Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
válasz
Csabroncka #38972 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Beletörött a bicskám.
Leírom mi van, és mit szeretnék.
A régi nasom egy 215-ös és létrehoztam egy próba1 mappát rajta, ide szeretnék másolni.
Az új nasom egy 718+ ezen van egy torrle mappa és innen szeretnék a 215 próba1-es mappájába másolni.
Azt írtad, file station/ eszközök / távoli mappa telepítése. Eddig ok, ott kiválasztottam CIFS megosztott mappát.
Az első ablakban megadtam a 215-ös belső IP címét \\192.168.0.10\próba1. Erre a DSM kitöltötte a csatlakoztatás a következőhöz ablakot így /torrle/próba1. Gondoltam ő biztos tudja hogy mit kell oda írni.
Rányomtam a csatlakoztatás gombra, mire a következő üzenetet kaptam: nem sikerült csatlakozni a távoli mappához. Győződjön meg róla, hogy a távoli kiszolgáló hozzáférhető CIFS protokoll segítségével.
Na erre nem jöttem még rá, hogy hol engedélyezhetem ezt. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest