Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
padika11
tag
Szisztok!
Előző héten vettem egy Synology DS418 NAS-t. A hálózatokhoz és a routerekhez ezelőtti tudásom a nullát súrolta és most is ahhoz konvergál... A nast sikerült rendesen beüzemelni. A problémám a Webdav szerverrel lenne. Megnéztem minden tutorialt a neten. Ennek megfelelően beállítottam a dolgokat:
1. letöltöttem a csomagközpontból a webdav szervert
2. az ez-internet appal elvileg beállított a nas mindent (mindent zölddel kipipált.)
3. a routeren a port forwarding be van állítva
4. ddns be van állítva és a böngészős felületen be is tudok jelentkezni a címmel
5. firewall is
6. a router fülnél a csatlakozás ellenőrzésénél minden rendben van.Otthon úgy van beállítva a rendszer, hogy a UPC-s router áthidaló módban megy. A routerem tp-link archer c1200. Erre van a nas rácsatlakoztatva.
Amikor megpróbálok csatlakozni a számítógépen (http://xy.synology.me:5005), ezt dobja ki.
Örülnék, neki, ha valaki aki jártasabb nálam ebben a témában, tudna segíteni. Előre is köszönöm!
Üdv.
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Politika
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest