Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Miből van ez??? - ASRock Steel Legend RX 9070 UNBOXING
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja váltottam Qnap TS-212-ről Synology DS 214-re. Jelentősen érződik a jobb/újabb hardver, a támogatottságot is jobbnak érzem Syno-nál.
DE! volt Qnap-ra a Twonky Media Server (DLNA-kompatibilis UPnP AV server) mely igen jól együttműködött a samsung tv-vel. (szinte minden videót lehetett pörgetni előre, vissza)
Most, viszont egyáltalán nem vagyok kibékülve a Syno Médiaszerverrel, mert azzal nem tudok a videókba belepörgetni, így a megszakított lejátszást követően mindig újra kell nézni a már látott részeket.
Tudom, hogy a legjobb megoldás egy médialejátszó lenne....... ami egyébként van is, de azt még nem igazán tudja a 4. éves fiam kezelni (a TV-t és így a twonky-t tudta). A meséket mindig a twonky serverről nézte, amivel ha kellett oda tudtam tekerni a mesét ahol korábban abbahagyta. Ez most a Synology Médiaszerverrel egyáltalán nem működik.
Esetleg van másik alternatíva amit megpróbálhatnék a Médiaszerver helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,16-32GB DDR4 RAM,SSD,újszerű
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- Dell 14"FullHD IPS,core i5 10310u(8X4,4Ghz)IntelUHD VGA,vil.bill,8-16GB RAM,SSD,jó akku,újszerű
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,4-16GB RAM,Jó akkumulátor,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest