajta. )Egy teljesen új , partició nélküli lemezt betéve van lehetőség DSM6-t is telepíteni.Vagy a meglévő lemeztről törölni kell a particiót PC-n.
Amúgy ha migrálni akarsz, akkor vegyél ki belőle minden lemezt és a DS115j-ből tedd át a lemezt és úgy nézd meg, hogy mit ajánl fel.
Ki kell próbálni.
Ha nem megy, akkor meg másik lemez bele, rendszer rá és hálózaton át lehet feltölteni adattal a DS115j-ről.Köszönöm, megnézem.
Egyébként garantáltan nem volt ezen az SSD-n DSM sosem, Proxmox volt régen de töröltem partíciókat úgy raktam be próbára. Synology Assisant írta hogy DSM 7 és Connect esetén egy minimál webes felület be is jött ahol kérte a .pat fájlt.
-
Borisz76
nagyúr
Ki kell próbálni.
Ha nem megy, akkor meg másik lemez bele, rendszer rá és hálózaton át lehet feltölteni adattal a DS115j-ről. -
ada19
őstag
Hogyhogy nem lehet rajta rendszer? Synology Assistant üres lemezzel is írta már hogy DSM 7 van rajta, majd nyilván kért .pat fájlt amikor betettem egy üres SSD-t. Vagy itt van lehetőségem a 6 downgradere is?
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok,
Egylemezes (DS115j)-ról szeretnék migrálni kétlemezesre (RS214). A 115j-n még 6.1.7 DSM van (jelenleg 4 TB lemez, de van egy régi 2 TB félrerakva amin ugyanez a DSM van), az RS214-en már legújabb DSM 7.
Az adatok másolgatása és a 115j-n DSM frissítése nélkül megtudom etetni a 214-el egyszerűen ezt a két lemezt? Basic "raid" lenne a célom. A Synology leírása ha jól értem azt írja hogy a forrásnál is frissíteni kell: [link]
Köszönöm!
Ha az RS214-ben nincs lemez, akkor azon nem lehet rendszer sem.
Azaz a DS115j-ből fogod és átteszed a lemezt bele.
Innen 2 lehetőség van :
- Semmi......
- Felajánlja a migrálást és elfogadod, elindítod. -
ada19
őstag
Sziasztok,
Köszönöm!
-
Rick4
félisten
Elképesztő, a kettővel ezelőtti hozzászólásodat cáfolod meg.
Be kellene fejezned a tanácsok osztogatását mert az biztos, hogy nem értesz a témához.
Elképesztő, hogy nem vagy képes értelmezni, milyen válasz érkezik milyen felvetésre. Elképesztő, hogy nem vagy képes különbséget tenni aközött, hogy valakinek NINCS visszaosztása, mert a kollégának ez volt a gondja, vagy valakinek kevés, esetleg lassú a visszaosztása.
Be kellene fejezned azt, hogy megpróbálod másoknak megmondani, ők mit tegyenek, leglaább addig, amíg képtelen vagy felfogni a nincs és a van, de kevés, mert passzív vagy közötti aprócska, de mégiscsak létező különbséget!Azért ha nem haragszol, ezért én most jól kiröhöglek, mást úgysem érdemelsz !

-
petir
senior tag
Az UPNP annak jó aki nem ért hozzá és/vagy lusta betesz egy pipát oszt jóvan` biztonsági szempontból azért necces...tegyük hozzá.
Ha a kliensed passzív azaz nincs port nyitva akkor Te csak aktív klienssel tudsz kommunikálni . Ha nyitsz portot aktív leszel ebben az esetben a kommunikáció mindenkét irányba nyitott lesz tudsz aktív és passzív klienssel is kommunikálni ami a sebességben mutatkozik.
Ncore kép nem szerencsés mert ott az oldalon nem jelzi , hogy milyen állapotban van a kliensed. Bh talán ebből a szempontból jobb ha ellenőrizni támad kedvünk
Ahogy feljebb is írták egy portchecker fényt derít eme kérdésre.
-
Mezga Aladár
veterán
Elképesztő, a kettővel ezelőtti hozzászólásodat cáfolod meg.
Be kellene fejezned a tanácsok osztogatását mert az biztos, hogy nem értesz a témához.
-
Rick4
félisten
-
zsamiatt
őstag
csak a pasziv mod megy
aktivhoz kell portot beküldeni
vagy upnp -
-Maujuri-
aktív tag
-
Rick4
félisten
Érdemes azt a gyári 16881-es portot valami magasabb véletlenszerű portra átteni a DS-ben, és azt a portot kinyitni a routeren. De ettől még előfordulhat hogy nem fog (sokat) feltölteni, általában a gyorsabb sávszélességgel rendelkező (gyakran adatközponti) klienseket részesítik előnyben (nC*r*-on például mindegy mert ott a seed időt nézik csak, ha van Prémium csomagod akkor meg minden mindegy).
Ne írjatok már baromságokat!
Nincs szükség port nyitásra, megy a feltöltés akkor is, ha nincs a routeren nyitva a torrentnek port. Teszteljétek le egy port szkennerrel, ha megy a DS akkor nyitva a port, ha leállítod, akkor zárva a port.
Ismét leírom, nem kell portokat nyitogatni! -
AiRLAC
veterán
Érdemes azt a gyári 16881-es portot valami magasabb véletlenszerű portra átteni a DS-ben, és azt a portot kinyitni a routeren. De ettől még előfordulhat hogy nem fog (sokat) feltölteni, általában a gyorsabb sávszélességgel rendelkező (gyakran adatközponti) klienseket részesítik előnyben (nC*r*-on például mindegy mert ott a seed időt nézik csak, ha van Prémium csomagod akkor meg minden mindegy).
-
Rick4
félisten
Nálam semmiféle port sincs nyitva a routeren torrentnek, soha nem is volt, és megy a download station a sokadik nason 2012 óta probléma nélkül.
-
Rick4
félisten
Ne velem vitatkozz, én csak linkeltem egy másik nézőpontot.
A link tartalmára írtam a választ, konkrétan úgy kezdődött, hogy ehhez képest.... Ha a te véleményed lett volna, akkor veled vitatkoznék, pontosabban neked állítottam volna a tényeket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ehhez képest viszont a syno kompatibilitási listáján fent van az összes purple, szóval ha csak egy hajszállal is rosszabbul menne tőle a rendszer, vagy akár csak 1
%-kal több gond fakadna a purple vinyókból, mint bármi másból, véleményem szerint egész egyszerűen nem lenne fent.Ezek is nyilván azért ajánlják, mert nem jó bele: [link]
Egyedül a max lcc érték 300K ami a redeknél 600K, de mire az összejön, 10 éves lesz egy ilyen vinyó, viszont ez legalább biztosan cmr-es.
Ne velem vitatkozz, én csak linkeltem egy másik nézőpontot.
-
Rick4
félisten
Pár napja olvastam ezt az írást itt Logout-on, abban többször is írja a fórumtárs, hogy nem jó ötlet NAS-ban surveillance célra készített szánt HDD-ket (pl. WD Purple) használni, mert a firmware-jük nem tartalmaz CRC ellenőrzést, hibadetektálást. Ha valóban ez a helyzet, akkor az adataid fontosságától függően nem feltétlenül jó ötlet ebben gondolkodni.
Ehhez képest viszont a syno kompatibilitási listáján fent van az összes purple, szóval ha csak egy hajszállal is rosszabbul menne tőle a rendszer, vagy akár csak 1
%-kal több gond fakadna a purple vinyókból, mint bármi másból, véleményem szerint egész egyszerűen nem lenne fent.Ezek is nyilván azért ajánlják, mert nem jó bele: [link]
Egyedül a max lcc érték 300K ami a redeknél 600K, de mire az összejön, 10 éves lesz egy ilyen vinyó, viszont ez legalább biztosan cmr-es.
-
oxox
addikt
-
4Grider
félisten
Beállítások (bal alsó sarok fogaskerék), BT, TCP port.
-
oxox
addikt
Ave
Download station-ban hol tudom megnézni, hogy a NAS melyik portot használja kimenő adatrat/torrent feltöltéshez? Kikéne nyitnom a routeren, csak éppen nem tudom melyik az. Minden client-ben lévő enable, de csak leecher vagyok.
-
AiRLAC
veterán
Ezt hol tudom pontosan kikapcsolni?
Amúgy most nézem más üzenet is jött sajnos az értesítési sávba..
A HDD-nél ennek ellenére mindent rendben lát most:

Újraindítás megvolt. Felállt gyakorlatilag azonnal.
Szerk:
Ahh megvan
Tároláskezelő -> HDD/SSD -> Általános fül -> Írási gyorsítótár engedélyezése - pipa KIAz a fura amúgy, hogy így ment éveken keresztül...igaz már egy HDD-t megettem. Ez a 2. kb olyan 3,5 éves lehet.
Valószínűleg döglődik a lemez, én cserélném.
-
oxox
addikt
Sziasztok,
Elolvastam Borisz76 DSM leirását (ezúton is köszi neki
)
valami lehet elkerülte a figyeltem, vagy csak szimplán valamit rosszul csináltam.csináltam egy plex mappát, alá csináltam egy video almappát, elérést adtam plexnek is irás/olvasás
tegnap találomra behúztam egy filmet, és meg is jelent a TV-re letöltött plex felületen (igaz a torrent név alatt, tehát nem dobta fel a filmről az infokat...valami nem kerek
)Ma felraktam a download station-t, és rápróbáltam, csak ugye a torrentek csinálnak a video almappa alá egy másik almappát a film cimével. Ezt viszont nem látja igy a plex. Mit kéne beállitanom?
DS220+ a cucc

köszi
oxoxez már nem aktuális..ill. ami igen, az nem ebbe a fórumba
-
petir
senior tag
A write cache alapból be van kapcsolva a legtöbb lemeznél, ezt javasolt a lemez beállításainál kikapcsolni.
Volt valami váratlan leállás, pl. áramszünet? Ha igen, akkor röviden: A gyorsítótárban (cache) volt valami a legutóbbi leálláskor, amit a lemez már nem tudott időben a végleges mágneslemezre írni. Pontosabban nem biztos benne a rendszer.Ezt hol tudom pontosan kikapcsolni?
Amúgy most nézem más üzenet is jött sajnos az értesítési sávba..
A HDD-nél ennek ellenére mindent rendben lát most:

Újraindítás megvolt. Felállt gyakorlatilag azonnal.
Szerk:
Ahh megvan
Tároláskezelő -> HDD/SSD -> Általános fül -> Írási gyorsítótár engedélyezése - pipa KIAz a fura amúgy, hogy így ment éveken keresztül...igaz már egy HDD-t megettem. Ez a 2. kb olyan 3,5 éves lehet.
-
PhoenixK
őstag
A write cache alapból be van kapcsolva a legtöbb lemeznél, ezt javasolt a lemez beállításainál kikapcsolni.
Volt valami váratlan leállás, pl. áramszünet? Ha igen, akkor röviden: A gyorsítótárban (cache) volt valami a legutóbbi leálláskor, amit a lemez már nem tudott időben a végleges mágneslemezre írni. Pontosabban nem biztos benne a rendszer. -
petir
senior tag
-
Jim74
nagyúr
Pár napja olvastam ezt az írást itt Logout-on, abban többször is írja a fórumtárs, hogy nem jó ötlet NAS-ban surveillance célra készített szánt HDD-ket (pl. WD Purple) használni, mert a firmware-jük nem tartalmaz CRC ellenőrzést, hibadetektálást. Ha valóban ez a helyzet, akkor az adataid fontosságától függően nem feltétlenül jó ötlet ebben gondolkodni.
Köszi, elolvasom.
-
oxox
addikt
Sziasztok,
)
valami lehet elkerülte a figyeltem, vagy csak szimplán valamit rosszul csináltam.csináltam egy plex mappát, alá csináltam egy video almappát, elérést adtam plexnek is irás/olvasás
tegnap találomra behúztam egy filmet, és meg is jelent a TV-re letöltött plex felületen (igaz a torrent név alatt, tehát nem dobta fel a filmről az infokat...valami nem kerek
)Ma felraktam a download station-t, és rápróbáltam, csak ugye a torrentek csinálnak a video almappa alá egy másik almappát a film cimével. Ezt viszont nem látja igy a plex. Mit kéne beállitanom?
DS220+ a cucc

köszi
oxoxill. úgy látom csak leech-elek....

-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
oxox
addikt
Sziasztok,
)
DS220+ a cucc

köszi
oxox -
AiRLAC
veterán
Elméletileg igen, de ha hozzájutsz még egy ugyanolyan 2GB-os modulhoz mint ami van benne akkor 4G-val már rendben lesz (sokan bővítenek és kiveszik a gyári modult. Ha nagyon nem találsz nekem van egy a fiókban és megyek Magyarországra hó végén
) -
eihwaz
tag
-
eihwaz
tag
-
PhoenixK
őstag
Bár csak docker-ben fut, de nézd meg a Bitwarden-t. Személyesen még nem próbáltam, de a Lastpass-al emlegetik egy szinten
-
-igu-
veterán
A SafeInCloud adatbázisa bárhol tárolható, de az alkalmazás nem a NAS-on fog ülni, hanem azon az eszközön, amin használni akarod (win, android, iOS, etc.)
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Létezik olyan jelszókezelő alkalmazás, amit Synology NAS-ra tudok telepíteni és oda mentegetni a jelszavaimat. Nem kell semmilyen alkalmazás hozzá, elég ha a NAS-on meg tudom nézni.
Az fontos, hogy fájlként az adatbázis mozgatható legyen mondjuk ha veszek egy új gépet.
-
Jim74
nagyúr
Nekem egy szem 6TB-os purple van benne, (szintén 920+, de gondolom az itt nem számít) jelenleg 15120 óránál jár, hibátlan, mivel nem a párnám alatt van a nas, így se zajról, se rezgésről nem tudok nyilatkozni.
Úgy rémlik, mikor az elején kint volt az asztalon működés közben pár teszt erejéig, abszolút nem volt hajlandó melegedni, még meg is lepődtem, épp csak kézmeleg volt.Köszi az infót
. -
Parson
addikt
Sziasztok, van egy nagyon fincsi problémám (remélhetöleg csak nekem az, és ti kapásból vágjátok a megoldást).
Szóval Google Chrome browsert használok, és ezen nem szeretnék változtatni egyáltalán.
Mindeddig a Google Chrome-ban a DS oldalara navigalva a Chrome egy 'nem megbizható oldal' vagy mifélével jött (nem magyar nyelven használom, igy most passz, hogy mit ir egzaktul), amin alul mindig volt egy opcio, amit ha lenyitottam, akkor ott saját felelösségre tovább tudtam lépni a Synology Disktation oldalára (zárolt képernyöjére). iPad-en iPadOS 15.5 (aktualisan utso) alatt ez még mindig igy müködik. DE macOS Monterey 12.4 (aktuálisan utso) alatt a chrome-ban nincs ez az opcio egyaltalan, es sehogysem tudom megnyitni sajat alhalozati cimen sem a sajat Synology Diskstation-öm sajat oldalat... hiába szorakozok mindenfele engedellyel, eddig semmi elörelepes.
A fö gond, hogy azt mondja, hogy az oldal nincs hitelesitve vagy mi (Zertifikat nem felel meg a kivánalmaknak).Van vkinek megoldasa vagy ötlete, hogy mégis mi a toszt tegyek??
KÖszi elöre is 
-
Rick4
félisten
Nekem egy szem 6TB-os purple van benne, (szintén 920+, de gondolom az itt nem számít) jelenleg 15120 óránál jár, hibátlan, mivel nem a párnám alatt van a nas, így se zajról, se rezgésről nem tudok nyilatkozni.
Úgy rémlik, mikor az elején kint volt az asztalon működés közben pár teszt erejéig, abszolút nem volt hajlandó melegedni, még meg is lepődtem, épp csak kézmeleg volt. -
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
DS920+-ban ha lecserélném a WD Red Plus-okat Purple-ökre, akkor lenne valamilyen hátránya a dolognak? (teljesítmény, biztonság, akármi).
Köszönöm

-
Del Tommaso
tag
Pont most cserélem majd egy ismerősnél a DS413j-t. Neki DS216+ lesz, nagyobb lemezekkel, mondjuk neki kell Docker is a jövőre nézve.
DS420j a te céljaidra elég lehet. Szerintem a DS4/920+-ra migrálás is menne, pont most írta valaki hogy működött j-ről pluszra (legalább 2 lemezes legyen a j, ennyi).
Szerintem a DS420+-nak ugyanazok a ventijei vannak mint az összes többi-nek, szóval nem gondolom hogy hangosabb lenne mint bármelyik hasonló (a legtöbb ugyanazzal a 9cm-es típussal van szerelve).
Köszönöm az infókat !
-
AiRLAC
veterán
Sziasztok,
Tanácsokat kérnék NAS csere ügyben:
Van egy már öregecske és lassúcska DS413j 4x3 TB WD Redekkel Synology SHR RAID 5-ben.
Az adatokat nem tudom backup-olni, ( cirka 9 TB) ezért migrálnám őket az új cuccba és a RAID 5-öt is megtartanám.
Kizárólag file megosztásra használom plusz egy Transmission kliens fut rajta.
Ezt szeretném cserélni egy újabbra, gyorsabbra.Alternatívák:
DS420j: ez lenne a költséghatékony és olcsó megoldás, csak kérdés, hogy sebességben lépek-e vele előre. ( 125 ezer )
DS420+: a középút, ez már combosabb vas, a gondom ezzel, hogy a hivatalos Synology ajánlásban nem támogatott a HDD migráció j-ről plus-ra, erről azt olvastam, hogy nagyon hangosak a ventik, ez gáz, mert a nappaliban lenne a cucc, előny a két SSD slot. ( 195 ezer ) 2 core CPU, 2 GB RAM
DS920+: ez az elrugaszkodott verzió ( tényleg kell ez nekem ? ) ( 224 ezer ) 4 core CPU 4 GB RAM, ennél ugye hivatalosan megint nem támogatott a HDD migráció, de itt is van SSD cache.
Ha a 420+ mellett döntenék, akkor meg már a 920+ árkülönbözete már nem jelentős.
Kérdés, hogy kell-e nekem ilyen combos vas egy relatíve egyszerű felhasználású, otthoni környezetre vagy erre bőven elég a 420j.Köszi a tipppeket !
Az árakat az itt hirdető Darkness kolléga hirdetéséből vettem.
Pont most cserélem majd egy ismerősnél a DS413j-t. Neki DS216+ lesz, nagyobb lemezekkel, mondjuk neki kell Docker is a jövőre nézve.
DS420j a te céljaidra elég lehet. Szerintem a DS4/920+-ra migrálás is menne, pont most írta valaki hogy működött j-ről pluszra (legalább 2 lemezes legyen a j, ennyi).
Szerintem a DS420+-nak ugyanazok a ventijei vannak mint az összes többi-nek, szóval nem gondolom hogy hangosabb lenne mint bármelyik hasonló (a legtöbb ugyanazzal a 9cm-es típussal van szerelve).
-
Del Tommaso
tag
-
Patice
Topikgazda
Sziasztok,
Van egy már öregecske és lassúcska DS413j 4x3 TB WD Redekkel Synology SHR RAID 5-ben.
Az adatokat nem tudom backup-olni, ( cirka 9 TB) ezért migrálnám őket az új cuccba és a RAID 5-öt is megtartanám.
DS420j: ez lenne a költséghatékony és olcsó megoldás, csak kérdés, hogy sebességben lépek-e vele előre. ( 125 ezer )
DS420+: a középút, ez már combosabb vas, a gondom ezzel, hogy a hivatalos Synology ajánlásban nem támogatott a HDD migráció j-ről plus-ra, erről azt olvastam, hogy nagyon hangosak a ventik, ez gáz, mert a nappaliban lenne a cucc, előny a két SSD slot. ( 195 ezer ) 2 core CPU, 2 GB RAM
DS920+: ez az elrugaszkodott verzió ( tényleg kell ez nekem ? ) ( 224 ezer ) 4 core CPU 4 GB RAM, ennél ugye hivatalosan megint nem támogatott a HDD migráció, de itt is van SSD cache.
Ha a 420+ mellett döntenék, akkor meg már a 920+ árkülönbözete már nem jelentős.
Kérdés, hogy kell-e nekem ilyen combos vas egy relatíve egyszerű felhasználású, otthoni környezetre vagy erre bőven elég a 420j.Köszi a tipppeket !
Ha leginkább a fájlmegosztás a felhasználás, akkor a 420j is elég.
Sebességben lesz előre lépés.
Hardveraprón van eladó 420j egy százasért… -
Del Tommaso
tag
Sziasztok,
-
fulton
addikt
Tudna valaki segíteni, pár szót kéne lefordítani angolról a magyar megfelelőjére, garmin edzéssel kapsolatban. egy programba kerülne bele, ezért kérném aki jól vágja az angolt kérem írjon már rám priváton. előre is köszönöm.
-
PishT
tag
Sziasztok!
DS920+ (DSM7.1) szeretném valahogy organizálni a torrenjeimet olyan értelemben hogy szeretném seed-ben tartani jópárat de rendezve is legyenek folderekben (magyar, indiai, stb..).
Ezt hogy lehet megoldani? Azt látom hogy amikor hozzáadom a torrentet akkor lehet foldert beállítani de utólag hogy?
Már azon is gondolkodatam csak macera hogy lesz egy nagy torrent mappa ahol van a seedben tartottak és ami kell azt átmásolom a helyére.
Van jobb ötlet? Lehet túllihegem ez ...
Ez engem is érdekelne, DS-ben.
És az a része is,hogy csak seedelném a meglévőket, de nem akarom,hogy azt a mappát hozza létre, ami a torrentben van, hanem csak a fájlokat, és a célmappában csekkolja őket. Köszönöm! -
sequator
senior tag
Bár nem használok ilyen programot, de a kérdésedben ott a válasz: a DDNS és a port forward nincs beállítva
A program meg látszólag azon keresztül akar létrehozni linket. Pl. telepítéskor milyen címet adtál meg? Belső, vagy külső hálózati IP-t? Amikor rákérdezett, átkapcsoltál QuickQonect-re, mit válaszoltál?Eddig sem volt beállítva és a korábbi asztali kliens (Cloud Station) gofile.me linkeket készített, a DSM7 fájlkezelője továbbra is azt készít. Az új asztali Drive Client nem kérdezett semmit telepítéskor, csak lecserélte a korábbi Cloud Stationt és megtartott elvileg minden beállítást. Ráadásul sehol sem találok olyan beállítást, ahol be lehetne állítani a megosztható linkek típusát.
Quickconnect be van kapcsolva, azon keresztül megy a külső elérés.
Mivel a kliensek azonos hálózaton vannak a NAS-sal, azok belső IP-n csatlakoznak, az van a Drive Client-ben is beállítva. Lehet, hogy ez a probléma, majd holnap megnézem.
sautia -
Szaraz
tag
Szia.
Tedd be a 4 db lemezt és készíts 1 db SHR kötetet.
Ha egyszerre kerül be a 4 lemez , akkor eltérő méretűek is lehetnek.
Ha csak 1-2 lemezzel indítanál , akkor a kisebb kapacitásúakkal kell indítani a kötet, később ez bővíthető nagyobb lemezzel is.Így 1 lemez meghibásodása ellen védve vagy ( csak cserélni kell ).
Hiba esetén az adatok olvashatóak maradnak a kötetről.egyméretűek a lemezek ( kezdem érteni )
és a megosztott mappákat létrehozom, beállítom a jogosultságokat, így csak azt láthatja a felhasználó, amihez hozzárendelem
köszönöm -
Borisz76
nagyúr
köszi mindkettőtöknek
Marci112233: az összefoglalót elolvastam
PhoenixK: ezt így nem találtam meg benne konkrétan ( vagy nem vettem észre ), amit te most leírtál.Szia.
Tedd be a 4 db lemezt és készíts 1 db SHR kötetet.
Ha egyszerre kerül be a 4 lemez , akkor eltérő méretűek is lehetnek.
Ha csak 1-2 lemezzel indítanál , akkor a kisebb kapacitásúakkal kell indítani a kötet, később ez bővíthető nagyobb lemezzel is.Így 1 lemez meghibásodása ellen védve vagy ( csak cserélni kell ).
Hiba esetén az adatok olvashatóak maradnak a kötetről.
Új hozzászólás Aktív témák
-
80000 - 79901
102192 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Begyújtja a Tesla repülő kocsija a rakétákat, startol a Semi Európában
- Linux felhasználók OFF topikja
- Star Trek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 32UN880K-B 4K 32" Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440p I i5-540M I 4GB I 250HDD I 14" HD+ I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T16 Gen 1 i7 / 12. gen 16 GB / 512 GB / 16 WUXGA garanciás 2027.10.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 12,5" HD I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 13,3" HD I CAM I W10 I Gari
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSim Ryzen 7 350 16GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GAR! EU-MAGYAR bill!
- Apple iPhone 16e, 128GB, Újszerű 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally 16GB/512GB konzol garanciával hibátlan működéssel
- Tokkal vonóval! iPad Pro M2 11" cellular 128GB 100%-os akku 1 év garancia
- Hp 845 G9 Ryzen5 6650 16/512 szép állapotban, Számla & 1 év Garancia

)
KÖszi elöre is