- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #10918 üzenetére
+ nézd meg a sok próbálkozással nem tiltottad ki magad. Biztonság automata blokkolás megengedő/blokkoló lista menüpont.
-
4lewis
csendes tag
Sziasztok!
DS209-ben HDD-k normal módban vannak. Azt kikapom amin NEM a DSM van, új betesz formáz, örül.
A régiről az adatokat hogyan tudom áttenni az újra?
Pl. USB-s dokkolóba téve, azt a NAS-ra kötve, a DSM látni fogja a mappákat? -
baranorbi
csendes tag
válasz
ggg666 #10909 üzenetére
Az alatt hogy netről azt értem ami nem a azon a helyi hálózaton van amin a NAS, azaz bármilyen más internet eléréssel (mobil, másik vezetékes internet )
Webböngészőbe:http://ddns név:5000
https://ddns név:5001FTP:ddns név:21
vagy
FTP:külső (WAN) IP cím:21Ezeket próbálom de eddig semmilyen módon nem tudok csatlakozni.
Kezdek a Technicolor kábelmodem és router portforwarding beállítására gyanakodni, pedig többször is ellenőriztem és a helyes portok a helyes IP felé vannak irányítva, de hát lehetséges hogy mégsem továbbítja ?! -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Elemental #10913 üzenetére
+1
Még egy buktató lehet ha a internet szolgáltató nem biztosít neked valódi publikus ip-t, hanem a saját belső hálózatára tesz. Ez esetben lehet használni a QuickConnect szolgáltatást, de az elérés, valószínűleg, ilyenkor a synology szerverein is keresztülhalad, egy része biztos. Ez hmm.. nekem nem szimpatikus, és ha ler@had akkor nem elérhető a rendszer. Viszont ezt nem lehet blokkolni.
-
Elemental
addikt
válasz
Mezga Aladár #10911 üzenetére
Lényegében erről van szó.
Ha nem működik, akkor nem jól van beállítva, más lehetőség nincs.
A poén pedig az, hogy ezeket kb heti rendszerességgel megkérdezi valaki, és válasz is 99,9%-ban érkezik, és ezek után jó ilyeneket olvasni, hogy nem akar senki segíteni, nem értetek hozzá akkor minek mondod, meg tudom is én mik vannak.
Azt kéne megérteni, hogy ha valami nem megy, akkor user error. Nem a netben van a hiba. Ezzel semmi gond, csak a hozzáállás kérdése számít.
1. Nem megy valami, nem jól csináltam, meg akarom oldani = sikerül.
2. Nem megy valami, pedig én jól csinálom, áh szaraz egész, senki nem segít = szopás. -
Ghost84
aktív tag
Mivel tud többet a DS213j mint a ds 212j?
-
Mezga Aladár
veterán
1: Az adott hálózati protokoll elérhetőségét megteremteni a net felé. (Port továbbítás)
2: Adott felhasználónak engedélyt adni adott hálózati szolgáltatás használatára. (Pl. FTP)
3: Adott felhasználónak engedélyt adni adott fájlrendszer használatára. (Ne legyen tiltva a megjelenítés, és olvasási esetleg írási jog)Ha ezek közül egy nem teljesül, akkor nem müxik az elérés.
-
baranorbi
csendes tag
Sziasztok.
Még mindig nem tudok netről csatlakozni a nashoz, se ftp-n se webesen se. A quickconnect az működik.
Felrakna valaki egy screenshotot a vezérlőpult/Hálózat/Hálózati interfész ablakrol?
Nekem kábelen jön a net (nem PPPoE) de az a furcsa hogy a hálózati interfész-nél ez szerepel (persze Kapcsolat bontva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest